FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 17 jan 2014, 19:25

ma Smajl Karic garant, neg Ciro zna samo Denisa ba u prostoriji hahaha pitali ga ko ti je pomocnik pa koga je prvog vidio :P sala mala, mozda i jest Denis- to je u ovom momentu najmanje bitno, znat ce se citav strucni stab jako brzo...

a isto tako ne mogu da vas shvatim, vi u ovom momentu za klub raspravljate o "je.em te Saraj'vo"..prvo ne treba nam to i ja se slazem da treba preformulisat , jer se zna na koga se odnosi..a drugo u ovom momentu je to najmanje bitno od toliko dobrih stvari oko kluba..bitniji je sutra trening a onda kad krene sezona da razvaljujemo na terenu i na tribinama.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 17 jan 2014, 19:29

Da, Željo je kriv što ste vi ispali, a što ste bili ko ku.rac nikom ništa.
Nadam se da ćete se plasirati u PL, biće žestoko
Ja te volim, volim Željo..

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 17 jan 2014, 19:32

gio10 je napisao/la:Da, Željo je kriv što ste vi ispali, a što ste bili ko ku.rac nikom ništa.
ljudski i fino bih te zamolio ili da mjenjas Havatar ili da ne pises na ovoj temi...hvala unaprijed :D ;)
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 17 jan 2014, 19:46

gio10 je napisao/la:Da, Željo je kriv što ste vi ispali, a što ste bili ko ku.rac nikom ništa.
ove sezone Jedinstvo ulazi u premijer ligu a Sloboda će naredne sezone da bankrotira zbog Ćire :lol:

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 17 jan 2014, 19:47

anonymous001 je napisao/la:
ove sezone Jedinstvo ulazi u premijer ligu a Sloboda će naredne sezone da bankrotira zbog Ćire :lol:
kakav mudar zakljucak ko bi drugi nego anonimni :lol: zivio ti nama 100 godina
Sloboda Tuzla

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 17 jan 2014, 19:48

fukaratz je napisao/la:
kakav mudar zakljucak ko bi drugi nego anonimni :lol: zivio ti nama 100 godina
hvala lijepo i vidimo se u Tuzli.
doću ja ali neću da noćivam kod nikog iako sam dobio mnogo ponuda od vasih haha...

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 17 jan 2014, 19:52

sretno anonimni znam da si dobio mnogo ponuda ipak je cast sto nam dolazis! al ako bas zagusti pa ti bude trebao smjestaj ima jedan pravi tuzlanski domacin Goran Pekic hajd sto ce te ugostiti neg ce te i drama zgotiviti :D budi mi pozdravljen
Sloboda Tuzla

katalinskiosim
Kontakt:

Post Postao/la katalinskiosim » 17 jan 2014, 20:13

23.maj.2012 godine ostace upamcen po najvecem izlijevu bjesa, gadjenja, vrijedjanja na fudbalski klub Željezničar od strane fukara. Sve bi to bilo opravdano i ja nebi pisao na ovu temu da je Sloboda striktno zavisila od Želje, a ne od svojih igraca i utakmice protiv Slavije. Utakmice u kojoj niste presli centar kako treba, a kamo li zaprijetili timu koji je istih kvaliteta u tom trentutku bio kao i vi. Bez obzira na svu vasu mrznju prema najvecem bosanskohercegovackom klubu, prema mom Želji ja vam svu srecu zelim da se sto prije vratite u premijer ligu i da se sa kvazi divovima borite za pozicije koje vode u evropu.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 jan 2014, 20:22

old school je napisao/la:a dugo ce se gledati pasnjaci prve lige FBiH jos, dobro je poznato ko je cironi i koliko laze, cuj odbio iz koreje onolike pare samo da bi dosao u slobodu :lol:
hajde sto patite sto vma je gradski rival doveo Maleazijca, a sto brate zbog nas?..pa ti si old school bolan saberi se nisi malouman....zna se zasto je Ciro tu gdje je sad i nesikiraj se ti..mozda mi i necemo ove godine u PL, ali mi dobijamo sponzore dobijamo sve i klub uje sad na zdravim nogama za ralziku kako je bilo nekad
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

bax08
Kontakt:

