Safet Sušić - Pape

Ajax
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Ajax » 22 jun 2014, 02:06

Miske 90 minuta :crazy: :crazy:
TSS prije VIsce :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:
ROVITI Spaha
KOLASINAC ni minute
Bicakcic ni minute

Da je bar nesto od ove dvije stvari promjenio izvukli bi nerjeseno i prosli vjerovatno grupu. Uz sve ostale greske koje su bile u osnovnoj fromaciji. DA JE BAR ZAMJENE POGODIO IZJEDNACILI BI. I onda vjerovatno pobjedili Iran.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 22 jun 2014, 02:07, ukupno mijenjano 1 put.

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 22 jun 2014, 02:07

Znam ja nas, hebo ti nas!

h1j3na
Kontakt:

Post Postao/la h1j3na » 22 jun 2014, 02:07

Caeruleus je napisao/la:Nije naš Pape kriv što igrači nemaju kondicije. Daleko najbolji trener BiH ikada koji nas je odveo na Svjetsko. Predlagao sam neke trenera da ga zamjene, ali moram iskreno reći da Pape ima muda da ubaci nećaka. I svaka mu čast za to. Momak je odigrao ekstra. Kao i Bešić i Šunjić.

Nadam se da će Pape ostati i da će mu produžiti ugovor. Zaslužio je još Euro.

SAFET SUŠIĆ PAPE - SELEKTOR, IZBORNIK. LJUDINA.
Sve mogu oprostit, ali Sead Kolasinac nije dobio ni jedne jedine minute, e to je greska koja nas je kostala ove utakmice.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 22 jun 2014, 02:08

DonCorleone je napisao/la:
Pauk je napisao/la:Susic=coban bez mozga :facepalm:

Nigeri su pametniji bili veceras...pobjedili su nas mozgom a to govori mnogo a ne brzinom i losim sudijom.
Zamisli koliko glup moras biti kada te oni mozgom dobiju.
Ne moras biti glup. Moras samo biti Safet Susic a to je nocas bilo isto.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 22 jun 2014, 02:09

slika

JEBLA vas GRCKA da vas jebla. Koja nezna dati vise od jednog gola. Da vas jebla. Eto vam sada vasa **** VELIKA Grcka. Grcka je **** od ekipe. Slovacka nas je nadigrala i spasio nas je dzoker sa klupe Hajrovic sa svojim projektilom. A konacno smo poceli da igramo sa krilima 4 utakmice zaredom i onda ovo is cista mira ??
Sa ovom utakmicom Safet Susic je mogao da se zabetonira kao selektor minimalno jos jedan ciklus.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 22 jun 2014, 02:25, ukupno mijenjano 4 puta.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 22 jun 2014, 02:09

trio sušić-spahić-džeko najveći neprijatelji naše repke, mrš iz iste, pa makar nikada više ne otišli na neko veliko takmičenje. :x

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 22 jun 2014, 02:09

Ajax je napisao/la:Miske 90 minuta :crazy: :crazy:

Da je bar nesto od ove dvije stvari promjenio izvukli bi nerjeseno i prosli vjerovatno grupu. Uz sve ostale greske koje su bile u osnovnoj fromaciji. DA JE BAR ZAMJENE POGODIO IZJEDNACILI BI. I onda vjerovatno pobjedili Iran.
Ajax jarane, juce si javno sumnjao u mene i podrzavao ove neznalice na ovom forumu u vezi Misimovica. Nadam se da si sada najkasnije shvatio da je uspjeh modernog fudbala utemeljm na borbi, brzini, duek igri a ne ovim.

Igrali smo citavu utakmicu sa jednim do dva igraca manje na terenu zahvaljujuci Medunjanina i Misimovicu u defanzivi.

Susicu nasu formaciju i taktiku iz pripremnih utakmica promijenio u historijskoj utakmici.

Nadam se jarane moj da vise nikada neces sumnjati u moje zanje i upozorenje i podrzavati kojekakve Meksikance.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 22 jun 2014, 02:10, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 22 jun 2014, 02:09

Nigeri su pametniji bili veceras...pobjedili su nas mozgom a to govori mnogo a ne brzinom i losim sudijom.
AKO zelis da kazes da su tamnoputi ljudi glupi, onda cu ti reci da si TI najgljuplji!

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 22 jun 2014, 02:10

tri magične riječi :

SAFET SUŠIĆ-PAPE
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 22 jun 2014, 02:10

Znaci toliko stvari mi je trenutno u glavi, halabuka totalna, sreca pa je nedjelja, ne moram rano ustat, od spavanja nema nista. Trenutno pokusavam svarit jednu informaciju, jel moguce da je od lulica ocekivo da sam pokrije kompletnu lijevu stranu u ovakvim nemogucim uslovima za igru, sa Misketom na lijevoj strani ko ispomoc, znaci ovo ce me pojest, obiljezio me je do kraja zivota ovim potezom. Pa Senad je umro, bukvalno je umro, ne izlazi mi iz glave ona slika kad se momak oslonio na koljena na vrhu nasih 16m da uhvati milimetar vazduha. Po toj lijevoj strani su nam i zabili, jer je Senad otiso naprijed i nije se stigo vratit da duplaju Emenikea, moj Safete, pa zasto ziv bio??
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 22 jun 2014, 02:10

