A Sejtan je za reklama majke mi....ono nemogu ni kaskaderi koji rade reklame...Sarajlijc@ je napisao/la:Brate duga je sezona dobit ce pola njih sansu protiv celika ili kozare uvjeren sam.ado-hz je napisao/la:Meni samo nije jasno sto Smigalovica nije ubacio Plisani....malo nije fer prema tom decku.....4 utakmice u Evropi....4 kola lige i lik nije usao 20min...bas malo bezveze...a dovedemo Dzafica pusti ga 25min...ne kontam fazon pa mogao je momka danas ubaciti kod 0:3
kimbo ja nisam mogao vjerovat ustade frajer ko da ni pao nije
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hajd da i ja bacim koju o tekmi, konačno uhvatih vakta..
Stvorili smo zaista veliki broj šansi uz dosta dopadljivu igru. Realizacija nam opet nije bila baš najbolja, mora se na tome poraditi, nećemo moći svakoj ekipi napraviti ovoliki broj šansi. Zbog tog detalja današnej izdanje bi okarakterisao kao gotovo fenomenalno.
Fizički smo danas odlično izgledali, da ne povjeruješ da je to ona ekipa od subote, ja sam ostao paff. Posebno uzimajući u obzir temperaturu, bilo je čovječe pakleno vruće, meni su gaće bile mokre. Kako je igračima bilo, to je priča. Ne bi nikog posebno isticao, svi su dobro odradili posao.
Slavija, Ciao...
U subotu ovjeriti pobjedu protiv Čelika i onda s mirom na mini pauzu za čiji vakat poraditi na nedostacima i pripremi za daljni tok prvenstva.
Stvorili smo zaista veliki broj šansi uz dosta dopadljivu igru. Realizacija nam opet nije bila baš najbolja, mora se na tome poraditi, nećemo moći svakoj ekipi napraviti ovoliki broj šansi. Zbog tog detalja današnej izdanje bi okarakterisao kao gotovo fenomenalno.
Fizički smo danas odlično izgledali, da ne povjeruješ da je to ona ekipa od subote, ja sam ostao paff. Posebno uzimajući u obzir temperaturu, bilo je čovječe pakleno vruće, meni su gaće bile mokre. Kako je igračima bilo, to je priča. Ne bi nikog posebno isticao, svi su dobro odradili posao.
Slavija, Ciao...
U subotu ovjeriti pobjedu protiv Čelika i onda s mirom na mini pauzu za čiji vakat poraditi na nedostacima i pripremi za daljni tok prvenstva.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
rodom s Mejtaša
- Kontakt:
Da čestitam još i vama. Rekao sam nakon Veleža da će taktika Plišanog bolje doći do izražaja u gostima. Tako je i kod nas bilo. Patili smo se kući, a dobivali na strani.
Mogli bi vi lako biti hit prvenstva, jedino vam fali para jer prvenstvo je dugo i treba to sve izfinansirati. Da imate Amarove pare (neka ga Irfan pita da mu posudi ako ih nije oročio gdje, ovome svakako izgleda ne trebaju), izdominirali bi ovu sezonu bez problema jer Plišani zna šta radi. Vama fali još da pokrijete par mjesta u ekipi i to je to. Imate publiku i atmosferu za razliku od Borca i Širokog tako da ako zagusti oni vam ne mogu parirati jer podrška može itekako donijeti prevagu. Mi smo ove godin.e k.ar.ina od ekipe tako da nismo konkurencija. Nadam se da ćemo uspjeti da vam makar na Grbavici damo go.
Mogli bi vi lako biti hit prvenstva, jedino vam fali para jer prvenstvo je dugo i treba to sve izfinansirati. Da imate Amarove pare (neka ga Irfan pita da mu posudi ako ih nije oročio gdje, ovome svakako izgleda ne trebaju), izdominirali bi ovu sezonu bez problema jer Plišani zna šta radi. Vama fali još da pokrijete par mjesta u ekipi i to je to. Imate publiku i atmosferu za razliku od Borca i Širokog tako da ako zagusti oni vam ne mogu parirati jer podrška može itekako donijeti prevagu. Mi smo ove godin.e k.ar.ina od ekipe tako da nismo konkurencija. Nadam se da ćemo uspjeti da vam makar na Grbavici damo go.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Plisek je strucnjak i nadam se da ce uspjet u svojoj namjerirodom s Mejtaša je napisao/la:Da čestitam još i vama. Rekao sam nakon Veleža da će taktika Plišanog bolje doći do izražaja u gostima. Tako je i kod nas bilo. Patili smo se kući, a dobivali na strani.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
kume rano je jos...tu ste i vi ne gubi nadu...a amar ima para blato sada...ko zna Šehu licno zna sta je bilo sa njim i Amarom....prokleo ga je Šeha za cijeli zivot....ako hoces recenicu da ti kazem koju je rekao jer sam bio tu licnorodom s Mejtaša je napisao/la:Da čestitam još i vama. Rekao sam nakon Veleža da će taktika Plišanog bolje doći do izražaja u gostima. Tako je i kod nas bilo. Patili smo se kući, a dobivali na strani.
