Trupko je vise zaboravio u zadnje 3 sezone nego sto ce Tino naucit' u sljedecih 13 ...Ajax je napisao/la: Ibricic ima ono nesto onaj vic. Koji Tino jos nema:

Trupko je vise zaboravio u zadnje 3 sezone nego sto ce Tino naucit' u sljedecih 13 ...Ajax je napisao/la: Ibricic ima ono nesto onaj vic. Koji Tino jos nema:
Nek je nama krilo Lulic odigrao ljevog beka. A SEO zdrav cekao na klupi. Da je SEO zaigrao od pocetka zatvorio bi lijevu stranu nikad Emenike nebi onako probio i zabio gol, nikad !!!!Mozambik je napisao/la:Startna postava je bila iznenađujuća. Zbog čega nije igrao Kolašinac?
"Mi već mjesec dana radimo sa tim momcima, bio sam u dilemi koga da stavim na mjesto stopera. Bičakćić po meni nije spreman da odigra jaku utakmicu. Kolašinac je u svom klubu lijevi bek, teško ga je vratiti na stopera, oni su jaka i visoka ekipa, odlučio sam se za Šunjića, koji je korektno odradio posao".
Znaci Kolasinac je bio spreman, ali glupan je odlucio izaci na megdan Nigeriji bez lijevog beka.![]()
Bravo teleca glavusino![]()
![]()
tonitarko jel ti drago ili ti je Jevrosim ne'aa veze sto smo ispali,ja mislim da ti je sad srce puno I takvim k'o ti.donniedarko je napisao/la:Gdje je Parishp ? Jel ubija tugu grahom, zbog propasti mentora i vodje
PerryFred je napisao/la:
SAFETE ROKNI SE DEBILU JEDAN!Ajax je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
Ima veze sto smo ispali.Neko je tuzan zbog repke i drzave a neko ( citaj ti ) tuzan zbog ocitog prikaza amaterstva Susica. Ti i slicni tebi ste branili svaki potez. Zelim ti ugodno pracenje turske druge lige ako uopste bude imao sansu tamoharishp je napisao/la:tonitarko jel ti drago ili ti je Jevrosim ne'aa veze sto smo ispali,ja mislim da ti je sad srce puno I takvim k'o ti.donniedarko je napisao/la:Gdje je Parishp ? Jel ubija tugu grahom, zbog propasti mentora i vodje
Ova Susiceva izjava govori sve o njemu. Koji vic majko mila, on Kolasinca vidina stoperu, a bek mu nije potreban. Usput za bekom je kukao 6 mjeseci. Sta je ovo majko mila?DonCorleone je napisao/la:BRAVO RETARDU; COBANE! IQ -35! Pokazao si sta BiH zna i da nije slucajno na SP, OSRAMOTILI SMO SE!Mozambik je napisao/la:Startna postava je bila iznenađujuća. Zbog čega nije igrao Kolašinac?
"Mi već mjesec dana radimo sa tim momcima, bio sam u dilemi koga da stavim na mjesto stopera. Bičakćić po meni nije spreman da odigra jaku utakmicu. Kolašinac je u svom klubu lijevi bek, teško ga je vratiti na stopera, oni su jaka i visoka ekipa, odlučio sam se za Šunjića, koji je korektno odradio posao".
Znaci Kolasinac je bio spreman, ali glupan je odlucio izaci na megdan Nigeriji bez lijevog beka.![]()
Bravo teleca glavusino![]()
![]()
Ovdje na forumu su razni clanovi prije utakmice pisali da je Nigerija napada samo na desnoj strani. Nazalost nas nisu vodili amateri s foruma nego jedna obicna budala zvana Safet.PerryFred je napisao/la:
Homo sapiens sapiens, zar ti mene ne napade juce da Salihovic nece igrati i da prestanem praviti formacije sa njim?harishp je napisao/la:tonitarko jel ti drago ili ti je Jevrosim ne'aa veze sto smo ispali,ja mislim da ti je sad srce puno I takvim k'o ti.donniedarko je napisao/la:Gdje je Parishp ? Jel ubija tugu grahom, zbog propasti mentora i vodje
Da je napravio rez kao što je najavio nakon Egipta, bila bi druga priča. Ako misli ostajati na klupi, nekim igračima se mora zahvaliti, a neke staviti gdje im je mjesto. Zamjene imamo.legenda reala je napisao/la:Ako nisi spreman na promjenu filozofije i ako ćeš i dalje biti **** i šutiti kad su u pitanju naši najbolji igrači, molim te odstupi, večeras si nas prodao zajedno sa svojim pulenima Emirom i Edinom pizda vam materina, đubrad jedna
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.