+1sanjinlego je napisao/la: ↑03 apr 2023, 12:30Navijači vode klub, toliko o nama .. bila je i Torcida glavna pa se Hajduk zamalo ugasio .. sad su BBB ušli u Dinamo pa eno i oni polako padaju, loši rezultati, itd itd .. joj kakvu budućnost imamo, nikad bolju i ljepšu .. da meni jedan lik koji uzima cvaju od mame govori hoću li ja negdje ići ili ne?
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nisam znao da postoje obični navijaci. Ovi što idu kao grupa su neobični navijaci. Nemoj mi reci da i ti pišeš na lobotomiji. Otupiti će ti mozak ako nastavis..Manijakalnost99 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 12:25Svasta neozbiljno pa sto ne daju karte obicnim navijacima
Ako su vec ljudi poslali
-
- Kontakt:
Hebo ti sve svoje
hoce i moj stari da ide nije clan manijaka nit bi ikad iso s grupom
Sta je on nego obicni navijac odnosno simpatizer kluba
Ultras il huligan nije sigurno
Jel moguće šta ovde neki glavutani pišu, Manijaci ubjedljivo najbrojnija i najbolja navijačka skupina od gostovanja pa nadalje, ovo što rade ove i prethodne sezone je baš za svaku pohvalu, momci rade odličnu i stvar, podrška nikad nije izostala i dođe neki glavonja što kući ku*ac drka i piše ovakve stvari. Nevjerovatno
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
Šta ti znači to što si najbrojniji ako nećeš svoj klub podržati u utakmici sezone?Hilmo123 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 12:40Jel moguće šta ovde neki glavutani pišu, Manijaci ubjedljivo najbrojnija i najbolja navijačka skupina od gostovanja pa nadalje, ovo što rade ove i prethodne sezone je baš za svaku pohvalu, momci rade odličnu i stvar, podrška nikad nije izostala i dođe neki glavonja što kući ku*ac drka i piše ovakve stvari. Nevjerovatno
Jarane otupio si od kad pišeš na lobotomiji. Još malo ćeš postati ko zgembopopuslic. Samo će ponavljati jedno te isto. Mozak ispran u fullu.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 12:36Hebo ti sve svoje
Hrasno levat ponovno pise protiv navijaca pa kako ti ne dojadi svako dva mjeseca praviti nove nickovesanjinlego je napisao/la: ↑03 apr 2023, 12:30Navijači vode klub, toliko o nama .. bila je i Torcida glavna pa se Hajduk zamalo ugasio .. sad su BBB ušli u Dinamo pa eno i oni polako padaju, loši rezultati, itd itd .. joj kakvu budućnost imamo, nikad bolju i ljepšu .. da meni jedan lik koji uzima cvaju od mame govori hoću li ja negdje ići ili ne?

al je i ovaj podforum pao ku.rcu za usi hvala administracijo kad dozvoljavate stalno banovane clanove da se vracaju nazad i unistavaju temu ionako su je unistili ovo je dodatna lopata na njezin mezar
-
- Kontakt:
Zamisli koliko si ti otupio kad najvise od svih pises
Svakom loncu poklopac
Svakom loncu poklopac
-
- Kontakt:
Nisam hrasno, i ne izazivaj na osnovu toga moj ban. Administracija nema niti jedan dokaz da ja stojim iza tog lika što je banovan, ili šta već. Ja ovdje pišem moje mišljenje, moje stavove, to što pišem istinu, i što za razliku od vas imam svoj stav je nešto drugo.Robust je napisao/la: ↑03 apr 2023, 12:44Hrasno levat ponovno pise protiv navijaca pa kako ti ne dojadi svako dva mjeseca praviti nove nickovesanjinlego je napisao/la: ↑03 apr 2023, 12:30Navijači vode klub, toliko o nama .. bila je i Torcida glavna pa se Hajduk zamalo ugasio .. sad su BBB ušli u Dinamo pa eno i oni polako padaju, loši rezultati, itd itd .. joj kakvu budućnost imamo, nikad bolju i ljepšu .. da meni jedan lik koji uzima cvaju od mame govori hoću li ja negdje ići ili ne?![]()
![]()
al je i ovaj podforum pao ku.rcu za usi hvala administracijo kad dozvoljavate stalno banovane clanove da se vracaju nazad i unistavaju temu ionako su je unistili ovo je dodatna lopata na njezin mezar
Nikoga ne vrijeđam od vas, ne spominjem politiku, i zašto da me banuju? Objasni? Šta treba da slušaju priče “gotovo je, Santos i Hodžić potpisuju za vrijeme reprezentativne stanke” ili “Hodžić čeka rođendan da potpiše novi ugovor” - ova druga je jača sigurno hahaha ..
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Dokaz kolko je kup bitan!

