Postao/la Amar Dzeko » 22 jun 2014, 02:12
Cijelo vrijeme mi je samo ovaj čovjek na pameti. Ja jednostavno ne mogu vjerovati kako nas je uništio večeras.
Na brze Nigerijce čovjek stavlja u vezni red spore igrače koji ne mogu vršiti presing, i koji su se istrošili već na poluvremenu. I hajd' rek'o uvidio je da je pogriješio, popraviće se sa izmjenama a on ubaci svog nećaka.
Majku mu, pa znao sam da je levat, svi smo to znali, ali ovoliki ?!
Hvala ti što si nas pobjedio i uništio snove na ovom Svjetskom prvenstvu jednoj sjajnoj generaciji koja to nije zaslužila, a nije ni ovaj napaćeni narod, koji od muke neće moći spavati večeras.
Ovakvi levati, kao što su Nigerijci noćas bili, su nas pobjedili. To dovoljno govori kakvi smo mi bili. Jest' nas sudija oštetio i sve je moglo biti drugačije, ali igra, ma čuj igra, ovo je odron. Jad i čemer šta čovjek napravi od onakve reprezentacije iz duela sa Argentinom. Sjajna igra iz prve utakmice, TRKA, su noćas ostali samo pusta želja. I ne nije kriv jedan Zvjezdan Misimović što nije mogao ganjati Nigerijce, kriv si ti što si mu dao takvu ulogu, čuj Misimović lijevo krilo..jado jedan jadni.
Miralem Pjanić, mozak ove reprezentacije igra polušpica..Ne znam stvarno, da nije žalosno bilo bi smiješno.
Živ se pojede od muke i tuge zbog nesretnog poraza, ali opet mi ti osjećaji bivaju potisnuti gnjevom i razočarenjem koje osjećam prema ovom trenerskom glupanu.
Nadam se da će ti Iran biti zadnja utakmica kao selektoru reprezentacije Bosne i Hercegovine.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.