Loš je bio danas, za svoje standarde. Očito ostavilo traga 120 minuta u LP.
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
- legenda reala
- Kontakt:
Benzema isto je bio los vcrs al eto zabi za pobjedu.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Jel Causevic prezivio 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Prvi gol Sevilje takodjer neregularan. Epska kradja ali ni to nije bilo dovoljno da se porazi Madrid 

Smiješan članak realno, isto ko da se nikad nije desilo da nekome sudija oprosti drugi žuti. Veća lakrdija je poništavanje čistog gola iako imaš sve moguće uglove da utvrdiš.

Remember, remember the 5th of November.
- anonymousHD
- Kontakt:
Frajer je najvece dno ovog portala. Fuj.da bi Viniciusu u 76. minuti bio poništen gol zbog igranja rukom nakon pregledanog snimka.
Zakasnio sam na utakmicu pa nisam vidio taj detalj,lik stoji u zivom zidu Reala sto je naravno nedozvoljeno,ali jbe se ovom zutalju.
Causevic je veliki navijac Barce sto i nije problem,ali ovakve clanke ni u katalonskim medijima ne vidjas,a kamo li u nasim koji veze nemaju s Realom i Barcom i koji bi uvijek trebali da zadrze dozu nepristrasnosti,ali to u slucaju ovog nazovi novinara nije moguce.
Bravo, apsolutno se slažem sa svim!let3 je napisao/la: ↑17 apr 2022, 23:12I to je tacno. Cak su ponistili cist gol Viniciusu, neku ruku je on vidio , al hajd
Nema tu namjerne krađe, bezveze upadamo u whataboutisam, a šta sa ovim, šta s onim, nebitno...jednostavno sudije su odron i veceras su njihove gluposti pogodovale Realu, kad nije iskljucio Camavingu a morao je . Karlo je namazan i odmah ga izveo iz igre, jer je visilo iskljucenje.
Sevilja ima groznu odbranu i zasluženo je izgubila.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Sevilla je veceras bila slika i prilika svoje evropske epizode ove sezone.Mislim da imaju nikad losiju sredinu terna a i bekovi nisu daleko od toga.Nalupali su milion igraca a nemaju extra kvaliteta.
a i ovi treneri u ligi... Carlo kad god gubi ubaci dva napadača pred kraj uz 3 koji su već tu, a oni nista, nijednog odbrambenog da ubace da uhvate balans... Sevilla disala na škrge i samo izbacivala loptu u aut
Ovi sto pisu clanke na ovom portalu su u najmanju ruku smijesni, ovo nije vidjelo novinarstvo. Ali tako je kod nas, odes na kurs mjesec dana i postanes strucnjak u bilo kojoj oblasti.
Već13 godina u Realu i ovo mu je tek prva sezona gdje je prebacio 25+ golova. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ne igra protiv Kolna, Mainza i slicnih

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
nekad kad bi centarsut poslali na drugu stativu gdje brani skok Alba cijeli Nou Camp bi molio Zeusa da tamo Albu (a uvijek ga nadskoče) nadskoči Benzema jer znao si da će fuliti
Ako bi tu bio Ronaldo ili Bale to je gol
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ovo je nestvaran podatak
Nisam fan Reala ali mene bi bilo stid onakvih članaka. Baš neozbiljno i neprofesionalno.
WALES.GOLF.MADRID.
IN THAT ORDER
IN THAT ORDER
- Shategabri
- Kontakt:
Tačno je da je samopouzdanje bilo daleko slabije nego što je to posljednjih par sezona.
Treba uzeti u obzir i njegovu ulogu, a ona je bila pomoćni radnik, ali izuzetno bitan pomoćni radnik jer je uvijek i kod svakog trenera igrao.
Koševo Zapad
Vini i Rodrigo jako bitna uloga u Madridu, a još su to omladinci, Pero ubo sa obojicom.
Camavinga isto odličan transfer, dok ovi navikani što su došli Jović i Hazard nebitni igrači.
Camavinga isto odličan transfer, dok ovi navikani što su došli Jović i Hazard nebitni igrači.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.