jeftino to ,ne uzimamo kulagere za trokolicu

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
jeftino to ,ne uzimamo kulagere za trokolicu
Oni sto nam dolaze ''s obzirom na prikazano'' nam i ne trebaju. Takvi nek prate Liverpool, Real i ostale.Huljev2020 je napisao/la: ↑24 feb 2020, 19:34Da je kako ovo napuniti, s obzirom na prikazano mrka kapa
oooooo ....evo nam stare skole .....gdje si prijateljuHuljev2020 je napisao/la: ↑24 feb 2020, 19:34Da je kako ovo napuniti, s obzirom na prikazano mrka kapa
Evo ziv zdrav i nasikiran...
nemoj na brata,ovo ti je jedan od ekipe ovih starijih,vrbanjusa,rodom sa mejtasa i ostalih ...ne sjecas ga se ?MrkiMedo je napisao/la: ↑24 feb 2020, 19:41Oni sto nam dolaze ''s obzirom na prikazano'' nam i ne trebaju. Takvi nek prate Liverpool, Real i ostale.Huljev2020 je napisao/la: ↑24 feb 2020, 19:34Da je kako ovo napuniti, s obzirom na prikazano mrka kapa
Da.
Svak ima pravo na svoje misljenje, ja sam recimo dolazio na stadion kad nismo imali stolice na njemu, al smo imali uvjek ekipu koja je ostavljala srce na terenu,velika je sramota jednom Radniku neopucati po golu, bar ja tako mislimdelinjo je napisao/la: ↑24 feb 2020, 20:04nemoj na brata,ovo ti je jedan od ekipe ovih starijih,vrbanjusa,rodom sa mejtasa i ostalih ...ne sjecas ga se ?MrkiMedo je napisao/la: ↑24 feb 2020, 19:41Oni sto nam dolaze ''s obzirom na prikazano'' nam i ne trebaju. Takvi nek prate Liverpool, Real i ostale.Huljev2020 je napisao/la: ↑24 feb 2020, 19:34
Da je kako ovo napuniti, s obzirom na prikazano mrka kapa
a jbg nadati se da je to bio los dan ...Huljev2020 je napisao/la: ↑24 feb 2020, 20:29Svak ima pravo na svoje misljenje, ja sam recimo dolazio na stadion kad nismo imali stolice na njemu, al smo imali uvjek ekipu koja je ostavljala srce na terenu,velika je sramota jednom Radniku neopucati po golu, bar ja tako mislim
Jašta su,jedni po 5 godina čekali pobjedu u gostima,a drugi izgubili 5 zaredom,i ti nama došao držati predavanja,o ekipi.Huljev2020 je napisao/la: ↑24 feb 2020, 20:29Svak ima pravo na svoje misljenje, ja sam recimo dolazio na stadion kad nismo imali stolice na njemu, al smo imali uvjek ekipu koja je ostavljala srce na terenu,velika je sramota jednom Radniku neopucati po golu, bar ja tako mislim
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, MrkiMedo i 43 gosta.