Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
stvarno ne znam ko je veći idiot, ja što napišem konstruktivan post i još naglasim da je bez ironije i provokacije, ili ti koji na konsktruktivan post odgovaraš tako
vala, svašta čkapi izbaci
- IlFantasista
- Kontakt:
Prvo, tako se izražavaj u svojoj mahali, ili se nabrzaka loguj sa drugog profila pa provali šta na silu.
Po tebi niko nigdje ne treba učestvovati niti se takmičiti ako ne može osvojiti to takmičenje.
Po tebi niko nigdje ne treba učestvovati niti se takmičiti ako ne može osvojiti to takmičenje.
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Nja nja njaChinaglia je napisao/la:Fantastic goal![]()
k'o Henry birvaktile![]()
sad vrijedi €30 mln, nemoš reć' da ne vrijedi
@Marvin
Mislim ono shto sam napisao: ako Allegri postavi bunker i istrajava samo u ideji da se brani - Juve ispada. Ako postavi ekipu tako da ga davanje golova interesuje - Juventus mozhe da prodje, jer ni BvB klinichki egzekutor, nije kao proshlih sezona.
@Chinaglia
Juventus pokushava da dodje do KES/LSa 60 godina, gotovo svake druge sezone u proseku. To je nekih cca 30 pokushaja. A osvojili su "samo" 2 titule. Znachi, sve ostale sezone su im bile neuspeshne, according to you
Ono shto ja vidim kao differentia specifica-u je to da je eliminacija 1 velikog tima, a to BvB jeste u poslednjih nekoliko sezona, veliki motiv klubu da nastavi da se pojachava i da se samim tim udje u najuzhi krug contendera za osvajanje LS.
A to ce onda znachiti da npr. Pogbi, za ispunjenje ciljeva, nije potreban ni City, ni PSG, a ni Real.
Mislim ono shto sam napisao: ako Allegri postavi bunker i istrajava samo u ideji da se brani - Juve ispada. Ako postavi ekipu tako da ga davanje golova interesuje - Juventus mozhe da prodje, jer ni BvB klinichki egzekutor, nije kao proshlih sezona.
@Chinaglia
Juventus pokushava da dodje do KES/LSa 60 godina, gotovo svake druge sezone u proseku. To je nekih cca 30 pokushaja. A osvojili su "samo" 2 titule. Znachi, sve ostale sezone su im bile neuspeshne, according to you
Ono shto ja vidim kao differentia specifica-u je to da je eliminacija 1 velikog tima, a to BvB jeste u poslednjih nekoliko sezona, veliki motiv klubu da nastavi da se pojachava i da se samim tim udje u najuzhi krug contendera za osvajanje LS.
A to ce onda znachiti da npr. Pogbi, za ispunjenje ciljeva, nije potreban ni City, ni PSG, a ni Real.
Magični, nisi skont'o moj post, a to što si napisao, pa, nisi u pravu, jer neće bit' tako, barem ti bi to trebao znat'
nego, šta glumi Rafa, isto k'o da već ima osiguranu LP, ili kao da igraju protiv Parme
nego, šta glumi Rafa, isto k'o da već ima osiguranu LP, ili kao da igraju protiv Parme
Čovjek odlučio preko EL do mjesta u LP, sad je na tvom luzerskom klubu da izbori treće mjestoChinaglia je napisao/la:nego, šta glumi Rafa, isto k'o da već ima osiguranu LP, ili kao da igraju protiv Parme
pomiješao si nas sa romima
Ovaj Napoli nikad nece stici Romu
Sutra jos Torino da uzme bar bod
Sutra jos Torino da uzme bar bod
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
gledam malo Inter.. joj ekipe 
-
farukzidane
- Kontakt:
Izgleda nakon ovog kola Cezena ce "opasnu zonu" prepustiti ovim iz milana.
bozeeeeeee na sta spadose ovi klubovi i liga
- 10DelPiero
- Kontakt:
Joj sudija u Italiji pa jel moguce ovo vise, kakva komedija 
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Idiotsko suđenje.
Kako sam sebi ne dosadis? Opusti se covjece, popij tablete i lezi spavat. Toliki kompleks nije dobar za zdravlje.farukzidane je napisao/la:Izgleda nakon ovog kola Cezena ce "opasnu zonu" prepustiti ovim iz milana.
Il Club più titolato al mondo!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Serie A
Šuti dobro je napreduje space nabaviomuxa je napisao/la:Kako sam sebi ne dosadis? Opusti se covjece, popij tablete i lezi spavat. Toliki kompleks nije dobar za zdravlje.farukzidane je napisao/la:Izgleda nakon ovog kola Cezena ce "opasnu zonu" prepustiti ovim iz milana.
Zašto bi juve bio bez šanse da osvoji LS (što bi bila velika stvar za oporavak serije A)? U 1/4F izvući npr Monaco, u 1/2F pobjednika iz duela Bayer/Atletico-Porto, a u finalu odigrati kao Monaco protiv Arsenala, ništa nije nemoguće, ionako se nekim čudom svake sezone u zrijebu spoje na papiru najneatraktivnije ekipe, (Porto-Basel, mada me porto razuvjerio, dobri su, a i lijepi za oko) samo se treba nadati da će jedan takav par naletiti na Juventus 
Prvo Dortmund proći pa ćemo dalje pričati.
čuj proći Dortmund 
Joj kad vas Torino uzme
jašta, ima da nas unište Amauri, Maxi, Farnerud 
Kvaljarela će vas otrest' samo tako.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.