FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ocekivano bez nasih navijaca sutra.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
OBAVJESTAVAMO SVE NAVIJACE DA JE PUT U SIROKI BRIJEG OTKAZAN
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Otkazani busevi.miky_hz je napisao/la:Ocekivano bez nasih navijaca sutra.
ocekivanoMortemHz je napisao/la:OBAVJESTAVAMO SVE NAVIJACE DA JE PUT U SIROKI BRIJEG OTKAZAN
1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019
-
belosevic28
- Kontakt:
Docekati igrace po povratku. Neka UNFKS preuzme organizaciju doceka i proslave Kupa, a u subotu aBd sve zaciniti duplom.
Svaka k'o da je zadnja !!!
Svaka k'o da je zadnja !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- ElCartel11
- Kontakt:
Ovo je prevrsilo svaku mjeru ima li ko da stane iza HZ i ovog maltretiranja ovih ubica?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
ma očekivano ali treba svaki put organizovat i prozivat MUP HNK da ne mogu 50 ljudi čuvat...
teren će biti mekan i **** vjerovatno kako pada...samo na površini malo trave a ispod mulj...tako da bit će malo prave igre a više frljoka i nabijanja...da izvede i Hareta i Ahmeta od prve ne bi se zezno....
teren će biti mekan i **** vjerovatno kako pada...samo na površini malo trave a ispod mulj...tako da bit će malo prave igre a više frljoka i nabijanja...da izvede i Hareta i Ahmeta od prve ne bi se zezno....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pa nije do njih sad, autobusi otkazni i to je to.ElCartel11 je napisao/la:Ovo je prevrsilo svaku mjeru ima li ko da stane iza HZ i ovog maltretiranja ovih ubica?
Kiša i teren nam idu naruku.Denchi je napisao/la:ma očekivano ali treba svaki put organizovat i prozivat MUP HNK da ne mogu 50 ljudi čuvat...
Bice izbij,nabij samo ne igre,i teško će po takvom terenu neko zabiti gol.Kako vrijeme bude odmicalo i tempo će padati po teškom terenu.
Samo lagano i pametno do prvih 20 minuta,i posao smo završili.
Idemo li na glasanje za trofej? Joj kad Ahmet večeras pobjedi...svi za Ahmetovića najborbeniji je!
ISTINA ZA VEDRANA!
Kako je onda isplanirana cijena puta i sve ako su busevi otkazani?
cudno mi vala ovo, sutra je podrska bila bitna.
cudno mi vala ovo, sutra je podrska bila bitna.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Nadam se da ovo sto naknadno dolazi Crepulja
nema veze sa nekim losim momentima . Daj Boze da kasni radi potpisivanja nekog "masnog" ugovora vani . Jako drag momak , svasta izgurao u karijeri

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
na treningu nije bio, ma vjerovatno pretrage snimanja i slično...Samozdravlje je napisao/la:Nadam se da ovo sto naknadno dolazi Crepulja![]()
![]()
nema veze sa nekim losim momentima . Daj Boze da kasni radi potpisivanja nekog "masnog" ugovora vani . Jako drag momak , svasta izgurao u karijeri
![]()
![]()
možda se opet desi da Mustafić dobije minutažu...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Neko napisa da je povrijeđen, valjda list stradao i da ga nema do kraja, pa sam se nasikiro. **** objavio da svi treniraju u Ljubuškom osim Stanoje, a Crepulje nema na slikama. Jel neko zna više informacija u vezi Crepulje, nadam se da nije istina da je povrijeđen...Denchi je napisao/la:na treningu nije bio, ma vjerovatno pretrage snimanja i slično...Samozdravlje je napisao/la:Nadam se da ovo sto naknadno dolazi Crepulja![]()
![]()
![]()
![]()
I zanima me jel ima gdje besplatan parking u blizini BBI-a ili da nije baš skupo kao u BBI-u, neki dan sam dao 16km
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ne bih se slozio da nam kaljuza odgovara . Vjerovatno je Musemicev plan bio mirna igra na kontre , a u kaljuzi je to tesko izvodljivo . Mislim da ce biti rovovska borba pogotovo kako utakmica bude odmicala . Bojim se i da sudjenje bude domacinsko u smislu hrvanja u blatu i da te prekrsaje poklanjaju domacinu . Trebat ce nam gol kao suho zlato .amypitar je napisao/la:Kiša i teren nam idu naruku.Denchi je napisao/la:
Bice izbij,nabij samo ne igre,i teško će po takvom terenu neko zabiti gol.Kako vrijeme bude odmicalo i tempo će padati po teškom terenu.
Samo lagano i pametno do prvih 20 minuta,i posao smo završili.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
X2 glasa za Ahmetovića, morao sam.
Ima li raje, ima li maja jos, da ne dolazim ?MortemHz je napisao/la:X2 glasa za Ahmetovića, morao sam.
Sarajevo ljubavi moja.
Kad dolazis ?BordoSarajevo je napisao/la:Neko napisa da je povrijeđen, valjda list stradao i da ga nema do kraja, pa sam se nasikiro. **** objavio da svi treniraju u Ljubuškom osim Stanoje, a Crepulje nema na slikama. Jel neko zna više informacija u vezi Crepulje, nadam se da nije istina da je povrijeđen...Denchi je napisao/la:na treningu nije bio, ma vjerovatno pretrage snimanja i slično...Samozdravlje je napisao/la:Nadam se da ovo sto naknadno dolazi Crepulja![]()
![]()
![]()
![]()
I zanima me jel ima gdje besplatan parking u blizini BBI-a ili da nije baš skupo kao u BBI-u, neki dan sam dao 16km
Ciglane druze, nije ti daleko od BBI. Malo prohodas...
Za ostalo, ima i blize, ali tesko da u toku radnog dana mozes mjesta naci...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ima još ali ima i raje, ja kupiosonpenn je napisao/la:Ima li raje, ima li maja jos, da ne dolazim ?MortemHz je napisao/la:X2 glasa za Ahmetovića, morao sam.
Imas druze parking 1KM po satu odmah iza Skenderije. Prodjes dvoranu i ima znak za parking desno i dodjes tacno iza dvorane. Ima mjesta skoro uvijek, slabo raja zna za taj parking.
A za besplatan, Ciglane poslije 4 imaju mjesta.
Prva ljubavi, najveća radosti, pobjedu daj nam ti!
Trenutno korisnika/ca: PapakIzSa, Vanja8, Varijantas8 i 41 gost.