Draxlić je zvjer
Treći gol

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Htjedoh baš napisat.....Pale_Companion je napisao/la:Francuzi su žabari, talijani su digići ili pašticari
Talijani su zabari dok je svijeta i vijekaeffe_sa je napisao/la:Htjedoh baš napisat.....Pale_Companion je napisao/la:Francuzi su žabari, talijani su digići ili pašticari
Nema moja tvrdnja nikakve veze sa klubaštvom, osim malo u onom dijelu što mi to djeluje degradirajuće prema Hummelsu. Schweini kao ikona Bayerna mi nije sporan kao kapetan. Ljiga Muller mi nije za tu ulogu, kao što mi ne bi bila ni naša legenda Grosskreutz. Kapetan mora biti igračina i primjer. Muller je igračina ali nije primjer.BavaracZenica je napisao/la:I nije ti nista lakse bilo kad si se izrigao zar ne, znaci to je vec nesto urodjeno kod tebe .. ne treba gubit nadu Kej Sosu ..
Njemacka odigrala maestalno i napokon da i Talijani padnu, bio je red !
zar ovo nije prva pobjeda njemačke uopšte?effe_sa je napisao/la:Htjedoh baš napisat.....Pale_Companion je napisao/la:Francuzi su žabari, talijani su digići ili pašticari
Eto nakon nekih 20 godina, prva pobjeda protiv Talijana...probila se ta barijera, a i lijepo odigrano večeras. Loew malo eksperimentisao, s trojicom pozada, pa onda Kroos i Ozil defanzivni, a eto dobro mu sve prošlo. Generalno ekipa dobro kombinovala, odigrala dobro, na vrijeme golove zabili. Pobjeda značajna, ali naravno one najznačajnije su na EURO-u. Tamo se pobjede tek pravo cijene.....
Na stranu Humels, koji jeste slika i prilika jednog kapitena, ali zašto Milera porediti sa jednim Groskonjem i zbog čega je on ljigav?KayserSose je napisao/la:Nema moja tvrdnja nikakve veze sa klubaštvom, osim malo u onom dijelu što mi to djeluje degradirajuće prema Hummelsu. Schweini kao ikona Bayerna mi nije sporan kao kapetan. Ljiga Muller mi nije za tu ulogu, kao što mi ne bi bila ni naša legenda Grosskreutz. Kapetan mora biti igračina i primjer. Muller je igračina ali nije primjer.BavaracZenica je napisao/la:I nije ti nista lakse bilo kad si se izrigao zar ne, znaci to je vec nesto urodjeno kod tebe .. ne treba gubit nadu Kej Sosu ..
Njemacka odigrala maestalno i napokon da i Talijani padnu, bio je red !
Pobjeđivali su ih više puta, ali ne na velikim takmičenjima.DANTES je napisao/la: zar ovo nije prva pobjeda njemačke uopšte?
Bundesliga je napisao/la:Čuj Muller ljiga![]()
Besic je napisao/la:![]()
Kratko i jasno, sažeo si razmišljanje većine Bayernovaca - sve mora biti Bayernovo.Klare je napisao/la:Kratko i jasno, kapiten Njemačke mora biti igrač Bayerna.
Naravno, samo Bayo bajo mojKayserSose je napisao/la:Kratko i jasno, sažeo si razmišljanje većine Bayernovaca - sve mora biti Bayernovo.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.