Pitanje za sve:Kroos je danas odigrao 90 minuta a za 3 dana imamo super tesku utakmicu a usto jos od 9 golova nije ni zabio ni asistirao za jedan,dok je Robben odigrao najbolju utakmicu nakon duzeg vremena pa mi se glavom mota sprema li Jupp poslati ova trojac na Juve:Ribery-Muller-Robben
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
- gerdmuller
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Majstor ostaje majstor.Deseti gol ove sezone u svim natjecanjima i treci strijelac kluba a minutazu dobiva na kapaljku.Zasto to Jupp
i zasto takvu malu minutazu dobiva Shaqiri
Iako nisam ljubitelj Robbena cestike mu na danasnjoj partiji ali zna se ipak ko je igrac utakmice, naravno onaj koji je zabio 4 i jos asistirao 2 puta
Dobro je jedan momak i napisao:i? "Da je ovo napravio Messi mjesec dana bi svi portali vrištali o neviđenoj genijalnosti Messia sa onoga svijeta".
Pitanje za sve:Kroos je danas odigrao 90 minuta a za 3 dana imamo super tesku utakmicu a usto jos od 9 golova nije ni zabio ni asistirao za jedan,dok je Robben odigrao najbolju utakmicu nakon duzeg vremena pa mi se glavom mota sprema li Jupp poslati ova trojac na Juve:Ribery-Muller-Robben
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Pa ima već na temi ovih klubova (Liga prvaka), pa da se ne ponavljamo.GAL je napisao/la:senjor gero de ukloni ovu anketu metni nesto veyano ya tekmu sa juventusom more aaaaaa
Vom Jäger zum Gejagten
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ako bude igrao ovako i protiv Juventusa, nemamo brige. 
gerdmuller je napisao/la:Pitanje za sve:Kroos je danas odigrao 90 minuta a za 3 dana imamo super tesku utakmicu a usto jos od 9 golova nije ni zabio ni asistirao za jedan,dok je Robben odigrao najbolju utakmicu nakon duzeg vremena pa mi se glavom mota sprema li Jupp poslati ova trojac na Juve:Ribery-Muller-Robben
ne verujem miler se navikao na krilo , na svojoj prirodnoj poz.dugo nije igrao izgubi je malo tu osjecaj,na krilo se naviako ali nema bas veliku prodornost opet je nekako ucinkovit,s obyirom na veceras pokayanu igru robena mislim da ce on startati mjesto njega,mnogo je ubojitiji ofanzivniji ,uz to tekma je domaca ide se svim silama , tako da ocekujem trojac ribery ,toni,roben.tako da ce miler malo na klupu
gerdmuller je napisao/la:Majstor ostaje majstor.Deseti gol ove sezone u svim natjecanjima i treci strijelac kluba a minutazu dobiva na kapaljku.Zasto to Juppi zasto takvu malu minutazu dobiva Shaqiri
Iako nisam ljubitelj Robbena cestike mu na danasnjoj partiji ali zna se ipak ko je igrac utakmice, naravno onaj koji je zabio 4 i jos asistirao 2 puta
Dobro je jedan momak i napisao:i? "Da je ovo napravio Messi mjesec dana bi svi portali vrištali o neviđenoj genijalnosti Messia sa onoga svijeta".
I meni taj trojac zvuči pravo primamljivo no nije vrijeme za eksperimente. Kroos je bolji na toj poziciji od Mullera. Po meni Ribery i Robben moraju igrati po krilima a Muller na klupi.
Shaqiri odigrao maestralno. Sjetio sam se izjave Finka kada su ga potpisali kao da je navodno debel, Shaqiri je izjavio da bi se Fink trebao koncentrisati na ekipu koju vodi. Očigledno da je danas bio pravo motiviran, kako je djelio te lopte, a da je onaj lucidni pokušaj pretvoren u gol, uh.
I opet ponavljam, da imamo vrhunskog napadača bili bi ubitačni. Recimo Elber ili Makaay bi u ovom Bayernu hladno zabijali po 40 komada.
