Pusti Vanju taj bi Real Madrid upropastiomma_hz je napisao/la:Eno Vanje kvarnjaka nakon sto je tjesio Zenicane(a znamo kako su prosli),tjesi strumfove kako su veliki klub
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ISTINA ZA VEDRANA!
Sutra aBd samo da damo gol u prvom poluvremenu....
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ma sutra jako i čvrsto, bez srljanja ali i bez branjenja. Utakmice lige prvaka su pokazale da se sve može stići tako da treba biti oprezan i tražit go, ako damo go sve smo riješili jer oni onda moraju dat pet komada što je nemoguće. Jedva čekam sutra tekmu i proslavu.
Hajmo poslat svi areni poruku da se sutra ne zayebavaju, da na vrijeme obezbjede prenos i da ne prekidaju utakmicu dok slavlje ne prestane, pa ko god slavio, yebu nas u kupu evo već druga godina, neozbiljno skroz, bolje im odma ukazat na to da ne bi sutra ostali bez lijepih trenutaka, onih 23 minute u prvoj tekmi nigdje se ne mogu vratiti i pogledat a igrali smo, po pricama Husrefa, najbolje poluvrijeme u ovoj sezoni
Hajmo poslat svi areni poruku da se sutra ne zayebavaju, da na vrijeme obezbjede prenos i da ne prekidaju utakmicu dok slavlje ne prestane, pa ko god slavio, yebu nas u kupu evo već druga godina, neozbiljno skroz, bolje im odma ukazat na to da ne bi sutra ostali bez lijepih trenutaka, onih 23 minute u prvoj tekmi nigdje se ne mogu vratiti i pogledat a igrali smo, po pricama Husrefa, najbolje poluvrijeme u ovoj sezoni
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- belosevic23
- Kontakt:
Ovaj HNL ozbiljno odmakao nasoj ligi, evo uvode VAR a infrastrukturno su podavno pobjegli, nadam se da ce ovaj 4G+ pomoci da bar bude HD slika na moja tv
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Da je ovaj kvalitet od 240p prebacit kako na 480p, pa se onda nadat da će bar kroz nekoliko godina prenos biti i 720pbelosevic23 je napisao/la:Ovaj HNL ozbiljno odmakao nasoj ligi, evo uvode VAR a infrastrukturno su podavno pobjegli, nadam se da ce ovaj 4G+ pomoci da bar bude HD slika na moja tv
Kod nas će bit HD sa BH Telecomom kad budu prenosili Somalijsku drugu ligu u 4k
FK Sarajevo
- BordoSarajevo
- Kontakt:
26KM i majica i prevoz i karta za sutrašnju tekmu, prejeftino iskreno, svaka čast na organizaciji
FK Sarajevo
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Samo da se ne izofiramo s ovim havatarima
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
rano ste počeli sa avatarima, nemojte dopustit da nam se smiju ko plavcima kad su otišli do Krupe na vrbasu ...
Ja bih rekao kasno, trebalo je nakon Celika poceti.edRed je napisao/la:rano ste počeli sa avatarima, nemojte dopustit da nam se smiju ko plavcima kad su otišli do Krupe na vrbasu ...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Joj vremena boze sačuvaj, ove prognoze po internetu kažu da u subotu nema kise, valjda ispostuje inače nas neće bit ni 10k
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ne daj Boze da treba skinuti, al nije to tesko.Sabinho je napisao/la:Ja bih rekao kasno, trebalo je nakon Celika poceti.edRed je napisao/la:rano ste počeli sa avatarima, nemojte dopustit da nam se smiju ko plavcima kad su otišli do Krupe na vrbasu ...
Minut posla
Prva ljubavi, najveća radosti, pobjedu daj nam ti!
Kod mene pokazuje subotu sunčan dan oko 20°Cbodi123 je napisao/la:Joj vremena boze sačuvaj, ove prognoze po internetu kažu da u subotu nema kise, valjda ispostuje inače nas neće bit ni 10k
Bordo bijeli za život cijeli!!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
I ja pratim tu prognozu, jest da je daleko subota za tačnu prognozu i da će se to mjenjati al za već dva dana stoji sunčano vrijeme uz idealnu temperaturu, aBd da ostane, bilo bi fenomenalno 
FK Sarajevo
Hvala.astonHz je napisao/la:Ne daj Boze da treba skinuti, al nije to tesko.Sabinho je napisao/la:Ja bih rekao kasno, trebalo je nakon Celika poceti.edRed je napisao/la:rano ste počeli sa avatarima, nemojte dopustit da nam se smiju ko plavcima kad su otišli do Krupe na vrbasu ...
Minut posla
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Al se zato ulozilo u zgradu saveza a i telekom nije stedio oo tom pitanju a sto su tereni smece i sto se prenos radi na kamerama s kojim se olimpijada 84. snimala to nije bitno.BordoSarajevo je napisao/la:Da je ovaj kvalitet od 240p prebacit kako na 480p, pa se onda nadat da će bar kroz nekoliko godina prenos biti i 720pbelosevic23 je napisao/la:Ovaj HNL ozbiljno odmakao nasoj ligi, evo uvode VAR a infrastrukturno su podavno pobjegli, nadam se da ce ovaj 4G+ pomoci da bar bude HD slika na moja tv
Kod nas će bit HD sa BH Telecomom kad budu prenosili Somalijsku drugu ligu u 4k
Drug mi radi na bhtu od kad mi je ispricao kako im je svaki mjesec platim onu pretplatu
You are someone else I am still right here
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vanja8 je napisao/la:Ja ti na vrijeme sugerisah,a ti nista...mma_hz je napisao/la:Auuuuuu tacdaun,dobro dobro moj Morteme na kvarno igras.![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hajde Adukor sarni to
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
ledesma je napisao/la:Hajde Adukor sarni to
Vanja8 je napisao/la:ledesma je napisao/la:Hajde Adukor sarni to
Samo se Morti obratite,pitajte ga zasto...revolt je napisao/la:Vanja8 je napisao/la:ledesma je napisao/la:Hajde Adukor sarni to