Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
__Liedson__ je napisao/la:Nema mi struje u kući.Begonja je napisao/la:Uslikaj tiket.__Liedson__ je napisao/la:Kako ofirno prodje Ascoli - Siena 2/1.Cijelo vrijeme sam bio uvjeren da će biti ovakav ishod i ispratio sam na markicu.
ne znamafa97 je napisao/la:@legenda
Imas koju za sutra?
blekburn 1x 1.3haris10 je napisao/la:ehhh kad bi mi neko pomog naci kvotu 4 za vikend
Juventino je napisao/la:4.5/Đoković N. - Soderling R. 21:15 - 1 @1.85
-6.5/Venezia - Snaidero 20:30 - 1 @1.75
Evian - Troyes 20:00 - 1/1 @2.10
2.5/Hartberg - Admira 18:30 - 2 @1.50
dng/Reading - Cardiff 20:45 - 2 @1.40![]()
Koef: 14.28
Sam sebi sam suhu svezaoJuventino je napisao/la: Evo, nakon silnog surfanja odlucim se za ovo. Samo da ne padnem na jednom
A @Monolog je to govorioo......bez ljutnje, al' iskreno ja se to od njega nisam nad'o ni 1%.....i mislim da nije isp fer prema momku....Megamon je napisao/la:Jel' se ubio onaj lik,zna li ko sta vise.Jos kad sam vidio komentare da mu neki govore da se ne smije ubiti i da nema muda
Dirk je napisao/la:Pa imal neko info jeli uredu onaj lik
Dosta nam je nase muke a ti dosao dojave prodavathodža je napisao/la:Dirk je napisao/la:Pa imal neko info jeli uredu onaj lik
imam ja dojavu, ali pola se unaprijed plaća
Poklon kvota danas je Samantha Stosur,jedino je neka povreda moze udaljiti od toga,Kada je jucer onako lagano prosla napaljenu Schiavone,i danas ce Na li bez problem.Russel,takodje siguran te Split protiv Dragovoljca...tipster je napisao/la:Stosur - Na Li 1 1.50
odgledao sam dosta meceva na ovom turniru i smatram da ce Stosur relativno lagano dobiti kineskinju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.