FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sabinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 20 maj 2019, 11:46

Derdiyok je napisao/la:
Denchi je napisao/la:ove stalno vezuju za nas viet novine :D

https://www.transfermarkt.com/quang-hai ... ler/419387
https://www.transfermarkt.de/cong-phuon ... ler/380459
pozvan u repku Vladan! :thumbup: :salut: :bih:
Nakon epizode sa igračima iz mijanmarske lige ja sam skeptičan sa bilo kojim ko (eventualno) dolazi sa indokineskog poluostrva,
Te dvije lige se ne mogu porediti. Gledao sam unazad dva mjeseca 20-ak utakmica njihovih klubova, ima tu finog materijala, narocito stranaca (samo sto oni vjerovatno nece ici kod nas). Tamo je fudbal u ekspanziji, pogledaj samo infrastrukturu, mnogi poznati igraci su podizali njihov fudbal.

https://www.mirror.co.uk/vauxhall/ryan- ... m-11687210
Zadnja izmjena: Sabinho, dana/u 20 maj 2019, 11:50, ukupno mijenjano 1 put.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 20 maj 2019, 11:50

Denchi je napisao/la:ove stalno vezuju za nas viet novine :D

https://www.transfermarkt.com/quang-hai ... ler/419387
https://www.transfermarkt.de/cong-phuon ... ler/380459
pozvan u repku Vladan! :thumbup: :salut: :bih:
Ovaj prvi nije los, ima nesto u njemu 22 godine
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 20 maj 2019, 11:53

Denilson čovječe :o
Sabinho je napisao/la:
Te dvije lige se ne mogu porediti. Gledao sam unazad dva mjeseca 20-ak utakmica njihovih klubova, ima tu finog materijala, narocito stranaca (samo sto oni vjerovatno nece ici kod nas). Tamo je fudbal u ekspanziji, pogledaj samo infrastrukturu, mnogi poznati igraci su podizali njihov fudbal.

https://www.mirror.co.uk/vauxhall/ryan- ... m-11687210
Evo gledam listu stranaca koju igraju ili su igrali u vijetnamskoj ligi. Ima Hrvata, Makedonaca, Slovenaca, nigdje Bošnje nekog :mrgreen:
Zadnja izmjena: Derdiyok, dana/u 20 maj 2019, 11:57, ukupno mijenjano 2 puta.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 maj 2019, 11:54

Nesto jedva cekam zrijeb za LP pa sklapanje ekipe to je najzanimljivi dio sezone na forumu
:D :opaopa:

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 20 maj 2019, 12:01

bordobijeli je napisao/la:Nesto jedva cekam zrijeb za LP pa sklapanje ekipe to je najzanimljivi dio sezone na forumu
Meni je najdraze kad dovedemo nekog navikanog, pa se ja napijem(tobejarabi), i istrazujem po netu o njemu.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 20 maj 2019, 12:03

ledesma je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Nesto jedva cekam zrijeb za LP pa sklapanje ekipe to je najzanimljivi dio sezone na forumu
Meni je najdraze kad dovedemo nekog navikanog, pa se ja napijem(tobejarabi), i istrazujem po netu o njemu.
kad igračima češljaju instagram mi je ipak najjače :D :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 20 maj 2019, 12:04

Denchi je napisao/la:
ledesma je napisao/la:
kad igračima češljaju instagram mi je ipak najjače :D :rol:
Tako smo osujetili pokusaj dovodjenja Nemanje Tubica. :kafa:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 20 maj 2019, 12:05

Derdiyok je napisao/la:
Nakon epizode sa igračima iz mijanmarske lige ja sam skeptičan sa bilo kojim ko (eventualno) dolazi sa indokineskog poluostrva,
ja sam isto skeptičan na igrače
ali za igračice moja su vrata širom otvorena :rol: :urnebes: :clap:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 20 maj 2019, 12:24

Golmani: Ibrahim Šehić (Erzurumspor), Kenan Pirić (Maribor), Vladan Kovačević (Sarajevo)

Odbrana: Sead Kolašinac (Arsenal), Toni Šunjić (Dinamo Moskva), Ermin Bičakčić (Hoffenheim), Ervin Zukanović (Genoa), Eldar Ćivić (Sparta Prag), Samir Memišević (Groningen), Darko Todorović (Salzburg),

Vezni red: Muhamed Bešić (Middlesbrough), Gojko Cimirot (Standard Liege), Elvis Sarić (Suwon Bluewings), Rade Krunić (Empoli), Goran Zakarić (Partizan), Amer Gojak (Dinamo Zagreb), Mario Vrančić (Norwich City), Haris Duljević (Dynamo Dresden), Edin Višća (Basaksehir), Deni Milošević (Konyaspor).

