To stoji, ima i toga, al ja nekako mislim da bi trebali dolaziti uvijek bez obzira na sve. Ako cemo tako, zadnje 3-4 godine smo trebali igrati pred 250-300 ljudi kakvi su nam igraci bili i sta nam se sve desavalo. A i steta je da ne mozemo dva dobra uvezati. Krov i dobra igra, vjerujem da bi bilo 10k protiv Tuzla pa u slucaju pobjede, sigurno i narednih par utakmica da bi se odrzao taj brojHuljev2020 je napisao/la: ↑24 feb 2020, 20:29Svak ima pravo na svoje misljenje, ja sam recimo dolazio na stadion kad nismo imali stolice na njemu, al smo imali uvjek ekipu koja je ostavljala srce na terenu,velika je sramota jednom Radniku neopucati po golu, bar ja tako mislim
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
Nedrzim ja nikom predavanja,naprotiv fasciniran sam ekipom koja se naziva skupinom profesionalnih fudbalera, koja nije u stanju opucat za 90+ min, o periodu 5 godina bez gostujuce pobjede kao i o seriji 5 poraza zaredom je sve vec ispricanoUBIPITAR je napisao/la: ↑24 feb 2020, 20:45Jašta su,jedni po 5 godina čekali pobjedu u gostima,a drugi izgubili 5 zaredom,i ti nama došao držati predavanja,o ekipi.Huljev2020 je napisao/la: ↑24 feb 2020, 20:29Svak ima pravo na svoje misljenje, ja sam recimo dolazio na stadion kad nismo imali stolice na njemu, al smo imali uvjek ekipu koja je ostavljala srce na terenu,velika je sramota jednom Radniku neopucati po golu, bar ja tako mislim
Pa dobro nije bio njihov dan, nisu igrali zajedno, dva prvotimca falila, nismo primili gol sto je odlicno, stoperi se odlicno pokazali. Nije bas sve tako negativno, sve zavisi od toga kako hoces da gledas na situaciju
Sad ispade nismo centra presli. To sto je gospodin Zajmovic smotan da realizuje dvije jako dobre situacije je drugi par cipela.
Je li upamtio neko onu situaciju kad je Jamak izbacio Lendrica, ali sudija svirao ofsajd? Vidim raja pise po fb, a i ja mislim da ono nije bio ofsajd. On bi izasao jedan na jedan tad.
Je li upamtio neko onu situaciju kad je Jamak izbacio Lendrica, ali sudija svirao ofsajd? Vidim raja pise po fb, a i ja mislim da ono nije bio ofsajd. On bi izasao jedan na jedan tad.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Upravo na to mislim i to mi je najvise za smetalo, cekas 3 mjeseca i oni izadju i vuku se ko prebijene macke bez ikakve zelje, zara za pobjedom,pobjedom koja bi nas dobro poguralaMrkiMedo je napisao/la: ↑24 feb 2020, 21:00To stoji, ima i toga, al ja nekako mislim da bi trebali dolaziti uvijek bez obzira na sve. Ako cemo tako, zadnje 3-4 godine smo trebali igrati pred 250-300 ljudi kakvi su nam igraci bili i sta nam se sve desavalo. A i steta je da ne mozemo dva dobra uvezati. Krov i dobra igra, vjerujem da bi bilo 10k protiv Tuzla pa u slucaju pobjede, sigurno i narednih par utakmica da bi se odrzao taj brojHuljev2020 je napisao/la: ↑24 feb 2020, 20:29Svak ima pravo na svoje misljenje, ja sam recimo dolazio na stadion kad nismo imali stolice na njemu, al smo imali uvjek ekipu koja je ostavljala srce na terenu,velika je sramota jednom Radniku neopucati po golu, bar ja tako mislim
- MocMahale444
FK Željezničar 1
NK Široki Brijeg 2
FK Sarajevo 1
FK Željezničar 3
FK Željezničar 0
FK Velež 2
FK Radnik Bijeljina 0
FK Željezničar 0
Malo je zeznuto kad ganjas tu titulu a u zadnje 4 tekme izgubis 8 bodova.

NK Široki Brijeg 2
FK Sarajevo 1
FK Željezničar 3
FK Željezničar 0
FK Velež 2
FK Radnik Bijeljina 0
FK Željezničar 0
Malo je zeznuto kad ganjas tu titulu a u zadnje 4 tekme izgubis 8 bodova.

Zadnja izmjena: MocMahale444, dana/u 24 feb 2020, 21:24, ukupno mijenjano 3 puta.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ni sa Sirokim i ni sa Velezom ne kontam. Ljudi dva puta predju centar i uzmu tri boda.
- MocMahale444
Imaju i bekovi i krila 

Nama je svaki ulazak u 16 bio gol za protivnika.
Ja ne vjerujem koliko smo mi bili pritisli Velez odmah na startu. U prve dvije minute 2-3 kornera i jos napadali, napadali i ljudi presli jednom centar i gol i opet isto poslije. Nevjerovatno kakva “odbrana” ...
Ja ne vjerujem koliko smo mi bili pritisli Velez odmah na startu. U prve dvije minute 2-3 kornera i jos napadali, napadali i ljudi presli jednom centar i gol i opet isto poslije. Nevjerovatno kakva “odbrana” ...
- MocMahale444
Pa znas i sam da se Pavic dobro popravio, Blaza umjesto Sinise, Veseli jedno krilo , garo drugo. To je sve u pogonu kroz sedam dana
-
- Kontakt:
Zeca sačekati do petog kola, ako ne mogne zaigrati, ponuditi mu raskid i to je to.
Iskreno, ja bi volio da na svakoj po dva gola daje, ali previše košta za nekoga ko ne igra ili odigra svaku desetu na nivou.
Iskreno, ja bi volio da na svakoj po dva gola daje, ali previše košta za nekoga ko ne igra ili odigra svaku desetu na nivou.
47K pratitelja na instagramu
50K

50K

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Jel to Zrinjevcima opet neka krpa pala juče?
- bistrikboy
- Kontakt:
Ako Bog da da se i jug uradi da imamo stadion kakav zasluzujemo...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
E da nam je još naći kakvo sredstvo za čišćenje da se ovo mahne dva tri puta.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, kontra i 46 gostiju.