Jesam li ti ja nesto slucajno opsovao ???Strauss je napisao/la:Mami pa njoj lekcije dijeli slino slinaviPirke_TM87 je napisao/la:Haj boga ti skini taj znak sa avatara, a pogotovo nick name, jer ti to ne dolikuje ovom postu koji si napisao. Sta pljujes po igracima koji su sav teret prosle sezone iznijeli na ledjima, titulu ti donijeli na grbavicu i sta si ti ocekivao da se prosetamo i predkolima lige prvaka ???
Ocito neke stvari ne znas, jer se ekipa ne stvara preko noci, odnosno na osnovu jedne sezone, jer da bi se doslo do situacije do koje smo vec dolazili kada smo igrali protiv Newcastla kroz klub mora proci odredjeni period stvaranja ekipe jer smo mi tog Newcastla docekali poslije nekoliko godina igranja u evropi i poslije nekoliko poraza od timova kao sto su Wisla, Levski... Kilmanrock, tako da bi ostar i negostoljubiv docek samo naskodio i nazao ucino nasem ZELJI, jer sada im je podrska najpotrebnija i sada je trebaju kao nikada do sada. Ako ih sada ne poguramo i ne podrzimo onda nema svrhe sve ovo sto je do sada bilo, nema svrhe sa ovom titulom jer ce nam evropa sigurno slijedece sezone biti nedostizna. Ove momke sve do jednog treba podrzati a ne psovati. POZDRAV![]()
A ovo ti ove dvojice i u potpisu, pa nek ti svaki dan oči bodu.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sarajevo - Besiktas 0:5
Ilijas - Sarajevo 1:0
Basel - Sarajevo 5:0
Hapoel je institucija za ove levate...
Ustvari, mislim da je Ilijas malo jaci od Hapoela, al to ne umanjuje poraz!...

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
-
- Kontakt:
ovom navijacu zrinjskog,ti nisi svjestan da je bio bilo koji klub iz drzave prosao bi isto,a zelj oda se borio samo izvukao bi veceras dobar rezultat,i zeljo nece ispasti jer je on ovu ligu prevazisao vjeruj mi jer ima za ovu ligu kvalitetne igrace,a za evropu 7-9 igraca treba da se napravi nesto
-
- Kontakt:
Besiktas i Bazel su ekipe koje su igrale LP a kad je ovaj levatski tim Hapoel igrao LP,Helsinborg je igrao kao i Cluj kao i Genk a ovi anonimusi mogu vas da deru,treba napomenuti da smo mi sa tim Besiktasom u Istanbulu igrali 2-2 a vi od mocnog Litexa izgubili 7-0 jadna ti majka drzite rekord u blamazama!EdinTM87 je napisao/la:Sarajevo - Besiktas 0:5
a strausa sto ispade pitar...jos jedan sezonac manje...
Seha hvala ti!!!
Seha hvala ti!!!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Nisam ni ja tebi ništa opsovao, u svakom slučaju izvini, ako sam te uvrijedio. Nije mi bila namjeraPirke_TM87 je napisao/la:Jesam li ti ja nesto slucajno opsovao ???Strauss je napisao/la:Mami pa njoj lekcije dijeli slino slinavi![]()
A ovo ti ove dvojice i u potpisu, pa nek ti svaki dan oči bodu.