- anelbavarac
- Kontakt:
Kriza je ocigledna u Munchenu,sve puca po savovima,nema igre dobijamo na silu,ali ipak nekako imamo 20 bodova prednosti nad prvim pratiocem,imamo gol razliku +65,igramo cetvrtfinale LP,toliko smo rekorda oborili da je suvisno pisati igramo jednu od najboljih sezona u historiji Bayerna,jel moguce da ima onih koji osporavaju masineriju zvanu Bayern??
Uvjerice se u utorak kada zabarima damo sto zasluzuju,njihov strah je ogroman to je jasno kao dan ali neka razumijem ih potpuno
Uvjerice se u utorak kada zabarima damo sto zasluzuju,njihov strah je ogroman to je jasno kao dan ali neka razumijem ih potpuno
- brzitesanj
- Kontakt:
Ja vjerujem da će Shaqiri najviše profitirati od prodaje Robbena i od dolaska novog trenera. Nadam se da ćemu Peo dati mnogo više minutaže u narednoj sezoni, Shaqiri svakako zaslužuje priliku da se dokaže i pokaže šta zna.gerdmuller je napisao/la:Majstor ostaje majstor.Deseti gol ove sezone u svim natjecanjima i treci strijelac kluba a minutazu dobiva na kapaljku.Zasto to Jupp i zasto takvu malu minutazu dobiva Shaqiri
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
- schweinsteiger
- Kontakt:
Bayern u krizi?
Zaboli Bayern racku za komentare sa strane.
Bilo bi grehota da ne uzmemo Klempu ove godine...
Pizzaro masina.Sta bi tek radio da pocne jedno 4-5 utakmica za redom.
Bastian tata-babo na terenu.
Dajte Juventus da i njih probijemo.
Zna li neko hoce li biti kakve koreografije na tribinama?Odavno nas navijaci nisu pocastili necim'.
Zaboli Bayern racku za komentare sa strane.
Bilo bi grehota da ne uzmemo Klempu ove godine...
Pizzaro masina.Sta bi tek radio da pocne jedno 4-5 utakmica za redom.
Bastian tata-babo na terenu.
Dajte Juventus da i njih probijemo.
Zna li neko hoce li biti kakve koreografije na tribinama?Odavno nas navijaci nisu pocastili necim'.
#miasanmia
brzitesanj je napisao/la:Ja vjerujem da će Shaqiri najviše profitirati od prodaje Robbena i od dolaska novog trenera. Nadam se da ćemu Peo dati mnogo više minutaže u narednoj sezoni, Shaqiri svakako zaslužuje priliku da se dokaže i pokaže šta zna.gerdmuller je napisao/la:Majstor ostaje majstor.Deseti gol ove sezone u svim natjecanjima i treci strijelac kluba a minutazu dobiva na kapaljku.Zasto to Jupp i zasto takvu malu minutazu dobiva Shaqiri
ako je odigrao jednu fantasticnu tekmu ne znaci da ce ostatak odigrati tako on jos mora da radi da bi smo imali saqiria onakvog kakvog smo htjeli,roben je vec dokayan igrac i on ovoj ekipi treba
Zadnja izmjena: GAL, dana/u 30 mar 2013, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
- gerdmuller
- Kontakt:
Ja vjerujem da će Shaqiri najviše profitirati od prodaje Robbena i od dolaska novog trenera. Nadam se da ćemu Peo dati mnogo više minutaže u narednoj sezoni, Shaqiri svakako zaslužuje priliku da se dokaže i pokaže šta zna.brzitesanj je napisao/la:gerdmuller je napisao/la:Majstor ostaje majstor.Deseti gol ove sezone u svim natjecanjima i treci strijelac kluba a minutazu dobiva na kapaljku.Zasto to Jupp i zasto takvu malu minutazu dobiva Shaqiri
Iskreno,tome se nadam duze vrijeme
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Kazu da ce biti prejaka koreo, sad sta je tacno ne znam ako vjerujes.
