Igre - Kako, gdje, šta...?

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Koja izdavačka kuća ima najbolje igrice?

Electronic Arts
245
42%
Activision Blizzard
67
11%
Konami
171
29%
CapCom
13
2%
Take-Two
9
2%
Square Enix
12
2%
Sony
40
7%
Nintendo
28
5%

Ukupno glasova: 585

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Re: Igre - Kako, gdje, šta...?

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 09 jun 2014, 21:38

Zna li se kad ce izaci gta V za ps4 ? Hocu da kupujem plejku ovih dana pa kontam da mi je bolje uzeti ps3 jer za ps4 ima pravo malo igrica.

I hoce li biti ikakve razlike jer fakat ne kontam kako ce bolju grafiku napravit nego sto jeste :mrgreen:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 09 jun 2014, 21:44

FIFA 15 :shock: :shock:

Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 09 jun 2014, 22:12

HZ_ilidzaa je napisao/la:Zna li se kad ce izaci gta V za ps4 ? Hocu da kupujem plejku ovih dana pa kontam da mi je bolje uzeti ps3 jer za ps4 ima pravo malo igrica.

I hoce li biti ikakve razlike jer fakat ne kontam kako ce bolju grafiku napravit nego sto jeste :mrgreen:
Nece ali ti je bolje uzeti PS4.
Nakon E3 ce biti ludnica sa igrama a i imas dosta igara za PS4: NBA2K14,FIFA,Watch Dogs, Second Son, Tomb Raider, novi Witcher, Wolfenstain, Uncharted ce izaci i da sam na tvom mjestu izabrao bih PS4 jer ce imati dosta ekskluziva, poboljsanu grafiku od igara koje ce izaci i na PS3 a i za godinu dana ces na PS3 moci igrati samo stare igre.
Ovako uzmi PS4 i rahar si 4-5 godina a u to vrijeme ce vjerovatno izadji GTA VI pa ces se kajati sto imas PS3 a ne PS4 :mrgreen:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 09 jun 2014, 23:58

QUARESMA 18<<< je napisao/la:slika
Ugh...Origin. :puke:
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

vtdgeca
Kontakt:

Post Postao/la vtdgeca » 10 jun 2014, 10:19

:njanjanja:

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 10 jun 2014, 10:23

vtdgeca je napisao/la:

:njanjanja:
ses :mrgreen:
btw. nadam se da ce ovaj dio biti mnogo bolje optimizovan :pray: za razliku od cetvorke koja je bila uzasna po tom pitanju
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 10 jun 2014, 10:36

Otelo je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:Zna li se kad ce izaci gta V za ps4 ? Hocu da kupujem plejku ovih dana pa kontam da mi je bolje uzeti ps3 jer za ps4 ima pravo malo igrica.

Nakon E3 ce biti ludnica sa igrama a i imas dosta igara za PS4: NBA2K14,FIFA,Watch Dogs, Second Son, Tomb Raider, novi Witcher, Wolfenstain, Uncharted ce izaci i da sam na tvom mjestu izabrao bih PS4 jer ce imati dosta ekskluziva, poboljsanu grafiku od igara koje ce izaci i na PS3 a i za godinu dana ces na PS3 moci igrati samo stare igre.
Ovako uzmi PS4 i rahar si 4-5 godina a u to vrijeme ce vjerovatno izadji GTA VI pa ces se kajati sto imas PS3 a ne PS4 :mrgreen:
Et sta se desi kad se ja pravim pametan i ne cekam kraj Rockstar E3 konferencije.
Na jesen ti stize GTA V na XO, PS4 I PC :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 10 jun 2014, 11:20

Persona 4 - najbolja igra ikad :tokralju:
Unico amore sei!
❤️🖤

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 10 jun 2014, 11:33

revan je napisao/la:
Ugh...Origin. :puke:
jesi vidio citavu sliku? sta fali originu?

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 10 jun 2014, 11:42

U zadnja 3-4 mjeseca ove godine.
#miasanmia

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 10 jun 2014, 11:50

pa gta 5 bas i nema neku bajnu grafiku, dobra je onima koji imaju ps3 i x360, jer bolje od onoga ne moze, dok za pc je sasvim prosjek

sd je sve do rockstara kako ce optimizovati ovu igru ili ce poceti s prese ravanjem kao i ostali, traziti 6-8giga rama minimalno i sl

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 10 jun 2014, 12:50

Otelo je napisao/la:

Jao baš sad gledam watch dogs i wolfenstein :o
O jebote mislio sam da grafika ne moze biti bolja od GTA V , debelo sam se prevario.