Teletina.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

h1j3na
Kontakt:

Post Postao/la h1j3na » 22 jun 2014, 02:10

Ajax je napisao/la:Miske 90 minuta :crazy: :crazy:
ROVITI Spaha
KOLASINAC ni minute
Bicakcic ni minute

Dobro momak nemoras dva put pisat.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 22 jun 2014, 02:11

Niti zelim niti imam potrebu vrijedjat Safeta Susica. Ne znam od koga je ucio posao i tko mu je rekao da je trenerski posao mjesto gdje on moze zaradjivati kruh. Zasto Kolasinac nije igrao to bi trebao objasniti, zasto Medunjanin i Misimovic kad je i jedan previse. Sunjic je bio solidan i sa njim nije pogrijesio. Malog bratica je ubacio i za to ne znam sto reci. Ocajna igra ko na haklu, niko ne trci a i pitanje je mogu li sa dva teska dizelasa u sredini. Jedan ogromni dobitak Besic i drugi sto nas Susic napusta. Zasto mu je ovo sve trebalo nakon onako dobre tri utakmice mislim da bi samo psihijatri znali dati odgovor. Valjda on misli da je neki neotkriveni genije a nazalost nije. Kao i nebrojeno puta do sada sve u korist nase stete. Po meni bi trebali nakon prvenstva zahvaliti Susicu jer za biti i osrednji selektor moras imati osnovnu inteligenciju a da li je on ima pitanje je koje ce ostati neodgovoreno. Od igraca Spaha uzas, stari zao mi je. Od dizelasa nisam nista vise ni ocekivao i potvrdjuje se ona da je Prcic vjerovatno vec sada bolji igrac od obojice. :bih:

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 22 jun 2014, 02:11

E druze bas me to i bode u srce
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

BIHfAnatiC86
Kontakt:

Post Postao/la BIHfAnatiC86 » 22 jun 2014, 02:12

Susic je jedini krivac za vecerasnji poraz. Pa mater mu **** ovo je bilo kao da svjesno zeli izgubiti utakmicu. Ako je vec zajebao prvi tim, a jeste, onda se trebao izmjenama popraviti, ali ne. On ubacuje onog debila bratica, a ima Viscu koji je 100 klasa bolji...

Vrijeme je da napusti repku i da se dovede neko od struke...

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 22 jun 2014, 02:12

Cijelo vrijeme mi je samo ovaj čovjek na pameti. Ja jednostavno ne mogu vjerovati kako nas je uništio večeras.

Na brze Nigerijce čovjek stavlja u vezni red spore igrače koji ne mogu vršiti presing, i koji su se istrošili već na poluvremenu. I hajd' rek'o uvidio je da je pogriješio, popraviće se sa izmjenama a on ubaci svog nećaka.
Majku mu, pa znao sam da je levat, svi smo to znali, ali ovoliki ?!

Hvala ti što si nas pobjedio i uništio snove na ovom Svjetskom prvenstvu jednoj sjajnoj generaciji koja to nije zaslužila, a nije ni ovaj napaćeni narod, koji od muke neće moći spavati večeras.
Ovakvi levati, kao što su Nigerijci noćas bili, su nas pobjedili. To dovoljno govori kakvi smo mi bili. Jest' nas sudija oštetio i sve je moglo biti drugačije, ali igra, ma čuj igra, ovo je odron. Jad i čemer šta čovjek napravi od onakve reprezentacije iz duela sa Argentinom. Sjajna igra iz prve utakmice, TRKA, su noćas ostali samo pusta želja. I ne nije kriv jedan Zvjezdan Misimović što nije mogao ganjati Nigerijce, kriv si ti što si mu dao takvu ulogu, čuj Misimović lijevo krilo..jado jedan jadni.
Miralem Pjanić, mozak ove reprezentacije igra polušpica..Ne znam stvarno, da nije žalosno bilo bi smiješno.

Živ se pojede od muke i tuge zbog nesretnog poraza, ali opet mi ti osjećaji bivaju potisnuti gnjevom i razočarenjem koje osjećam prema ovom trenerskom glupanu.
Nadam se da će ti Iran biti zadnja utakmica kao selektoru reprezentacije Bosne i Hercegovine.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 22 jun 2014, 02:13

Ima li ko volje da nabaci onu sliku sa rukama na bokovima..ona oslikava mentalitet i strucnost doticnog megalomana iz zavidovica

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 22 jun 2014, 02:13

edinjo-bih je napisao/la:
AKO zelis da kazes da su tamnoputi ljudi glupi, onda cu ti reci da si TI najgljuplji!
Ni slucajno, dobili su nas jer smo mi gluplji od njih, nisi shvatio dobro.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 jun 2014, 02:14

Krivac isti kao i u ostalim važnim utakmicama do sada. Jednom kikser, vazda kikser.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 22 jun 2014, 02:14

Gdje su sad misevi aaaaaa ? Virtual, Calcio, Harishp, Henderson, Elegant ? Kakvu nam je sramotu Veliki Vodja pripremio vcrs ? Koliko cemo vas cekati da pisete i branite poteze ovog amatera ? Bratic je ubacen da donese promjenu ? Naravno. Susic je bio amater i ostao amater. Upropastio nam jednu prejaku generaciju. I sudiji **** mater :evil:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.