"Babo ti se bori protiv lopova a ti si najveci lopov ovdje...sram te bilo" to je Šeha rekao od a do z...vas je Amar uzeo radi licnih interesa i to svako ko je malo blize klubu zna...uzima pare od svakog transfera...prodaje koga hoce...dovodi koga hoce..jednom rijecju boli ka rinaka sto se vi sekirate on ima svoj cilj....uzeti para i otici....zalosno
i jos sto raja ne zna ili malo njih...Šehu je z a j e b a o za nekih 30-40 milja..to se lako da provjeriti ko zna Šehu...tako radi sa svima 
Snimak tekme
http://www.megaupload.com/?d=NVUAG095" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.megaupload.com/?d=UYDKJ2QF" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.megaupload.com/?d=NVUAG095" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.megaupload.com/?d=UYDKJ2QF" onclick="window.open(this.href);return false;
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Javna je tajna da je Amar trener zelje jer je dao pare istom. On nije nikakav strucnjak al haj.ado-hz je napisao/la:i jos sto raja ne zna ili malo njih...Šehu je z a j e b a o za nekih 30-40 milja..to se lako da provjeriti ko zna Šehu...tako radi sa svima
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
valja ovo skinuti....sacekacu da neko to odradi pa postavi na youtubeVanBasten je napisao/la:Snimak tekme
nego trebao bi nas Elvedin Beganovic da nazove Plisanog i fino kaze haj ljudi 1:0 za vas da nas ne brukate...to bi bilo najbolje...ili eto 2:0 da je sigurnije
ma dao nesto malo....kad je umrla sestra ja mislim od Sehe nije dao dinara za dzenazu....pa ga je zezao za ugovor...pa mu je Seha vratio pare a dzenazu seke su mu platili drugi ljudi...jaooo boze jel mu seka umrla ili nije mogu dusu zgrijesiti...bolje da ne lupam...uglavno ovaj je lopina zesca a babo mu se boro protiv lopova....ovdje ne vrijedi kakav otac takav sin nikakoSarajlijc@ je napisao/la:Javna je tajna da je Amar trener zelje jer je dao pare istom. On nije nikakav strucnjak al haj.ado-hz je napisao/la:i jos sto raja ne zna ili malo njih...Šehu je z a j e b a o za nekih 30-40 milja..to se lako da provjeriti ko zna Šehu...tako radi sa svima
Hajmo mi u svoju avliju... komšijska nas ne zanima
Ma, pobjeda kakva god ja zadovoljan. Nije lahko protiv bunkera igrati, znaš kako oni igraju na Koševu godinama. 1:0, dosta.
hehe, pred spavanej stavi da se skida kad ustaneš tamam gotovo. To je moj recept.ado-hz je napisao/la:valja ovo skinuti....sacekacu da neko to odradi pa postavi na youtube
nego trebao bi nas Elvedin Beganovic da nazove Plisanog i fino kaze haj ljudi 1:0 za vas da nas ne brukate...to bi bilo najbolje...ili eto 2:0 da je sigurnije
Ma, pobjeda kakva god ja zadovoljan. Nije lahko protiv bunkera igrati, znaš kako oni igraju na Koševu godinama. 1:0, dosta.
Ubilo me sunce na tekmi....pa dosao kuci oci mi ispale od stranica...klipova...slika...komentara....cura me zvala da izadjemo reko nemogu ja i dalje o sarajevu pricam....mislim da lagano ludim trebao bi ici u krevet sto je dosta dosta je
.....ma sada moraju zapeti 200% pa imaju odmor ide pauza...vala mogu jos 90min ludjacki da odigraju pa nek se malo odmore...pobjeda nemoj mi 1:0 da štrocam ko protiv veleza...daj 2:0 u 55min pa onda da smirom gledam i uzivam

Jao vamo u komsiluku ja bacio malo oko....doktorske analize,formule,dijagrami,prava akademija znanosti...sijelo i rasprava samo takva....

