I samo oni koji imaju klikera poput mene i tebe smo i na ovoj temi jedini sumnjicavi bili ovo ostalo sve navalilo i to na svoj rod da pljuje.avenija je napisao/la: ↑07 sep 2021, 17:15Sjedio kazu za 1.maj sa Bin Ladenom u Vozučoj okretali janje hahaha ali kako je lahko manipulisati narodom ovdje to je strasno, samo mu napisi bilo sta, to niti razmislja jel moguce to uopste ili je propaganda ili sta.
Nije ni cudo kako SDA, HDZ, SNSD vladaju tako dugo i ubjedljivo kod svojih naroda.
Evo i ovaj politicar NiP-a Memic koristi isto tako ovaj narod i uzima ih na emocije. Al licno me boli qrac za to a zapamtite evo proslo je 6 godina i na kraju za 10 godina ce se potvrditi da mu je sina zgazio cigo sa kombijem i niko nista nece pricat Ce se dva dana i to je to . Jos Ce na kraju ispast lazov jer je zamajavao narod 10 godina da zna ubice.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
- tuzlak1987
- Kontakt:
Neke idiote sa ove teme je neko iz SDA bas dobro uhljebio ocito na drzavnu sisu.
Ako ih nije uhljebio, a ovo pisu onda trebaju potraziti ljekarsku pomoc.
Ako ih nije uhljebio, a ovo pisu onda trebaju potraziti ljekarsku pomoc.
Znate li koga da je radio za Glovo ili Ceger ove dostave ns skuteru ili bajsu
moras biti bas dno ispod dna da si uvjeren da su momka ubili sa kombijem koji udara samo u glavuavenija je napisao/la: ↑07 sep 2021, 17:15Sjedio kazu za 1.maj sa Bin Ladenom u Vozučoj okretali janje hahaha ali kako je lahko manipulisati narodom ovdje to je strasno, samo mu napisi bilo sta, to niti razmislja jel moguce to uopste ili je propaganda ili sta.
Nije ni cudo kako SDA, HDZ, SNSD vladaju tako dugo i ubjedljivo kod svojih naroda.
Evo i ovaj politicar NiP-a Memic koristi isto tako ovaj narod i uzima ih na emocije. Al licno me boli qrac za to a zapamtite evo proslo je 6 godina i na kraju za 10 godina ce se potvrditi da mu je sina zgazio cigo sa kombijem i niko nista nece pricat Ce se dva dana i to je to . Jos Ce na kraju ispast lazov jer je zamajavao narod 10 godina da zna ubice.

al haj ljudine lijepo vas je vidjeti kako se koprcate
Vala bas sejtanska posla goni ih

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Nemas zakon o govoru mrznje ili slicno, uhapsili covjeka koji crta u paintu a clan P ti negira drzavu i narod
Logicno da ce biti pusten. Sad je ispao heroj jer ga zele “usutkati” i nazalost pisat ce i dalje gluposti.
Ima sad dobra akcija na Glovu, skida 5KM sa svake narudzbe iznad 10KM.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
poznanik mi rece preko ljeta juni,juli po 2,5 milje zaradio tu negdje imao preko 3 milje dostava al je radi bas

Zadnja izmjena: bob, dana/u 07 sep 2021, 23:44, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
To se u konacnici mozda odrzi samo u Sarajevu. U drugim gradovima sa manjim potencijalom ce da smori raju jer vec klepaju po usima sa onim udaljenostima, a lokali pocnu fuseriti i eto ti recepta za propast.
ma ja ... ovo sam gore govorio za Sa, ma ubise al jbga dobar posao studenski ko hoce da zaradi moze ... vjerovatno ce opstati korpa i taj glovo ovaj treci iz banja luke cisto sumnjam ....tuzlak1987 je napisao/la: ↑07 sep 2021, 23:28To se u konacnici mozda odrzi samo u Sarajevu. U drugim gradovima sa manjim potencijalom ce da smori raju jer vec klepaju po usima sa onim udaljenostima, a lokali pocnu fuseriti i eto ti recepta za propast.
bob je napisao/la: ↑07 sep 2021, 23:24poznanik mi rece preko ljeta juni,juli po 2,5 milje zaradio tu negdje imao preko 3 milje dostava al je radi bas(glovo je dostava)... ako sam ga dobro skontao ima neku fiksnu cifru + procenat od dostave dok kod korpe ovisi koliko dostava odradis toliko i zaradis, mozda da je 3 km po jednoj dostavi nisam siguran ...
Evo klip momak iz korpe pa koga zanima,nije loša para.Više se zaradi ako nisi prijavljen po njegovom,on koliko sam ga shvatio kao neprijavljen vise od 1000 izlazi na neko normalno rano vrijeme(da ne priciziram sad,nedavno sam slusao klip).
Dobro u ovome svemu je sto ti sam sebi stimas smjene i radno vrijeme imas neku normu pa kako tebi odgovara,,mozes ti i prekovremeno raditi ako ti treba lova,valjda je 5 maraka prekovremeni sat po dostavi jednoj.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Ma nešto mislio ovaj Ceger ganjati ali izgleda kako mi i jaran reče kod njih zarada zavisi od broja narudzbibob je napisao/la: ↑07 sep 2021, 23:24poznanik mi rece preko ljeta juni,juli po 2,5 milje zaradio tu negdje imao preko 3 milje dostava al je radi bas(glovo je dostava)... ako sam ga dobro skontao ima neku fiksnu cifru + procenat od dostave dok kod korpe ovisi koliko dostava odradis toliko i zaradis, mozda da je 3 km po jednoj dostavi nisam siguran ...
-
- Kontakt:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Za ceger ne znam situaciju kontam da su oni losiji jer ne znam nikog od raje da narucuje preko toga, cuo sam da imaju ekskluzivu sa chipasom a i to je na godinu i imaju svoja auta ... korpa kao sto su rekli dosta fleksibilnina , drug jedan poceo raditi kao drugi posao i ako sam ga dobro skontao bitno je da ima 40h sedmicno npr radnim danima radi od 6,7 dok vikendom full da bi ispunio normu ... kora i glovo je na isti fazon na pocetku sedmice cekiras dane kad ces raditi i od kad prilagodis sebi al imas tu neku normu minimalni koju trebas ispuniti ...FoSte95 je napisao/la: ↑08 sep 2021, 07:21Ma nešto mislio ovaj Ceger ganjati ali izgleda kako mi i jaran reče kod njih zarada zavisi od broja narudzbibob je napisao/la: ↑07 sep 2021, 23:24poznanik mi rece preko ljeta juni,juli po 2,5 milje zaradio tu negdje imao preko 3 milje dostava al je radi bas(glovo je dostava)... ako sam ga dobro skontao ima neku fiksnu cifru + procenat od dostave dok kod korpe ovisi koliko dostava odradis toliko i zaradis, mozda da je 3 km po jednoj dostavi nisam siguran ...
Ceger zakon, dobijes povrat 4km za dostavu na wallet ako platis mastercardom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.