Neka vam je sa srećom, imat ćete koristi od njega, i to velike.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
E za tog teško sumnjam, ne vjerujem da će taj ikad otići iz Arsenala. Ako se i u jednu osobu mogu zaklet da otići neće to je JackieScof1eld je napisao/la:wilshere nastavlja niz za jedno dvije godine
Onaj Ox mi također djeluje kao igrač od kojeg bi moglo bit' nešto.Scof1eld je napisao/la:wilshere nastavlja niz za jedno dvije godine
La MaZia - Arsenal, sve je to isto, gomila djece, samo ova su Wengerova, jedino Van Persie uspjede da utekne sa "the child inside of me" jer bi mu Wenger i to uzOmandraX je napisao/la:Onaj Ox mi također djeluje kao igrač od kojeg bi moglo bit' nešto.Scof1eld je napisao/la:wilshere nastavlja niz za jedno dvije godine![]()
Kakva La Masia, Arsenal ruleZ'.
Haha, pa vi za jednu sezonu nabili 250 M €anonymousHD je napisao/la:Zadnje tri sezone: Barça €172 millions - Real Madrid €122 millions.
VISCA LA MASÍA!
Gk : VALDES , PintoanonymousHD je napisao/la:Zadnje tri sezone: Barça €172 millions - Real Madrid €122 millions.
VISCA LA MASÍA!
anonymousHD je napisao/la:Zadnje tri sezone: Barça €172 millions - Real Madrid €122 millions.
VISCA LA MASÍA!
Sto puta ispricana prica ne vrijedi ponavljatSaurman je napisao/la:anonymousHD je napisao/la:Zadnje tri sezone: Barça €172 millions - Real Madrid €122 millions.
VISCA LA MASÍA!
Koliko je ono Real potrošio u onih šest sezona u kojim nije uspio proći 1/8 CL. ?
De mi sracunaj zadnjih 10 sezona koliko je Real koliko je Barca i onda mi jos prikazi broj titula u zadnji 10 sezona koliko je real koliko je Barca i et' :* cmoxanonymousHD je napisao/la:Zadnje tri sezone: Barça €172 millions - Real Madrid €122 millions.
VISCA LA MASÍA!
Pa hajde, napadni ga ako si Barcelonista. Dokaži se.DonVito je napisao/la:Uhhh što @AnonymousHD baci kost
Zašto bi ga napado nisam kermessilla je napisao/la:Pa hajde, napadni ga ako si Barcelonista. Dokaži se.DonVito je napisao/la:Uhhh što @AnonymousHD baci kost![]()
Nisam mislio u tom smislu, bukvalacDonVito je napisao/la:Zašto bi ga napado nisam kermessilla je napisao/la:Pa hajde, napadni ga ako si Barcelonista. Dokaži se.DonVito je napisao/la:Uhhh što @AnonymousHD baci kost![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.