-
- Kontakt:
bas mu hvala iz sveg srca fkt spasio nas je najvece blamaze koju smo ikad doziviliSeyo_TM je napisao/la:a strausa sto ispade pitar...jos jedan sezonac manje...
Seha hvala ti!!!
Mi smo igrali sa ekipom koja je prosle godine derala Hamburg i Celtic u EL!samo sarajevo je napisao/la:Besiktas i Bazel su ekipe koje su igrale LP a kad je ovaj levatski tim Hapoel igrao LP,Helsinborg je igrao kao i Cluj kao i Genk a ovi anonimusi mogu vas da deru,treba napomenuti da smo mi sa tim Besiktasom u Istanbulu igrali 2-2 a vi od mocnog Litexa izgubili 7-0 jadna ti majka drzite rekord u blamazama!EdinTM87 je napisao/la:Sarajevo - Besiktas 0:5
Al mi smo sa ovim prekucali nasu ligu... a vi se dobro potrudite na pripremama po kojekakvim selima da probate izborit bolje od Osmine finala kupa i petog mjesta...
- Pinki tm`87
- Kontakt:
Seyo_TM je napisao/la:a strausa sto ispade pitar...jos jedan sezonac manje...
Seha hvala ti!!!
Seyo bio mi je drugi nick pratim ovo ima skoro vremenski kad i ti .
i svakog igraca gotivim' al pljunem ti se ja na popovica !
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI !
I na Popovica i na Culuma! To su dva kretena! A da znate kakve samo plate imaju!Pinki tm`87 je napisao/la:Seyo_TM je napisao/la:a strausa sto ispade pitar...jos jedan sezonac manje...
Seha hvala ti!!!
Seyo bio mi je drugi nick pratim ovo ima skoro vremenski kad i ti .
i svakog igraca gotivim' al pljunem ti se ja na popovica !
a ti i jos par retardiranih djecaka ocekujem da ce otici i navijati za koridu...eto lazo kriv sto je primljeno 5 golova...
kojih kloceva ima, eto napad nam bio losa karika

IZDRŽI LAZO !Seyo_TM je napisao/la:a ti i jos par retardiranih djecaka ocekujem da ce otici i navijati za koridu...eto lazo kriv sto je primljeno 5 golova...
IZDRŽI ĆULUME !
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
a jeste smiješni za Popovića , pa čovjek nije imao ni jednu upotrebljivu loptu , a vi navalili na čovjeka kao da je štopera igro' ...
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Od skrivenih znakova prisustva kompleksa manje vrijednosti jeste i osjećaj užitka kada se vidi mahana drugih. Kod koga se nađe takvo šta treba biti svjestan ozbiljne poremećenosti svojeg morala, tj. znati da pati od KMV-a i raditi na izlječenju.
Imam Ali rekao je: “Oni koji i sami imaju mahane vole da mahane drugih dođu do izražaja, zato što u tome vide teren manevra za opravdanje vlastitih nedostataka. ” Međutim, da su psihički zdravi oni bi umjesto što vole otkrivanje mahana drugih razmišljali o tome kako sami sebe da spasu od vlastitih mahana i nedostataka, kako bi na taj način promijenili sami sebe i društvo u kojem žive. Ukoliko primijetimo da i mi osjećamo skriveni užitak, kada vidimo tuđi nedostatak, znajmo da smo zaraženi virusom KMV-a, te da se moramo ozbiljno pozabaviti vlastitim izlječenjem.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Sto rece onaj pitar gore DOLAZIM U MIRU
1.Najveci krivac veceras za poraz Amar Osim : Umjesto da prvih pola sata slozi bunker i brani se primi mozda jedan go ili dva on igrao preotvoreno. Mislim da ga je malo ponijela sva vasa atmosfere "preveliko dizanje". U Evropi nema stele pa da sve ide po loju.
2.Igraci Zelje igrali maksimum ali ljudi ATLETIKA majka , zidovi brzi okretniji a u Zelje odbrana dizelasi . smijesno izgledali.
3.Sehic dobar golman najbolji zeljin igrac , doduse penal se trebao ponovo pucati izletio je 2 metra prerano
4.Hapoel bi razvalio sve nase ekipe gol manje vise al tu je to negdje. Najjaca ekipa koju sam gledao protiv nasih timova zadnjih godina.
5.Zeljo neujednacena ekipa Popovic van , Culum klupa ...
6.Treba nasim timovima ovakvih utakmica sto vise.

