Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
ss.ba portal je nesto kao Ekrem Jevric. On dok je bio ziv smatrao se za pjevaca, a najmanje je pjevac bio. Tako je isto i sa ss.ba. Smatra se sportskim portalom, a najmanje je sportski.
Nije sramota ganjati profit i reci da starlete i clicbait naslovi donose vise novaca od obicnih sportskih vijesti. Svakako da sportske portale bez toga mozes nabrojati na prste jedne ruke. Od ovih koje ja posjecujem, mislim da jedino mozz.artsport i sportdc ne kace takve "vijesti".
Nije sramota ganjati profit i reci da starlete i clicbait naslovi donose vise novaca od obicnih sportskih vijesti. Svakako da sportske portale bez toga mozes nabrojati na prste jedne ruke. Od ovih koje ja posjecujem, mislim da jedino mozz.artsport i sportdc ne kace takve "vijesti".
Logicno, jer ta dva jedino ne zive od citanosti i reklama. Mozzart je u vlasnistvu kladionice, a dc politike. Svi ostali, moraju pisati ono sto raja cita da bi mogli postojati. I ta dva ganjaju profit, samo na drugi nacin.
U svakom slucaju, tako je vec sto godina… nista novo, ono sto si ocekivao to si i dobio, ne znam cemu cudjenje stalno
U svakom slucaju, tako je vec sto godina… nista novo, ono sto si ocekivao to si i dobio, ne znam cemu cudjenje stalno
Nisam primjetio za bilo kakvu politiku na sportdc, da se promovise Dodik, Stanivukovic ili neko treci. Udjem, fino procitam ko je koga doveo u prvoj i drugoj ligi, udjem u sekciju rezultata i vidim sta me zanima i to je to. Sajt koji ima svoju svrhu.
Za mozzart je razumljivo, zato i jesu najbolji sportski portal za koji ja znam.
Kao sto rekoh, opravdano je ganjati profit. Meni samo nije jasno sto ti to pokusavas konstatno izvrnuti i napadas ljude kojima se gade takve vijesti. Da si samo jednom napisao kako jeste: "Sise nam donose klikove, od toga zivimo i to je striktno biznis odluka", mislim da se ne bi ni pisalo toliko o tome. Ovako samo dajes povod ljudima da se prepiru sa tobom.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ja koliko sam skontao ti si razgulio vani da radis. O kakvoj ti drzavi pricas, sto nisi ostao u njoj da zivis i branis istu?
I opet: Sto si razgulio vani da radis, sto nisi ostao i radio za kikiriki?
Smijesna vam je prica. Radis za malu platu u BiH i predjes u bolju firmu gdje je veca plata ili odes vani gdje se radi za Eure i radi toga te trebamo javno bicevati. Budala otisao negdje gdje je veca zarada i bolji zivot

Ispadate licemjerni sa ovom pricom.
Portal skontao kako uduplati zaradu i to i rade, nece da rade za male pare

Zadnja izmjena: kraljttbvb, dana/u 01 jul 2023, 10:41, ukupno mijenjano 1 put.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Nemoj me nasmijavati, al fakat. DC nije politicki
. Pa od cega zive sta mislis. Posjeta im je ‘ti, dragisa i jos trojica’. Sta mislis ko placa to?
Naravno, sise se super citaju, zato se rade, to sam rekao milion puta. Dok ih vi citate, mi cemo ih pisati. Pri tome, meni je smijesno sto se ljudi stalno bune sto ima viska. Ima li nesto od sportskih vijesti da fali?
Npr. U sad Portugalu jedan medij u vlastitom aranzmanu pratio reprezentaciju (kao i ranije u Portugalu). Znate li ko je to platio? Nije politika, nije savez, vec sise. Ako primjetite guzice, primjetite I to.
Naravno, sise se super citaju, zato se rade, to sam rekao milion puta. Dok ih vi citate, mi cemo ih pisati. Pri tome, meni je smijesno sto se ljudi stalno bune sto ima viska. Ima li nesto od sportskih vijesti da fali?
