Tebe ima na spisku članova NiP-a.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ne bih bas rekao rekreativac, iako je igrao po ovim kvazi ligama. Ipak, igrao je i kod nas, a i dokazano je pravi profesionalac, tako da ne sumnjam da bi opet pokazao pravo lice. Istini za volju, ima i nostalgije u mom postu, ali ne bih se bunio ako bi na kraju dosao Nikola i Nedim Hadzic.
Ma prebacujemo to sigurno
Da je bio tu umjesto Handžića imali bi 5-6 bodova više ali hajd šbkbb
Kralju ja sam u boljoj igrackoj formi od KomazecaAnex je napisao/la: ↑19 dec 2020, 18:28Da je bio tu umjesto Handžića imali bi 5-6 bodova više ali hajd šbkbb
Pa šta ako je igrao i kod nas? Kakav je to argument? Lik prije 7 godina igro kod nas, od tada se zayebava po azijskim egzotičnim zemljama gdje je fudbal popularan ko kod nas kriket, i povrh svega ima 33 godine. Sva sreća pa se više ne sluša glas navijača i daj dovedi nek navijači budu zadovoljni.Napapijri je napisao/la: ↑19 dec 2020, 17:56Ne bih bas rekao rekreativac, iako je igrao po ovim kvazi ligama. Ipak, igrao je i kod nas, a i dokazano je pravi profesionalac, tako da ne sumnjam da bi opet pokazao pravo lice. Istini za volju, ima i nostalgije u mom postu, ali ne bih se bunio ako bi na kraju dosao Nikola i Nedim Hadzic.
Ma jarane ne mislim ja da je on ono što mi trebamo ganjati ali da smo bar i takvog imali kad se Ahmo povrijedio ,nadamo se kakvom jakom špicu da prepišamo ovo prvenstva što je ostalo
Dobar je kriket,ko pofata pravila...SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑19 dec 2020, 18:48Pa šta ako je igrao i kod nas? Kakav je to argument? Lik prije 7 godina igro kod nas, od tada se zayebava po azijskim egzotičnim zemljama gdje je fudbal popularan ko kod nas kriket, i povrh svega ima 33 godine. Sva sreća pa se više ne sluša glas navijača i daj dovedi nek navijači budu zadovoljni.Napapijri je napisao/la: ↑19 dec 2020, 17:56Ne bih bas rekao rekreativac, iako je igrao po ovim kvazi ligama. Ipak, igrao je i kod nas, a i dokazano je pravi profesionalac, tako da ne sumnjam da bi opet pokazao pravo lice. Istini za volju, ima i nostalgije u mom postu, ali ne bih se bunio ako bi na kraju dosao Nikola i Nedim Hadzic.
Sto bolujete za likovima kojima je u zivotu vrhunac 10 golova u BiHPL?
Bolujem samo da dođe napadač koji će do kraja sezone dati 10+ golovaDenchi je napisao/la: ↑19 dec 2020, 19:00Sto bolujete za likovima kojima je u zivotu vrhunac 10 golova u BiHPL?