FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Kamuflazn
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Kamuflazn » 13 maj 2019, 22:33

NEZNALICA STRIKES AGAIN :urnebes:
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 13 maj 2019, 22:36

Nemojte molim vas opet o Husrefu, pa nije ni on Ispuni mi želju, i ja imam što nije ovo, što nije ono. Svjestan je on svega, pogotvo nakon onog Jahića. Konstruktivna kritika uvijek, al' opet da se vracamo na Ispuni mi želju, nemojte molim vas.

Sve je ovo mašala, dupla kruna kuca na vratima. A akoBogda i sljedece godine s njim i Hadzijom, do duple!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

siroliver69
Kontakt:

Post Postao/la siroliver69 » 13 maj 2019, 22:41

Samo da se hoce završiti više, da uzmemo duplu.
Pocela se placati cijena nerotiranju ali nece nam to naštetiti aBd.
Svi ko jedan u naredne dvije utakmice i to je to.
Ahmetović najviše zaslužio nagradu Ismir P.

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 13 maj 2019, 23:17

Denchi je napisao/la:Bolja mu je pas igra od hebiba, krste I bekica zajedno, a oni u prvih 11

Sta cemo sad
E jbg sad, cuj bolja od Krste. Krste jedan od 3 fudbalera kod nas koji znaju odigrati prvu loptu. Malo si se preletio ovdje, Krste nije u formi i to stoji ali je sigurno jedan od inteligentnijih igraca u rosteru.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 13 maj 2019, 23:19

Molimo stavite ovaj havatar.

Minuta posla, hvala. :kafa:
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 13 maj 2019, 23:23

Kakvo rotiranje, jeste li vi normalni? Previše se vi kurcite i mislite da smo Manchester City, pa daj malo rotiraj po par igrača svako kolo. Sunce ti poljubim, pa kad nam nema Ahmeta i Stanojevića, značajna je razlika u igri, a kamoli s još rotacija. Imamo odličnu ekipu, ali ne sad mašineriju u odnosu na druge, pa da se ne osjeti igranje par igrača, a pogotovo nemamo na klupi igračine koje ih mogu tako zamijeniti.

Prestanite igrati PES, FIFA-u i Manager, ovo je realnost. Izmiješaš malo karte, povede te Krupa na Koševu i onda ulazi Ahmet, Tatar i Rahmanović da spašavaju situaciju. Nemojte se previše opuštati, niti smo bosanski Dinamo, niti smo City. To možemo govoriti samo ako se nastave ovakvi rezultati i ako se budu uzimale titule svake godine. Ovako, samo letite džaba.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 13 maj 2019, 23:25

AlfredNobel je napisao/la:.
Nemojte se previše opuštati, niti smo bosanski Dinamo, niti smo City
Slazem se, trebace nam dosta vremena da dostignemo Tuzla City

:mrgreen:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 13 maj 2019, 23:37

Orangina85 je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:.
Nemojte se previše opuštati, niti smo bosanski Dinamo, niti smo City
Slazem se, trebace nam dosta vremena da dostignemo Tuzla City

:mrgreen:
Tu smo negdje. :kafa:

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 14 maj 2019, 00:05

Ali ne znam sta je problem u posudbi Mustafica. Ako ima kvalitet on ce isplivati samo ako igra konstantno. Trenutno imamo takav vezni red da ce on jako malo prilike dobijati u odnosu na ostale. Poslati momka u MDK ili u Celik, nek skupi minutaze pa cemo vidjeti na cemu smo. Meni licno on do sad nije mnogo toga pokazao, ali mozda grijesim.
I trebamo biti svjesni da ne mozemo ubost sa svakim akademcem, neko od njih jednostavno mora biti promasaj- bez obzira sto je u svojim kategorijama bio dominantan. U svijetu imamo milion takvih primjera. Ja bi bio prezadovoljan kad bi svake sezone uboli sa tri akademca, to je vrh vrhova.

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 14 maj 2019, 00:06

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 14 maj 2019, 00:20

Lud je ko struja, aBd da sve bude dobro sa okom i da nam se što prije vrati.