Npr. U sad Portugalu jedan medij u vlastitom aranzmanu pratio reprezentaciju (kao i ranije u Portugalu). Znate li ko je to platio? Nije politika, nije savez, vec sise. Ako primjetite guzice, primjetite I to.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Frajer je 500 puta napisao da kad odes u rukometni klub i o njemu napravis reportazu, 30 ljudi klikne na to i procita.
Kad postavis sise, 3 000 ljudi klikne na to.
Necu vise, ispast ce da branim admina, a ne portal, pa ovdje stavljam tacku na diskusiju.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
- Kontakt:
I kakve veze ima forum sa sisama i dupetima 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Pa ciji god da je, ja ne vidim politicke vijesti na sportdc? Vidis li ih ti? Boli me k*rac i da ih NASA placa ako cu tamo citati o sportu. Ja ne znam ko je vlasnik sajta, ne znam ko ga uredjuje,niti ulazim zbog tih osoba. Ulazim da bih citao vijesti koje ne mogu nigdje u Bosni, a to je desavanja u nasim nizim ligama. Ne znam sto te toliko vrijedja to da postoje sportski portali koji pisu iskljucivo o sportu?admin je napisao/la: ↑01 jul 2023, 10:40Nemoj me nasmijavati, al fakat. DC nije politicki. Pa od cega zive sta mislis. Posjeta im je ‘ti, dragisa i jos trojica’. Sta mislis ko placa to?
I jos mi je jace sto ti pretpostavljas da ti svi koji negativno komentarisu smece od vijesti ulaze u te vijesti? Druze, ja ti na sajt nisam usao godinama, imas vjerovatno sve nase IP-eve, mislim da se to moze i provjeriti. Da hocu citati o sisama i dupetima isao bih na kurir ili informer. Ili bih eventualno gledao pink kod kuce.
Opet da naglasim, legitimno je "prodati vjeru za veceru". Samo mi nisi jasan ti sa svojim presaravanjima kako su to neke kvalitetne vijesti ili vijesti o sportu, kad i sam znas da nisu i pokusavas odbraniti neodbranjivo. Kacis ono sto ce ti donijeti profit, a to sto se neka k*rva potrefi istovremeno na Ibizi kad i rezervni igrac FC Eibar, pa to spojis u jednu vijest, ne znaci da pripada sportskom zanru. I normalno da ce se neki ljudi sprdati sa tim, isto kao sto se sprdaju i sa gore navedenim informerom ili kurirom.
Vidim placenicke, politicke tekstove. Tj. svaki urednicki komentar je takav. Ono ko da je pisan od strane PR sluzbe SNSDa.dscile je napisao/la: ↑01 jul 2023, 11:17Pa ciji god da je, ja ne vidim politicke vijesti na sportdc? Vidis li ih ti? Boli me k*rac i da ih NASA placa ako cu tamo citati o sportu. Ja ne znam ko je vlasnik sajta, ne znam ko ga uredjuje,niti ulazim zbog tih osoba. Ulazim da bih citao vijesti koje ne mogu nigdje u Bosni, a to je desavanja u nasim nizim ligama. Ne znam sto te toliko vrijedja to da postoje sportski portali koji pisu iskljucivo o sportu?admin je napisao/la: ↑01 jul 2023, 10:40Nemoj me nasmijavati, al fakat. DC nije politicki. Pa od cega zive sta mislis. Posjeta im je ‘ti, dragisa i jos trojica’. Sta mislis ko placa to?
I jos mi je jace sto ti pretpostavljas da ti svi koji negativno komentarisu smece od vijesti ulaze u te vijesti? Druze, ja ti na sajt nisam usao godinama, imas vjerovatno sve nase IP-eve, mislim da se to moze i provjeriti. Da hocu citati o sisama i dupetima isao bih na kurir ili informer. Ili bih eventualno gledao pink kod kuce.
