Facebook (pitanja, problemi...)

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Kada bi vi birali u ŠBBKBB scenariju, izabrali bi:

Seve
59
36%
Jelena
106
64%

Ukupno glasova: 165

eldo
Kontakt:

Re: Facebook ;)

Post Postao/la eldo » 09 jul 2012, 22:22

Centre forward je napisao/la:Postoji li ikakva mogucnost da se na fb zauvijek uklone nezeljene poruke iz inboxa? Hvala :)
ja udjem preko mobitela na profil, i onda mogu da brisem trajno poruke iz inboxa, a sa racunara sam dugo trazio i nisam moga da pronadjem nacin........

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 10 jul 2012, 17:09

uđete u poruke. otvorite poruku, odnosno komunikaciju koju želite izbrisati. nakon toga u gornjem desnom uglu kliknete na "akcije". tu se otvori izbornik sa više opcija, a jedna od njih je i obriši poruku. kad kliknete na to, daje vam tri mogućnosti, izbriši sve, izbriši označeno i otkaži. ako želite samo pojedine poruke iz komunikacije, označite šta želite i brišite ili sve obrišite...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 10 jul 2012, 17:25

Pasha je napisao/la:uđete u poruke. otvorite poruku, odnosno komunikaciju koju želite izbrisati. nakon toga u gornjem desnom uglu kliknete na "akcije". tu se otvori izbornik sa više opcija, a jedna od njih je i obriši poruku. kad kliknete na to, daje vam tri mogućnosti, izbriši sve, izbriši označeno i otkaži. ako želite samo pojedine poruke iz komunikacije, označite šta želite i brišite ili sve obrišite...
:D pa ja :D ja kol'ko znam većina stvari je objasnjena u facebook help-u
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 10 jul 2012, 22:38

Najradije bih deaktivirao profil ovih nekoliko dana dok ne prođe ovo sve vezano za Srebrenicu. Ja razumijem da je svakome žao, i meni je stvarno, ali ovo više nije žaljenje nego postaje debilizam. 10 statusa, slike, pa zar toliko trebaš dokazivati nešto po fejsbuku, ne mogu da razumijem nikako...
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

High

Post Postao/la High » 10 jul 2012, 22:51

Idiotizam i skretanje pažnje.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 10 jul 2012, 23:11

o tome i treba da bruji na sve strane, to se ne smije zaboraviti, cuj idiotizam

High

Post Postao/la High » 10 jul 2012, 23:15

Ne razumiješ ti to druže sudija.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 10 jul 2012, 23:16

QUARESMA 18<<< je napisao/la:o tome i treba da bruji na sve strane, to se ne smije zaboraviti, cuj idiotizam
gledaj znaci osoba koja 7 dana prije psuje Boga,dize 3 prsta u zrak,veseli se kad je Haag odbacio genocid,pocne pisat statuse zalosti o Srebrenici tebi to nije idiotizam.OK ima normalne raje koja objave sliku,napisu status Never forget Srebrenica to prolazi al ovi gore to je mazanje ociju i cisti debilizam i umisljanje
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 10 jul 2012, 23:19

Unknown Genius je napisao/la:Najradije bih deaktivirao profil ovih nekoliko dana dok ne prođe ovo sve vezano za Srebrenicu. Ja razumijem da je svakome žao, i meni je stvarno, ali ovo više nije žaljenje nego postaje debilizam. 10 statusa, slike, pa zar toliko trebaš dokazivati nešto po fejsbuku, ne mogu da razumijem nikako...
Totalno si u pravu!! samo jedno da kazem vecinom su to djecurlija, koja neznaju ni karti pokazati gdje je Srebrenica, i ovih dana im je to kako bi se reklo "IN" , nije Srebrenica juce , danas i sutra Srebrenica je za mene cijlu godinu i uvijek jetu u meni, cuvam za sebe ono sto osjecam i mislim!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

