sagitarius je napisao/la:
Ako Bog da!!!
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- donniedarko
- Kontakt:
Hej ba bili smo na svjetskom, bravo Pape
I jos ne smije niko javno istupiti i kritikovati rad 

- Unknown Genius
- Kontakt:

Zadnja izmjena: Unknown Genius, dana/u 22 jun 2014, 02:23, ukupno mijenjano 1 put.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- DonCorleone
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:sagitarius je napisao/la:
Ako Bog da!!!
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
pa zadnju utakmicu ocekuj udarnu cetvorku hadzic,susic,vrsajevic,ibricicPapeSusic je napisao/la:Nego, hocel ono Seadovo kopile Hadzic (koji je zajedno s ostalom bagrom iz Germanije izgurao Prcica, Zukanovica a mozda i Arslanagica iz repke) dobiti minutazu na SP?
Ubacivanje TSS je bio odgvoor na "igru" spahića i dzeke... cista kontra
- donniedarko
- Kontakt:
DonCorleone je napisao/la:Cartman je napisao/la:sagitarius je napisao/la:
Ako Bog da!!!
- Marsal
- Kontakt:
+1DonCorleone je napisao/la:Cartman je napisao/la:sagitarius je napisao/la:
Ako Bog da!!!
Odo spavat, laku noć svima iako vjerovatno neće biti tako laka i ugodna...
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Principatus
- Kontakt:
Germania Sportagentur : Iran
Kakve su kvote?
Kakve su kvote?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Potpuno si u pravu sto se Spahe tice veceras, ja sam se tresao svaki put kad je Nigerijac isao prema njemu. Da je Kolasinac igrao manje bi puhalo po toj strani. Ali zar zaista mislis da je Susic izveo najbolji sastav veceras i kako objasniti vecerasnju takticku postavku a i izmjene. Ne znam zasto ga branis i koji su ti motivi. Ja sam isto protiv vrijedjanja ali ovo veceras stvarno niko realan ne moze braniti. Pobogu bilo je smjesno.Amar Dzeko je napisao/la:Nemoj molim te ga braniti, evo javno te molim.Virtu4l je napisao/la:Krivac isti kao i u ostalim važnim utakmicama do sada. Jednom kikser, vazda kikser.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 22 jun 2014, 02:30, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic je trenerska neznalica, ignorant koji ne poznaje ni osnovne postulate ove igre.
Zelim mu sve najgore, da se osjeca ovako kako se ja osjecam. Da se osjeca najgore na svijetu sto zna da smo 5 puta bolji od Nigerije, da zbog njegove takticke akrobacije sa 35 staticnih i tromih veznjaka, bez lijeve strane, ostajemo bez nasih snova, bez ono malo raodsti u nasim zivotima.
Fuj gnjido jedna pogana, ne mozes ni zamisliti sta ti sada psujem i zelim.
Ako ovaj imbecil ostane trener, da Bog da vise nikad i nigdje ne otisli sto se tice veleikih prvenstava.
Svojom zeljom za stalnim mijenjanjem formacije, igraca, rotacija nam je ubio ogroman talent i potencijal koji smo imali, ubio nam je svaku igru koju razvijemo, i konacno ubio nam je i rezultat.
To se fino moglo vidjeti i u kvalifikacijama, ko je zelio.
Zelim mu sve najgore, da se osjeca ovako kako se ja osjecam. Da se osjeca najgore na svijetu sto zna da smo 5 puta bolji od Nigerije, da zbog njegove takticke akrobacije sa 35 staticnih i tromih veznjaka, bez lijeve strane, ostajemo bez nasih snova, bez ono malo raodsti u nasim zivotima.
Fuj gnjido jedna pogana, ne mozes ni zamisliti sta ti sada psujem i zelim.
Ako ovaj imbecil ostane trener, da Bog da vise nikad i nigdje ne otisli sto se tice veleikih prvenstava.
Svojom zeljom za stalnim mijenjanjem formacije, igraca, rotacija nam je ubio ogroman talent i potencijal koji smo imali, ubio nam je svaku igru koju razvijemo, i konacno ubio nam je i rezultat.
To se fino moglo vidjeti i u kvalifikacijama, ko je zelio.
- DonCorleone
- Kontakt:
Princi, vjerujes li ti da se nama ovo desilo sto se desilo? Ja sam ponovo sokiran. Pa ovo je ludnica bila.Principatus je napisao/la:Germania Sportagentur : Iran
Kakve su kvote?
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Corleone jaro. Nas je TAKTICKi nadigra jedna Nigerija. Nas je TAKTICKI nadmudrila jedna Africka ekipaDonCorleone je napisao/la:
Susicu nasu formaciju i taktiku iz pripremnih utakmica promijenio u historijskoj utakmici.

Sta li taj Borce gledao da mi je samo znati. I koje infomracije iz prve ruke je prenio Papetu da je ovako postavio igru. Sigurno mu je kakav "savjet" podjelio. Mada nema opravdanja kako god okrenes stvari. Gledao je na TV kao mi svi ostali.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 22 jun 2014, 02:30, ukupno mijenjano 1 put.
Totalno nebitno, da kikser nije uradio ono što je uradio nikad ne bi izgubili ovu utakmicu. Dobro smo igrali, poništen nam čist gol, sve je dobo izgledalo dok kabadahija nije poklonio gol Nigeriji.dubrovnik je napisao/la:Potpuno si u pravu sto se Spahe tice veceras ja sam se tresao svaki put kad je Nigerijac isao prema njemu. Da je Kolasinac igrao manje bi puhalo po toj strani. Ali zar zaista mislis da je Susic izveo najbolji sastav veceras i kako objasniti vecerasnju takticku postavku a i izmjene. Ne znam zasto ga branis i koji su ti motivi. Ja sam isto protiv vrijedjanja ali ovo veceras stvarno niko realan ne moze braniti. Pobogu bilo je smjesno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- donniedarko
- Kontakt:
Haaaa davno je bilo njegovo vrijeme da ide. Ali kad vece bude isao neka povede sa sobom poluamatere Susica, Vrsajevica, Hadzica i Ibricica. Ne znam jeste li primjetili ali mi vcrs nismo imali alternative. Izbor je bio izmedju Susica i Ibricica
Ali bolje da slusamo matricu, Safet odveo na SP, Safet ima pravo pozvati bratica, selektor zna najbolje, sve forumski strucnjaci.
Jednu stvar znam. Safet ce opet lakse spavati od mene vcrs. Lakse od svakog navijaca Bosne.

Jednu stvar znam. Safet ce opet lakse spavati od mene vcrs. Lakse od svakog navijaca Bosne.

Da mu se i ja sjetim uže i dalje familije a ovim smradovima što ga brane da se napuše **** đubrad uvlakačka!
A savezu retardiranom porucujem da prodaju onu zgradu na slatkom cosetu i dovedu ovog, prije svega, STRUCNJAKA.sagitarius je napisao/la:
Ako Bog da!!!
A onda sve ostalo. BOG za volecu glavu koja nam sjedi na klupi.
Velika je mogucnost da je varalica prodao ovu utakmicu,tesko je na drugi nacin objasniti potpuno mjenjanje sistema igre u odnosu na zadnje utakmice,izostavljanje Kolasinca i ostavljanje Spahica da igra i stopera i lijevog beka.
Fuj.
Nemam snage vise nista napisam,drhtim kao prut.
Fuj.
Nemam snage vise nista napisam,drhtim kao prut.
To je to. Ovo je ekipa bez mozga i kvaliteta, ali i takvi su nas izdominirali. Odemwingie je izgledao kao Zidane, a Emmenike kao Messi. Keshi Mourinho u odnosu na onu seljacinu na nasoj klupi.Ajax je napisao/la:Corleone jaro. Nas je TAKTICKi nadigra jedna Nigerija. Nas je TAKTICKI nadmudrila jedna Africka ekipaDonCorleone je napisao/la:
Susicu nasu formaciju i taktiku iz pripremnih utakmica promijenio u historijskoj utakmici.![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
safet se realno obrukao sa ovom utakmicom, totalno promašio sve što je zamislio i to niko ne može osporiti. ali isto tako igra spahica i dzeke je katastrofalna bila, kakve pasove je spahic napravio u prvih 10min je za suda strašnog kako bi nikola nikic rekao 

nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.