FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zamolio bih sve navijace najveceg nam kluba da se ne obaziru puno na provokacije manjih bh premierligasa. Idemo se okrenuti komentarisanju desavanja na terenu, i buducnosti nam voljenog kluba. Pitare mogu i shvatiti, jer je ovo njima najveci uspjeh u posljednje vrijeme. Oni su takvi, to treba shvatiti. Mi idemo dalje. Realno sa: Stanicem, Radoovanovicem, Culumom, Popovicem nema napredka sto se tice nekog koraka van premier lige. Mene vec odavno nervira jedan covjek. Veceras cu to i reci. ZUJO NAS LAZE. Neko mu mora skrenuti paznju. Na polusezoni prosle sezone je obecao 3-4 klasna igraca. Ove takodjer. L A Z E. Amare svaka ti cast.
brajla95 je napisao/la:dobro krenite i vi stopama sarajeva trazite od blekica da vam posalje pozivnicu da i vi idete u kvalifikacije za fildjan ligu mozda vi dobijete lakseg protivnika nego oniharry_90 je napisao/la:Sloboda otkazala pripreme zbog toga sto nisu mogli naci protivnika u CG,to da znas,za telefone se ne brini,sredilo se, i vi na sve nasjednete sta god se napisebrajla95 je napisao/la:i da gubis 10:0 s juga bi se pjesma cula mi te volimo mi te volimo Ljoze <3
a sto se tice pitara oni sada igraju kvalifikacije za fildjan ligu,nezz nisam siguran kazu da su izvukli vrbanjusu.dobro je za njih sto prvu tekmu igraju u gostima,a jos ako to prodzu igraju protiv vratnika kaze varesanovic da ce biti guravo jer je vratnik spremio bunker na kosevu a na svom stadionu da ce krenuti agresivno od prve minute.
Sto se tice slobode znam da su njima iskljucili telefone na stadionu i da su otkazali pripreme radi nedostatka novca pa molimo vjrne navijace zelje da ako mogu donirati makar po 1 km da se obezbjede pripreme
Kakve veze sad Sloboda ima nije mi jasno

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Isti ovaj Hapoel je Rapidu iz Beca prosle sezone ubacio pet komada kuci i tri komada u Becu,tako da je to jedan od najboljih pokazatelja sa kakvim smo protivnikom imali posla.
Takodjer,da podsjetim ove dusmane da je taj Hapoel u grupi sa Rapidom,Celticom i HSV-om bio prvi u grupi,ubjedljivo i kasnije ispao od Rubina iz Kazana.
A gdje je u medjuvremenu bio nas fudbal,dok se Zeljo tek budio iz mrtvih...ovo je dobra skola na kojoj cemo sigurno svi nauciti,a najvise Amar koji ne smije klonuti duhom nakon ovoga.
Hrabro u nove pobjede!!!
Takodjer,da podsjetim ove dusmane da je taj Hapoel u grupi sa Rapidom,Celticom i HSV-om bio prvi u grupi,ubjedljivo i kasnije ispao od Rubina iz Kazana.
A gdje je u medjuvremenu bio nas fudbal,dok se Zeljo tek budio iz mrtvih...ovo je dobra skola na kojoj cemo sigurno svi nauciti,a najvise Amar koji ne smije klonuti duhom nakon ovoga.
Hrabro u nove pobjede!!!
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
- KB-TM87
- Kontakt:
Papak sta ti je Željo voliko drag ? 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
-
- Kontakt:
Jado jadniKARL HAJNC je napisao/la:izboričete evropu iduče godine,ali prestupnegollum je napisao/la:Malo ili nimalo toga je izgledalo dobro, pa cu prokomentirati ono najgore. Tri covjeka:
Milan Culum - katastrofa. Stoperi su izgledali onako smijesno zbog, izmedju ostalog, njegove igre i zalaganja, jer su dovodjeni pred svrsen cin. Vidjelo se u zadnjih nekoliko utakmica da je totalno izvan forme, ovaj put nema nikakvog izgovora.
