I hoce li biti ikakve razlike jer fakat ne kontam kako ce bolju grafiku napravit nego sto jeste

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nece ali ti je bolje uzeti PS4.HZ_ilidzaa je napisao/la:Zna li se kad ce izaci gta V za ps4 ? Hocu da kupujem plejku ovih dana pa kontam da mi je bolje uzeti ps3 jer za ps4 ima pravo malo igrica.
I hoce li biti ikakve razlike jer fakat ne kontam kako ce bolju grafiku napravit nego sto jeste
Ugh...Origin.QUARESMA 18<<< je napisao/la:
sesvtdgeca je napisao/la:
Et sta se desi kad se ja pravim pametan i ne cekam kraj Rockstar E3 konferencije.Otelo je napisao/la:Nece ali ti je bolje uzeti PS4.HZ_ilidzaa je napisao/la:Zna li se kad ce izaci gta V za ps4 ? Hocu da kupujem plejku ovih dana pa kontam da mi je bolje uzeti ps3 jer za ps4 ima pravo malo igrica.
Nakon E3 ce biti ludnica sa igrama a i imas dosta igara za PS4: NBA2K14,FIFA,Watch Dogs, Second Son, Tomb Raider, novi Witcher, Wolfenstain, Uncharted ce izaci i da sam na tvom mjestu izabrao bih PS4 jer ce imati dosta ekskluziva, poboljsanu grafiku od igara koje ce izaci i na PS3 a i za godinu dana ces na PS3 moci igrati samo stare igre.
Ovako uzmi PS4 i rahar si 4-5 godina a u to vrijeme ce vjerovatno izadji GTA VI pa ces se kajati sto imas PS3 a ne PS4
jesi vidio citavu sliku? sta fali originu?revan je napisao/la:
Ugh...Origin.
U zadnja 3-4 mjeseca ove godine.HZ_ilidzaa je napisao/la:Zna li se kad ce izaci gta V za ps4 ? Hocu da kupujem plejku ovih dana pa kontam da mi je bolje uzeti ps3 jer za ps4 ima pravo malo igrica.
Jao baš sad gledam watch dogs i wolfensteinOtelo je napisao/la:Nece ali ti je bolje uzeti PS4.HZ_ilidzaa je napisao/la:Zna li se kad ce izaci gta V za ps4 ? Hocu da kupujem plejku ovih dana pa kontam da mi je bolje uzeti ps3 jer za ps4 ima pravo malo igrica.
Nakon E3 ce biti ludnica sa igrama a i imas dosta igara za PS4: NBA2K14,FIFA,Watch Dogs, Second Son, Tomb Raider, novi Witcher, Wolfenstain, Uncharted ce izaci i da sam na tvom mjestu izabrao bih PS4 jer ce imati dosta ekskluziva, poboljsanu grafiku od igara koje ce izaci i na PS3 a i za godinu dana ces na PS3 moci igrati samo stare igre.
Ovako uzmi PS4 i rahar si 4-5 godina a u to vrijeme ce vjerovatno izadji GTA VI pa ces se kajati sto imas PS3 a ne PS4
steta sto consoleshit koci pc gaming, jer ovo pc odavno moze, ja bas i nisam impresioniran nestoHZ_ilidzaa je napisao/la:Jao baš sad gledam watch dogs i wolfensteinOtelo je napisao/la:Nece ali ti je bolje uzeti PS4.HZ_ilidzaa je napisao/la:Zna li se kad ce izaci gta V za ps4 ? Hocu da kupujem plejku ovih dana pa kontam da mi je bolje uzeti ps3 jer za ps4 ima pravo malo igrica.
Ovako uzmi PS4 i rahar si 4-5 godina a u to vrijeme ce vjerovatno izadji GTA VI pa ces se kajati sto imas PS3 a ne PS4![]()
O jebote mislio sam da grafika ne moze biti bolja od GTA V , debelo sam se prevario.
Uzimam ps4 definitivno, još sad preko ramazana
treba samo moliti Boga da bude dobro portana,optimizovana za PCIlPrincipe je napisao/la:Jedva čekam GTA V za pc .. nema dalje od te igrice definitivno.
Jes' vala. Nisam neki ljubitelj JRPG-a ali Persona 3 i 4 su odlični. Razlog zbog kojeg i danas imam prištekan stari PS2 na televizor. Naravno i ostale Shin Megami Tensei igre su super dobre (Nocturne, Digital Devil Saga...).AjsKjub je napisao/la:Persona 4 - najbolja igra ikad
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl i 8 gostiju.