Ima li i Coca ponudu Veleza ili su digli ruke od njega nakon losih partija u zadnje vrijeme?sanjinlego je napisao/la: ↑03 apr 2023, 10:34Evo ga još jedan insajder trla-baba-dan ... haha santos ima ponudu torpeda, a Hodzic ima ponudu zrinjskog ..TigerWoods je napisao/la: ↑03 apr 2023, 10:30nema ponudu od kitara santos, imao je hodzic i klub oko 120.000 eura od njih, odbili smo naravno![]()
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Je li dolaze Manijaci u Mostar
-
- Kontakt:
Dobro jutro zeljovci

-
- Kontakt:
Hulahopka oprosti, ovaj je fakat gori od tebe.sanjinlego je napisao/la: ↑03 apr 2023, 10:34Evo ga još jedan insajder trla-baba-dan ... haha santos ima ponudu torpeda, a Hodzic ima ponudu zrinjskog ..TigerWoods je napisao/la: ↑03 apr 2023, 10:30nema ponudu od kitara santos, imao je hodzic i klub oko 120.000 eura od njih, odbili smo naravno![]()
Prestani sirit dezinfirmacije i narusavat atmosferu, botino po zadatku. Od kad si se registrovo samo unosis neku nervozu i seres o jednoj te istoj stvari.
Pa za njega jeste,zato što je on ograničen. Jedan prosječan lobotomac.jointunija je napisao/la: ↑03 apr 2023, 09:16Ako je ovo 1.April,onda….jointunija je napisao/la: ↑01 apr 2023, 10:28Otkud ti to,trenirali jučer pred polazak najnormalnije.Jedino je Mekić upitan,prehlada valjda.
-
- Kontakt:
Hocu, hocu .. prestat cu kad nam najbolji igraci ne budu isli za 0€ iz kluba koji je u teskoj situaciji .. kad bude neko odgovarao za onakav teren .. kad ne bude deponije smeca oko stadiona .. kad ne budu Beganovic, Mekic, Bender, Jasarevic i slicni oslonac ekipe .. kad budemo imali pravog i modernog trenera, koji nece popljuvati svaki odnos sa drugim klubom, trenerom jer ovaj kaže istinu da Željo nema igru .. prestat cu kad prestanemo biti pomozi.ba .. i šta je problem?zeljodogroba je napisao/la: ↑03 apr 2023, 10:47Hulahopka oprosti, ovaj je fakat gori od tebe.sanjinlego je napisao/la: ↑03 apr 2023, 10:34Evo ga još jedan insajder trla-baba-dan ... haha santos ima ponudu torpeda, a Hodzic ima ponudu zrinjskog ..TigerWoods je napisao/la: ↑03 apr 2023, 10:30nema ponudu od kitara santos, imao je hodzic i klub oko 120.000 eura od njih, odbili smo naravno![]()
Prestani sirit dezinfirmacije i narusavat atmosferu, botino po zadatku. Od kad si se registrovo samo unosis neku nervozu i seres o jednoj te istoj stvari.
Tacno se poklapa sa zeljko matic sa fb lik...deponije smeca,igraci odlaze,itd ...uredu je kritiku kad imas ali da unosis nervozu i siris lazi e to je problem
Koliko si puta napisao Santos ima ponudu torpeda? Pa sta ako ima
Jer to znaci da je prihvatio ili?moze poslati ponudu ko hoce
Ja vjerujem da ce i on i Hodza vezni potpisati....
Ali da pustimo ove sto samo pisu crno...
Prognoza za Mostar
1 1 idealno
Prognoza za Mostar
1 1 idealno
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Što bi Armin potpisao kad se ovaj naš europejac s uzrečicom honaj šprda sa njim. Izveo ga i poslije igrali sa jednim veznjakom utakmicu.
Vidio sam ekipe da igraju bez krila, bez centarfora, al vala da neko igra s jednim veznim to nisam. Jedino ko bi sa raširenim rukama dočekao ugovor uz ovog morona na klupi su Beganović, Muftić, Bender, Kosorić i Mekić
Vidio sam ekipe da igraju bez krila, bez centarfora, al vala da neko igra s jednim veznim to nisam. Jedino ko bi sa raširenim rukama dočekao ugovor uz ovog morona na klupi su Beganović, Muftić, Bender, Kosorić i Mekić
-
- Kontakt:
Pa jesmo. Ako nisi u stanju da budes medju 4 ekipe u ligi, sa ovim igracima koje imamo na raspolaganju, onda je strucni stab i uprava na kraju kriva.delinjo je napisao/la: ↑03 apr 2023, 07:27Nikad i nista mi nismo kriviHansestadt je napisao/la: ↑03 apr 2023, 01:22Kad smo bili u boljoj poziciji nismo bili u mogucnosti produziti ugovore sa Stevanovicem, Graovcem i Zakaricem. Isto Sarajevo nije moglo sa Duljevicem, Saricem, Tatarom. Moras bas biti do te mjere organicen, ili jednostavno bezobrazan da bilo koga krivis u ovoj situaciji ako ljudi ne zele da produze ugovore sa nama.![]()
Ide li se u Mostar? pp
-
- Kontakt:
Pa sam sebe demantuješ .. ništa nisam slagao, i ništa nije crno napisano, sve je istina, a istina najviše boli ..1921ljoze je napisao/la: ↑03 apr 2023, 11:06Tacno se poklapa sa zeljko matic sa fb lik...deponije smeca,igraci odlaze,itd ...uredu je kritiku kad imas ali da unosis nervozu i siris lazi e to je problem
Prognoza za Mostar
1 1 idealno

-
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: lakilone, dana/u 03 apr 2023, 12:33, ukupno mijenjano 1 put.
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Da li ce se u srijedu nasi igraci otrgnuti od instrukcija naseg vrlog stratega ili ce slijediti njegove upute i uputiti ponovo jedan sut u okvir gola
Ipak bez Manijaka u srijedu hahahahahhahaha
koje smijurija jbt...
koje smijurija jbt...
-
- Kontakt:
Otkud to onaj rece da su nam poslali karte
Sta je rec je li to niko ne ide
Sramota polufinale kupa msm sramota ke i za mene al ja sam vani fa sam tu iso bih
Sta je rec je li to niko ne ide
Sramota polufinale kupa msm sramota ke i za mene al ja sam vani fa sam tu iso bih
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Navijači vode klub, toliko o nama .. bila je i Torcida glavna pa se Hajduk zamalo ugasio .. sad su BBB ušli u Dinamo pa eno i oni polako padaju, loši rezultati, itd itd .. joj kakvu budućnost imamo, nikad bolju i ljepšu .. da meni jedan lik koji uzima cvaju od mame govori hoću li ja negdje ići ili ne?
-
- Kontakt:
Djes nas porediti s torcidom hahah
Preko 10.000 torcide za 18 dana ide u Svicarsku
Hajduk- Milan u19
Torcida za ovaj teren bi nasamarala sve od navijaca u talovima do uprave
Preko 10.000 torcide za 18 dana ide u Svicarsku
Hajduk- Milan u19
Torcida za ovaj teren bi nasamarala sve od navijaca u talovima do uprave
Zadnja izmjena: Manijakalnost99, dana/u 03 apr 2023, 12:33, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Lokomotifa, shminka, Vanja8 i 35 gostiju.