Izgleda da su pogresan sablon stavili.sajo10 je napisao/la:Haha yebo ga ti, nisam ih ja sliko. Slucajno udjem na stranicu saveza i vidim da su stavili ove slike. Neki minut kanije da udjem opet kad slika nigdje haha.. Yebo lud zbunjenogForestt je napisao/la:Daj Sajo slikaj ovaj plavi s prednje strane![]()
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
Sad ce ti Sipa na vratasajo10 je napisao/la:Haha yebo ga ti, nisam ih ja sliko. Slucajno udjem na stranicu saveza i vidim da su stavili ove slike. Neki minut kanije da udjem opet kad slika nigdje haha.. Yebo lud zbunjenogForestt je napisao/la:Daj Sajo slikaj ovaj plavi s prednje strane![]()
- DonCorleone
- Kontakt:
Malo je reci da su uzasni, svaki internet dizajn je ljepse izgledao
. A bas i nema logike da se na ovaj nacin vidi pravi dizajn, ne znam, meni se ne svidjaju nimalo, kao sto neko rece, jeftino izgledaju. Ne prihvatam ovo
!
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- Consigliere
- Kontakt:
Uviek su fantasy dresovi bolji od oficijelnih. Meni sasvim OK. Samo nek fino stoje na igracima i ja zadovoljan 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Meni izgleda isto kao sto smo imali one vrece sa plavim linijama. Jest da ovo nije vreca. Nemaju mi nikakve logike ove linije 
Sent from my HTC One V using Tapatalk
Forestt je napisao/la:Sad ce ti Sipa na vratasajo10 je napisao/la:Haha yebo ga ti, nisam ih ja sliko. Slucajno udjem na stranicu saveza i vidim da su stavili ove slike. Neki minut kanije da udjem opet kad slika nigdje haha.. Yebo lud zbunjenogForestt je napisao/la:Daj Sajo slikaj ovaj plavi s prednje strane![]()
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- sagitarius
- Kontakt:
Sta ti oces dresove ko kod Njemacke, skontaj se malodrummer je napisao/la:Ovo je isto bezveze,izgleda jeftino,tanko i providnosajo10 je napisao/la:
/ NFSBIH
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Ovo sto je postavljeno,ovo providno je bas katastrofa,kroz ovaj bijeli se sve vidi.Mislim da je materijal kvalitetnija na onim dresovima sa pijace.
Ali to i nece biti dresovi,tek je potpisan ugovor,dok se ne predstave ovo su samo spekulacije,svako se igra dizajnera.
Ali to i nece biti dresovi,tek je potpisan ugovor,dok se ne predstave ovo su samo spekulacije,svako se igra dizajnera.
drummer je napisao/la:Ovo je isto bezveze,izgleda jeftino,tanko i providnosajo10 je napisao/la:http://nfsbih.ba/nsbih_userfiles/image/ ... /dres1.jpg
http://nfsbih.ba/nsbih_userfiles/image/ ... /dres2.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
/ NFSBIH
Pa yebote i dres vise! Eto pitaj nenu da ti zasije neki dres koji tebi valja i nosi ga ponosno ako ti nista nije po ukusu...drummer je napisao/la:Ovo sto je postavljeno,ovo providno je bas katastrofa,kroz ovaj bijeli se sve vidi.Mislim da je materijal kvalitetnija na onim dresovima sa pijace.
Sta ocekujete vise? Budite realani i prihvatite da smo mi jos mali u svijetu fudbala i njegovog marketinga!
Kome smo mi toliko interesantni da Adidas provede vise vremena na dizajnu nasih dresova od dresova Njemacke, Argentine, itd???
Neka vam bude drago sto sada mozemo normalno kupiti orginalne dresove nase reprezentacije i da ih ne trazimo po pijacama.
Dresovi su sasvim okej, cak sto vise, super su. Ovaj "sablonski" adidasov dres >>>>>>>>>>>>>>>>>>>> najbolji dres koji su nam Legea, Patrick i Reusch ikada ponudili.
Zadnja izmjena: Pirke, dana/u 20 mar 2014, 16:45, ukupno mijenjano 2 puta.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Vrati se Ledjeoo, ove svabe nas unistise!
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 20 mar 2014, 16:45, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Nisu dresovi losi koliko su nerealna ocekivanja nekih ovdje bila velika. Ja sam ocekivao bas nesto ovako, tako da nisam ni razocaran. Kako god, bolje Adidas nego legea i ovo renomirano drustvo

Don't believe the hype.
Halo ba,ovo ne moze biti originalan dres nikako,ovo je neka zaebancija.
- anonymousHD
- Kontakt:
Odlični dresovi. Bolje nisam ni očekivao, ipak nismo mi Nemačka ili Španija, pa da nam naprave udarne dresove. Solidni dresovi, kome izgleda jeftino neka skonta da mi nismo skupa repka i mi smo jeftini.
Hvala adidasu što nam je uopšte napravio dres.
Hvala adidasu što nam je uopšte napravio dres.
Adidas kaze da jos neznaju kakav ce biti izgled, a ovde se vec bune ljudi na dresove 
Nemoguce da je zajebancija ,sta vam je.drummer je napisao/la:Halo ba,ovo ne moze biti originalan dres nikako,ovo je neka zaebancija.
Legea
- tuzlak1987
- Kontakt:
Polahko, nemojte panicit. Kada izadju dresovi oficijalni onda cemo da komentarisemo i dajemo ocjene do tada se nista ne zna 
- sagitarius
- Kontakt:
E pa moze , vidis da su slike s oficijelne stranice nogometnog saveza, samo sto su slucajno postavili i odmah izbrisali..pomiri se s timedrummer je napisao/la:Halo ba,ovo ne moze biti originalan dres nikako,ovo je neka zaebancija.
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
Re: Odg: Dres reprezentacije BiH
drummer je napisao/la:Halo ba,ovo ne moze biti originalan dres nikako,ovo je neka zaebancija.
E to jarane,kazem,svi se igraju dizajnera i imaju ekskluzivu neku.Edviin je napisao/la:Adidas kaze da jos neznaju kakav ce biti izgled, a ovde se vec bune ljudi na dresove
Suplja,kad kazu ovo je to,onda je to.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot] i 29 gostiju.