Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

pasica
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la pasica » 08 dec 2015, 12:04

Pecinari, kad cete na gostovanje?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

dell21
Kontakt:

Post Postao/la dell21 » 08 dec 2015, 12:05

usmrdi nam temu ovaj iz ........

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 08 dec 2015, 12:07

rigotina je napisao/la:
Orton je napisao/la:@Vulture onanisu ti balije po kicmenom stubu fasistickom.
**** te tata u anal debilni.
grozno izražavanje, nadam se da će administracija sankcionirati ovakave ispade. morao sam prijaviti post.
Podrzavam. I ja kada vidim ovakvo izrazavanje povracam. :puke:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 08 dec 2015, 12:08

pinoglavi je napisao/la:Nije Amer nego Azmir!!!! :lol:
Uncle Sam

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 dec 2015, 12:08

Nema tu mrznje sa nase strane vec neka negativnost i predrasuda sa tvoja da odmah mi sve mrzimo, da niste dobrodosli u BiH, a i sam si rekao da mislis da je Borac iz RS-a i da ne priznajes BiH dok su svi klubovi nasi, to znaci da mozda ti ispoljavas tu mrznju?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 08 dec 2015, 12:09

Ovaj forum je zrel za jedan Odbor za normalizaciju. Admin moze komotno bez razmisljanja velika izbrisati zadnjih 10 stranica... Znaci uzas...
NK Široki Brijeg

dell21
Kontakt:

Post Postao/la dell21 » 08 dec 2015, 12:11

Nema sta odbor nego jednostavno iskljuciti ovog i sve ce biti normalno pokvari nam temu.

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 08 dec 2015, 12:12

Probisvjet je napisao/la:
rigotina je napisao/la:
grozno izražavanje, nadam se da će administracija sankcionirati ovakave ispade. morao sam prijaviti post.
sramota je kako se pojedinci ovdje izrazavaju i to sve redom iz sarajeva. kakva količina neodgoja. administracijo reagiraj!
goveđigulašmajka

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 08 dec 2015, 12:14

rigotina je napisao/la:
rigotina je napisao/la:
sramota je kako se pojedinci ovdje izrazavaju i to sve redom iz sarajeva. kakva količina neodgoja. administracijo reagiraj!
Ne stavljaj nas sve u isti koš

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 08 dec 2015, 12:14

Ljudi,vodite ljubav,a ne rat.

Sloboda sampion :bih: :zviz:
Sloboda je moja nacija

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 08 dec 2015, 12:15

Gator je napisao/la:
rigotina je napisao/la:
rigotina je napisao/la: Podrzavam. I ja kada vidim ovakvo izrazavanje povracam. :puke:
Ne stavljaj nas sve u isti koš
sortirajte se
goveđigulašmajka

Vulture
Kontakt:

Post Postao/la Vulture » 08 dec 2015, 12:18

Probisvjet je napisao/la:
Vulture je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:Vulture borac je klub iz. BiH a tvoje navijače su osnovali većinom oni koji vole BiH ... Mada ne vjerujem da se ti toga sjećaš

Šumska i federacija su tekndvije tvorevine koje su zanemarive kada se pomene republika BIH i mi svi kao stanovnici BiH... Tako da odhebes od Bosne i ako ti se nešto ne svidja vazda možeš otići preko Drine tamo vas "vole" ko zagrepčani Hercegovca

Neka vam ukinu dug sta fali... Meni je to OK samo neka sport ozdravi, ali je jadno čitati kako "mi imamo Kamiondžije i tana" a u RS ima nekoliko milionera koji ne znaju koliko im je bogatstvo... Prvi mile ronhil. Što niste kao fks napravili plan rada, prezentacije, privukli sponzore... Sarajevo je vratilo oko 7 mil duga ukupnog sa svim potraživanja... Nije to "malo" kako ti pišes i izmisljas....naravno, taj dug borca kad j etoliki Pokažite Ko ga je napravio , kada... Dignite tužbe?
Nije sveto slovo niti je preko 10/mil duga zajebancija

I na kraju , baskijska liga.. A ko je vama kriv što su vam svi klubovi osim radnika goli racku? Balije?
Borac je klub prvenstveno iz RS, jer smo shvatili odavno da u bih nismo dobrodosli. A i ta republika bih, ni mi, a ni Hrvati iz hercegovine koliko vidim nisu nesto nakloni prema njoj. Tako da suplja prica! Uostalom, mi i vi (horde zla) smo bili prije rata u dobrim odnosima, mada rat je poremetio sve, a kao sto vidim, i dalje remeti, pa sinocna prica o Borcu na stranama 1979 i 1980 je bila napadacki nastrojena upravo zbog tog rata.

