Dok je Tešnja bit će i biznisacrvenobijeli je napisao/la:Ledesma brate i ja sam jedan od sponzora toska![]()
Biznis brate ide znas i sam kako je,malo sam manje aktivan na poslu zbog bolesti, ali imam ja radnu snagu

Dok je Tešnja bit će i biznisacrvenobijeli je napisao/la:Ledesma brate i ja sam jedan od sponzora toska![]()
Biznis brate ide znas i sam kako je,malo sam manje aktivan na poslu zbog bolesti, ali imam ja radnu snagu
Gledao sam ih, sin mi igra u predpionirima, ima nade za zvijezdu ako se bude radilo sa ovom djecom bit ce nesto od njih...Nah1d je napisao/la:
Evo čemu treba paznja i novac.
Upravu si ja sam uvjek bio pi cka vjecito sam prozivao sa nickname ljude pljuvo negodovo, unosio nemir, nikad javno nikome nisam smjeo nista nego ovako po formu i pametovao a jucer sam eto kao sto rece ti pobjego al na drugu tribinu, idi jadnice bjednice vise kani me se bolan ako se zadam nacu te i polomit cu te ovo ti je zadnje upozorenje.combe je napisao/la:A đe Spiska. Nema ga danas na novoj tribini. Prava je manga uvijek zna izvuc svoj paksu. Danas mu frendovi jedni drugim yebu mamu(navijaci-uprava) a njega nigdje. Uvijek je znao ufatit nožne. Nadam se da i on podrzaje trenutno stanje.
Pioniri su veoma dobri a bit će jos jaci kada im se u kadetima priključe djeca iz Tempa i Triumfa gdje ima par opasnih talenata...Predpioniri također nisu loši ali mislim da igraju s mlađim dječacima u odnosu na konkurenciju pa ne mogu previše pokazati...Ja da sam na mjestu uprave obavio bih razgovore s igračima i oni koji su voljni ostati i sledeću sezonu njima bih priključio najbolje juniore pa da vidimo na koga od ovih mlađih mozemo računati...Ja sam to x puta pisao, mi moramo novac ulagati isključivo u omladinski pogon,a kupovati samo one igrače gdje smo deficitarni...crvenobijeli je napisao/la:Gledao sam ih, sin mi igra u predpionirima, ima nade za zvijezdu ako se bude radilo sa ovom djecom bit ce nesto od njih...Nah1d je napisao/la:
Evo čemu treba paznja i novac.
Cvijanovic i Civic su na meti Velezashaman7 je napisao/la:sto ja znam, dvojica su vec odlucili otici. E sad koliko je sigurno, vidjet cemo. A ta dvojica nisu medju ovom cetvoricom
Sreca pa jednako dobar golman na klupi.SMR187 je napisao/la:Prljaca u Modricu ide navodno
Nemaš ti mene šta tražit kad vrlo dobro znaš ko sam. I bujrum dođi ološu da vidim koga ćeš ti polomit. Kad si pobrko lončiće na kraju i kad se ispostavilo da nemaš blage veze kako funkcionišu stvari u klubu onda su ti svi drugi krivi.spiska je napisao/la:Upravu si ja sam uvjek bio pi cka vjecito sam prozivao sa nickname ljude pljuvo negodovo, unosio nemir, nikad javno nikome nisam smjeo nista nego ovako po formu i pametovao a jucer sam eto kao sto rece ti pobjego al na drugu tribinu, idi jadnice bjednice vise kani me se bolan ako se zadam nacu te i polomit cu te ovo ti je zadnje upozorenje.combe je napisao/la:A đe Spiska. Nema ga danas na novoj tribini. Prava je manga uvijek zna izvuc svoj paksu. Danas mu frendovi jedni drugim yebu mamu(navijaci-uprava) a njega nigdje. Uvijek je znao ufatit nožne. Nadam se da i on podrzaje trenutno stanje.
SMR187 je napisao/la:Prljaca u Modricu ide navodno
Modrica od sljedece sezone igra 1. ligu RS.Mokroguz je napisao/la:SMR187 je napisao/la:Prljaca u Modricu ide navodno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.