Post Postao/la bax08 » 17 jan 2014, 20:24

fukaratz je napisao/la:sretno anonimni znam da si dobio mnogo ponuda ipak je cast sto nam dolazis! al ako bas zagusti pa ti bude trebao smjestaj ima jedan pravi tuzlanski domacin Goran Pekic hajd sto ce te ugostiti neg ce te i drama zgotiviti :D budi mi pozdravljen
ANONIMNI nemoj slučajno da bi zanoćio :lol: nedaj obraz za guzicu ti si krajišnik :lol:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 jan 2014, 20:24

Probisvjet je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:nije bilo potrebe za psovanjem glavnog grada! imamo sve sto nam je potrebno ambiciozne ljude u klubu, pomocne terene (infrastrukturu), klupski autobus i sto je najvaznije pare :!: ne treba nas vise niko interesovati, iduce godine cemo im prirediti docek kakav i zasluzuju! ovako samo dzaba vrijedjamo bordo momke protiv kojiih nemamo ama bas nista
Pa bas to! Ne zasluzuju to da slusaju igraci koji su trenutno iz FK Sarajeva u Slobodi i koji su rodjeni u Sarajevu.
Treba djecu tu ubijediti da zeljo nije Sarajevo!
Zar još krivite Želju za vaše ispadanje iz lige. :?

Koliko znam Sloboda je izgubila od Slavije tad direktnog konkurenta za opstanak,odlučivali ste sami o svojoj sudbini niko vam drugi nije kriv.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 17 jan 2014, 20:31

pogresno znas, jer i da smo dali go ostali rezultati bi se poklopili (3-3 Prijedor-Zrinjski itd itd, nije dzaba Melher sranja pravio po svlacionici), tako da bez pobjeda Veleza i mislim remija ili pobjede Zelje nismo mogli ;)
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 17 jan 2014, 20:40

ultrasstyle_tz je napisao/la:pogresno znas, jer i da smo dali go ostali rezultati bi se poklopili (3-3 Prijedor-Zrinjski itd itd, nije dzaba Melher sranja pravio po svlacionici), tako da bez pobjeda Veleza i mislim remija ili pobjede Zelje nismo mogli ;)
Slobodi je trebao poraz od jednog gola razlike, a mogli ste vala komotno i dobiti onu poluraspalu Slaviju. Kad ste izgubili od Rudara kući i izgubili od onakve Slavije, niste mogli očekivati opstanak.
Priča o uroti protiv Slobode je smiješna, ali dobro, to je ona bošnjačka ili bosanska kako god hoćeš, svi su krivi, samo ti nisi.
Ja te volim, volim Željo..

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 17 jan 2014, 20:48

Uglavnom dolaze bolje dani za vas, Ciro nista nece pomoci ako ne bude pojacanja a krenulo je it to lagano. Jedinstvo vam je glavni konkurent za PL, a sve i kad se vratite nece se nista bitnije promjenit jer ce vrh ostati isti Zeljo - Siroki - Sarajevo - Olimpik. A tu su uvjek Zrinjski i Borac, ostali vise manje u pet deka.

A sad vi ne budite kao svemirci da najvljujete neki "boom"i europu, jer oni vec osam godina slave jer su najbolji u drzavi (svi segmenti) a rezultati govore drugo, sad im dosao Tan pa cemo vidjeti hoce li pare pomoci, da ostavimo po strani Zelju, Sirokog, Borca koji su uvjek u vrhu. Eto Olimpik jako stabilan klub pa opet tesko ide, Celik imaju uspone i zestoke padove a lete visoko sa ambicijama.

Da ne idemo dalje o Zrinjskom, Velezu jer je ovo PL BiH i cuda se ne desavaju. Tako se i nece desit da Sloboda dovede neka super pojacanja i da ce odmah nakon ulaska u PL u vrh na titulu i europu. Glavni konurent ce vam biti Celik kao sto je i bilo u PL.

Samo ne bih volio da na kraju bude ovo sto mngi smatraju da ce Ciro uzeti svoje, a da se klub nece vratiti u PL nego jos nize pasti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

SOLINA
Kontakt:

Post Postao/la SOLINA » 17 jan 2014, 20:55

Tuzlaci/Fukare/simpatizeri Slobode,zašto se palite na ove frajere što dolaze provocirati na temi? :roll: :lol:
Ja prvo vjerujem u našeg Azmira pa onda u Ćiru ;)
A Selji ako bude potrebna kakva finansijska inekcija neka se slobodno obrati Azmiru pomoće on vama ;) (kako sam kaže u onom intervjuu za tuzlanski,ba prijatelji ga zvali iz Sarajeva da mu čestitaju i da mu kažu kako se sad priča o Ćiri) 8-)
Solina navija za Slobodu!