Napad: Edin Džeko (Roma), Riad Bajić (Basaksehir), Smail Prevljak (Salzburg).

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 20 maj 2019, 12:38

Zip je napisao/la:Golmani: Ibrahim Šehić (Erzurumspor), Kenan Pirić (Maribor), Vladan Kovačević (Sarajevo)

Odbrana: Sead Kolašinac (Arsenal), Toni Šunjić (Dinamo Moskva), Ermin Bičakčić (Hoffenheim), Ervin Zukanović (Genoa), Eldar Ćivić (Sparta Prag), Samir Memišević (Groningen), Darko Todorović (Salzburg),

Vezni red: Muhamed Bešić (Middlesbrough), Gojko Cimirot (Standard Liege), Elvis Sarić (Suwon Bluewings), Rade Krunić (Empoli), Goran Zakarić (Partizan), Amer Gojak (Dinamo Zagreb), Mario Vrančić (Norwich City), Haris Duljević (Dynamo Dresden), Edin Višća (Basaksehir), Deni Milošević (Konyaspor).

Ma bjezi ba uhljup zuti .Trebao je i Rahmanovica pozvati,zasluzio je momak,ali eto neka igra mrtvi Zakaric ili jos gore Saric u nakim WINGSIMA. :oops:
Partizan na nivou vozdovca ove godine i opet Zakaric nije standardan. :puke:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 20 maj 2019, 13:01

mma_hz je napisao/la:
Zip je napisao/la:Golmani: Ibrahim Šehić (Erzurumspor), Kenan Pirić (Maribor), Vladan Kovačević (Sarajevo)

Ma bjezi ba uhljup zuti .Trebao je i Rahmanovica pozvati,zasluzio je momak,ali eto neka igra mrtvi Zakaric ili jos gore Saric u nakim WINGSIMA. :oops:
Partizan na nivou vozdovca ove godine i opet Zakaric nije standardan. :puke:
ako se ne varam ovaj termin se križa sa našim evropskim tekmama , ako ne onda je između? Morto?

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 20 maj 2019, 13:04

Ma bez obzira trebao ga je samo pozvati radi eventualne prodaje.Kao da Ce Vladan braniti,pa nece biti ni na klupi svakako.Bitno je samo da si pozvan.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 20 maj 2019, 13:11

mma_hz je napisao/la:Ma bez obzira trebao ga je samo pozvati radi eventualne prodaje.Kao da Ce Vladan braniti,pa nece biti ni na klupi svakako.Bitno je samo da si pozvan.
od danas imaju 5 hefti do evrope
znači odu 2 hefte na godišnji
pojačanja
pa pripreme
uigravanje i prijateljske...

da je izvuć kakve amatere iz pizdića...da ih možemo na 30% proć :rol:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 maj 2019, 13:35

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 20 maj 2019, 13:39

kad se prva igra Morteme?
izvlačenje je oko polovine juna?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 maj 2019, 13:57

Denchi je napisao/la:kad se prva igra Morteme?
16. juni izvlačenje, 7 i 14 juli se igra.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 20 maj 2019, 14:01

er
Zadnja izmjena: Memara, dana/u 18 avg 2019, 16:18, ukupno mijenjano 1 put.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 20 maj 2019, 14:02

MortemHz je napisao/la:
Denchi je napisao/la:kad se prva igra Morteme?
16. juni izvlačenje, 7 i 14 juli se igra.
znači Kova fula pripreme, ako ostane kod nas?
ili možda stigne taman na početak istih?

finci 6.juni a talijani 11. juni... :hmmmmm:

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 20 maj 2019, 14:04

Ova ekipa može svakoga od potencijalnih protivnika proći. Ako budemo pravi tj. ako ne odustanemo od naše igre svaki protivnik će se protiv nas namučiti.

PS. Nikad nisam komentarisao rad selektora ali mogao je ovaj put pokazati više vjere u domaći fudbal.

Veliki kolač razlike između fudbalera vani i domaćih je u samopouzdanju. Reprezentacija tu može odigrati bitnu ulogu. Treba ovim momcima ukazat više povjerenja i oni će to znat vratit, ja sam uvjeren.

Pusti ga da vidi da su i skupi igrači od krvi i mesa, da su i oni sasvim obični ljudi, pusti ga da se uporedi... Ovako kako se radi... na dugi rok ne valja.

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 20 maj 2019, 14:18

Ma bice jos neko naknadno pozvan sigurno
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Serha i 6 gostiju.