Uzimam ps4 definitivno, još sad preko ramazana :njanjanja:

keramikr
Kontakt:

Post Postao/la keramikr » 10 jun 2014, 13:47

:cool:
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 10 jun 2014, 15:22

HZ_ilidzaa je napisao/la:
Otelo je napisao/la:

Jao baš sad gledam watch dogs i wolfenstein :o
O jebote mislio sam da grafika ne moze biti bolja od GTA V , debelo sam se prevario.

Uzimam ps4 definitivno, još sad preko ramazana :njanjanja:
steta sto consoleshit koci pc gaming, jer ovo pc odavno moze, ja bas i nisam impresioniran nesto

watch dogs su malo unazadili, verzija iz E3 s prosle godine je bolje izgledala od ove sad finalne

GTA V izlazi za nextgen konzole tako da je to jos jedna razlog zasto da se kupi ps4 ili xbone, jer ako vec imas priliku da kupis kupi je odmah, mozda nema sad, ali ce igre sigurno dolaziti i osiguran si za narednih bar 5 godina

a kupi sebi i obavezno PS+ ako mozes izvaliti 100 maraka za to jer se fakat isplati, svaki mjesec dobivas igre, a znaju biti i to dobri AAA naslovi, ovog mjeseca je mislim aktuelan NBA 2k13-14 koji vec, doduse za PS3, pa bio je i PES 14 isto tako prije 2-3 mjeseca, uglavnom ima dobrih igara, i PS4 je u svemu u prednosti u odnosu na Xbone

mene mozda povuce kupovina xbonea zbog forze, no vidjecemo

meni je sad prioritet skupit pare i kasnije sklepati dobru konfu za slijedeci Battlefield od DICE, ovaj Hardline je ****, a isto tako ovo se ceka :cool:
[youtube][/youtube]

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 10 jun 2014, 17:03

Jedva čekam GTA V za pc .. nema dalje od te igrice definitivno.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

keramikr
Kontakt:

Post Postao/la keramikr » 10 jun 2014, 17:09

IlPrincipe je napisao/la:Jedva čekam GTA V za pc .. nema dalje od te igrice definitivno.
treba samo moliti Boga da bude dobro portana,optimizovana za PC
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 10 jun 2014, 17:13

Evo napravite registraciju za Beta Battlefield Hardline i onda u originu preuzmite igru(6gb) nakon registracije...

http://www.battlefield.com/hardline/beta

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 10 jun 2014, 17:31

AjsKjub je napisao/la:Persona 4 - najbolja igra ikad :tokralju:
Jes' vala. Nisam neki ljubitelj JRPG-a ali Persona 3 i 4 su odlični. Razlog zbog kojeg i danas imam prištekan stari PS2 na televizor. Naravno i ostale Shin Megami Tensei igre su super dobre (Nocturne, Digital Devil Saga...).

@Quaresma 18 ma težak je EA sa Originom pravo. Jedino sam kod njih morao tri kartice rotirati da bi mi dopustili da kupim igru...nakon tri dana. I to se ne događa samo meni. Raja se masovno žali. Community support im je presmješan. Klijent nekad poludi. Origin je jedini klijent za koji sam morao raditi port forwarding, da se igra skine bez poteškoća. Uglavnom, to je jedan od dva razloga što sam skoro skroz prestao kupovati EA igre. Drugi je loša kvaliteta istih, čast izuzecima.

Ne igram Battlefield još od drugog dijela, tako da nisam nešto zagrijan za ovaj novi (imam B2 i B3, prvi original diskove, drugi na Originu) a i stari 1942 sam igrao još kad je tek izašao tamo 2002. ('bemti jesam ostario :D ).

Sad i nemam previše vremena za igre, pa sam jako izbirljiv šta igram, tako da se više baziram na grand strategy serijale, ala Total War ili Paradoxove igre (Europa Universalis IV i Crusader Kings 2 posebno) i RPG. Željno iščekujem Torment: Tides of Numenera, Pillars of Eternity i The Witcher 3 (već je pao pre-order na GOG.com :opaopa: ).
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 10 jun 2014, 17:42

Battlefield 2 nikad nece biti nadmasen.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: JackW i 9 gostiju.