Lazar Popovic - Koliko je to igraca vezao za sebe? Cetvoricu, petoricu?Nimalo logicni vam nisu bile te price kojima ste ga branili. Napadac bi trebao za sebe da veze dva igraca zbog brzine, zbog toga sto se jednog moze lako rijesiti, zbog toga sto je vrlo opasan po gol, a ne zbog tromosti. Vezat ce i moj komsija dvojicu, ima slicnu gradju i tehniku. Treba nam napadac koji moze driblati!
Srdjan Stanic - OK, nije on kriv sto ne zna, igra na neprirodnoj poziciji, ali gdje je borbenost? Nonsalantno stoji i posmatra kako protivnicki igraci prolaze, zabijaju golove...To je ta borbenost do zadnjeg atoma snage, tako se bori za sveti dres?![]()
Posljedice ovog poraza:
Prvo, zbog naseg mentaliteta, bojim se da ce biti losa posjecenost na uzvratnoj utakmici, mozda se odrazi i na ligaske utakmice.
Drugo, igraci su psihicki sigurno u vrlo losem stanju, nece se biti lako vratiti.
Pozitivna stvar je iskustvo koje ce biti od velikog znacaja iduce godine, jer cemo Evropu ponovo izboriti!![]()
![]()
DJEČURLIJO!!!
Piškit pa spavat...JeL jasno?

Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
S kim ti pričašKB-TM87 je napisao/la:Papak sta ti je Željo voliko drag ?

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Nije ovo toliko strašno koliko izgleda!
Samo se sjetite gdje smo bili zadnjih godina a nemamo dovoljno para da bi napravili ekipu za vece domete preko noci nego to moramo praviti vremenom!
Po mom misljenju Popovica pod hitno treba vratiti na klupu, trom je, mislim da ni u vrbanjusi kod Brace ne bi imao mjesta sa svojim zalaganjem!
Culum se pokazao kao igrac koji se gubi u vecim utakmicama a uvijek sam mislio da je on igrac za vece domete!
Stanic definitivno nije za odbrane, kasnije se malo popravio kad ga je amar gurnuo naprijed.
Bogičević ispadao u više navrata na neznanje i neiskustvo ali mislim da on može bolje!
Daljina, temperatura= klima je jedan od faktora koji je nasoj mladoj ekipi isto bio dodatni teret!
A sad pozitivna strana:
Definitivno smo se malo spustili i shvatili koliko vrijedimo, ne treba se sad ubijati i pljuvati po igracima ali ovo je bila idealna prilika da se vidi maximum svakog igraca.
Bešlija momak koji igra srcem i vidi se da ima dosta kvalitetnih utakmica u nogama, ne može ni on igrati sam treba nekog napadaca koji ce ga pratiti, a mislim da je Rovcanin bio bolji izbor umjesto Popovića.
Višća momak fino igra, ne srlja puno, trci, bori se ali isto tako nema nadaca koji se potrcati i koji ce ga pratiti.
Gančev i ako je kratko igrao dobro se pokazao, zna kad treba izbiti loptu i kad i gdje treba faul praviti i zaustaviti napad na vrijeme.
Svraka- mangup, ne daje pardona Izraelcima, ne boji ih se, pokazao je mud.a
Savić isto tako dobar stabilan i ne srlja puno.
Uglavnom trema i neiskustvo u kombinaciji sa par loših pojedinaca su nas doveli do katastrofe!
Samo se sjetite gdje smo bili zadnjih godina a nemamo dovoljno para da bi napravili ekipu za vece domete preko noci nego to moramo praviti vremenom!
Po mom misljenju Popovica pod hitno treba vratiti na klupu, trom je, mislim da ni u vrbanjusi kod Brace ne bi imao mjesta sa svojim zalaganjem!
Culum se pokazao kao igrac koji se gubi u vecim utakmicama a uvijek sam mislio da je on igrac za vece domete!
Stanic definitivno nije za odbrane, kasnije se malo popravio kad ga je amar gurnuo naprijed.
Bogičević ispadao u više navrata na neznanje i neiskustvo ali mislim da on može bolje!
Daljina, temperatura= klima je jedan od faktora koji je nasoj mladoj ekipi isto bio dodatni teret!
A sad pozitivna strana:
Definitivno smo se malo spustili i shvatili koliko vrijedimo, ne treba se sad ubijati i pljuvati po igracima ali ovo je bila idealna prilika da se vidi maximum svakog igraca.
