FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- lijevapolutka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Imam osjećaj da smo sinoć pobijedili da bi nas pojedinci svrstali u favorite za titulu
moSa ljoŽe
Koliko čitam sve medije i komentare navijača, većina smo realni i svjesni u kakvoj smo fazi, i kakvim (ne)kvalitetom raspolažemo. Činjenica je da je nekada nakon poraza i igre od koje stvarno bole oči teško realno i bez emocija komentarisati, pa u huji raja svašta napiše.
Većinom smo svjesni da ono što trenutno gledamo može obezbjediti opstanak, i to je to. Ukoliko se tokom sezone, ili na pauzi ne desi ništa drastično, to bi trebao biti scenario. Za sada jako teško je procjenjivati šta će nova skupština i UO/NO napraviti, i hoće li se pronaći eventualni investitor. Ukoliko se to i desi, opet ne očekujem neke značajne iskorake i neke rezultate preko noći. Samo da je sistem napraviti, pa neka i traje duže.
Većinom smo svjesni da ono što trenutno gledamo može obezbjediti opstanak, i to je to. Ukoliko se tokom sezone, ili na pauzi ne desi ništa drastično, to bi trebao biti scenario. Za sada jako teško je procjenjivati šta će nova skupština i UO/NO napraviti, i hoće li se pronaći eventualni investitor. Ukoliko se to i desi, opet ne očekujem neke značajne iskorake i neke rezultate preko noći. Samo da je sistem napraviti, pa neka i traje duže.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Prvih 20ak minuta smo imalo neku inicijativu al nazalost samo bod.
mozda sam dosadan sto kritikujem Subasica al momak je definitvno promasio profesiju...
kad je Popara pao na guzicu moramo bit iskreni da ga je slucajno proso i umjesto da gurne loptu Zdunicu on Boji u ofsajd..
Nedostajao sinoc Mekic to je se osjetilo... mislim da je Zec "spreman" da bi sinoc mogli zabiti al sta je tu je. moraju nastaviti dalje. Grbavica da nam bude Baza bez poraza.
da spomenem kratko Hamzu Gasala... koji je njemu racqu? niti jedan Sprint sinoc
Zdunic kao da nesmije ici jedan na jedan
Mula zna sa loptom al previse srlja..
Vrhovac i Aco sinoc meni najbolji u nasem timu.
Bojo moze i mora vise.
Luki fali brzi partner u napadu, zato mozda da se proba 2 spica ako ne Zdunica gurnuti tu umjesto igra sa krila posto ih nemamo.
Malic isto solidan.
Blazevic tu i tamo
Crncevic je isto odigrao solidno.
mozda sam dosadan sto kritikujem Subasica al momak je definitvno promasio profesiju...

Nedostajao sinoc Mekic to je se osjetilo... mislim da je Zec "spreman" da bi sinoc mogli zabiti al sta je tu je. moraju nastaviti dalje. Grbavica da nam bude Baza bez poraza.
da spomenem kratko Hamzu Gasala... koji je njemu racqu? niti jedan Sprint sinoc

Zdunic kao da nesmije ici jedan na jedan

Mula zna sa loptom al previse srlja..
Vrhovac i Aco sinoc meni najbolji u nasem timu.
Bojo moze i mora vise.
Luki fali brzi partner u napadu, zato mozda da se proba 2 spica ako ne Zdunica gurnuti tu umjesto igra sa krila posto ih nemamo.
Malic isto solidan.
Blazevic tu i tamo

Crncevic je isto odigrao solidno.
FK Zeljezničar Sarajevo 1921
AUT
AUT
- NerminFatic
- Kontakt:
Pa to da je Stila u nekim pregovorima sa strancima bi bila the best option for everybody. Cak da i nesto uzmemo repa.
Moj KANA brate to je izgleda tako, čim se zarade pare Željo se zaboravlja, mi smo klub sirotinje i radničke klase i to je to. Čim neko malo više zaradi ispisuje se iz Željinih bolesnika. Ali nema veze, ide nedjelja, svi na Grbavicu, dati podršku najvećoj ljubavi.
lijevapolutka je napisao/la: ↑23 avg 2021, 12:08Imam osjećaj da smo sinoć pobijedili da bi nas pojedinci svrstali u favorite za titulu

Nakon borca neki brat napisao ide ovdje evropa i borba za titulu

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
delinjo je napisao/la: ↑23 avg 2021, 13:21lijevapolutka je napisao/la: ↑23 avg 2021, 12:08Imam osjećaj da smo sinoć pobijedili da bi nas pojedinci svrstali u favorite za titulu![]()
Nakon borca neki brat napisao ide ovdje evropa i borba za titulu![]()

