Sead Kolašinac

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Head
Kontakt:

Re: Sead Kolašinac

Post Postao/la Head » 19 mar 2014, 17:44

Armala je napisao/la:Ako mu je to vrhunac "fudbalskog" znanja...... Onda je trebao u MMA da ide
Moze mu se,rusi sve a rusit ce i dalje.Ne smije mu niko nista.
Najjaci. 8-)
1946

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 19 mar 2014, 17:48

Armala je napisao/la:Pogledajte ovo ljudi bolan, prvo ga zaždije iz sve snage jos iz zaleta a momak stoji u mjestu i onda mu se navali svom snagu na nogu

Sve u svemu bas brutalno izgleda
[youtube][/youtube]
Kucaj Roy Keane ako zelis vidjeti sta je brutalno,dotad cuti i pokrij se misu mali,veliki madridisto :!:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 19 mar 2014, 17:49

'ebo vas Jese, vodite ga sebi kuci ako vam je toliko vazan. Da je neka namjerna povreda, razumio bih kmeacnje za ovim Spancem, ali ovako... :roll:
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 19 mar 2014, 17:50, ukupno mijenjano 1 put.

Marley
Kontakt:

Post Postao/la Marley » 19 mar 2014, 17:50

Armala je napisao/la:Pogledajte ovo ljudi bolan, prvo ga zaždije iz sve snage jos iz zaleta a momak stoji u mjestu i onda mu se navali svom snagu na nogu

Sve u svemu bas brutalno izgleda
[youtube][/youtube]
To je fudbal a ne balet...Osim toga sam je kriv, dobro je vidio da i Kolasinac ide na loptu i svjesno se zagradio. Obicni duel kojih u svakom mecu ima koliko hoces, a povreda je cisto posljedica Jeseovog loseg postavljanja.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 19 mar 2014, 17:50

Goalgetter je napisao/la:'ebo vas Jese, vodite ga sebi kuci ako vam je toliko vazan.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 19 mar 2014, 17:52

Pa ne zovu valjda njega bezveze rusioc i daju mi slicne nadmike bez razloga ,**** mu misa. Jos ovaj Jesse fakat mladi talenat

Samo ne valja da se ovo podrzava a kad neko drugi sjebe naseg igraca( Mujdza protiv Francuza) da se dize halabuka i slicno, nemojmo tako brutalni dvostruki arsina

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 19 mar 2014, 17:55

Marley je napisao/la:To je fudbal a ne balet...Osim toga sam je kriv, dobro je vidio da i Kolasinac ide na loptu i svjesno se zagradio. Obicni duel kojih u svakom mecu ima koliko hoces, a povreda je cisto posljedica Jeseovog loseg postavljanja.
Gledam snimak i kako on ide na loptu ovde? Ide direktno u čoveka, loptu ni pomoću filmskih trikova ne može uzeti niti dodirnuti. Jese ispred njega, on ga direktno u leđa udara iz sve snage.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 19 mar 2014, 17:58

Gledaj ovog spanca,hardcore navijac real madrida na potezu Bileca-Vozuca.Tu im je i fan klub
1946

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 19 mar 2014, 18:04

anonymousHD je napisao/la:
Marley je napisao/la:To je fudbal a ne balet...Osim toga sam je kriv, dobro je vidio da i Kolasinac ide na loptu i svjesno se zagradio. Obicni duel kojih u svakom mecu ima koliko hoces, a povreda je cisto posljedica Jeseovog loseg postavljanja.
Gledam snimak i kako on ide na loptu ovde? Ide direktno u čoveka, loptu ni pomoću filmskih trikova ne može uzeti niti dodirnuti. Jese ispred njega, on ga direktno u leđa udara iz sve snage.
pa de pogledaj je li Jese postavio leđa? Je li Kolašinac kriv sto mu je noga ostala u onakvom položaju? pa vidim ovakve faulove jako često..
Igrači se povrijeđuju svaki dan, sastavnio dio je to ovog posla ;)

edgardavids
Kontakt:

Post Postao/la edgardavids » 19 mar 2014, 18:08

Ta ćeš bola zagradit, ne bi se rušiocu fap zagradio. Seo je išao direkt na loptu, htio da rasčisti. To što se Jese postavio je njegov problem, i tu ga je đavo odnio.

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 19 mar 2014, 18:09

Jese je više sam sebi kriv nego Seo, to svako zna ko normalno gleda na stvari. Izuzetno loše postavljanje, stajnu nogu je ostavio previše otvorenu, a seo je išao tijelom u njega, normalno momak je životinja i ishod nije mogao biti drugačiji. Ne branim Sea uopšte, al sa fudbalske strane ovo je svakodnevnica
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 19 mar 2014, 18:11

nedim93 je napisao/la:Jese je više sam sebi kriv nego Seo, to svako zna ko normalno gleda na stvari. Izuzetno loše postavljanje, stajnu nogu je ostavio previše otvorenu, a seo je išao tijelom u njega, normalno momak je životinja i ishod nije mogao biti drugačiji. Ne branim Sea uopšte, al sa fudbalske strane ovo je svakodnevnica
Upravo to, da Kolašinac na mene trči onako, reko bi mu, evo ti lopta, yebo sve :mrgreen:

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 19 mar 2014, 18:18

Vi ovdje ocito mislite da mi koji ne podrzavamo ovaj cin imamo nesto protiv Kolasinca, totalno naprotiv gotivim ga bas mozda i najvise u repki ali treba samo malo da promjeni stil igre

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 19 mar 2014, 18:20

Armala je napisao/la:Vi ovdje ocito mislite da mi koji ne podrzavamo ovaj cin imamo nesto protiv Kolasinca, totalno naprotiv gotivim ga bas mozda i najvise u repki ali treba samo malo da promjeni stil igre
Upravu si, mislim da bi mogao biti još malo jači u duelima :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 19 mar 2014, 18:20

A pogledajte startove igraca kojem bi oni platili da popuse karu.

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

Sta ti je kad Bosnjo izgubi svoj identitet,pa baca drkice na osobe koje nikad u zivotu vidjeti nece.
1946

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 19 mar 2014, 18:26

Cuj brutalno izgleda :roll: Koliko je bilo brutalno dovoljno govori i cinjenica da Kolasinac ni kartona nije dobio. jese nije usao 100% u duel i to ga je kostalo. Mada sumnjam da bi nesto bolje prosao i da je bilo 100%, jer Seo je fizicki nevjerovatan.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 19 mar 2014, 18:29

Joj Head sto ga ti zapapri. Sad mi krivo kud nije Ronaldo igrao po desnoj strani. Ko je bi to bilo mrskanje kostiju. :D

xxh2o
Kontakt:

Post Postao/la xxh2o » 19 mar 2014, 18:31

Samo cu reci oni ti ga puse Seo :D :D
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 19 mar 2014, 18:33

anonymousHD je napisao/la:
A Valencija 97 minuta???
I to je bio lom za 2-3 miliona ljudi ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 19 mar 2014, 18:35

seo rusiljende, strogo prekucende!! 8-)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Amazon [Bot], Amidzaa, Beduin, CAGarfia, Drum, enobarca, Goalgetter, Google Adsense [Bot], Hazre, hurem, InatSilniBosanski, Jabroni, Kaunas, legendarnadruga, LenyYoro15, Maestro^^, meecko, nebeskasila, tuzlanskinacin i 143 gosta.