Jel neko zna za Crepulju, kakva mu je povreda? Ne bi nikako valjalo da duže bude van stroja?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 14 maj 2019, 00:27

Stanoje se nije operisao samo su mu laserom nešto radili da izbjegnu operaciju ide u sveti vid sad da to radi.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 14 maj 2019, 00:29

benko21 je napisao/la:Stanoje se nije operisao samo su mu laserom nešto radili da izbjegnu operaciju ide u sveti vid sad da to radi.
:thumbup:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 14 maj 2019, 00:31

Svi se dotiču toga kakve pasove šalje Mustafić, kakvu tehniku ima... Ja ga uopšte ne gledam tako na terenu. Po mom mišljenju, on je prototip engleskog veziste, klasični CMF. Ni razbijač ni playmaker, nego ono između, radilica koja zna svašta po malo al ništa ono 100%. Veznjak a la Kevin Nolan, Scott Parker, James Milner, Henderson, Loftus Cheek, Carrick... Nije destruktivac jer svaki od ovih igrača igra sa destruktivcem. Nije ni playmaker jer takođe, svaki od ovih ispred ili iza sebe ima nekog tehničara. Nego onaj treći veznjak u formaciji 4-3-3, "osmica". Volio bih ga vidjet u formaciji sa Stanojevićem i Kapićem recimo, ili Stanojevićem i Rahmanom. Mislim da bi onda pokazao maksimum.
Možda griješim al ja u tom vidim njegov kvalitet.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 14 maj 2019, 00:46

skoroalen je napisao/la:Svi se dotiču toga kakve pasove šalje Mustafić, kakvu tehniku ima... Ja ga uopšte ne gledam tako na terenu. Po mom mišljenju, on je prototip engleskog veziste, klasični CMF. Ni razbijač ni playmaker, nego ono između, radilica koja zna svašta po malo al ništa ono 100%. Veznjak a la Kevin Nolan, Scott Parker, James Milner, Henderson, Loftus Cheek, Carrick... Nije destruktivac jer svaki od ovih igrača igra sa destruktivcem. Nije ni playmaker jer takođe, svaki od ovih ispred ili iza sebe ima nekog tehničara. Nego onaj treći veznjak u formaciji 4-3-3, "osmica". Volio bih ga vidjet u formaciji sa Stanojevićem i Kapićem recimo, ili Stanojevićem i Rahmanom. Mislim da bi onda pokazao maksimum.
Možda griješim al ja u tom vidim njegov kvalitet.
Bolji je keršme Kurdić. :kafa: :shisha:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 maj 2019, 00:49

Mustaficu je posudba neophodna. Mi sa njim ne mozemo dobijati tekme, sa druge strane on ne moze napredovati na klupi. Godina u Krupi/Olimpiku/GOSK-u bi mu bas legla.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 14 maj 2019, 00:57

Iz (n)ove generacije juniora izlaze Đokanović i Salčin, iako ne ista uloga na terenu kao i Mustafić, oni su veznjaci koji su sad prioritet za pruzanje sanse.
Mustafiću treba posudba u nekog premijerligasa da pokaze moze li igrati na najvisem nivou bh fudbala(kakav god on bio).
Ja mu vjerujem i mislim da ima sta da pokaze uz jednu sezonu probnog rada negdje drugo van Sarajeva jer je ovdje konkurencija u veznom redu prepaklena.

Za kraj, Hadžiji vjerujem, sta god da odluci da je najbolje za obje strane, smatrat cu dobrom odlukom.
JURIŠ

bordospartanac
Kontakt:

Post Postao/la bordospartanac » 14 maj 2019, 00:58

Husrefe cestitke na ostvarenim rezultatima tokom cijele sezone. Puno srece u revansu kupa i do pobjede, kao i preostalim premijerligaskim utakmicama.
Disciplina koju imas je za respekt, ali i znanje koje pokazujes kroz ostvareni kontinuitet rezultata, stavlja te u historiji kako gdje si zelio biti.
Naravno, greske su sastavni dio osobe i posla, ali za Evropu sam znas da ce morati puno bolje.
Ljubav prema klubu i ljudske osobine koje imas su poznate. Sigurno, da si mi drag kao trener i covjek, ali najbolji savjet koji bi i sam sebi dao jeste da postedis zdravlje u sto skorije vrijeme od fudbala.
Sve najbolje.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 14 maj 2019, 01:00

bordospartanac je napisao/la:Husrefe cestitke na ostvarenim rezultatima tokom cijele sezone. Puno srece u revansu kupa i do pobjede, kao i preostalim premijerligaskim utakmicama.
Disciplina koju imas je za respekt, ali i znanje koje pokazujes kroz ostvareni kontinuitet rezultata, stavlja te u historiji kako gdje si zelio biti.
Naravno, greske su sastavni dio osobe i posla, ali za Evropu sam znas da ce morati puno bolje.
Ljubav prema klubu i ljudske osobine koje imas su poznate. Sigurno, da si mi drag kao trener i covjek, ali najbolji savjet koji bi i sam sebi dao jeste da postedis zdravlje u sto skorije vrijeme od fudbala.
Sve najbolje.
Svaka čast, majstore. :thumbup:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 14 maj 2019, 01:41

- Prvenstveno ovi mladi fudbaleri trebaju biti zahvalni FKS
- Ono sto klub treba jos uciniti za njih je iskrenost tipa "za ovu sezonu ti mozemo obecati 15 min/po utakmici ili obzirom na situaciju u klubu u ovoj sezoni ti ne mozemo obezbjediti min. i evo mi ti predlazemo Olimpik, MDK,Celik " , takvim igracima za koje strucne sluzbe smatraju da bi se mogli razviti u igrace (a imamo konacno strucne)obezbjediti ugovor tipa : posudba + 1-2 god.
- Po mom misljenju za beka je dovoljno 6 mj. da se razvije , za stopera mozda 12 mj. , a za igraca sredine terena treba mozda 2 god. Naravno nije to pravilo , ali igrac sredine terena treba sigurno vise vremena. Sad vanserijski talenti na svojim pozicijama mogu odmah dominirati.
- Sto se tice Akademaca ovo je fantasticno , dva momka na pragu A- repke ? Ovdje su forumasi podjeljeni po licnom antagonizmu i masa nas nece reci da je mlijeko bijelo . Primjer .
- Nek se jave oni koji su trazili da Mujakic treba odmoriti poslije jedne greske , kako Kovacevic je suvise mlad i neiskusan i da treba braniti Dzafic(e oni su ti talenti kojima je trebalo 5 utakmica , da zacementiraju svoju poziciju). Sad na pragu A-repke , slicno ocekujem i za Pidru i Sabana aBd . Poslije utakmice u Mostaru 2:2 , kad je Musemic zagrlio Kovacevica i tjesio ga sto nije odbranio penal ,znao sam da nema zime za jos jednog poslije Mujakica
- ISTRPITI mlade igrace , e to mi NIKAD necemo znati NIKAD . Pogotovo igraca sredine terena , nekako i mozemo kad dolazi sa strane , ali iz Akademije tesko Bogami .
- Za Mustafica,Kurdica , Resica bi bilo najbolje da ostanu u FKS ,ako mogu dobiti 15-20 minuta barem svaku drugu tekmu . Kad na terenu imas Stanojevica,Rahmana , Crepulju mozes jednog povuci u 70 min. i ubaciti Kurdica,Mustafica . ISTRPITI . Necemo igrati sa igracem manje , prvenstvo je dugo i eventualne greske se mogu popraviti . Ti mladi momci ce sigurno napredovati i kroz trening sa dobrim saigracima .
- No ako struka kaze da je previse rizicno (rizicno jeste) onda posudba. Tad ce igac imati vise vremena na terenu ,ali slabije saigrace . ISTRPITI .
- Sto se jucerasnje utakmice tice Mustafic nije bio nista slabiji od svi ostalih saigraca , sem Mujakica i Lazica . Nismo mi igrali sa drugim timom samo radi Mustafica , da su igrali Ahmet . Hebib , Halilovic ne bi bilo onako blijedo. Ako je Mustafic izgubio utakmicu u Banovicima onda ne znam ....
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.