Eo huligana, mangupa
Kako si naporan frajer.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Moram se ispraviti, 5 bodova bjezi zvijezda, mislio sam da je 7, nisu jos ispravili tabelu. Ali ako zvijezdu nemozemo pobjediti onda nam ne treba titulanukleusmember je napisao/la:da zrinjski nije fulio one penale čupali bi kose sada,valjda ćemo dobiti zvijezdu jer i njima trebaju bodovi
VVVBK
a da mi nismo fulali penale?nukleusmember je napisao/la:da zrinjski nije fulio one penale čupali bi kose sada,valjda ćemo dobiti zvijezdu jer i njima trebaju bodovi
VVVBK
Ovako ni vječne nema. Ko će ih čekat da dođu iz Gabele u 1.zagorski je napisao/la:E sramota, pa trebali ste bar remizirati da titulu proslavimo na Kosevu, a ne u Gabeli. Mada ako ovako odigrate protiv Zvijezde nema garancije uopste da cemo i dobiti. Bas sramota, yebo vas sisoje i mirza i osiguravanje opstanka!
5 bodova je razlika i treba im bod bar da osiguraju opstanak, a Tuzla ide odmarati protiv Zrinjskoghz033 je napisao/la:Hajde malo pogledaj tabelu prije napises glupost molim te, Zvijezdabjezi predzadnjem 7 bodova !!!!!!!!!!!!!nukleusmember je napisao/la:da zrinjski nije fulio one penale čupali bi kose sada,valjda ćemo dobiti zvijezdu jer i njima trebaju bodovi
VVVBK
Zar su bili naši navijači na tekmi ?Zip je napisao/la:Prevali se put kroz ono sranje...
Platis kartu 10KM
Platis parking
Platis gorivo
Sad treba da se covjek omrsi...
I dobijes ovo sto dobijes.... Ako nista, jedno veliko sranje !!!!
Igras za titulu, i ovako odigras.... Boze sacuvaj...
I sta drugo covjek da sad kaze?
Samo se treba sjetiti komsija kako su izgubili titulu, da shvatimo da nista nije gotovo i da treba biti oprezan...
Ako nista, ocekujem bar na zvanicnoj da se izvinu svima koji su dosli, krenuli, na utakmicu...
Da ovaj videosonpenn je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/prelijepe- ... Q9pWreaWUI
Slavimo samo ako Zrinjski ne dobije Tuzlu kući. Ako i mi i oni pobijedimo, nema pehara prije Gabele.Benjolos je napisao/la:Pa sta bi na kraju, slavimo li sljedece sedmice titulu na kosevu ili ne?
Ma kakvo pustanje, Tuzla iskoristila to sto smo igrali bez pola ekipe, i zasluzeno nas dobili...miky_hz je napisao/la:Uvijek mi pustamo da ove ekipe ostanu u ligi.Nakon sto smo Olimpicu pustili da nas dobije i opstane,tako smo danas i ove seljaka pustili.
Fuj
Zar ima smisla gledati međusobni omjer u trokružnom sistemu? A i na kraju krajeva zar je bitno kad smo bolji i sa gol razlikom i u međusobnom?Testo je napisao/la:hajde nek neko provjeri to 100% hoce li se gledati omjer ili gol razlika ?
dalje, ako hocemo da budemo ozbiljan klub, mi se moramo rjesiti bekica, dupovca, velkoskog.
mustafic najgori od svih akademaca , njemu ili posudba neka ili cao.
sofranac je za dupovca maldini.
a meni bi prije igralo dijete od 15 godina , a da mu je prirodna pozicija lijevi bek , nego drvo bekic.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.