SOLINA
Kontakt:

Post Postao/la SOLINA » 17 jan 2014, 20:58

..iz komšiluka 8-)

slika

Nova TV
RTL Tv

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 17 jan 2014, 21:02

Elegant je napisao/la:Uglavnom dolaze bolje dani za vas, Ciro nista nece pomoci ako ne bude pojacanja a krenulo je it to lagano. Jedinstvo vam je glavni konkurent za PL, a sve i kad se vratite nece se nista bitnije promjenit jer ce vrh ostati isti Zeljo - Siroki - Sarajevo - Olimpik. A tu su uvjek Zrinjski i Borac, ostali vise manje u pet deka.

A sad vi ne budite kao svemirci da najvljujete neki "boom"i europu, jer oni vec osam godina slave jer su najbolji u drzavi (svi segmenti) a rezultati govore drugo, sad im dosao Tan pa cemo vidjeti hoce li pare pomoci, da ostavimo po strani Zelju, Sirokog, Borca koji su uvjek u vrhu. Eto Olimpik jako stabilan klub pa opet tesko ide, Celik imaju uspone i zestoke padove a lete visoko sa ambicijama.

Da ne idemo dalje o Zrinjskom, Velezu jer je ovo PL BiH i cuda se ne desavaju. Tako se i nece desit da Sloboda dovede neka super pojacanja i da ce odmah nakon ulaska u PL u vrh na titulu i europu. Glavni konurent ce vam biti Celik kao sto je i bilo u PL.

Samo ne bih volio da na kraju bude ovo sto mngi smatraju da ce Ciro uzeti svoje, a da se klub nece vratiti u PL nego jos nize pasti.
Potpisujem ma doveli one sa klupe Sarajeva i drugih jesu oni dobri za ovu ligu to stoji, ali u PL nisu ni do koljena igracima Sarajeva... , a oni mastaju o Europi a zaduzeni 7 miliona a Sarajevo sad puno ko brod...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 jan 2014, 21:03

azmir ne moze nikako bankrotirat..lik ima sigurno prek 5 miliona zaradjenih godisnje vamo u dijaspori tako da on ne moze bankrotirat..to sto ti ne poznajes kako stvari stoje ovdje sa taxama i tim stvarima to je druga stvar....druze ja vjeurjem da azmir sve sto ispod ruke probaci nekome ili u Slobodu to odpise na taxi sot treba da vrati drzavi :)..ko vama je kriv sto vi niste nasli sebi amera koji moze na taj nacin neko od vasih prati novac :)..hajde sad uzdravlje sretno vam u PL ... ALI USPUT SAD LAGANO RUKICU DOLE I MAZI SE LAGANO DIRAJ SE I UZIVAJ DOK GLEDAS NAS KAKO BACAMO PARE NA TRENERA, IGRACE I TD :)..I NEMOJ ZABORAVIT ODAHNUT :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SOLINA
Kontakt:

Post Postao/la SOLINA » 17 jan 2014, 21:07

SaltCityAttack je napisao/la: azmir ne moze nikako bankrotirat..lik ima sigurno prek 5 miliona zaradjenih godisnje vamo u dijaspori tako da on ne moze bankrotirat..to sto ti ne poznajes kako stvari stoje ovdje sa taxama i tim stvarima to je druga stvar....druze ja vjeurjem da azmir sve sto ispod ruke probaci nekome ili u Slobodu to odpise na taxi sot treba da vrati drzavi :)..ko vama je kriv sto vi niste nasli sebi amera koji moze na taj nacin neko od vasih prati novac :)..hajde sad uzdravlje sretno vam u PL ... ALI USPUT SAD LAGANO RUKICU DOLE I MAZI SE LAGANO DIRAJ SE I UZIVAJ DOK GLEDAS NAS KAKO BACAMO PARE NA TRENERA, IGRACE I TD :)..I NEMOJ ZABORAVIT ODAHNUT :)

druže kad ti ovako nešto Dado napiše e onda znaj da si dosadio i Bogu i narodu (a inače koliko sam upratio ne piše po forumu po put ovoga) :lol:

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 17 jan 2014, 21:09

slika

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []