Safet Sušić - Pape

1988risha
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la 1988risha » 21 jun 2014, 15:50

Zaebat ce ih Sajo sve večeras ;) :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
IDEMO DO POBJEDE :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
slika
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 jun 2014, 16:07

Gravce k'o da su ga sad donijeli ''iz sobata na qurceva rabota''sto bi njegovi Makdonci rekli.Fakat mu takvo razmisljanje.
Kurleone je prestario,njemu je prasak dohakao.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 21 jun 2014, 16:11

calcio,

Wow, kolika kolicina gluposti u jednom komentaru. Ti mislis da nesto znas a zapravo veze nemas.

Kao sto sam ti vec napisao u proslom postu, Sabella je poceo u formaciji 5-3-2 da zaustavi Edina Dzeku i nasa krila a ne zato sto ga je Susic ubijedio da ce igrati sa dva napadaca. To je izjava za cirkusa. Na takvu izjavu se covjek moze samo nasmijati jer pokazuje tvoj limit razmisljanja i pogled na Safeta kao neku vrstu vrhunskog stratega, sto on jednostavno nije.

Ali ako ti je lakse, zivi u zabludi, da je Susic ubijedio Sabellu da ce igrati sa dva napadaca, i pored toga sto je sve pripremne utakmice odigrao iskljucivo sa Dzekom, dakle jednim napadacem.

Uostalom formacija 3-5-2, ili 5-3-2 upravo sluzi za zatvaranje krila i jednog napadaca, sto je dokaz da je Sabella bio fokusiran da zatvori Dzeku i Lulica/Hajrovica.

Njihov selektor nije zelio na pocetku da rizikuje sa tri napadaca na ustrb odbrane na prvoj utakmici, dje im je imperativ pobjeda kako bi najbolje usli u takmicenje, odlucio se na 3-5-2 formaciju, koja je upalila, jer je Dzeko bio odsjecen citavo vrijeme, kao i nasa krila. Razumijes li ti to, da je Dzeko bio odsjecen a krila zatvorena? Dakle to je smisao bio Sabelline formacije i taktike, a nikakva Susiceva ubjedjenja kao sto ti navodis :roll: .

Na poluvremenu je promijenio formaciju, jer je znao da ce nasi redovi popucati na sredini terena i zato sto je zelio Messiju da stvori vise prostora, sto je rezultiralo ponovo golom i pobjedom Argentine. Dakle Sabella je u svakom trenutku znao sta radi i osigurao ARG pobjedu. Drugi razlog 4-3-3 sistema je sto su oni vodili 1:0 i sto to znaci da se mi moramo otvoriti kad tad ako zelimo pozitivan rezultat, a ne zato sto je BiH impresivna, to su izjave za malu djecu, na koje se ti palis.

Ti jednostavno blage veze nemas o fudbalskoj teoriji, a to za tvoj nivo bolje ne pominji dva puta.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 21 jun 2014, 16:14, ukupno mijenjano 2 puta.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 21 jun 2014, 16:11

emir79 je napisao/la:slika
Pape ima neku zamisao ocigledno, ja kao da gledam da ce Dzeko da bude flaster, tj. na sebe da navuce sto vise igraca a Izet ce biti "glavni" u zavrsnici da ce na njega ici lopte.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 21 jun 2014, 16:11

harishp je napisao/la:Gravce k'o da su ga sad donijeli ''iz sobata na qurceva rabota''sto bi njegovi Makdonci rekli.Fakat mu takvo razmisljanje.
Kako si ti dosadan lik, za nepovjerovati. :facepalm:

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 21 jun 2014, 16:13

harishp je napisao/la:Gravce k'o da su ga sad donijeli ''iz sobata na qurceva rabota''sto bi njegovi Makdonci rekli.Fakat mu takvo razmisljanje.
:lol: :lol: :lol:
http://www.kompanije.net/RepublikaSrpsk ... p?id=14204" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 jun 2014, 16:15

gringobih je napisao/la:
:lol: :lol: :lol:
http://www.kompanije.net/RepublikaSrpsk ... p?id=14204" onclick="window.open(this.href);return false;
Gringov licni bilten.Sto se trza kad mu gravceta diras :rol:Evo I tonitarko potvrdio.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 21 jun 2014, 16:16, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 21 jun 2014, 16:15

Miševi na aparatima, počeli su sa vrijeđanjem.

Ovaj Makedonac je prije dvije tri sedmice pisao kako Pape ne zna koju postavu da izvede, koje igrače i tako to. To je glavni miš na temi Calcio kojeg tražiš.
Ovi ostali se samo ponavljaju.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 21 jun 2014, 16:16

Halo sva je poenta gdje ce igrat Pjanic.Ako bude opet povucen mozemo mi igrat i bez spica jer nema ko lopte dat.Miske nemoze veceras igrat spor je za ove jer dok je namjesti ode lopta.Salihovic prije Visce jer Visca nije za prvih 11.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 21 jun 2014, 16:22

Ljudi iznesu svoje misljenje na topic, zapocinju diskusiju a pojedinci koji se inace ne ukljucuju u bilo kakav vid diskusije dok vide da se nesto ne slaze sa Papetom pocnu sa fazonima misevi, gravce itd. Kao da ce diskusija ovdje uticati na bilo sta. Kakav primitivizam :facepalm:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 21 jun 2014, 16:23

DonCorleone je napisao/la:calcio,

Uostalom formacija 3-5-2, ili 5-3-2 upravo sluzi za zatvaranje krila i jednog napadaca, sto je dokaz da je Sabella bio fokusiran da zatvori Dzeku i Lulica/Hajrovica.
Wow. Pa ako i sam malo razmislis vidices koliko je to nelogicno.
Tri centralna stopera da zatvaraju jednog napadaca?
Dva beka da drze cijele bokove i zatvaraju krila i bekove? To jest dva igraca da zatvore 4 igraca?