-
- Kontakt:
Ovako bi nam bilo i da dođe investitor, uloži 100 milijuna eura .. jer jbg, ne odgovara nama uspjeh, ne odgovaraju nama stručni ljudi, šta će oni nama pričat kako i šta da mi radimo ..
Ajde da skandiramo odlazite, ajde da ih pljujemo ..
Ajde da skandiramo odlazite, ajde da ih pljujemo ..
opet se mrcina uznemirila 

- Bersaga
- Kontakt:
Ti podržavaš, rodila te majka. Ekipa ti u polufinalu kupa i ti njenom protivniku želiš da odbrani trofejlakilone je napisao/la: ↑03 apr 2023, 12:41Šta ti znači to što si najbrojniji ako nećeš svoj klub podržati u utakmici sezone?Hilmo123 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 12:40Jel moguće šta ovde neki glavutani pišu, Manijaci ubjedljivo najbrojnija i najbolja navijačka skupina od gostovanja pa nadalje, ovo što rade ove i prethodne sezone je baš za svaku pohvalu, momci rade odličnu i stvar, podrška nikad nije izostala i dođe neki glavonja što kući ku*ac drka i piše ovakve stvari. Nevjerovatno

Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
Naravno, mi ga svakako nećemo osvojiti.Bersaga je napisao/la: ↑03 apr 2023, 12:58Ti podržavaš, rodila te majka. Ekipa ti u polufinalu kupa i ti njenom protivniku želiš da odbrani trofejlakilone je napisao/la: ↑03 apr 2023, 12:41Šta ti znači to što si najbrojniji ako nećeš svoj klub podržati u utakmici sezone?Hilmo123 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 12:40Jel moguće šta ovde neki glavutani pišu, Manijaci ubjedljivo najbrojnija i najbolja navijačka skupina od gostovanja pa nadalje, ovo što rade ove i prethodne sezone je baš za svaku pohvalu, momci rade odličnu i stvar, podrška nikad nije izostala i dođe neki glavonja što kući ku*ac drka i piše ovakve stvari. Nevjerovatno![]()
![]()
-
- Kontakt:
**** ga gledat cu na tv svakako
Nisam tu nemam pravo da se zalim na ovu odluku koja ne utice na mene
Forza LjoZe
Nisam tu nemam pravo da se zalim na ovu odluku koja ne utice na mene
Forza LjoZe
U Mostar se ne ide zbog zivotinjskih uslova za gostujuce navijace. Montazna tribinica je postavljena 20-30 metara od terena (ima itekako prostora da bude blize terenu, a ne u mraku haman pored stadiona) i citava ogradjena kavezom kao da ce lavovi biti unutra, sramota za Velez gdje su planirali staviti ljude.
Zadnja izmjena: TeaM87, dana/u 03 apr 2023, 13:04, ukupno mijenjano 1 put.
FKŽ !
- drzgemboadislic
- Kontakt:
- Bersaga
- Kontakt:
Znači navijaš u srijedu protiv Želje?
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
ma nek' skandiraju sta god hoce, ionako smo sami sebi najveci neprijatelji.drzgemboadislic je napisao/la: ↑03 apr 2023, 13:02Pitaj ih hocel opet skandirat bice zeljo qrac sampion dok Zrinjski osvaja titulu?
Jeste sve to stoji, istina i slazem se.TeaM87 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 13:01U Mostar se ne ide zbog zivotinjskih uslova za gostujuce navijace. Montazna tribinica je postavljena 20-30 metara od terena (ima itekako prostora da bude blize terenu, a ne u mraku haman pored stadiona) i citava ogradjena kavezom kao da ce lavovi biti unutra, sramota za Velez gdje su planirali staviti ljude.
Ali mi smo bas u situaciji da se jebuckamo oko uslova, gori nam pod nogama i poslije onakve partije protiv Leoatara pustiti cemo one levate od igraca bez ikakve podrske na stadionu koji ce biti krcat gdje nas mrze ko i pitari, u POLUFINALU KUPA o kojem nam sve ovisi..jako pametna odluka i to 2 dana prije tekme.
Moralo se ici i pruziti podrska igracima, uostalom ako BBB i Torcida moze onaj zatvor na Rujevici prezivjeti, mozemo i mi 90 minuta polufinala kupa.

Trenutno korisnika/ca: bvsic, ErosViverosViv, Proximic, ritam21, Rule_hz, zeljovolimte i 64 gosta.