High

Post Postao/la High » 10 jul 2012, 23:44

To je to, na to sam i mislio. Al' hajde, Bošnjo je to, 12. ovog mjeseca će već zaboraviti na ovo gore spomenuto.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 11 jul 2012, 00:54

http://krajina.ba/61782/kemal-abdic-pa- ... idiotizma/" onclick="window.open(this.href);return false;

Kad smo već kod toga.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 11 jul 2012, 00:57

High je napisao/la:To je to, na to sam i mislio. Al' hajde, Bošnjo je to, 12. ovog mjeseca će već zaboraviti na ovo gore spomenuto.
ma neka, bolje da se sjete i ovog 11-tog nego nikad! volio bi da svaki covjek na fb postavi nesto u Srebrenici... jer to i jest cilj... DA SE NE ZABORAVI!!!
BRAVE HEART 1979-2005

High

Post Postao/la High » 11 jul 2012, 01:38

Čuj bit da postavi nešto, tobože, na fb-u. Kakve veze fb ima sa našim stvarnim životom ? Šta je fazon, postaviti **** cover ili status, i drmati uz Cecu i Brenu istu noć ?

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 11 jul 2012, 01:40

Stvarno vise nisu normalni.
Ne znam vise ni sta bi reko.
Facebook = bolest i .
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 11 jul 2012, 01:46

Dobro. Njihova stvar. Sigurno da postoje oni koji svakog dana razmišljaju o Srebrenici, ne samo u periodu kada se ista spominje na svim televizijskim kućama, tako da ne treba griješiti dušu. Eh, oni koji postavljaju statuse, raznorazne slike, mijenjaju covere ISKLJUČIVO zbog lajkova - ti bi se trebali dobrano zapitati šta rade u životu. Ako je fejsbuk status mjerilo ljubavi koju osjećaš prema zemlji (ženi ili nečemu trećem), onda... :roll:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 11 jul 2012, 01:48

Bilo u pitanju Srebrenica ili neka peta stvar, znaci nije bitna tema, svi pretjeruju sa aktuelnim.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

High

Post Postao/la High » 11 jul 2012, 01:50

Neki novi klinci, ovako nije bilo dok su moje generacije bile u ''fazonu''. Daleko će dogurati, stvarno...

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 11 jul 2012, 01:55

Ja svaki put poludim kad vidim sta se to pise po FB-u.
Znaci cura ide samnom u razred i nea veze o engleskom ( mislim da je imala nekih 5 keceva ), a nema statusa na nasem jeziku.Sve na engleskom i to bez greske.
A glavni su mi oni ljubavni citati od balavurdije :lol:
I ja zbog takvih moram u kuci provest svaki drugi dan jer nema vise da neko oce napolje.
Da se ja pitam, 2 sata ti je maximalno na tom **** i onda ako ostanes i minut duze, odma policiju zvat i nek ih istjeruje napolje.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 11 jul 2012, 01:55

Isto kao što postoje derbi navijači koji vole da se prave pametni i misle da su pokupili svu pamet ovog svijeta, tako postoje i patriote na baterije. Lijepo je od njih što se sjete, ali za'ebi sve ti to kad su njima uzori oni isti čija je bliža i dalja rodbina nas klala i ubijala prije 17 godina. Ili jesi ili nisi. Nema toga, danas jesam, preostala 364 dana nisam.

Većina tih što će danas posvetiti neki status Srebrenici ili neku sliku radi iz razloga da dobije poneki like ili komentar, nažalost.
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 11 jul 2012, 12:01

High je napisao/la:Neki novi klinci, ovako nije bilo dok su moje generacije bile u ''fazonu''. Daleko će dogurati, stvarno...
danas ti je nekima fejsbuk sve, dosta mi se javi na chat, haj lajkaj ofo ono, pridruzi se ovoj grupi bla bla bla, neki su face preozbiljno shvatili

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, alemsa i 12 gostiju.