Bešlija momak koji igra srcem i vidi se da ima dosta kvalitetnih utakmica u nogama, ne može ni on igrati sam treba nekog napadaca koji ce ga pratiti, a mislim da je Rovcanin bio bolji izbor umjesto Popovića.
Višća momak fino igra, ne srlja puno, trci, bori se ali isto tako nema nadaca koji se potrcati i koji ce ga pratiti.
Gančev i ako je kratko igrao dobro se pokazao, zna kad treba izbiti loptu i kad i gdje treba faul praviti i zaustaviti napad na vrijeme.
Svraka- mangup, ne daje pardona Izraelcima, ne boji ih se, pokazao je mud.a
Savić isto tako dobar stabilan i ne srlja puno.
Uglavnom trema i neiskustvo u kombinaciji sa par loših pojedinaca su nas doveli do katastrofe!
pozdrav za sve manijake nije da provociram imate ekipu za napucavanje puno fale bekric i bucan onda vi nemate napadaca mesan je star a popovic nema kvalitet da sta ucini ma nema zime za vas gori vam pod nogama
Kakvi ste vi likovi dopustili ste da vas iznervira dijete od 11-12 godina (KARL HAJNC) koje nikad nije ja mislim gledalo tekmu uzivo, a kamoli Evropsku...
Colour of Manchester is blue...
Upravo to. Neki su ga malo prerano otpisali i poslali na klupu, ova utakmica bi mogla promijeniti neke stvari, Cibalia nije mjerilo.BABO je napisao/la: Svraka- mangup, ne daje pardona Izraelcima, ne boji ih se, pokazao je mud.a
I, jos jedna stvar, ovo nije nikakva zamjerka niti sugestija, samo moje licno misljenje: ne bi se trebalo tako cesto skandirati igracima kao sto je bio slucaj prosle sezone, ili u pripremnoj protiv Cibalije. Trebalo bi se malo vise m.uda pokazati, sto rece momak, i malo vise vremena provesti u klubu da bi mu se skandiralo ime.
Zadnja izmjena: gollum, dana/u 13 jul 2010, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
ima li potrebe da se citiramrevan je napisao/la:Ima vremena. Skontat ćeš neke stvari. Duga je srednja škola.bumerang5 je napisao/la: ne seri

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Tezak poraz, visok rezultat, al jebga, bilo je manje-vise za ocekivati. Pisao sam kad je Zeljo izvukao Hapoel iz svog kuta gledanja o tom Hapoelu, jer sam ga gledao na Pecari. Kao sto rekoh, najnezgodniji moguci protivnik, ultra jak, a nije neko bas atraktivno ime. Ali rastaviti ce te na proste faktore. Mi smo ih imali dvadeset minuta prvog dijela, promasili dvije ekstra prilike, i onda nakon nereda gostujucih navijaca u potpunosti pali i Hapoel je rutinski odradio dvije utakmice na kraju, mada se morao postici bar pogodak po svemu vidjenom. Hapoel je jednostavno za klasu bolji u svakom datom momentu od bilo koje BH momcadi, to je cinjenica, od toga se ne moze pobjeci. Zeljo je mozda mogao bolje proci veceras, mogao je ovo, mogao je ono, ali mogao je na kraju primiti i duplo vise pogodaka, pa nije. Prevelika je to jos uvijek prepreka koliko se da vidjeti, Zeljo nije imao srece pri zdrijebu, i eto na kraju ispada da sam zaista s pravom istaknuo snagu Hapoela, a naravno, nije kao da to nije opce poznata cinjenica vec duze vrijeme u Europi od strane jedne momcadi koja razvaljuje i puno jace protivnike od ovog vecerasnjeg. Vise srece u drugom susretu i da bar ne bude poraz. ;P
...Život za Široki...
Kako ste igrali mislim da dovoljno govori podatak da vam je Sehic najbolji bio. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ne piše se izboričete nego izborićete,iduče nego iduće.KARL HAJNC je napisao/la:izboričete evropu iduče godine,ali prestupnegollum je napisao/la:Malo ili nimalo toga je izgledalo dobro, pa cu prokomentirati ono najgore. Tri covjeka:
Milan Culum - katastrofa. Stoperi su izgledali onako smijesno zbog, izmedju ostalog, njegove igre i zalaganja, jer su dovodjeni pred svrsen cin. Vidjelo se u zadnjih nekoliko utakmica da je totalno izvan forme, ovaj put nema nikakvog izgovora.
