IDEMO DO POBJEDE

Pape ima neku zamisao ocigledno, ja kao da gledam da ce Dzeko da bude flaster, tj. na sebe da navuce sto vise igraca a Izet ce biti "glavni" u zavrsnici da ce na njega ici lopte.emir79 je napisao/la:
Kako si ti dosadan lik, za nepovjerovati.harishp je napisao/la:Gravce k'o da su ga sad donijeli ''iz sobata na qurceva rabota''sto bi njegovi Makdonci rekli.Fakat mu takvo razmisljanje.
Kurleone je prestario,njemu je prasak dohakao.
harishp je napisao/la:Gravce k'o da su ga sad donijeli ''iz sobata na qurceva rabota''sto bi njegovi Makdonci rekli.Fakat mu takvo razmisljanje.
Kurleone je prestario,njemu je prasak dohakao.
Gringov licni bilten.Sto se trza kad mu gravceta diras :rol:Evo I tonitarko potvrdio.gringobih je napisao/la:harishp je napisao/la:Gravce k'o da su ga sad donijeli ''iz sobata na qurceva rabota''sto bi njegovi Makdonci rekli.Fakat mu takvo razmisljanje.
Kurleone je prestario,njemu je prasak dohakao.![]()
![]()
![]()
http://www.kompanije.net/RepublikaSrpsk ... p?id=14204" onclick="window.open(this.href);return false;
Wow. Pa ako i sam malo razmislis vidices koliko je to nelogicno.DonCorleone je napisao/la:calcio,
Uostalom formacija 3-5-2, ili 5-3-2 upravo sluzi za zatvaranje krila i jednog napadaca, sto je dokaz da je Sabella bio fokusiran da zatvori Dzeku i Lulica/Hajrovica.
Ti jednostavno blage veze nemas o fudbalskoj teoriji, a to za tvoj nivo bolje ne pominji dva puta.
Da, sad se sjecam. Kaze "sramota je sto nam Susic jos nije javio sa kojom ce postavom igrati protiv Argentine"Henderson je napisao/la:Ovaj Makedonac je prije dvije tri sedmice pisao kako Pape ne zna koju postavu da izvede, koje igrače i tako to. To je glavni miš na temi Calcio kojeg tražiš.
Pa makes tebi no sense jer ne kontas a kada pogledas utakmicu i vidis koliko igraca je bilo na Dzeki i kako je zatvoren bio, i kako su krila bila u nemoci da probiju onda ces neke stvari skontati.calcio je napisao/la: Wow. Pa ako i sam malo razmislis vidices koliko je to nelogicno.
Tri centralna stopera da zatvaraju jednog napadaca?
Dva beka da drze cijele bokove i zatvaraju krila i bekove? To jest dva igraca da zatvore 4 igraca?
Makes no sense...
Ja sam ti ljepo objasnio argumentovano zasto je Sabella krenuo u 3-5-2 formaciji, mozes to da vjerujes a mozes i da vjerujes da je grande Susic nadmudrio Sabellu i pored toga sto je promjena taktike rezultirala golom u nasoj mrezi.calcio je napisao/la:Hajd' procitaj onaj link svega ti. Taman da ubijes malo vremena do utakmice, a mzoda i nesto naucis.
Shvatili su druže oni kojima je bilo upućeno, a i replike su im bile na nivouSheyi je napisao/la:Virtual s tim avatarom ne zaslužuješ biti na ovoj temi![]()
![]()
Pa nemoj otkrivat taktiku, zamisli crnci sad čitaju ovaj forum i prokuže nas. Nikad ti ne bi oprostioElegant je napisao/la: Pape ima neku zamisao ocigledno, ja kao da gledam da ce Dzeko da bude flaster, tj. na sebe da navuce sto vise igraca a Izet ce biti "glavni" u zavrsnici da ce na njega ici lopte.
Nemaju kad odgovarat, o jadu se zabavili jer Safet nije otkrio karte pred najbitniju utakmicuVirtu4l je napisao/la:Shvatili su druže oni kojima je bilo upućeno, a i replike su im bile na nivouSheyi je napisao/la:Virtual s tim avatarom ne zaslužuješ biti na ovoj temi![]()
![]()
Kako nije, rekao je da razmišlja o IbiševićuSheyi je napisao/la:Nemaju kad odgovarat, o jadu se zabavili jer Safet nije otkrio karte pred najbitniju utakmicu
Elegant je napisao/la: Pape ima neku zamisao ocigledno, ja kao da gledam da ce Dzeko da bude flaster, tj. na sebe da navuce sto vise igraca a Izet ce biti "glavni" u zavrsnici da ce na njega ici lopte.
Oslabio si mi nešto. Možda kiksamo večeras, ne gubi nadu.voltron30 je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.