Opet da naglasim, legitimno je "prodati vjeru za veceru". Samo mi nisi jasan ti sa svojim presaravanjima kako su to neke kvalitetne vijesti ili vijesti o sportu, kad i sam znas da nisu i pokusavas odbraniti neodbranjivo. Kacis ono sto ce ti donijeti profit, a to sto se neka k*rva potrefi istovremeno na Ibizi kad i rezervni igrac FC Eibar, pa to spojis u jednu vijest, ne znaci da pripada sportskom zanru. I normalno da ce se neki ljudi sprdati sa tim, isto kao sto se sprdaju i sa gore navedenim informerom ili kurirom.
Ne vrijedja me da postoji, sto bi me vrijedjalo. Al ako pricamo da postoji i pitamo se zasto ovaj nije takav, onda nam je potrebno da razumijemo zasto i kako postoji, pa cemo razumjeti i zasto ovaj portal nije takav i zasto ne moze biti takav.
Ne mozemo suditi a negirati cinjenice.
Sportdc da se finansira kao medij nezavisan od politike, ne bi nikad mogao ni nastati, a da je kojim slucajem nastao, ugasio bi se davnih dana. E posto mi guzicu ne bismo prodali politici, moramo stavljati guzice na portal, jer vjeruj mi da se od tabela amaterskih liga u RS ne moze zaraditi ni marka godisnje, osim da sjednes s nekim iz politike, objasnis mu na guras nasu srpsku stvar i on ti prebaci lovu poreskih obveznika iz BiH. Al Onda te taj nazove ponekad da guras nasu stvar i mimo tabela, pa imas te urednicke komentare koje spominjem.
Al najjace od svega: Nisam ti usao na sajt godinama, ali sadrzaj ti nista ne valja

Evo da ti pojasnim taj dio.
Na sajt sam polako prestajao ulaziti prije par godina kad sam vidio da oni sto ti pisu o NBA nemaju pojma kako osnovne stvari tamo funkcionisu, tj da su laici i za obicne laike. Znaci, nisam nikakav strucnjak, ali makar znam kako trejdovi ili free agency funkcionisu i ocekivao bih od nekoga kome je dato da pise o tome da se razumije makar djelimicno.
A definitivno sam prestao ulaziti kad je glavna vijest svakog drugog dana postala Wanda Nara i njene slike sa mora. To mogu gledati i na instagramu ako imam zelju.
Ali da ti ne bude cudno, nije to za ss.ba samo tako. Recimo i na blic sam prestao ulaziti prije par godina kad su poceli ubijati sa onim clicbait naslovima i zadrugom, a nekad sam ih citao i na papiru i na netu.
Nije bilo odavno Wande, ispuhala je. A pratimo malo vise srpsku kosarku i zadnje vrijeme kako su se popravili. Pa naleti. 
Haj sa adminom se mogu zayebavat jer ima vise od tri sive celije u glavi, ali ti si smijesan lik, stoga nema potrebe da me citiraskraljttbvb je napisao/la: ↑01 jul 2023, 10:40Ja koliko sam skontao ti si razgulio vani da radis. O kakvoj ti drzavi pricas, sto nisi ostao u njoj da zivis i branis istu?
Smijesna vam je prica. Radis za malu platu u BiH i predjes u bolju firmu gdje je veca plata ili odes vani gdje se radi za Eure i radi toga te trebamo javno bicevati. Budala otisao negdje gdje je veca zarada i bolji zivot![]()
![]()
(ovo meni nije smijesno, smajliji su ironija).
Portal skontao kako uduplati zaradu i to i rade, nece da rade za male pare![]()
![]()
(opet ironija sa smajlijima).
naprijed rejal
- kraljttbvb
- Kontakt:
OK.Sveti je napisao/la: ↑01 jul 2023, 12:02Haj sa adminom se mogu zayebavat jer ima vise od tri sive celije u glavi, ali ti si smijesan lik, stoga nema potrebe da me citiraskraljttbvb je napisao/la: ↑01 jul 2023, 10:40Ja koliko sam skontao ti si razgulio vani da radis. O kakvoj ti drzavi pricas, sto nisi ostao u njoj da zivis i branis istu?