Makes no sense...

Ti jednostavno blage veze nemas o fudbalskoj teoriji, a to za tvoj nivo bolje ne pominji dva puta.

I opet, ako ne vjerujes meni evo http://www.zonalmarking.net/2014/06/16/ ... more-10685" onclick="window.open(this.href);return false;

Henderson je napisao/la:Ovaj Makedonac je prije dvije tri sedmice pisao kako Pape ne zna koju postavu da izvede, koje igrače i tako to. To je glavni miš na temi Calcio kojeg tražiš.
Da, sad se sjecam. Kaze "sramota je sto nam Susic jos nije javio sa kojom ce postavom igrati protiv Argentine" :mrgreen: :mrgreen: :crazy: :crazy: Ma trola nas gravce :crazy:

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 21 jun 2014, 16:34

calcio je napisao/la: Wow. Pa ako i sam malo razmislis vidices koliko je to nelogicno.
Tri centralna stopera da zatvaraju jednog napadaca?
Dva beka da drze cijele bokove i zatvaraju krila i bekove? To jest dva igraca da zatvore 4 igraca?

Makes no sense...
Pa makes tebi no sense jer ne kontas a kada pogledas utakmicu i vidis koliko igraca je bilo na Dzeki i kako je zatvoren bio, i kako su krila bila u nemoci da probiju onda ces neke stvari skontati.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 21 jun 2014, 16:40

Hajd' procitaj onaj link svega ti. Taman da ubijes malo vremena do utakmice, a mzoda i nesto naucis. ;)

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 21 jun 2014, 16:50

calcio je napisao/la:Hajd' procitaj onaj link svega ti. Taman da ubijes malo vremena do utakmice, a mzoda i nesto naucis. ;)
Ja sam ti ljepo objasnio argumentovano zasto je Sabella krenuo u 3-5-2 formaciji, mozes to da vjerujes a mozes i da vjerujes da je grande Susic nadmudrio Sabellu i pored toga sto je promjena taktike rezultirala golom u nasoj mrezi.

Oni da su krenuli u 4-3-3 sistemu sijevalo bi im sa svih strana, Sabella je to znao, i zelio je zatvoriti nase najvece adute. To ova analiza ne spominje, jer ne zna sta je Sabella zelio postici sa tom formacijom 3-5-2, a ja sam ti rekao sta mu je bio primarni cilj, jer mu je bilo kristalno jasno da moze puci ako se previse otvori na samom pocetku ;) .

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 jun 2014, 17:24

Sheyi je napisao/la:Virtual s tim avatarom ne zaslužuješ biti na ovoj temi :nene: :nene: :tralala:
Shvatili su druže oni kojima je bilo upućeno, a i replike su im bile na nivou ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

truts
Kontakt:

Post Postao/la truts » 21 jun 2014, 17:27

Elegant je napisao/la: Pape ima neku zamisao ocigledno, ja kao da gledam da ce Dzeko da bude flaster, tj. na sebe da navuce sto vise igraca a Izet ce biti "glavni" u zavrsnici da ce na njega ici lopte.
Pa nemoj otkrivat taktiku, zamisli crnci sad čitaju ovaj forum i prokuže nas. Nikad ti ne bi oprostio :x

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 21 jun 2014, 17:39

Virtu4l je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:Virtual s tim avatarom ne zaslužuješ biti na ovoj temi :nene: :nene: :tralala:
Shvatili su druže oni kojima je bilo upućeno, a i replike su im bile na nivou ;)
Nemaju kad odgovarat, o jadu se zabavili jer Safet nije otkrio karte pred najbitniju utakmicu :shh:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 jun 2014, 17:44

Sheyi je napisao/la:Nemaju kad odgovarat, o jadu se zabavili jer Safet nije otkrio karte pred najbitniju utakmicu :shh:
Kako nije, rekao je da razmišlja o Ibiševiću :kafa:

Pape večeras igra utakmicu za besmrtnost. Bitna je i naredna, ali ova večeras je ključna. Pobjeda i plasman u narednu rundu će ga definitivno staviti na vrh i teško da će ga neko u budućnosti skinuti sa njega.

Debitanti, a druga najmlađa ekipa na prvenstvu, evo i Arslanagić je izgleda završen, strašno. Sve sam Safete!
Voli te tvoje Sarajevo.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 21 jun 2014, 17:47

Elegant je napisao/la: Pape ima neku zamisao ocigledno, ja kao da gledam da ce Dzeko da bude flaster, tj. na sebe da navuce sto vise igraca a Izet ce biti "glavni" u zavrsnici da ce na njega ici lopte.
:tokralju:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 jun 2014, 17:48

voltron30 je napisao/la: :tokralju:
Oslabio si mi nešto. Možda kiksamo večeras, ne gubi nadu.
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.