Safet Sušić - Pape

bandit
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la bandit » 22 jun 2014, 03:03

Ajax je napisao/la: Ibricic ima ono nesto onaj vic. Koji Tino jos nema:
Trupko je vise zaboravio u zadnje 3 sezone nego sto ce Tino naucit' u sljedecih 13 ... :arrow:

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 22 jun 2014, 03:03

Pozdrav forumasi.Docekali ste ono sto sam govorio o nasem telecem pogledu.Neka tako i treba.Kad sam jos i akcije pravio da ga smjenimo jos u Gradaccu na prijayeljskoj ma jok ba on nas je odveo na svjetsko.ZINI MAJMUNE BOG TI DAO USTA.

kim
Kontakt:

Post Postao/la kim » 22 jun 2014, 03:05

Neberi brigu sajo, neće nijedan novinar protiv tebe, dok god se djele kese koje savez plaća, mi ćemo slaviti to što smo se plasirali, a ti što ćeš uzet lovu.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 22 jun 2014, 03:06

Jel ima neka tema dje se moze popljuvat Muhamed Konjic za svoj komentatorski poso. Poslije Papeta, najvise zivaca mi je pokido. Cisto eto da ga spomenem ,**** li ga nepismena.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 22 jun 2014, 03:07

Cim je KOlasinac ostao na klupi koji je izuzetno spreman,a Howedes iz Schalkea- igra za Njemacku jasan je promasaj selektora Susica..Nije mi jasno najavljuje bod i onda ubaci MEdunjanina Misimovica u sredinu i LUlica da mu drzi citavu stranu bez obzira na sudijsku kradju ali nije to bila ta igra koju smo ocekivali..Nelogicna je i izmjena Hajrovica u trenutku kad Lulic ne moze da stoji na nogama..

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 22 jun 2014, 03:07

Mozambik je napisao/la:Startna postava je bila iznenađujuća. Zbog čega nije igrao Kolašinac?

"Mi već mjesec dana radimo sa tim momcima, bio sam u dilemi koga da stavim na mjesto stopera. Bičakćić po meni nije spreman da odigra jaku utakmicu. Kolašinac je u svom klubu lijevi bek, teško ga je vratiti na stopera, oni su jaka i visoka ekipa, odlučio sam se za Šunjića, koji je korektno odradio posao".

Znaci Kolasinac je bio spreman, ali glupan je odlucio izaci na megdan Nigeriji bez lijevog beka. :tokralju:

Bravo teleca glavusino :clap: :clap: :clap:
Nek je nama krilo Lulic odigrao ljevog beka. A SEO zdrav cekao na klupi. Da je SEO zaigrao od pocetka zatvorio bi lijevu stranu nikad Emenike nebi onako probio i zabio gol, nikad !!!! :nene: :nene: :cry: :cry:
A Lula bi pravio darmar po toj lijevoj strani. Bas kao sto smo i igrali u zadnje cetriri utakmice. Zasto je mijenjao nesto sto je dobro ??????????
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 22 jun 2014, 03:23, ukupno mijenjano 1 put.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 22 jun 2014, 03:09

ako u ovoj groznoj,tuznoj situaciji ima ista dobro onda je to sto ce Safet Susic zvani Pape u srijedu zadnji put sjediti na klupi nase reprezentacije

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 jun 2014, 03:10

necu da pametujem osim sto cu reci Pape odlazi, ali ipak hvala ti za sve sto si ucinio.

Covjek dvije utkamice za redom on pravi dvije izmjene u 2 minute i automatski gubi 5 minuta tu ahahah.onda danasnja postava losa gdje Spaha mora da pokriva Lulicevu stranu koji je katastrofalan bio u ove dvije tekme..onda nakrjau izvodi najboljeg na terenu Hajroviica uz Pjanica bio najbolji gore i on uvodi odbranbenog igraca a trebas napad pojacat , dok ti Visca sjedi na klupi

ponavljam hvala ti pape za sve ali molim te odlazi !!!!!!
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 jun 2014, 03:13

donniedarko je napisao/la:Gdje je Parishp ? Jel ubija tugu grahom, zbog propasti mentora i vodje :?:
tonitarko jel ti drago ili ti je Jevrosim ne'aa veze sto smo ispali,ja mislim da ti je sad srce puno I takvim k'o ti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 22 jun 2014, 03:18

PerryFred je napisao/la:slika
slika
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

povratakotpisanih
Kontakt:

Post Postao/la povratakotpisanih » 22 jun 2014, 03:18

Ovaj poraz je isključivo Safetov, i on snosi odgovornost! Konačno bi svakome trebalo biti jasno da je vrijeme da Safet ode!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 22 jun 2014, 03:19

Ajax je napisao/la: slika
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
SAFETE ROKNI SE DEBILU JEDAN!
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 22 jun 2014, 03:21

harishp je napisao/la:
donniedarko je napisao/la:Gdje je Parishp ? Jel ubija tugu grahom, zbog propasti mentora i vodje :?:
tonitarko jel ti drago ili ti je Jevrosim ne'aa veze sto smo ispali,ja mislim da ti je sad srce puno I takvim k'o ti.
Ima veze sto smo ispali.Neko je tuzan zbog repke i drzave a neko ( citaj ti ) tuzan zbog ocitog prikaza amaterstva Susica. Ti i slicni tebi ste branili svaki potez. Zelim ti ugodno pracenje turske druge lige ako uopste bude imao sansu tamo ;) :wave:

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 22 jun 2014, 03:21

HAHAHHAHHAHHAHA!
Pa što je koji klinac ubacio Medunjanina? Mogao je samo zamenit Bičakčića sa Sunjićem, a sve ostalo kao protiv Argentine.
Ove njegove izjave su smešne i amaterske, on bi trebao par knjiga o nogometu da pročita i da shvati neke stvari, kakav maloumni panj, to je neverovatno.

PAPE ODLAZI!!!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 22 jun 2014, 03:22

Ako nisi spreman na promjenu filozofije i ako ćeš i dalje biti **** i šutiti kad su u pitanju naši najbolji igrači, molim te odstupi, večeras si nas prodao zajedno sa svojim pulenima Emirom i Edinom pizda vam materina, đubrad jedna
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 22 jun 2014, 03:23

DonCorleone je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Startna postava je bila iznenađujuća. Zbog čega nije igrao Kolašinac?

"Mi već mjesec dana radimo sa tim momcima, bio sam u dilemi koga da stavim na mjesto stopera. Bičakćić po meni nije spreman da odigra jaku utakmicu. Kolašinac je u svom klubu lijevi bek, teško ga je vratiti na stopera, oni su jaka i visoka ekipa, odlučio sam se za Šunjića, koji je korektno odradio posao".

Znaci Kolasinac je bio spreman, ali glupan je odlucio izaci na megdan Nigeriji bez lijevog beka. :tokralju:

Bravo teleca glavusino :clap: :clap: :clap:
BRAVO RETARDU; COBANE! IQ -35! Pokazao si sta BiH zna i da nije slucajno na SP, OSRAMOTILI SMO SE!
Ova Susiceva izjava govori sve o njemu. Koji vic majko mila, on Kolasinca vidina stoperu, a bek mu nije potreban. Usput za bekom je kukao 6 mjeseci. Sta je ovo majko mila?

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 22 jun 2014, 03:23

PerryFred je napisao/la:slika
Ovdje na forumu su razni clanovi prije utakmice pisali da je Nigerija napada samo na desnoj strani. Nazalost nas nisu vodili amateri s foruma nego jedna obicna budala zvana Safet.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 22 jun 2014, 03:23

harishp je napisao/la:
Homo sapiens sapiens, zar ti mene ne napade juce da Salihovic nece igrati i da prestanem praviti formacije sa njim?

Dakle kod tebe se moze komotno konstatirati da sve sto ti kazes jeste ispravno ako okrenes za 180 stepeni :urnebes: .

Eh moj homo sapiensu, nikada od tebe forumasa dobrog nece biti :lol: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 jun 2014, 03:24

legenda reala je napisao/la:Ako nisi spreman na promjenu filozofije i ako ćeš i dalje biti **** i šutiti kad su u pitanju naši najbolji igrači, molim te odstupi, večeras si nas prodao zajedno sa svojim pulenima Emirom i Edinom pizda vam materina, đubrad jedna
Da je napravio rez kao što je najavio nakon Egipta, bila bi druga priča. Ako misli ostajati na klupi, nekim igračima se mora zahvaliti, a neke staviti gdje im je mjesto. Zamjene imamo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 22 jun 2014, 03:24

Znate sta je najgore od svega ljudi?STO MI NEMAMO EBENE LICNOSTI KOJA CE ZNATI UPUTITI KRITIKU NA RACUN SELEKTORA I DETALJNO JE OBRAZLOZITI!Ni novinara,a ne legendi.Ivica je previse star,bolestan i previse voli Papeta da bi kritikovao!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.