Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Evo 1946 osnovali SVG Bleiburg.
borba dobra i zla, titan protiv titana, jasmin protiv Jasmina, faraon protiv piramida, sve gori
Zadnja izmjena: miki651, dana/u 07 dec 2015, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
Gdje je Heller, da ga solinas nije poslao na infuziju 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jedan dobar, drugi loš.miki651 je napisao/la:borba dobra i zla, titan protiv titana, jasmin protiv Jasmina.
Fali i zao...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Đasmine Đasmine dira me Hakala
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Skver je napisao/la:Evo 1946 osnovali SVG Bleiburg.
Heller na haparatima možda
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ma vama nije strano to,samo na forumu funkcionisete kao grupaAjzea je napisao/la:Fukare vs UM
HZ vs škripari
Džesu moji da se.medžusobno pokoljemo kadnas ostali več zapostavše.
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
-
Sunderland
- Kontakt:
Legenda kaze,da je Ante kod obucara Matije kupio 20 kg crne kreme za obucu....
Zadnji put vidjen na starom mostu.
Zadnji put vidjen na starom mostu.
Sloboda je moja nacija
DoslovnoBesic je napisao/la:Skver je napisao/la:Evo 1946 osnovali SVG Bleiburg.![]()
![]()
ovo je bilo hinjski
Heller na haparatima možda![]()
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Halo faraone nije ti ajzeja kriv sto ti cura spava samnom i sa ajzejom, nemoralna je, al zato naskace toje cudo jedno hehehe i rekla je dati je mala...FaraonTM je napisao/la:Kome češti curu spominjat....debilu mali trebavas sve izdegenećit **** balava....kad teja vidim u gradu slomičute...**** ona tičeš meni zacuru zapnjati...Ajzea je napisao/la:Fukare vs UM
HZ vs škripari
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Nitije farajonova cura kriva štospava sa mnom i minjorotom niti je minjorotova djovojka kriva što spava sa mnom niti je virtujalov momak kriv što spava sa mnom farajonom i minjorotomMinjore je napisao/la:Halo faraone nije ti ajzeja kriv sto ti cura spava samnom i sa ajzejom, nemoralna je, al zato naskace toje cudo jedno hehehe i rekla je dati je mala...FaraonTM je napisao/la:Kome češti curu spominjat....debilu mali trebavas sve izdegenećit **** balava....kad teja vidim u gradu slomičute...**** ona tičeš meni zacuru zapnjati...Ajzea je napisao/la:Fukare vs UM
HZ vs škripari
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Jebosam vam mater kadvas uhvatim **** balave neodgoene znalti femelija šta radiš bludniće jedan....isamo daznaš rekla mije da mije veči negouvas ahhahahaha alčuvas zayebavat......Minjore je napisao/la:Halo faraone nije ti ajzeja kriv sto ti cura spava samnom i sa ajzejom, nemoralna je, al zato naskace toje cudo jedno hehehe i rekla je dati je mala...FaraonTM je napisao/la:Kome češti curu spominjat....debilu mali trebavas sve izdegenećit **** balava....kad teja vidim u gradu slomičute...**** ona tičeš meni zacuru zapnjati...Ajzea je napisao/la:Fukare vs UM
HZ vs škripari
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
jurisicduska je napisao/la:Ma sloboda gazi, ne znam kako će ih neko zaustaviti. Ja govirih fino na početku, najbolje je iz sjene, skromno, bez puno priče, skupljati bodove i baš uvijek ta ekipa najbolje prođe. Prošao sam jučer kroz Tuzlu, magla ptice pješke idu, al je zato limenka, vrh ćevabdžinica.
Zlatan Nalić sin tuzlanski
hoćemo i mi ostali jednog faraona na čelu grada. Zašto bi samo tuzlaci uživali u neviđenim transformacijama zločestog jasmina u dobrog Jasmina i tako stalno u krug.
- ElCartel11
- Kontakt:
Gasi temu Manijaci se raspravljaju ciji je veci 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
ElCartel11 je napisao/la:Gasi temu Manijaci se raspravljaju ciji je veci
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nemoj mu se javit, vodi te u zasjedu da te samarajuemirzlaTu je napisao/la:jurisicduska je napisao/la:Ma sloboda gazi, ne znam kako će ih neko zaustaviti. Ja govirih fino na početku, najbolje je iz sjene, skromno, bez puno priče, skupljati bodove i baš uvijek ta ekipa najbolje prođe. Prošao sam jučer kroz Tuzlu, magla ptice pješke idu, al je zato limenka, vrh ćevabdžinica.sljedeci put se javi,da probas najbolje cevape u Tuzli
Ako te ne vodi tu onda ces zavistiti kod Zlaje na cevapima
miki651 je napisao/la:hoćemo i mi ostali jednog faraona na čelu grada. Zašto bi samo tuzlaci uživali u neviđenim transformacijama zločestog jasmina u dobrog Jasmina i tako stalno u krug.
Jaču se priavit za gradonaćelnika Umostaru hočetel glasat zamene.....jasam vaš faraon....
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Pusti ljude nek se zajebavaju, bolje ovo citati, nego provokatore sto ne idu iz svog sela..ElCartel11 je napisao/la:Gasi temu Manijaci se raspravljaju ciji je veci
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Neka cijela Bosna zna da luđi smo od Hordi Zla sa foruma nananananaAjzea je napisao/la:ElCartel11 je napisao/la:Gasi temu Manijaci se raspravljaju ciji je veci
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.