Samo da mi to zvanicno uzmemo, e onda aBd treba ludilo napraviti po gradu i ispred vjecne aBd
Iftarit, i proslavljati duplu, neprocjenjivo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Da. Nisu besplatne, Sjever 5 KM, Istok 8 KM, Zapad 10 KM. Za djecu 2 KM upad.marconato je napisao/la:Danas slavite titulu (ako dobijete)? Jesu li besplatne ulaznice?
Druze moj beogradski kod nas nista nije besplatno.marconato je napisao/la:Danas slavite titulu (ako dobijete)? Jesu li besplatne ulaznice?
Koji je fazon frajeru objavljivati broj, glup je ispao i sva zajebancija i prozivanje preko drustvenih mreza je OK i dobra je zajebancija. Ovo nije uredu i trebala bi administracija izbrisati ovotilo je napisao/la:xxx-xxx-xxx Javite pesti veceras da se nismo halali titule
A zašto? Klub je danas u mogućnosti zaraditi više od 120.000 KM samo na ulaznicama.Orangina85 je napisao/la:Trebalo je staviti dzaba karte, ili barem neka simbolika 1KM
Pantelija je napisao/la:I ja sam kontao da je otvaranje kapija ok ideja ali onda skontam. KOME DA SE OTVARAJU? ZA GODINU DANA NISU BILI SPOSOBNI DOCI NA KOSEVO I JOS BI KAD SE SLAVI DA IM JE DZABA? JA IMAM GODISNJU PA SAM KUPIO KARTU JER HOCU DA IMAM USPOMENU. A NJIMA ETO KAPIJE TREBA OTVORITI. MA MRS
Pantelija je napisao/la:I ja sam kontao da je otvaranje kapija ok ideja ali onda skontam. KOME DA SE OTVARAJU? ZA GODINU DANA NISU BILI SPOSOBNI DOCI NA KOSEVO I JOS BI KAD SE SLAVI DA IM JE DZABA? JA IMAM GODISNJU PA SAM KUPIO KARTU JER HOCU DA IMAM USPOMENU. A NJIMA ETO KAPIJE TREBA OTVORITI. MA MRS
Tako je pantelija brate moj kome je žao dat pet maraka za duplu krunu nek se j..ePantelija je napisao/la:I ja sam kontao da je otvaranje kapija ok ideja ali onda skontam. KOME DA SE OTVARAJU? ZA GODINU DANA NISU BILI SPOSOBNI DOCI NA KOSEVO I JOS BI KAD SE SLAVI DA IM JE DZABA? JA IMAM GODISNJU PA SAM KUPIO KARTU JER HOCU DA IMAM USPOMENU. A NJIMA ETO KAPIJE TREBA OTVORITI. MA MRS
Nije ovo malo, ovo je puno, i previše. Prvi put u historiji duplu slavimo. Moglo se ovako poludjet i protiv Širokog prije par kola, i protiv Krupe, i protiv Sloge. Ne ovako, al da nas bude 7-8 milja svaku utakmicu. Jer znaš onu Marčelovu, jednom je i na sjeveru bila: "Ljudi često greše oko toga šta je podrša, misleći da je to aplauz kad se slavi pobeda". Neka danas ludila i 20 hiljada, al moglo se i malo ranije poludjet i hajcat atmosfera.LegendKiller je napisao/la:Oko 11 h sam bio u fan shopu, pun fan shop raje, tako da vjerujem da će nas biti 20000, a i klub će zaraditi. Čak se osjeti i malo neka euforija po gradu, hodaju ljudi u majicama Sarajeva po gradu, kako nam malo fali da kolektivno poludimo.

Memara je napisao/la:Pantelija je napisao/la:I ja sam kontao da je otvaranje kapija ok ideja ali onda skontam. KOME DA SE OTVARAJU? ZA GODINU DANA NISU BILI SPOSOBNI DOCI NA KOSEVO I JOS BI KAD SE SLAVI DA IM JE DZABA? JA IMAM GODISNJU PA SAM KUPIO KARTU JER HOCU DA IMAM USPOMENU. A NJIMA ETO KAPIJE TREBA OTVORITI. MA MRS![]()

marconato je napisao/la:Danas slavite titulu (ako dobijete)? Jesu li besplatne ulaznice?
Pozdrav prijatelju.pasica je napisao/la:Ma kakvo besplatno, ja bih i treninge naplacivao.