Od 11h u udruženju Hz.SedrenikHz je napisao/la:Mogu li se tjst hoće li biti baklji sutra u prodaji pošto mi treba 7 komada, pa ako ima ko je u tim vodama da mi odg moze i pp.
NEK GORI SVE
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Jel ostalo ovih novih majica u udruzenju???
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
hocel ko u grad?ubi ovo cekanje brate.
1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019
A sad došao, na svakom koraku trazim nekog 'naseg' da zapjevamo. Trebalo je i veceras pokrenut neko hajcanje u gradu.AdkoHz je napisao/la:hocel ko u grad?ubi ovo cekanje brate.
JURIŠ
E jbg,ja pokuso zaspat al nema teorije.Sad ce ovaj nba pa cu ubit 3-4 satamidzuka je napisao/la:A sad došao, na svakom koraku trazim nekog 'naseg' da zapjevamo. Trebalo je i veceras pokrenut neko hajcanje u gradu.AdkoHz je napisao/la:hocel ko u grad?ubi ovo cekanje brate.
Laku noc braco. Docekali smo i taj dan.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Evo me ko dijete noc pred odlazak na more. Ne mogu da zaspem od uzbuđenja. Kakva je ovo dijagnoza.
- SedrenikHz
- Kontakt:
Živ bioskoJaa je napisao/la:Ujutru od 11h u udruzenju.SedrenikHz je napisao/la:Mogu li se tjst hoće li biti baklji sutra u prodaji pošto mi treba 7 komada, pa ako ima ko je u tim vodama da mi odg moze i pp.
NEK GORI SVE
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
UUZZZZIVANJEEEEE A SUTRA PONAVLJANJEEEEE
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ja sinoc nisam spavao nikako, sad evo isto, imam osjecaj prije cu se onesvjestit nego zaspatrevolt je napisao/la:Evo me ko dijete noc pred odlazak na more. Ne mogu da zaspem od uzbuđenja. Kakva je ovo dijagnoza.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Prvo pobjeda sutra pa slavlje, nemojmo slaviti prije vremena da se ne syebemo na kraju 
Još 14 sati

Jes' me strah nekog čepa u saobraćaju, ne mogu krenut na tekmu prije pola 4 - 4.
Valjda neće ništa bit kroz Vogošću, ona je najkritičnija.
Joj ovoliko nervozan nisam bio ni pred ekskurziju u srednjoj.
Podsjećam se na tužnu činjenicu da nema tekmi do jula, to me drži na zemlji.
Joj ovoliko nervozan nisam bio ni pred ekskurziju u srednjoj.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Odakle kreces u 15:30?skoroalen je napisao/la:Jes' me strah nekog čepa u saobraćaju, ne mogu krenut na tekmu prije pola 4 - 4.Valjda neće ništa bit kroz Vogošću, ona je najkritičnija.
Joj ovoliko nervozan nisam bio ni pred ekskurziju u srednjoj.Podsjećam se na tužnu činjenicu da nema tekmi do jula, to me drži na zemlji.
Prvo pretkolo LP 9./10. jula. A do tad ćemo pratiti menadžera(čitaj: @vanja) kakve će igrače da nam dovodi.skoroalen je napisao/la:Podsjećam se na tužnu činjenicu da nema tekmi do jula, to me drži na zemlji.
JURIŠ
BrezaAdkoHz je napisao/la:Odakle kreces u 15:30?skoroalen je napisao/la:Jes' me strah nekog čepa u saobraćaju, ne mogu krenut na tekmu prije pola 4 - 4.Valjda neće ništa bit kroz Vogošću, ona je najkritičnija.
Joj ovoliko nervozan nisam bio ni pred ekskurziju u srednjoj.Podsjećam se na tužnu činjenicu da nema tekmi do jula, to me drži na zemlji.
Ma u normalnim okolnostima treba pola sata do stadiona, al kad baksuzluk uhvati... Na finale kupa recimo, krenuo u 16:30, stigao u 17:40 pred stadion, haos neki u Vogošći bio. Valjda se neće sutra ponovit.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Semafori su najgori u Vogosci,valjda ces stic jbg kreni sto prije mozes 2 utakmice se igraju u isti vakat pa je i za ocekivat da bude guzve.skoroalen je napisao/la:BrezaAdkoHz je napisao/la:Odakle kreces u 15:30?skoroalen je napisao/la:Jes' me strah nekog čepa u saobraćaju, ne mogu krenut na tekmu prije pola 4 - 4.Valjda neće ništa bit kroz Vogošću, ona je najkritičnija.
![]()
Ma u normalnim okolnostima treba pola sata do stadiona, al kad baksuzluk uhvati... Na finale kupa recimo, krenuo u 16:30, stigao u 17:40 pred stadion, haos neki u Vogošći bio. Valjda se neće sutra ponovit.
Volim svoju braću,pripadnike bordo boje!
Dupla kruna mubarek olsun!
VAMOS SARAJEVO
Dupla kruna mubarek olsun!
VAMOS SARAJEVO
ISTINA ZA VEDRANA!
-
tuzlacity2017
- Kontakt:
ČESTITAM PITARIMA,HORDAŠIMA,BORDO PRIJATELJIMA,RUKOVODSTVU,IGRAČIMA I NARAVNO HUSREFU MUSEMIĆU SA SARADNICIMA.
VELIKI DAN(I)ZA FK SARAJEVO.Allah mubarek olsun.
VELIKI DAN(I)ZA FK SARAJEVO.Allah mubarek olsun.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], OzmoodPinglewood i 19 gostiju.