- StrikeWarzone
- Kontakt:
Nek oprosti dug,dobije čiste papire i neka ide gdje god hoće.NerminFatic je napisao/la: ↑23 avg 2021, 12:43Pa to da je Stila u nekim pregovorima sa strancima bi bila the best option for everybody. Cak da i nesto uzmemo repa.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Ma tuga ali ako sad nismo naucili da su to sve picke redom I da smo samo mi Zeljo onda ne znam kad cemo .Smecar tolike pare zaradio ne zna sta ce sa njima ( uredu da trazi ono sto mu se duguje ) ali da nije tu da bude sa ovim momcima,radi navijacaDejan1921 je napisao/la: ↑23 avg 2021, 13:19Moj KANA brate to je izgleda tako, čim se zarade pare Željo se zaboravlja, mi smo klub sirotinje i radničke klase i to je to. Čim neko malo više zaradi ispisuje se iz Željinih bolesnika. Ali nema veze, ide nedjelja, svi na Grbavicu, dati podršku najvećoj ljubavi.

Natjerao si me sad da malo googlam, evo šta pišu indijski novinari:
Na wikipediji indijske lige već su ga stavili među strane igračeYes, as I gave an hint earlier (which has now been confirmed by Prabhat Khabar Newspaper), Jamshedpur FC is in contact with Semir Stilic, who was once touted to be one of the best talents(Prodigy) in Bosnia. He had a stellar career playing as an AMF across Europe!
Though the report doesn't mention that it's a done deal, But there is interest and contact has been made. So I am guessing it's only a matter of time for Semir to be a JFC player. He can come on as a loanee or by mutual termination of contract.Would be a fabulous signing indeed

Koliko vremena dajemo novinarima @ljože da krenu postavljat na portale ovo što smo ti i ja postavili?

- NerminFatic
- Kontakt:
Ali ako bismo dobili par stoja a njemu se duguje stoja, zasto ne uzeti odstetu a njemu isplatiti posteno sto mu pripada? Nije neki Asim Prepoli hebiga.StrikeWarzone je napisao/la: ↑23 avg 2021, 13:30Nek oprosti dug,dobije čiste papire i neka ide gdje god hoće.NerminFatic je napisao/la: ↑23 avg 2021, 12:43Pa to da je Stila u nekim pregovorima sa strancima bi bila the best option for everybody. Cak da i nesto uzmemo repa.
Gdje ces to reci. Sad će onaj bender replicirati, kako mi pojma nemamo sto stilic ne igra i kako je dao zelji vise nego sto mi mislimo.KANA je napisao/la: ↑23 avg 2021, 13:40Ma tuga ali ako sad nismo naucili da su to sve picke redom I da smo samo mi Zeljo onda ne znam kad cemo .Smecar tolike pare zaradio ne zna sta ce sa njima ( uredu da trazi ono sto mu se duguje ) ali da nije tu da bude sa ovim momcima,radi navijacaDejan1921 je napisao/la: ↑23 avg 2021, 13:19Moj KANA brate to je izgleda tako, čim se zarade pare Željo se zaboravlja, mi smo klub sirotinje i radničke klase i to je to. Čim neko malo više zaradi ispisuje se iz Željinih bolesnika. Ali nema veze, ide nedjelja, svi na Grbavicu, dati podršku najvećoj ljubavi.**** sve svoje usta .
Republička liga BiH:1946
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Predlažem da pokrenemo ti i ja svoj portal ljožebraco.ba, dosta je više ove mučke krađe informacija koje ti i ja ekskluzivno godinama donosimo na bh. medijsku scenu, a da se novinari kite našim perjem
Kad se sjetim onog penala protiv Sarajeva i one kontre kad ga je Đokanović stigao 
Vratit će se on ponovo u Želju, da završi karijeru

Vratit će se on ponovo u Želju, da završi karijeru
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Kako ćeš dobiti kad mu visiš plate.Moze pokrenuti postupak za raskidanje ugovora zbog tog i onda smo donji.Treba biti zadovoljan ako pristane na oprost duga u zamjenu za papire.NerminFatic je napisao/la: ↑23 avg 2021, 13:45Ali ako bismo dobili par stoja a njemu se duguje stoja, zasto ne uzeti odstetu a njemu isplatiti posteno sto mu pripada? Nije neki Asim Prepoli hebiga.StrikeWarzone je napisao/la: ↑23 avg 2021, 13:30Nek oprosti dug,dobije čiste papire i neka ide gdje god hoće.NerminFatic je napisao/la: ↑23 avg 2021, 12:43Pa to da je Stila u nekim pregovorima sa strancima bi bila the best option for everybody. Cak da i nesto uzmemo repa.
I statutom zabraniti povratak bivših igrača,presjednika,trenera.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Luka Malić pozvan za u-21
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Cwirek, drzgemboadislic, Proximic i 49 gostiju.