Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
Thx za link
Ali sjebali sm ih uveliko , posebno onog trenera hah
Ali sjebali sm ih uveliko , posebno onog trenera hah
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Zašto je nerealno,pa pokazali smo im u Španiji da se možemo nositi sa njima,imamo sjajnu selekciju,medjutim nista ne treba govorit,možemo biti prvi,drugi i sl.Samo treba igrat jako,napadački i na 3 boda,i rezultat ce doći..!!!

"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
ciri stvarno svaka cast jucer na taktici..al brate necu mu zaboraviti kako nas je pravio budalama do sad (perike i ti fazoni)..
- adnan_nanda
- Kontakt:
a de vi meni sad objasnite ako mi budemo drugi sta onda radimo gdje idemo i tak to jer nisam bas upucen u to 

Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Ma **** ga sto je senilan, jesi primjetio sinoc kada je nabrajao sastav Senadu, prvo se jedva sjeti prezimena Pandze, pa onda rece da ce Bajramovic igrati od prve...delija je napisao/la:ciri stvarno svaka cast jucer na taktici..al brate necu mu zaboraviti kako nas je pravio budalama do sad (perike i ti fazoni)..

Idemo u baraz tacnije idemo u bubanj na izvlacenje sa preostalih 7 drugoplasiranih reprezentacija pa koja te porefiadnan_nanda je napisao/la:a de vi meni sad objasnite ako mi budemo drugi sta onda radimo gdje idemo i tak to jer nisam bas upucen u to

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
bolje vrabac u ruci nego,ptica na grani....adnan_nanda je napisao/la:Jel za nas bolje da Spanija pobjedi Tursku u Turskoj ili obrnuto?,jer jedni govore bolje da Spanija pobjedi a Ciro i jos neki da Turska pobjedi jer bi onda imali sansu i da budemo prvi u grupi ali onda rizikujemo da nebudemo ni drugi,a stvarno mslim da je Spanija prva i tu se nista nece promjenit pa po meni je bolje da oni bijede sve do kraja osim nas na kraju naravno
- adnan_nanda
- Kontakt:
eh i ja tako mislim sto je sigurno sigurno je 

Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Gdje ste strucnjaci?jeli vas ciro uvjerio da je strucnjak,jeste li zaboravili famoznog kodru?Vidim pojedinci i sad daju savjete kako bih trebal iigrati u srijedu!!!Dali mozda i sad pozdrazavate fanaticose?Gdje su oni papci sa foruma sto su pljuvali po ciri i predvidili debakl?EJ moja djeco ,covjek treniara nekih 3o-40 god a vi mu pravite sastave!!!Ciro majstore svaka cast,od prvog dana sam bio uz tebe!!!
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
evo maloprije gledam snimak, vracam se ono od sinoc...kako smo fantasticno odigrali...odlicna taktika iako smo opet se cesto prekombnovali u 5-3-2 al sad je nebitno, svaka cast ciri na odlicno takticki postavljenoj utakmici...
e ovako:
1.Supic-solidan, nije imao nekih tezih stvari za braniti osim one u 83. minuti gdje je lopta bila teska al on je odlicno odradio...imam neki osjecaj da je mogo nesto uraditi kod onog prvog gola al hajde, sad je to sasvim nebitno, kad se sve sabere, oduzme, podijeli, pomnozi slodinan je bio sino...po meni jedan dobar 6.
2.Spahic-fantastican sinoc, za njega nije bilo izgubljene lopte, ciro ga je dobro uklopio tamo lijevo da pom,aze Ibricicu i solidan je bio...za njega od mene 8.
3.Nadarevic-perfektno je odigro sinoc, cistio je one visoke lopte, smiren, solidan skoro bez greske, i za njega 8.
4.Pandza-sinoc je najbolji stoper na terenu bio...borio je, gino, cistio visoke lopte, cini mi se da je on cuvo fellainia, to je odlicno uradio, uglavno za njega 9.
5.Jahic-perfektan sinoc, jos sve ono zacini golom, da njega nije bilo neznam kako bi se proveli sinoc, sigurno je bio nas najbolji igrac...za njega 10.
6.Dzemo- u defanzivi skroz solidan, moze se reci cak da je bio i odlicamn, pomago je Jahicu koliko je mogog, ali u ofanzivi slab, upropastio je nekoliko izglednih prilika, uglavnom za njega je puno bolja ova formacija nego ona kad je bio na beku...za njega jedna dobra 6.
7.Ibricic-u napadu vise nego predobar, al u defanzivi nije bio bas na visokom nivou, "kriv" je za onaj prvi go, ali dobro ovo i nije njegaova prirodna pozicija al dobro se snaso..za njega 7.
8. Muratovic-vise nego dobar sinoc, dosta je trco igro je i napad i odbranu, izgubio je nekoliko lopti al sve mu se oprasta posto je odigro odlicno, jedan od vaznijih igraca sinoc, za njega 7.
9.Miske-perfektan sinoc, baco je belgijancima cevape, svaka mu cast, veza izmedju napada i odbrane (veznog reda)..dosta puta je otiso po loptu i ondafinta jedna, finta druga i za njega 8.
10.Muslimovic-nije imo nekih prilika ali je podero stopere belgije, odradio je vise nego dobar poso za tim...za njega 7.
11.Dzeko-fantastican, igro je i po krilima, manje u napadu al dao je go i namjestio jos jedan, svaka mu cast...belgijanci mu nisu mogli nista..za njega 9.
za mene igrac utakmice je Jahic, a odmaiza njega je Pandza i oslije Dzeko...
e ovako:
1.Supic-solidan, nije imao nekih tezih stvari za braniti osim one u 83. minuti gdje je lopta bila teska al on je odlicno odradio...imam neki osjecaj da je mogo nesto uraditi kod onog prvog gola al hajde, sad je to sasvim nebitno, kad se sve sabere, oduzme, podijeli, pomnozi slodinan je bio sino...po meni jedan dobar 6.
2.Spahic-fantastican sinoc, za njega nije bilo izgubljene lopte, ciro ga je dobro uklopio tamo lijevo da pom,aze Ibricicu i solidan je bio...za njega od mene 8.
3.Nadarevic-perfektno je odigro sinoc, cistio je one visoke lopte, smiren, solidan skoro bez greske, i za njega 8.
4.Pandza-sinoc je najbolji stoper na terenu bio...borio je, gino, cistio visoke lopte, cini mi se da je on cuvo fellainia, to je odlicno uradio, uglavno za njega 9.
5.Jahic-perfektan sinoc, jos sve ono zacini golom, da njega nije bilo neznam kako bi se proveli sinoc, sigurno je bio nas najbolji igrac...za njega 10.
6.Dzemo- u defanzivi skroz solidan, moze se reci cak da je bio i odlicamn, pomago je Jahicu koliko je mogog, ali u ofanzivi slab, upropastio je nekoliko izglednih prilika, uglavnom za njega je puno bolja ova formacija nego ona kad je bio na beku...za njega jedna dobra 6.
7.Ibricic-u napadu vise nego predobar, al u defanzivi nije bio bas na visokom nivou, "kriv" je za onaj prvi go, ali dobro ovo i nije njegaova prirodna pozicija al dobro se snaso..za njega 7.
8. Muratovic-vise nego dobar sinoc, dosta je trco igro je i napad i odbranu, izgubio je nekoliko lopti al sve mu se oprasta posto je odigro odlicno, jedan od vaznijih igraca sinoc, za njega 7.
9.Miske-perfektan sinoc, baco je belgijancima cevape, svaka mu cast, veza izmedju napada i odbrane (veznog reda)..dosta puta je otiso po loptu i ondafinta jedna, finta druga i za njega 8.
10.Muslimovic-nije imo nekih prilika ali je podero stopere belgije, odradio je vise nego dobar poso za tim...za njega 7.
11.Dzeko-fantastican, igro je i po krilima, manje u napadu al dao je go i namjestio jos jedan, svaka mu cast...belgijanci mu nisu mogli nista..za njega 9.
za mene igrac utakmice je Jahic, a odmaiza njega je Pandza i oslije Dzeko...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
svaka casti ciri najbolji je 

