FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Benkara21
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Benkara21 » 23 maj 2019, 15:16

Evo Adukora u Fan shopu, prepolovio se, ko da je na heroinu :mrgreen:
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 maj 2019, 15:18

bodi123 je napisao/la:Ja bih nesto bas volio da dobijemo Maribor. Bilo bi nas par milja u gostima, a nisu ni neki bauk realno. Zrinjski se nosio s njima poprilično u egalu većinu dvomeča prije dvije sezone. Bolje oni nego Sheriff il Ludogorets. Skendija je najlaksa opcija vjerovatno, ali nemamo mi te sreće.
Mali im je stadion, na strani gdje bi bile Horde moglo bi biti samo 635 osobe, drugo je to što bi nas bilo na čitavom stadionu. :D
Jak je Maribor, prejak za nas u ovom trenutku i sa ovakvom ekipom. Shkendija je najbolji izbor od ovih ''naših''.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 23 maj 2019, 15:19

Željo je nebitan u ovom momentu. Mi smo Sarajevo, osvajači duple krune u BIH, klub koji ide u lov na grupnu fazu. :bih:
A što se tiče Maribora mogli bismo mi igrati sa njima. Vjerujem da bismo i prošli dalje, a pola Slovenije su Bošnje tako da bi bila dobra podrška.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 maj 2019, 15:22

Moze se igrati sa Mariborom, nije to onaj nrkadasnji tim.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 23 maj 2019, 15:35

@beli
Haj reci koliki si dao Sinanu za onaj članak?

Kako glup članak za Vegu, jel ono realno? :lol:
Kakvo je ono pisanje, kao da je neki forumaš pisao. Još govore "Hadžija", isto sprdnja neka ebote. Također, ništa se konkretno ne kaže.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 23 maj 2019, 15:38

AlfredNobel je napisao/la:@beli

Kakvo je ono pisanje, kao da je neki forumaš pisao. Još govore "Hadžija", isto sprdnja neka ebote. Također, ništa se konkretno ne kaže.
špekulacije
ono kad moraš napisat 1000 riječi a pojma nemaš šta se dešava...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 23 maj 2019, 15:52

:kafa:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 23 maj 2019, 15:58

belosevic28 je napisao/la:

:kafa:
Malo ljepše ovo naredni put, a ne zaebancija s Hadžijom. Haj što nemaš veze s menadžerstvom, al' što si nepismen. :shisha:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 23 maj 2019, 16:04

Po meni najveca enigma je Lazic . Status , ovo +1 god ? Ostane li (a sto nazalost sumnjam) 80% titule naredne god je na AFH .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 23 maj 2019, 16:13

Trebali bi produziti ugovore : Stanojevic , Crepulja , Sabanovic , Djokanovic i ako ima neko na koga sam zaboravio da ima ugovor do 30.6.2020

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 23 maj 2019, 16:21

paulus je napisao/la:Samo da konacno podaju pava tupavoj televiziji , ovo sa moja tv je stvano amateski i uzas za 1 ligu Lihenstajna
MojaTV je zakon za npr neodgovornu AS...često kvalitet prijenosa na našim tekmama odličan ;) :bih:

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 23 maj 2019, 16:26

Samozdravlje je napisao/la:Trebali bi produziti ugovore : Stanojevic , Crepulja , Sabanovic , Djokanovic i ako ima neko na koga sam zaboravio da ima ugovor do 30.6.2020

Handzic, Ahmetovic, Dupovac, Halilovic, Sisic, Sofranac, Dzafic, Crnicki, Salcinovic

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 maj 2019, 16:29

DV1989 je napisao/la:Poslije ovog duela ce se znati ko uzima ligu,a ko kup nazalost takva nam drzava .LP
Jesmo li saznali ljudino?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 23 maj 2019, 16:51

Zukanovic je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la:Trebali bi produziti ugovore : Stanojevic , Crepulja , Sabanovic , Djokanovic i ako ima neko na koga sam zaboravio da ima ugovor do 30.6.2020

Handzic, Ahmetovic, Dupovac, Halilovic, Sisic, Sofranac, Dzafic, Crnicki, Salcinovic
Ako imaju ponude , uz neko obestecenje bi pustio , ne zato sto ih ne gotivim nego da oni i klub budu zadovoljni . Naravno Ahmetovica ni pod razno , on ce u 40-toj moci donijeti prevagu zadnjih 30 min.
Ako nema zainteresovanih za ostalih 8 , pustio bih ih da im ugovor istekne i potom vjerovatno se zahvalio (Salcinovic mi je nepoznanica).

Sofranc ? Znam da ga raja gotivi , ali meni to iskreno ??? Vidjelo se da zna , ali samo 500 min za 1,5 god. Covjek promjenio 5 klubova u 3 god. dok nije dosao u FKS. Razumijem probleme sa djetetom , ali ... Da se razumijemo ne osudjujem(jer bi se mozda ogrijesio) , ali ... Nek zavrsi ugovor i neka je na svakom treningu i onda FK Sutjeska . Cudan igrac .

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 23 maj 2019, 17:02

Cuj ja ne pismen
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 23 maj 2019, 17:02

Zavisi koji klub ponudi i koliko. Nije isto kad ti Liverpool ponudi milion eura i PAOK. PAOKu su to najveća pojačanja, Liverpool te pare troši usput.

To mene zanima. Recimo da dodje Anderlecht... koliko vjeruju da će u Vladanu dobiti pravog golmana? Hoće li ga kupiti kao pojačanje ili će ponuditi sumu kao za nebitnog igrača.

Ako dodje neki klub i ponudi ovo drugo onda je bolje i Vladanu i nama da ostane jer je to signal i njemu da nemaju baš povjerenja u njega a mi bi samo nastavili tradiciju i nikakvu reputaciju sa tim ne bi pridobili.

Ako klub za igrača da veće pare onda je to signal da se vjeruje u njega i garant i njemu i nama da će dobiti priliku.

Kad govorim o Anderlechtu onda je to milion, dva, tri cifra. Ako bi došla Herta onda o pet, šest miliona. Za manje pare on nije jer mu nijedan klub koji svoja pojačanja kupuje za manje od milion neće omogućit adekvatan razvoj. On je to prerastao i samo bi tavorio u njemu.

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 23 maj 2019, 17:26

Arnelv52 je napisao/la:Zavisi koji klub ponudi i koliko. Nije isto kad ti Liverpool ponudi milion eura i PAOK. PAOKu su to najveća pojačanja, Liverpool te pare troši usput.

To mene zanima. Recimo da dodje Anderlecht... koliko vjeruju da će u Vladanu dobiti pravog golmana? Hoće li ga kupiti kao pojačanje ili će ponuditi sumu kao za nebitnog igrača.

Ako dodje neki klub i ponudi ovo drugo onda je bolje i Vladanu i nama da ostane jer je to signal i njemu da nemaju baš povjerenja u njega a mi bi samo nastavili tradiciju i nikakvu reputaciju sa tim ne bi pridobili.

Ako klub za igrača da veće pare onda je to signal da se vjeruje u njega i garant i njemu i nama da će dobiti priliku.

Kad govorim o Anderlechtu onda je to milion, dva, tri cifra. Ako bi došla Herta onda o pet, šest miliona. Za manje pare on nije jer mu nijedan klub koji svoja pojačanja kupuje za manje od milion neće omogućit adekvatan razvoj. On je to prerastao i samo bi tavorio u njemu.
On mora ostat i radi sebe i radi nas, steta je da ga zakucaju za klupu tamo negdje.
Ako bude branio na ovom nivou jos jednu-dvije sezone, potvrdice svoj talenat i stec neophodno samopouzdanje. Imamo para nema potrebe prodavat igrace za bambadava. Ja sam za to da se dokazu pa nek idu. Bolje prodat jednog kako treba nego 20 macaka u vreci, zaje*aces nekog jednom-dva puta i dobices etiketu "kineskih proizvoda", vlasnik ima para i nema potrebe da od dobrog posla pravi los.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 23 maj 2019, 17:45

Vladan se treba ugledati na Cimirota. Da odradi još jednu sezonu, pa nek ide. Iskustvo i rutinu da stekne, još jedan nivo da napreduje. Nije on još sazrio kao kao igrač, ovo mu je tek prva sezona. On ako sada ode, može sebi dobro karijeru zayebat, jer teško je dati nekom mladom golmanu priliku, još stranac, u nekom klubu, kad bi kikso, odma klupa, jer na zapadu je sve biznis. Nema tamo merhameta.
Vjerujem da je dovoljno pametan, što i jest, da ga neki menadžer ne prevari, nanjuše kao lešinari priliku, kao što su uradili sa bezbroj mladih igrača kojima je samo novac u glavi, a napredak i trofeji samo sporedne stvari. Imali smo bruku primjera. Nek njih samo pogleda gdje su sada. Da mu slava i previše samopouzdanje neprisjedne. Zato pameti samo.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 23 maj 2019, 17:50

19.06 je novi update na TM. mozda idemo sada na 10+ ? :kafa:

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 23 maj 2019, 18:02

Zukanovic je napisao/la:19.06 je novi update na TM. mozda idemo sada na 10+ ? :kafa:
Ako dovedemo trojicu od milion :kafa:
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, Burberry46 i 24 gosta.