Tacno tako ne znam koji mu je djavo jbt Nunez 85 miliona placen dao 15 golova u prvoj sezoni za Liverpool u 43 utakmice, a u drugoj dao 18 golova u 54 utakmica i ne hejtaju gaDamirT je napisao/la: ↑18 jan 2025, 12:22Strasno bas. Ni navijaci Stuttgarta ga toliko ne blate kao ovih par delegata na forumu. 17 utakmica, 7 golova. Sta treba dati 25 golova u ovoliko utakmica da bi veliki znalci bili zadovoljni?NoDi80 je napisao/la: ↑18 jan 2025, 12:17Isto ko da su ga platili 100 miliona pa ljudi dao 9 golova ma polusezoni![]()
Ne znam sto ti imas toliku potrebu da hejtas nekog naseg igraca, isto ko da imas procente od njegove plaate pa ljut sto nije zabio 15 golovaKaunas je napisao/la: ↑18 jan 2025, 12:07Mijesas jer sam rekao da bi bez njega bili tu negdje sa SGE na tabeli bodovno a ovako su tu gdje jesu, pogledaj slobodno gdje su bili do prije 2 kola.
Ne znam sto imate toliku potrebu da branite nekog naseg igraca, isto ko da vam je brat rodjeni ili imate procenat od njegove plate pa ste slijepi kod ociju.
Stuttgart je igrao na cetiri fronta superkup, kup, liga i liga prva
Jos uvijek su na tri fronta i za sad lagano se dizu gore
Polako brate dragi nije Real Madrid nego Stuttgart koji je drugoligas bio godinama
Istina, mogao je dati koji gol vise sigurno, ali nije vala losa statistika toliko.
Sta cu gledati doveden je da daje i asistira koliko moze, a ne da kreira igru Stuttgarta
Nije najbolji, ali nije ni najgori kao sto kaunas predstavlja
Onaj Matanovic prvi spic bio u ligi nacija Hrvatske i ne moze gola da zabije
Eto Kramaric i Matanovic ko Demirovic zajedno golova imaju i opet Hrvati ih ne pljuju