Olimpik Sarajevo

2pride3
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la 2pride3 » 23 avg 2011, 12:37

hahahah pa kao prvo taj frajer je svim silama pokasavan da se proda,pa ga je nijaz gurao u reprezentaciju,da bih se prodao,al dzaba ti sve kad coovjek ne zna.....sva mu je sreca sto ga nijaz voli kao sina jer da njega nema ne bih igrao ni u olimpiku,ali ok svako ima svoje misljenje.
ponos je bitan

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 23 avg 2011, 12:42

Arogantni je napisao/la:
hordas'87 je napisao/la:
2pride3 je napisao/la:ma realno subasic je krampas teski,lola koja je dosla sa nekog sela.kazu kad ga je pozvao olimpik stari napravio teferic u svom selu.bgm ziva istina
neko je vec pominjao kako subasic nema oca pa to tvoje ne samo da je laz nego i bezvezna tvrdnja
mislim da je problem njegovog transfera nesposoban menadzer i halapljivost gracica koji stalno spominje neke milione a nije marke zaradio na igracima takodje pricati o nekim perspektivama ekipe kojoj je prosjek 29 godina je smjesno
Iako ovog momka i ne simpatisem toliko, laz je ovo velika za njegovog oca....
Prije sve momak nema oca...
A da ljudska glupost jos bude veca momak je do prije nekoliko godina zivio u Njemackoj, pa je tek onda dosao u Laktase... Sto znaci da si ti seljak i to veliki za njega...
Subasic je prvo igrao za Omladinca iz Sanice,sa 17 godina je presao u Podgrmec iz Sanskog Mosta,a onda u Laktase.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 23 avg 2011, 12:59

suhakrpa je napisao/la:
senad_flamin je napisao/la:Je li to Subasic i dalje u Olimpicu.. ako nastavi igrati kao i do sad, on i Pliska mogli bi u paketu u talijansku ili Bundesligu
Ja sam uvijek na to gledao tako. Svi govore da se Subasic nemoze nigdje prodati, a ja mislim da mu Gracic zapravo ne dozvoljava da ode. Ako Subasic nastavi ovako igrati sigurno je da za sezonu ili dvije moze otici za puno vecu sumu nego sto se to sada spOminje. Sa druge strane ovdje ima sve uslove i ni ovdje mu nije tako lose.
Ja sam postavio ovde mnoga pitanja jer me je zanimalo pa sam izignorisan,izgleda da sam postavio prava pitanja,nije tako jednostavno dati odgovore...no onda svedem na zakljucak cinjenicu da Gracica finansijski mogu izvuci samo odredjeni transferi...cinjenice govore upravo to da s obzirom na igracki kadar u ove dvije godine i prilicno jaka imena u fudbalskom svijetu BiH koja igraju u Olimpicu,Gracic nije napravio nijedan transfer prema vani.Ne dozvoliti da ode jednan igrac koji navodno ima tako jake ponude,koje su za evropsko trziste slabe,ali za nase trziste prejake,i cime bi Gracic vratio dobar dio svojih sredstava,je za mene utopija.Ne bi da se zavaravam varijantom da Gracic zadrzava konkretno ovog igraca.Bila je cini mi se i opcija da se talne dobro i Milos Vidovic,pa ne vidim da je i od toga nesto bilo.Na kraju krajeva,kako ce neki igrac iz po rezultatima osrednje ekipe predzadnje lige u evropi ili svijetu da napravi neki transfer osim ako to nije neka velika ujdurma i prevara.Nema sanse.To prepoznaje i evropa pa je sasvim ocekivano da jedan Subasic do daljnjeg ostane u ovom klubu.A gdje bi drugo i mogao otici osim na konstantne probe gdje ne uspijeva,a spominju se cifre i odlazak u Ukrajinu,za nase uslove jako obestecenje,pa da onda i pomislim da Gracic kao stopira tako uspjesan transfer jer zapravo ima i bolje opcije.Realna stvar je da je Olimpic za sada tek klub koji je u sredini ove jadne lige i bez veceg uspjeha on tu i obitava.Kroz takvu pricu prodati jednog,bilo kojeg igraca za neku bilo kakvu sumu koja bi mogla dati platu ili dvije ostalim igracima bi bila realna osnova,a ne nerealnih 600 000 eura npr. Nema sanse. Zivi bili pa vidjeli.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 23 avg 2011, 13:45

mančini poslao skaute da prate regoja,na pomolu novi veliki transfer u olimpiku

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 23 avg 2011, 16:06

Kume da je pola godine BOGdom...
Seljaka ga od kada je dosao u Olimpic ali mu to ne prolazi nigdje... Jer gdje god ode na probu ne prodje, tako nije ni sad prosao U Volinu iz Ukrajine... Svi vide da decko nema taj kvalitet koji samo Gracić vidi...
I dok god ne predje u Sarajevo ili jos bolje u Zelju taj se nece najesti Evropskog hljeba...[/quote]
Ako nema taj kvalitet šta će onda u Sarajevu ili u Želji? :shock:
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 23 avg 2011, 16:19

Netko je svih ovih godina navikao da dobija dzaba igrace sa ovih prostora i okrene lovu. Ovi srednjoevropski klubovi sa vezama sa nekim manadzerima odavde. Ovo sto Gracic radi je prava stvar i svaku mu cast. Neda dzaba igraca i time pravi i uslugu svim ostalim timovima. Mozda se kolo slomije na njemu i na Subasicu ali je korist daleko veca od toga.

Forum nezahvalan za neke dublje diskusije ali bi bilo zanimljivo uzeti istu lupu i kriticki se osvrnuti prema svim kluboima u BH ;)
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 23 avg 2011, 18:33

Mancini je napisao/la:Kume da je pola godine BOGdom...
Seljaka ga od kada je dosao u Olimpic ali mu to ne prolazi nigdje... Jer gdje god ode na probu ne prodje, tako nije ni sad prosao U Volinu iz Ukrajine... Svi vide da decko nema taj kvalitet koji samo Gracić vidi...
I dok god ne predje u Sarajevo ili jos bolje u Zelju taj se nece najesti Evropskog hljeba...
Ako nema taj kvalitet šta će onda u Sarajevu ili u Želji? :shock:[/quote]
Nositi dres velikog kluba.

P.S Koji ima navijače. :idea:
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 23 avg 2011, 18:38

babilonTM je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:Vladavić i Jugo u Olimpicu, a Drakul i Čolić u Želji? Šta drugo reći, nego da naših veležovaca svugdje ima.
Spahić i Rovčanin u Veležu.
Bešlija i Redžepi u Travniku.

Ima i nas svugdje :D
KARIC, SAVIC I VASILIC -ZELJEZNICAR
ALIMANOVIC - OLIMPIK
BRKOVIC, TOSUNOVIC - CELIK
OSTRAKOVIC, KODRO - VELEZ
STA JE ONDA SA ZVIJEZDOM

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 23 avg 2011, 18:41

Ja sam pitao Arogantnog a ne tebe DrHause,evo ja sam navijač Olimpica,kako nema navijače?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 23 avg 2011, 18:42

Mancini je napisao/la:Ja sam pitao Arogantnog a ne tebe DrHause,evo ja sam navijač Olimpica,kako nema navijače?
Ima

pabizo,herbion i ti.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 23 avg 2011, 18:52

Megamon je napisao/la:
Mancini je napisao/la:Ja sam pitao Arogantnog a ne tebe DrHause,evo ja sam navijač Olimpica,kako nema navijače?
Ima

pabizo,herbion i ti.
Objasni ti čovjek. :idea:

Dr. Gregory House

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 23 avg 2011, 18:58

Ispade 5 ljudi dolazi na tekme Olimpica,ali ovdje se svakakve gluposti pišu pa i nije čudo.Prvo pometi te ispred svog praga,pa ako vam ostane vremena navrati te na ovu temu.

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 23 avg 2011, 20:31

Mancini je napisao/la:Ispade 5 ljudi dolazi na tekme Olimpica,ali ovdje se svakakve gluposti pišu pa i nije čudo.Prvo pometi te ispred svog praga,pa ako vam ostane vremena navrati te na ovu temu.
Nemoj me pogrešno shvatiti , ja kritikujem stvari koje nevaljaju u Olimpicu ali daleko od toga da mrzim Olimpic . 8-)

Dr. Gregory House

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 23 avg 2011, 21:03

U redu,ali prvo treba kritikovati u svojoj avliji,problem je što pojedinci ovdje iznose samo negativnosti a nikada ništa pozitivno,dali ti svoje kritikuješ?

Curva_SUD
Kontakt:

Post Postao/la Curva_SUD » 23 avg 2011, 22:43

Gdje igramo protiv Olimpika.. Otoka ili Lukavica...jel moze tacna informacija molim vas
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 23 avg 2011, 22:58

Koševo 28.8 u 21 sat,tako je objavljeno u medijima.

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 24 avg 2011, 19:31

hordas'87 je napisao/la:pokazace prvih 6 7 kola ko je bio u pravu ja i dalje tvrdim da je ovo neselektivno dovodjenje igraca a vi koji imalo pratite fudbal sastavite ta imena na jedan papir i izaberite 11 igraca pa cete vidjeti da su to samo imena na papiru ljudi dosli da zavrse karijere u olimpiku i pritom dobro oklempaju gracica
mancini samo da se citiram i da ne ispadne da sam ja olajavao nego samo govorio cinjenice realno sad ce vas zeljeznicar odvaliti i opet u kanal odoste

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 25 avg 2011, 01:31

hordas'87 je napisao/la:
hordas'87 je napisao/la:pokazace prvih 6 7 kola ko je bio u pravu ja i dalje tvrdim da je ovo neselektivno dovodjenje igraca a vi koji imalo pratite fudbal sastavite ta imena na jedan papir i izaberite 11 igraca pa cete vidjeti da su to samo imena na papiru ljudi dosli da zavrse karijere u olimpiku i pritom dobro oklempaju gracica
mancini samo da se citiram i da ne ispadne da sam ja olajavao nego samo govorio cinjenice realno sad ce vas zeljeznicar odvaliti i opet u kanal odoste
Tvoje postove nije vrijedno čitati! ;)

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 25 avg 2011, 01:34

mancini samo da se citiram i da ne ispadne da sam ja olajavao nego samo govorio cinjenice realno sad ce vas zeljeznicar odvaliti i opet u kanal odoste[/quote]
Tvoje postove nije vrijedno čitati! ;)[/quote]
A poslije tekme sa Zrinjskim se nisi javljao,a sad si se javio kao slučajno! :(

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 25 avg 2011, 02:44

Vucovi hocete li skinuti gace pred Osimom kao i ovih godina ili cete odigrati najbolje sto znate :?:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.