19 HZ 87........ FC Bajern Munchen....... Stern des Sudens.... BIH....<3
Ribery je lijevo krilo, Shaqiri isti. Jednostavno je preslab na desnom krilu gdje igraju Robben i Muller. BIlo je pokušaja da igra u veznom redu i to je bilo neuspješno. Danas je igrao na pravoj poziciji a ispomoć mu je Luis Gustavo koji je prespor igrač i opet je briljirao. Šta bi radili Alaba i Shaqiri 
Bolje da mi ni ne putujemo u München poslije ovih 9-2 Bayerna
bas ste ih natrpali 
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
dobit cete vi svoju porcijuYucca je napisao/la:Bolje da mi ni ne putujemo u München poslije ovih 9-2 Bayerna![]()
bas ste ih natrpali
Nemojte da vas zavarava ova utakmica, jer je protivnik stvarno bio ispod svakog nivoa.
Nakon ovoga veličati Šaćira, Robena ili nekog trećeg...nema prave osnove, jer je sve to na labavim nožicama.
Meni najdraži od svih napadača koje Bayern ima (Pizza) je danas briljirao, ali to mi ne daje za pravo da kažem upravi (
) - produžite mu ugovor.
Nakon ovoga veličati Šaćira, Robena ili nekog trećeg...nema prave osnove, jer je sve to na labavim nožicama.
Meni najdraži od svih napadača koje Bayern ima (Pizza) je danas briljirao, ali to mi ne daje za pravo da kažem upravi (
Vom Jäger zum Gejagten
Robben u posljednje 5 utakmice za Bayern postigao 4 gola i podjelio 4 asistencije. 
Mišljenja sam da će Xerdan kod Guardiole pokazati svoj puni talenat, jer momak ima sve predispozicije da bude jedno od boljih krila u Europi.
Danas primamo dva gola i naravno opet iz prekida računjaući i Leverkusen to su 3 u dvije utakmice.
Pa majka mu stara šta se radi na tim trenizima kad najveću boljku ovog tima nikako da ispravimo.U skoku smo loši i defanzivno i ofanzivno zar se ništa nije naučilo iz prošle sezone. 
Kao što i Gero reče ovaj HSV i nije neko mjerilo al' mirišem da bi Robben mogao zaviti Juve u crno.
Danas primamo dva gola i naravno opet iz prekida računjaući i Leverkusen to su 3 u dvije utakmice.
Kao što i Gero reče ovaj HSV i nije neko mjerilo al' mirišem da bi Robben mogao zaviti Juve u crno.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Još nijedan igrač nije uspio da upiše 4 gola i 2 asistencije kod vodstva (od 6:0) svoje ekipe.
Novi ugovor je pod mus.
Novi ugovor je pod mus.
Vom Jäger zum Gejagten
- el-fighter
- Kontakt:
Uhhh kakva demonstracija sile. Danas je jedan od onih dana kada sve zivo ulazi u gol i ne treba se previse "dici" poslije ovih 9-2. Sada imamo tesku utakmicu sa Juventusom i ekipa mora maksimalno ozbiljno uci u istu.
Danas su Pizaro, Robben i Shaqiri jednostavno istraumirali odbranu HSV-a i bilo je prelijepo gledati onu leprsavu igru. Schweini je takodjer danas odradio veliki posao, dok sam od Kroosa ocekivao malo vise.
U odbrani standardno losi i oba gola opet primamo iz prekida, sto vec postaje iritantno.
Danas su Pizaro, Robben i Shaqiri jednostavno istraumirali odbranu HSV-a i bilo je prelijepo gledati onu leprsavu igru. Schweini je takodjer danas odradio veliki posao, dok sam od Kroosa ocekivao malo vise.
U odbrani standardno losi i oba gola opet primamo iz prekida, sto vec postaje iritantno.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
+1Saurman je napisao/la:Mišljenja sam da će Xerdan kod Guardiole pokazati svoj puni talenat, jer momak ima sve predispozicije da bude jedno od boljih krila u Europi.
Danas primamo dva gola i naravno opet iz prekida računjaući i Leverkusen to su 3 u dvije utakmice.Pa majka mu stara šta se radi na tim trenizima kad najveću boljku ovog tima nikako da ispravimo.U skoku smo loši i defanzivno i ofanzivno zar se ništa nije naučilo iz prošle sezone.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.