Pola sezone ima,drugi dio mozda na kraju budeDerdiyok je napisao/la:Kad bi neko napravio kompilaciju svih ovosezonskih golova
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Moram se uvjeritiskoroalen je napisao/la:Joj Morto jesi naporan s ovim Viber porukama, šta me više pozivaš svaki dan, znaš da dolazim.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
U Njemačkoj na oporavku biomma_hz je napisao/la:Jes ba,ja se zijanio jer je protiv Celika prosao tartan stazom na stakama.moj uzor-S.G je napisao/la:Jel ovo Crnicki brat poceo trenirat?
Kad sam ga vidjeo u Listici da se penje po medalju u cudu sam bio
Kakvih je strašnih golova bilo, da ti iz lige petice pozavide.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ma jasta, nece se kod nas tako brzo oporavittm01hzne je napisao/la:U Njemačkoj na oporavku biomma_hz je napisao/la:Jes ba,ja se zijanio jer je protiv Celika prosao tartan stazom na stakama.moj uzor-S.G je napisao/la:Jel ovo Crnicki brat poceo trenirat?
Kad sam ga vidjeo u Listici da se penje po medalju u cudu sam bio
ZZ
Cini mi se da je i Handzic skupio tri zuta i da nije u konurenciji za sutra,Hebib je isto upitan zbog ovog udarca kad je zamjenjen ali on bi trebao igrati.
Jucer je i Sabrina trebala u savez da dostavi protokol urucivanja medalja a na kraju i pehara.
Jucer je i Sabrina trebala u savez da dostavi protokol urucivanja medalja a na kraju i pehara.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Koliko ce nam para dati Turkish za duplu krunu? 
Puno .revolt je napisao/la:Koliko ce nam para dati Turkish za duplu krunu?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Pantelija je napisao/la:Puno .revolt je napisao/la:Koliko ce nam para dati Turkish za duplu krunu?
+ EUFA
+ Daidza NAMik
Pa zar nismo raskinuli s njima?revolt je napisao/la:Koliko ce nam para dati Turkish za duplu krunu?
Dušmani na aparatima
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
I od Rileta ide "poklon"
Naše ministarstvo u kontinuitetu podržava uspješne sarajevske klubove i sportiste. Stoga će, u slučaju osvajanja duple krune, FK Sarajevo biti nagrađen sa 100.000 KM - izjavio je kantonalni ministar kulture i sporta Mirvad Kurić.
Para imamo,hocu top igracee uz koje Ce stasavati juniori.To je dupla investicija..
Necu prosjeke neke,hocu toppp
Necu prosjeke neke,hocu toppp
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Jel procirula informacija ko je izabran za trofej Ismir Pintol???
Ovaj alkos kockar udarac zena , poznavaoc engleskog jezika , sugavac koji za pare se presvuce sad pa sad, nije imo press konferencije da nije Sarajevo spomeno , Sto ne spomenu kad je srao za sudce iz Sarajeva protiv tradnika da je dva dana kasnije Banjac rekao da je radnik zestoko ostecen , suga usljiva . Mrzim ovake ljude , to i spiku promjenilo nadjite da vidite kako je prije pricao , sad je ubacio kamaru ovih doskocica koje vesele kamenjarske srbe....... Joj samo subota i pobjeda , obrij se jednom mamlaze
https://sportsport.ba/fudbal/sliskovic- ... aju/319114
https://sportsport.ba/fudbal/sliskovic- ... aju/319114
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Jelde sutra ce biti bez navijanja prvih 12-13 min zbog Ismira..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Opetmiky_hz je napisao/la:I od Rileta ide "poklon"
Naše ministarstvo u kontinuitetu podržava uspješne sarajevske klubove i sportiste. Stoga će, u slučaju osvajanja duple krune, FK Sarajevo biti nagrađen sa 100.000 KM - izjavio je kantonalni ministar kulture i sporta Mirvad Kurić.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Samo skupo bahatoMortemHz je napisao/la:Opetmiky_hz je napisao/la:I od Rileta ide "poklon"
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Napiso sam ovo vlasniku iznad one lopte
"Mr. Nam , it would be nice when we won double on Saturday to tell the fans what is yours plans for FK Sarajevo, is it attack on Europe ,is it finishing the camp or our biggest wish beside groups in Europe to have our stadion who would be 15- 20000 in English stile with all commercial things around that would make that project viable.Congrats to you and all players and workers in FK Sarajevo and fans," i od svih komentara ovaj je lajko , dajjj Boze dupla pa da se nafura ovaj
"Mr. Nam , it would be nice when we won double on Saturday to tell the fans what is yours plans for FK Sarajevo, is it attack on Europe ,is it finishing the camp or our biggest wish beside groups in Europe to have our stadion who would be 15- 20000 in English stile with all commercial things around that would make that project viable.Congrats to you and all players and workers in FK Sarajevo and fans," i od svih komentara ovaj je lajko , dajjj Boze dupla pa da se nafura ovaj
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
paulus je napisao/la:Napiso sam ovo vlasniku iznad one lopte
Treba ga hajcat, ako bude šta sr.ao, Vanjinog cuku napuckat da mu cipelu skine.
Trenutno korisnika/ca: adoado, DinGospo21, Google Adsense [Bot] i 19 gostiju.