Armala je napisao/la:Pogledajte ovo ljudi bolan, prvo ga zaždije iz sve snage jos iz zaleta a momak stoji u mjestu i onda mu se navali svom snagu na nogu
Sve u svemu bas brutalno izgleda
[youtube][/youtube]
Kucaj Roy Keane ako zelis vidjeti sta je brutalno,dotad cuti i pokrij se misu mali,veliki madridisto
Armala je napisao/la:Pogledajte ovo ljudi bolan, prvo ga zaždije iz sve snage jos iz zaleta a momak stoji u mjestu i onda mu se navali svom snagu na nogu
Sve u svemu bas brutalno izgleda
[youtube][/youtube]
To je fudbal a ne balet...Osim toga sam je kriv, dobro je vidio da i Kolasinac ide na loptu i svjesno se zagradio. Obicni duel kojih u svakom mecu ima koliko hoces, a povreda je cisto posljedica Jeseovog loseg postavljanja.
Pa ne zovu valjda njega bezveze rusioc i daju mi slicne nadmike bez razloga ,**** mu misa. Jos ovaj Jesse fakat mladi talenat
Samo ne valja da se ovo podrzava a kad neko drugi sjebe naseg igraca( Mujdza protiv Francuza) da se dize halabuka i slicno, nemojmo tako brutalni dvostruki arsina
Marley je napisao/la:To je fudbal a ne balet...Osim toga sam je kriv, dobro je vidio da i Kolasinac ide na loptu i svjesno se zagradio. Obicni duel kojih u svakom mecu ima koliko hoces, a povreda je cisto posljedica Jeseovog loseg postavljanja.
Gledam snimak i kako on ide na loptu ovde? Ide direktno u čoveka, loptu ni pomoću filmskih trikova ne može uzeti niti dodirnuti. Jese ispred njega, on ga direktno u leđa udara iz sve snage.
Marley je napisao/la:To je fudbal a ne balet...Osim toga sam je kriv, dobro je vidio da i Kolasinac ide na loptu i svjesno se zagradio. Obicni duel kojih u svakom mecu ima koliko hoces, a povreda je cisto posljedica Jeseovog loseg postavljanja.
Gledam snimak i kako on ide na loptu ovde? Ide direktno u čoveka, loptu ni pomoću filmskih trikova ne može uzeti niti dodirnuti. Jese ispred njega, on ga direktno u leđa udara iz sve snage.
pa de pogledaj je li Jese postavio leđa? Je li Kolašinac kriv sto mu je noga ostala u onakvom položaju? pa vidim ovakve faulove jako često..
Igrači se povrijeđuju svaki dan, sastavnio dio je to ovog posla
Ta ćeš bola zagradit, ne bi se rušiocu fap zagradio. Seo je išao direkt na loptu, htio da rasčisti. To što se Jese postavio je njegov problem, i tu ga je đavo odnio.
Jese je više sam sebi kriv nego Seo, to svako zna ko normalno gleda na stvari. Izuzetno loše postavljanje, stajnu nogu je ostavio previše otvorenu, a seo je išao tijelom u njega, normalno momak je životinja i ishod nije mogao biti drugačiji. Ne branim Sea uopšte, al sa fudbalske strane ovo je svakodnevnica
nedim93 je napisao/la:Jese je više sam sebi kriv nego Seo, to svako zna ko normalno gleda na stvari. Izuzetno loše postavljanje, stajnu nogu je ostavio previše otvorenu, a seo je išao tijelom u njega, normalno momak je životinja i ishod nije mogao biti drugačiji. Ne branim Sea uopšte, al sa fudbalske strane ovo je svakodnevnica
Upravo to, da Kolašinac na mene trči onako, reko bi mu, evo ti lopta, yebo sve
Vi ovdje ocito mislite da mi koji ne podrzavamo ovaj cin imamo nesto protiv Kolasinca, totalno naprotiv gotivim ga bas mozda i najvise u repki ali treba samo malo da promjeni stil igre
Armala je napisao/la:Vi ovdje ocito mislite da mi koji ne podrzavamo ovaj cin imamo nesto protiv Kolasinca, totalno naprotiv gotivim ga bas mozda i najvise u repki ali treba samo malo da promjeni stil igre
Upravu si, mislim da bi mogao biti još malo jači u duelima
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Cuj brutalno izgleda Koliko je bilo brutalno dovoljno govori i cinjenica da Kolasinac ni kartona nije dobio. jese nije usao 100% u duel i to ga je kostalo. Mada sumnjam da bi nesto bolje prosao i da je bilo 100%, jer Seo je fizicki nevjerovatan.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
A Valencija 97 minuta???
I to je bio lom za 2-3 miliona ljudi
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY