Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
Malo sam gledao reakcije Engleza po Bluemoon-u nakon tekem..Uglavnom hvalospjevi za Dzeku,pitaju se i oni kao i mi zasto ne pocinje vise utakmica od pocetka kad je evidentno da je ove sezone u odlicnoj formi..Takodjer navode da je Dzeko odlican timski igrac..Ono sto je meni zanimljivo jos je i to da su nezadovoljni Balotelijem i da prizivaju njegov odlazak a da Guedetti zauzme mjesto 4 napadaca..I da,gotovo svi prognoziraju tandem Dzeko-Augero protiv Dortmunda.. 

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Džeko je za prvi tim Želje počeo igrat sa 17 godina, toliko o tome kako je na njegov talenat gledao Željo. Dajte mi danas igrača koji u tim godinama igra za svoj klub. Dosta je više te priče, on je Željino dijete, izdanak Željine škole, a danas najbolji fudbaler BiH!
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
@harishp
Pa bolan Amar je bio taj koji je Dzeku prebacio u prvi tim Zelje,pruzio mu sansu..Da on to nije uradio Dzeko bi ili zavrsio karijeru ili otisao da igra u SASK Napredak..I zato ne lupetaj bezveze..
Pa bolan Amar je bio taj koji je Dzeku prebacio u prvi tim Zelje,pruzio mu sansu..Da on to nije uradio Dzeko bi ili zavrsio karijeru ili otisao da igra u SASK Napredak..I zato ne lupetaj bezveze..

Zadnja izmjena: Rios, dana/u 29 sep 2012, 18:23, ukupno mijenjano 1 put.
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- LiliumBosniacum
- Kontakt:
Pa dobro, nije mu ni neki budzet trebao, nako okrenuo cojk samo nekih pola milijardice. Pa vjerovatno bi pola foruma ovdje osvojilo titulu u engleskoj da je imalo para ko ona blentovina.LarryDavid je napisao/la:nije ni cudo...pa covjek je za 2 godine od prosjeka napravio gotov najbolji i najpopularniji klub...viKK je napisao/la:Čitam po bluemoonu i malo mi je smiješno koliko ovi obožavaju Mancinija i dižu ga u nebo. I to 90% samo zato što su osvojili titulu s njim . A to što su jako loše počeli novu sezonu,boli ih ku*ac za to .
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@dezurni poklopac(prepoznace se on) Amar je jedan od rijetkih koji je vjerovao u Dzeku i nekolicinu momaka iz juniorskog tima Zelje!Prekomandovao ih u prvi tim i dao im stipendijske ugovore,kad je to kod nas jos uvijek bio stran pojam!Dzeko je prodan za mizernu lovu,NAKON Amarovog odlaska,kad se sve i raspalo....Uostalom,ako aludiras na onu njegovu izjavu,treba imati malo vise 'vijuga' da se procita nesto i izmedju redova.Do tada uzivaj i misli da ga Amar ne cijeni!
Isto tako,kao i u svemu,uvijek imas dvije strane medalje...Jedni ce reci da Dzeko treba igrati vise(u tu grupu ubrajam i sebe),a drugi da je Mancini fantastican strateg koji svaki put pogodi sa izmjenom...

Ama dzaba ti njemu,a i ostalim mrziteljima Amara i Zelje,govoris to..Kao sto sam napisao gore,da nije bilo Amara Dzeko bi ili zavrsio karijeru ili otisao u SASK Napredak..Al ne kontaju to mnogi..NEZALAGANJE je napisao/la:@dezurni poklopac(prepoznace se on) Amar je jedan od rijetkih koji je vjerovao u Dzeku i nekolicinu momaka iz juniorskog tima Zelje!Prekomandovao ih u prvi tim i dao im stipendijske ugovore,kad je to kod nas jos uvijek bio stran pojam!Dzeko je prodan za mizernu lovu,NAKON Amarovog odlaska,kad se sve i raspalo....Uostalom,ako aludiras na onu njegovu izjavu,treba imati malo vise 'vijuga' da se procita nesto i izmedju redova.Do tada uzivaj i misli da ga Amar ne cijeni!Isto tako,kao i u svemu,uvijek imas dvije strane medalje...Jedni ce reci da Dzeko treba igrati vise(u tu grupu ubrajam i sebe),a drugi da je Mancini fantastican strateg koji svaki put pogodi sa izmjenom...
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Čovjek koji je odigrao 9 utakmica, a od toga je s klupe ulazio u 7 utakmica i to uvijek u prosjeku zadnjih 10-15min je trenutno najbolji strelac svog tima. Usput - ni jednu utakmicu nije odigrao punih 90min!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Tjesi seexbabilon je napisao/la:Džeko je za prvi tim Želje počeo igrat sa 17 godina, toliko o tome kako je na njegov talenat gledao Željo. Dajte mi danas igrača koji u tim godinama igra za svoj klub. Dosta je više te priče, on je Željino dijete, izdanak Željine škole, a danas najbolji fudbaler BiH!

- Juventinisimo
- Kontakt:
Sta je ba on uzeo??? mislis prosle sezone kad United izgubi 2 boda protiv Evertona(4:4) i kad ga bas Dzeko iscupa u 93 minuti?? Ali hajde de,recemo da je zasluzenokralj_je_mrtav je napisao/la:
Da li sam ja nesto slagao, pustite tu bubuljicarsku pricu, nego argumente na stol. Da li Mancini uzima trofeje sa svakim klubom? Da li Dijamant bolje igra kao djoker, odnosno da li Mancini pogadja sa njegovim statusom. Argumenti, kratko i jasno

Sa ovakvim timom bi Murinjo igrao barem polufinale CL..osvojio FA cup,Liga cup..podero prvenstvo prije zadnje tekme i 95 minuta..
To hoces da kazes da Mancini pogodi sa izmjenama a Dzeko nema kvalitet??? To zelis reci???
Kako nepogodi sa Balom danas?? I sta je pogodio sa Dzekom?? objasni molim te??? To neko Dzeki pasirao loptu ili mu nabacio na glavu ili se ipak Dzeko SAM izborio za onu frljoku i zabio??
Dzeko sto zabija zabija te frljoke..kad neko raspali pa kud ode ode...i onda Mancini svetac zbog toga sto se Dzeko nasao na pravom mjestu u pravo vrijeme???
Zamisli da ima igrace koji mu dodaju upotrebljivu loptu barem 5 puta na terenu...pa to je minimum tri gola..Dzeko bi to trpao ko lud

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Lupnem ti ga sa vezom i takvim ,ha ja.Rios je napisao/la:@harishp
Da je imao tad Lazara,Dzeko nebi dobio sansu.
Jos satro na Njemackoj televiziji ima obraza da pita kako se kaze kloc na Njemackom jeziku.Strucnjak.
Neko gleda da izvuce bod protiv Radnika a neko sva tri boda protiv Manchester Uniteda.
I ovaj se nasao pricati o Soutemphtonu

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Neke fotke sa stranica svedski fudbalski medija. U glavnom velike hvale idu na Dzekin racun i mnogi ga zele vidjeti sto vise na terenu. Takodjer i kao sto vidi te koriste rijec "Super-sub".
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
- Kontakt:
Povratak velikog majstora, gol kakve smo vidjali dok je harao Bundes ligom.
- skyisthelimit
harishp je napisao/la: Lupnem ti ga sa vezom i takvim ,ha ja.
Jos satro na Njemackoj televiziji ima obraza da pita kako se kaze kloc na Njemackom jeziku.Strucnjak.
Neko gleda da izvuce bod protiv Radnika a neko sva tri boda protiv Manchester Uniteda.
I ovaj se nasao pricati o Soutemphtonu![]()
nisam u tijeku ?
15.10 - 15.06 ...
- el-fighter
- Kontakt:
Cijeli dan radim, dodjem kuci sav sheban, upalim komp, udjem da vidim igra li Dzeko, kad on tek udje u igru. Odmah City zabi gol i naravno Dijamant je strijelac. Popravio mi dan.
Dzeko jos jednom pokazao klasu. Ako protiv Dortmunda ne bude igrao od prve minute onda stvarno nesto nije u redu sa Manciniem. Dzeko je gladan golova i jednostavno mora imati prednost nad Tevezom i Balom koji su u katastrofalnoj formi. Kao da ga Mancini namjerno stavlja u zadnjih 5 ili 10 minuta da Dzeko ne uradi nista, a ovo je danas bilo u inat Italijanu.
SJAJ SJAJ BOSANSKI DIJAMANTU
Dzeko jos jednom pokazao klasu. Ako protiv Dortmunda ne bude igrao od prve minute onda stvarno nesto nije u redu sa Manciniem. Dzeko je gladan golova i jednostavno mora imati prednost nad Tevezom i Balom koji su u katastrofalnoj formi. Kao da ga Mancini namjerno stavlja u zadnjih 5 ili 10 minuta da Dzeko ne uradi nista, a ovo je danas bilo u inat Italijanu.
SJAJ SJAJ BOSANSKI DIJAMANTU
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Invincibles
- Kontakt:
Pa "kloc" i jest njemacka rijec...harishp je napisao/la:Lupnem ti ga sa vezom i takvim ,ha ja.Rios je napisao/la:@harishp

__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
Bgm' sam i ja pomislio da trči prema Manciniju nakon što je zabio
Pa kontam jel' on lud ili šta...

- Papastathopoulos
- Kontakt:
Kako ne volim kad se neko 'vako kurci pa spominje neciju familiju bez razloga..
On topic: dzeko gigant !!
On topic: dzeko gigant !!
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Nisu to Messi i GuardiolamandraX je napisao/la:Bgm' sam i ja pomislio da trči prema Manciniju nakon što je zabio![]()

Još ne mogu da vjerujem da neko može reći da Džeko ne može igrati više od 15 minuta jer nije u formi il' nije spreman za više. Da vas pitam stručnjaci po čemu je to Tevez trenutno bolji od Džeke i po čemu zaslužuje mjesto u prvih 11?
Danas prismrdio golu nije, a lafo je spreman da igra i da pruža sve od sebe...
Danas prismrdio golu nije, a lafo je spreman da igra i da pruža sve od sebe...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
U tome i jeste poenta.Invincibles je napisao/la:Pa "kloc" i jest njemacka rijec...harishp je napisao/la:Lupnem ti ga sa vezom i takvim ,ha ja.Rios je napisao/la:@harishp
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.