evo nekih od marjanovi komentatorskih bisera sa tekme bel-bih (stavite i vi neke)
''Emir Spahic, otac Ramiz, majka Fatima'' (o spahinim roditeljima)
''Nije to ni prvi ni poslijedni mjesani brak u Belgiji'' (o roditeljima od jednog igraca belgije)
''Vrlo zanimljivo od nesudjenog golmana postao tramvajdzija'' (o ocu jednog od belgijanskih igraca)
''Nije to ni prvi ni poslijedni mjesani brak u Belgiji'' (o roditeljima od jednog igraca belgije)
''Vrlo zanimljivo od nesudjenog golmana postao tramvajdzija'' (o ocu jednog od belgijanskih igraca)
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
Kodro nije famozan, Kodro je ziva legenda i bice bolji od cire, vidjeces...a ciro je sinoc za razliku od drugih utakmica odlicno postavio taktiku i svaka mu cast...a sto se tice taktike ja mislim da ova ista nece proci u zenici...i haj majstore ne seri...doe78 je napisao/la:Gdje ste strucnjaci?jeli vas ciro uvjerio da je strucnjak,jeste li zaboravili famoznog kodru?Vidim pojedinci i sad daju savjete kako bih trebal iigrati u srijedu!!!Dali mozda i sad pozdrazavate fanaticose?Gdje su oni papci sa foruma sto su pljuvali po ciri i predvidili debakl?EJ moja djeco ,covjek treniara nekih 3o-40 god a vi mu pravite sastave!!!Ciro majstore svaka cast,od prvog dana sam bio uz tebe!!!
a ljudi moji sta je sa cirom, jel se otrijeznio...hahha...bolil ga glava, mene od sinoc rasutra,...hahahhahahah
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
misimovic asistencija i gol, dzeko asistencija i gol, bajramovic asistencija i gol BRAVO MOMCI!
zna li iko igra li ili ne igra fellaini
mislim da ne igra, barem tako je marjan juce govorio, evo upravo gledam reprizu tekme na zshare i bas je marjan reko a fellaini ne igra u zenicidzenidm je napisao/la:zna li iko igra li ili ne igra fellaini
-------------------Begović------------------
Ne igra, kako ce igrati a dobio zuti jucer a imao vec zuti prije, i bilo bi pametno da u nas dobiju zute kartone ovi igraci koji su optereceni, da bi igrali protiv slabiej repke pa da su opet tu s nama protiv turaka, u teskoj utakmici.
Bilo je toga jos,Pauk je napisao/la:evo nekih od marjanovi komentatorskih bisera sa tekme bel-bih (stavite i vi neke)

Dzeko dijamantu nas ! a najludji Vedo , poslje svakog gola joooooooooooooo

al sam skako sinoc ko malo dijete

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
ZELJO DO GROBA je napisao/la:Kodro nije famozan, Kodro je ziva legenda i bice bolji od cire, vidjeces...a ciro je sinoc za razliku od drugih utakmica odlicno postavio taktiku i svaka mu cast...a sto se tice taktike ja mislim da ova ista nece proci u zenici...i haj majstore ne seri...doe78 je napisao/la:Gdje ste strucnjaci?jeli vas ciro uvjerio da je strucnjak,jeste li zaboravili famoznog kodru?Vidim pojedinci i sad daju savjete kako bih trebal iigrati u srijedu!!!Dali mozda i sad pozdrazavate fanaticose?Gdje su oni papci sa foruma sto su pljuvali po ciri i predvidili debakl?EJ moja djeco ,covjek treniara nekih 3o-40 god a vi mu pravite sastave!!!Ciro majstore svaka cast,od prvog dana sam bio uz tebe!!!
a ljudi moji sta je sa cirom, jel se otrijeznio...hahha...bolil ga glava, mene od sinoc rasutra,...hahahhahahah
Ti se ne javljaj vise pljujes mjesecima po selekciji i ciri!!Zelis kodru nazad,taj kodro nikad nikog nece trenirati(covijek trenira juniore)..Dokazao si u vise navrata da ne mas pojma o fudbalu...Ciro bio najbolji svejetski trener 98 to je kodrin san!!!
ma vedo je klasa igraca dobar je kao covjek i na terenu i izvan njega..derao se vise od marjana .. hehe 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.