1.Najveci krivac veceras za poraz Amar Osim : Umjesto da prvih pola sata slozi bunker i brani se primi mozda jedan go ili dva on igrao preotvoreno. Mislim da ga je malo ponijela sva vasa atmosfere "preveliko dizanje". U Evropi nema stele pa da sve ide po loju.
2.Igraci Zelje igrali maksimum ali ljudi ATLETIKA majka , zidovi brzi okretniji a u Zelje odbrana dizelasi . smijesno izgledali.
3.Sehic dobar golman najbolji zeljin igrac , doduse penal se trebao ponovo pucati izletio je 2 metra prerano
4.Hapoel bi razvalio sve nase ekipe gol manje vise al tu je to negdje. Najjaca ekipa koju sam gledao protiv nasih timova zadnjih godina.
5.Zeljo neujednacena ekipa Popovic van , Culum klupa ...
6.Treba nasim timovima ovakvih utakmica sto vise.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Kako nije kriv, pa nasi krenu u napad, on dobije loptu, izgubi, i krene njihovakontra u tako barem dva gola, o Culumu da i ne govorim!Seyo_TM je napisao/la:a ti i jos par retardiranih djecaka ocekujem da ce otici i navijati za koridu...eto lazo kriv sto je primljeno 5 golova...
EDIT: kimbo Osim kriv jel!?!
Zadnja izmjena: EdinTM87, dana/u 14 jul 2010, 00:43, ukupno mijenjano 1 put.
Nije Popović kriv za 5 golova ali je previše statičan, trom...
Treba biti iskren i reci da je Rovcanin institucija za njega!
Treba biti iskren i reci da je Rovcanin institucija za njega!
Edine, nije bogami fudbal za tebe...
a pinki
a pinki

Osim je rekao da se gradi tim za buducnost , da se ove godine ne ocekuje niss u evropi , da nemamo kvalitet da ness napravimo ove godine u evropi , oni nerealni , sezonski navijaci , pljuvaci kluba kada je u teskom stanju , oni koji su zaobilazili klub godinama sad su opet pokazali svoje pravo lice hvala bogu i nadam se da ce te zaobici grbavicu ponovo , nosite se u pm navijajte za sarajevo.
dok god igraci nose dres mog kluba pa makar nogu nemali podrzavacu ih , a ne pljuvati po ljudima koji su donijeli titulu nakon toliko godina.....
jedva cekam za 8 dana da dodju oni najvjerniji bez ovih derbi navijaca i da pokazemo **** kako se navija i kako se voli klub i kad ne ide dobro
dok god igraci nose dres mog kluba pa makar nogu nemali podrzavacu ih , a ne pljuvati po ljudima koji su donijeli titulu nakon toliko godina.....
jedva cekam za 8 dana da dodju oni najvjerniji bez ovih derbi navijaca i da pokazemo **** kako se navija i kako se voli klub i kad ne ide dobro

-
- Kontakt:
SSSSda se razumijemo ,Zeljin sam navijac ...
ovo veceras je S R A M O T A ....
mislim, Hapoel je realno bar za klasu bolji...ali osim par igraca (MB, Visca, pa i Sehic ) sam uzas je bilo gledati setanje po terenu , nezalaganje , dezorijnetiranost ( isto kao da si ih pokupio sa ulice na termin ) ... niko makar da njihove igrace bar da povuce za dres , udari , ...nista ...nista ....
uzas...
jasno je das imamo zalutalih u ekipi, al zna se tacno ko odredjuje ko ce igrati...s
pratim Zelju vec 30-ak godina,al zaista za blamazu i sramotu nema izgovora...
licno,razocaran sam i ne znam kome cemo mi se to u BiH sepuriti kako smo prvaci...svaka naredna titula podsjecace me na ovu blamazu...
SRAMOTA
ovo veceras je S R A M O T A ....
mislim, Hapoel je realno bar za klasu bolji...ali osim par igraca (MB, Visca, pa i Sehic ) sam uzas je bilo gledati setanje po terenu , nezalaganje , dezorijnetiranost ( isto kao da si ih pokupio sa ulice na termin ) ... niko makar da njihove igrace bar da povuce za dres , udari , ...nista ...nista ....
uzas...
jasno je das imamo zalutalih u ekipi, al zna se tacno ko odredjuje ko ce igrati...s
pratim Zelju vec 30-ak godina,al zaista za blamazu i sramotu nema izgovora...
licno,razocaran sam i ne znam kome cemo mi se to u BiH sepuriti kako smo prvaci...svaka naredna titula podsjecace me na ovu blamazu...
SRAMOTA
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Levin, OdbrambeniOP i 57 gostiju.