Ma i protiv Veleža ,moglo se igrati do danas oni nam gol ne bi zabili. Mislim da su male šanse da još jedan sami sebi uvalimoado-hz je napisao/la:Ubilo me sunce na tekmi....pa dosao kuci oci mi ispale od stranica...klipova...slika...komentara....cura me zvala da izadjemo reko nemogu ja i dalje o sarajevu pricam....mislim da lagano ludim trebao bi ici u krevet sto je dosta dosta je![]()
.....ma sada moraju zapeti 200% pa imaju odmor ide pauza...vala mogu jos 90min ludjacki da odigraju pa nek se malo odmore...pobjeda nemoj mi 1:0 da štrocam ko protiv veleza...daj 2:0 u 55min pa onda da smirom gledam i uzivam
![]()
![]()
procitaj kakve muke muce komsinice....znas kako kazu komsija ti je preci od familije
....doktorske disertacije....sad kad kod njih pocne ispod tepiha da se vadi prljavi vec....kod nas kad je puklo culo se...a kod njih ce da bude cunami....treba pomoci ljudima tj.komsinicama 
- Mrkva_i_Cevapi
- Kontakt:
Suljic Suljic Suljic SUUUUUUUUUUUUUUULJICCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC 
http://www.youtube.com/watch?v=RCkFshzJvNE Nova epizoda Mihajla :)
Pa Mirza ni nezna šta je to regeneracijski treningadnanhz je napisao/la:i jos jedna stvar sto me je iznenadila kod svih igraca je rastrcanost po onoj zegi, vidi se napredak u kondiciji ev citam Haskicevu izjavu da vec sutra imaju regeneracijski trening u 9 pa reko sta je to ,to kod Mirze nije bilo![]()
U novi boj ...
Sve čestitke na pobjedi i kako vidm iz pročitanog na prkosu kojeg ste pokazali.Još jednom SVAKA ČAST.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Torlak je zasluzio poziv u reprezentaciju!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
1987/88 - 2:1 (N. Vazda, Nedić)
1988/89 - 3:0 (Ćirković, Kuprešanin, autogol)
-----------------------------------------------------------------
1995/96 - 2:0 (Dž. Uščuplić, Ćenan)
1995/96 - 0:0 (5:6 p) - KUP
1996/97 - 2:0 (Dž. Uščuplić 2)
1996/97 - 4:2 (Repuh 2, Dž. Uščuplić, Smječanin) - KUP
1997/98 - 2:0 (Smječanin, A. Ferhatović) - SUPERKUP
1997/98 - 3:0 (Valentić, Dž. Uščuplić, Avdić)
1998/99 - 2:1 (Džidić, autogol)
1999/00 - 3:1 (Begić 2, Zukić)
2000/01 - 2:1 (Tahirović, Pelak)
2001/02 - 1:0 (Šaranović) - KUP
2001/02 - 2:2 (Mahmutović 2)
2002/03 - 3:1 (Osmanhodžić 2, Pelak)
2003/04 - 3:2 (Osmanhodžić 2, Alagić)
2004/05 - 4:1 (Mešanović 2, Obuća, Osmanhodžić)
2005/06 - 6:1 (Trivunović 2, Obuća, Avdić, Repuh, autogol)
2006/07 - 3:1 (Obuća, Šaraba, Šaranović)
2007/08 - 3:0 (Handžić, Raščić, Maksimović)
2008/09 - 1:0 (Hadžić)
2009/10 - 3:1 (Škoro 3)
2010/11 - 1:0 (Arsenijević)
Broj utakmica: 40
Pobjede: 32
Remiji: 6
Porazi: 2
Gol-razlika: 99:29
Moramo nastaviti niz
1988/89 - 3:0 (Ćirković, Kuprešanin, autogol)
-----------------------------------------------------------------
1995/96 - 2:0 (Dž. Uščuplić, Ćenan)
1995/96 - 0:0 (5:6 p) - KUP
1996/97 - 2:0 (Dž. Uščuplić 2)
1996/97 - 4:2 (Repuh 2, Dž. Uščuplić, Smječanin) - KUP
1997/98 - 2:0 (Smječanin, A. Ferhatović) - SUPERKUP
1997/98 - 3:0 (Valentić, Dž. Uščuplić, Avdić)
1998/99 - 2:1 (Džidić, autogol)
1999/00 - 3:1 (Begić 2, Zukić)
2000/01 - 2:1 (Tahirović, Pelak)
2001/02 - 1:0 (Šaranović) - KUP
2001/02 - 2:2 (Mahmutović 2)
2002/03 - 3:1 (Osmanhodžić 2, Pelak)
2003/04 - 3:2 (Osmanhodžić 2, Alagić)
2004/05 - 4:1 (Mešanović 2, Obuća, Osmanhodžić)
2005/06 - 6:1 (Trivunović 2, Obuća, Avdić, Repuh, autogol)
2006/07 - 3:1 (Obuća, Šaraba, Šaranović)
2007/08 - 3:0 (Handžić, Raščić, Maksimović)
2008/09 - 1:0 (Hadžić)
2009/10 - 3:1 (Škoro 3)
2010/11 - 1:0 (Arsenijević)
Broj utakmica: 40
Pobjede: 32
Remiji: 6
Porazi: 2
Gol-razlika: 99:29
Moramo nastaviti niz
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], fks74, Google Adsense [Bot], HordasFks, JavierBosnia, OzmoodPinglewood, plisek, skoJaa, svabonja i 106 gostiju.