Smijesna vam je prica. Radis za malu platu u BiH i predjes u bolju firmu gdje je veca plata ili odes vani gdje se radi za Eure i radi toga te trebamo javno bicevati. Budala otisao negdje gdje je veca zarada i bolji zivot![]()
![]()
(ovo meni nije smijesno, smajliji su ironija).
Portal skontao kako uduplati zaradu i to i rade, nece da rade za male pare![]()
![]()
(opet ironija sa smajlijima).
Ako je vec "Chat" pusti ljude da pricaju o cemu zele vec, a ti i tvoji moderatori radite posao i odstranite one koji pretjeraju, gdje su ti moderatori uopste, psuje se svima i svemu na sve strane, i niko ne reaguje na najgore psovke, a problem ti je sto ljudi spomenu i pricaju o svakodnevnim problemima. pa i kroz politiku.admin je napisao/la: ↑01 jul 2023, 10:28Pa nismo zivotinje da se svaki nagon mora ispuniti.
Kontam ja da imate nagon, zato samo pobrisem. Banujem one koji su tu samo radi politike i one kojim se nakon milion upozorenja ne moze dokazati.
A kontam i da nije slucajno sto vi samo ovaj forum posjecujete. Koliko god ti zugao, ocigledno je da ti od svih foruma ovaj najvise odgovara, pa samim ti i da ti pravila ovog foruma najvise odgovaraju. Tj. I ti si tu bas zato sto ne dozvoljavamo politiku.
Na premijer ligi se ode u politiku, ali se brzo i vrati. Jer tamo ljudi imaju temu o kojoj razgovaraju, tj prate PLBiH. Na ovoj temi Ako pustim politiku, nece se pricati ni o cemu osim o politici. Onda ce mi se zbog teme o politici navuci svakakvi bolesnici i botovi I onda ce mi ti likovi unistiti i temu u PLBiH i reprezentaciju i svaku drugu temu na forumu.
Ako ces biti takav, budi u svemu, nemoj sutra da neko nekome psuje mater na forumu a da niko ne reaguje, da bude problem samo politika, jer ovo je kao relax forum...daj bolan...
Pa nije ‘Chat’
- VensanKasel
- Kontakt:
denimb je napisao/la: ↑01 jul 2023, 12:33Ako je vec "Chat" pusti ljude da pricaju o cemu zele vec, a ti i tvoji moderatori radite posao i odstranite one koji pretjeraju, gdje su ti moderatori uopste, psuje se svima i svemu na sve strane, i niko ne reaguje na najgore psovke, a problem ti je sto ljudi spomenu i pricaju o svakodnevnim problemima. pa i kroz politiku.admin je napisao/la: ↑01 jul 2023, 10:28Pa nismo zivotinje da se svaki nagon mora ispuniti.
Kontam ja da imate nagon, zato samo pobrisem. Banujem one koji su tu samo radi politike i one kojim se nakon milion upozorenja ne moze dokazati.
A kontam i da nije slucajno sto vi samo ovaj forum posjecujete. Koliko god ti zugao, ocigledno je da ti od svih foruma ovaj najvise odgovara, pa samim ti i da ti pravila ovog foruma najvise odgovaraju. Tj. I ti si tu bas zato sto ne dozvoljavamo politiku.
Na premijer ligi se ode u politiku, ali se brzo i vrati. Jer tamo ljudi imaju temu o kojoj razgovaraju, tj prate PLBiH. Na ovoj temi Ako pustim politiku, nece se pricati ni o cemu osim o politici. Onda ce mi se zbog teme o politici navuci svakakvi bolesnici i botovi I onda ce mi ti likovi unistiti i temu u PLBiH i reprezentaciju i svaku drugu temu na forumu.
Ako ces biti takav, budi u svemu, nemoj sutra da neko nekome psuje mater na forumu a da niko ne reaguje, da bude problem samo politika, jer ovo je kao relax forum...daj bolan...
Ne treba politika niti rat , ima drugih foruma . U pravu je glavni .
Doduše ima rata , čak i tema odvojena . To mi nije jasno , ali njihov forum njihova pravila .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- VivaLaStella
- Kontakt:
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.