Lazar Popovic - Koliko je to igraca vezao za sebe? Cetvoricu, petoricu?Nimalo logicni vam nisu bile te price kojima ste ga branili. Napadac bi trebao za sebe da veze dva igraca zbog brzine, zbog toga sto se jednog moze lako rijesiti, zbog toga sto je vrlo opasan po gol, a ne zbog tromosti. Vezat ce i moj komsija dvojicu, ima slicnu gradju i tehniku. Treba nam napadac koji moze driblati!
Srdjan Stanic - OK, nije on kriv sto ne zna, igra na neprirodnoj poziciji, ali gdje je borbenost? Nonsalantno stoji i posmatra kako protivnicki igraci prolaze, zabijaju golove...To je ta borbenost do zadnjeg atoma snage, tako se bori za sveti dres?![]()
Posljedice ovog poraza:
Prvo, zbog naseg mentaliteta, bojim se da ce biti losa posjecenost na uzvratnoj utakmici, mozda se odrazi i na ligaske utakmice.
Drugo, igraci su psihicki sigurno u vrlo losem stanju, nece se biti lako vratiti.
Pozitivna stvar je iskustvo koje ce biti od velikog znacaja iduce godine, jer cemo Evropu ponovo izboriti!![]()
![]()
Daj razlikuj č i ć .Bolje ti je to kontaj nego ovdje što gubiš vrijeme
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar
znaci nije mi nimalo krivo sto smo izgubili 5-0 realan rezultat, trebali smo izgubiti i vecim rezultatom, da su ljudi htjeli da igraju, ako je neko primjetio trener hapuela kod 5 gola je pokazao da ljudi stanu i da se povuku na svoj dio terena...krivo mi je sto su odigrali svi do jednog ko picke, pogotovo culum, stanic i radovanovic, ni ostali nisu bili bolji ali eto...ne mogu da vjerujem da ko 5-0 mi nismo imali zutog kartona, pa da su 3x napravili faul na sredini terena nebi primili tako brzo golove i drugacije bi se razvijala situacija. ja ne znam sta je bilo sa njim ipresionirani su bili necim sta ?...mislim da bi jedini logican potez uprave bio da ne prime platu makar 3 mjeseca...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- KB-TM87
- Kontakt:
ovim glupanom karl hajncFrutek je napisao/la:S kim ti pričašKB-TM87 je napisao/la:Papak sta ti je Željo voliko drag ?![]()
![]()

Željezničar - kult glavnog grada
-
- Kontakt:
šta je tax kad je ćulum gino na terenu tad je valj'o jel smradu
Zeljo za zivot cijeli,jeste odigrali smo lose i izgubili sa 5:0 pa sta.Ja im samo zamjeram sto su igrali u nekakvom strahu i grcu ostalo nista.Ovi ljudi su klasu bolji,pa da se sakupi 11 najboljih igraca iz BH-a lige nebi mnogo bolje prosli.Okrenimo se prvenstvu i pruzimo im podrsku kao nikada do sada u inat dusmanima.
Iduce godine najveci BH-a klub slavi 90 godina postojanja i obiljezimo to kako dolikuje,**** Hapoel i one koji se slade.Pa Real,Argentina i mnogi druge prime po 6 komada pa igraju kao da nista nije bilo.
Navalimo na godisnje karte kao nikada do sada.
___________________________________________________________________________________________________
Mozez gubiti i sa 10:0,mozez biti i u trecoj ligi ali jedan jedini najveci i nikada te necemo ostaviti.
Iduce godine najveci BH-a klub slavi 90 godina postojanja i obiljezimo to kako dolikuje,**** Hapoel i one koji se slade.Pa Real,Argentina i mnogi druge prime po 6 komada pa igraju kao da nista nije bilo.
Navalimo na godisnje karte kao nikada do sada.
___________________________________________________________________________________________________
Mozez gubiti i sa 10:0,mozez biti i u trecoj ligi ali jedan jedini najveci i nikada te necemo ostaviti.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Pusti Karla naograiso čovjek na grobl.... hoću reć stadionu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.