Takodje, i vi odyebite od Borca i Republike Srpske, ipak ste sad ovo vi prvi zapoceli, kao znate od nas bolje sta je kod nas u toku.. Gluposti lupate. A ako bas mislis da rovim nosom po tudjim temama i klubovima, evo udji mi u profil i pogledaj postove (ima ih oko 100, malo vise) i vidi o cemu sam pisao, i na koje teme. Ugl na Borcevu glavnu, i ovdje, ali najcesce kad neko spomene Borac, pa ja nesto dodam, dakle... Pogledaj, ne budi lijen ;)

Pa imamo mi dodu, istina, ali hoces ti sad dodu za rukav, pa ajde u Borac, ulazi pare, prodaj svoje vikendice, stanove, makine... Hoces malo sutra! Nece, pa nece, sta sad. I tako on nije odavde, vec iz jedne selendre iz susjedne nam opstine, ne zna on o BL nista, a jos ga i samo kosarka od sporta zanima, i sta dobijes? Kk potkozarje, hibrid, tzv. IGOKEU. Toliko o njegovom ulaganju u Borac, kao sportski kolektiv. Neka hvala, njegov novac sto dalje od Borca.

Balije, jer je SUMSKA. Prost razlog ;) Ja bih licno da rata nije ni bilo, pa svi smo mi tu, isti narod, isti jezik ako cemo iskreno, ali na proslost ne mogu da uticem, a ni na sadasnjost kao pojedinac. A onda vidim da vrijedjaju moje, e pa necemo tako.
Navijaci Borca moraju malo vise potrositi energije, malo degeneka lopovima koji su nabijali dug, malo protesta jbg. Imam ja dosta prijatelja u BL i oni detektuju da tamo narod nema muda da protestvuje za bio sta ili se pobuni. I nas su pokrali. Da se nismo digli ne bi rijesili nista.
I bezveze ti je prica da mi iz federacije zelimo da nema Borca. Naprotiv. Nismo mi iz federacije ili iz **** pokrali Borac. Vasi zele da nema Borca, oni su ga i pokrali, doveli u ovu situaciju, isto kao sto su nas nasi krali. Podignite malo guzove i pokazite muda.
Pa znam da niste vi, osim savez rezultatski nekad, mada to je drugo vec. Nasi politicari, da. A sto se tice naroda, pa banjalucani su dosta postali pasivni sto se tice sporta, mnogo vise se opredjeljuju za gudru, kafice, izlaske, postaju sminkeri. U pravu si sto se toga tice, dosta njih nema muda obican grafit napisati, a kamoli nesto takvo. Mada nisu svi takvi ;)
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87

$ & " & & & '!

? ", $ $ " "!

Vulture
Kontakt:

Post Postao/la Vulture » 08 dec 2015, 12:20

MortemHz je napisao/la:Nema tu mrznje sa nase strane vec neka negativnost i predrasuda sa tvoja da odmah mi sve mrzimo, da niste dobrodosli u BiH, a i sam si rekao da mislis da je Borac iz RS-a i da ne priznajes BiH dok su svi klubovi nasi, to znaci da mozda ti ispoljavas tu mrznju?
Ahaa, jasta, jasta... A vi kad god pomenete Borac, odmah sumska (jel' toliko tesko napisati srpska kao svi normalni), pa onda nama dodo smjesta sve, sta god pozelimo, ne bi postojali da nema njega, mi samo na neposten nacin pobjedjujemo, da ima pravde, gubili bi svaku 5:0, ma da, nema tu ni trunka mrznje, pa onda ispascemo, pa odmah donosenje zakona o sportu koji bi UNAPRIJEDIO sport i u rs i u bih nabijate na noz... Nema tu sa vase strane nimalo mrznje, kakvi..
Zadnja izmjena: Vulture, dana/u 08 dec 2015, 12:26, ukupno mijenjano 1 put.
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87

$ & " & & & '!

? ", $ $ " "!

silvestar1
Kontakt:

Post Postao/la silvestar1 » 08 dec 2015, 12:23

Mene zanima koliko sudac u Bih dobije po utakmici za sudjenje??

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 08 dec 2015, 12:23

Vulture je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Nema tu mrznje sa nase strane vec neka negativnost i predrasuda sa tvoja da odmah mi sve mrzimo, da niste dobrodosli u BiH, a i sam si rekao da mislis da je Borac iz RS-a i da ne priznajes BiH dok su svi klubovi nasi, to znaci da mozda ti ispoljavas tu mrznju?
Ahaa, jasta, jasta... A vi kad god pomenete Borac, odmah sumska (jel' toliko tesko napisati sprska kao svi normalni), pa onda nama dodo smjesta sve, sta god pozelimo, ne bi postojali da nema njega, mi samo na neposten nacin pobjedjujemo, da ima pravde, gubili bi svaku 5:0, ma da, nema tu ni trunka mrznje, pa onda ispascemo, pa odmah donosenje zakona o sportu koji bi UNAPRIJEDIO sport i u rs i u bih nabijate na noz... Nema tu sa vase strane nimalo mrznje, kakvi..
čini se da je ipak teško
goveđigulašmajka

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 08 dec 2015, 12:26

silvestar1 je napisao/la:Mene zanima koliko sudac u Bih dobije po utakmici za sudjenje??
Glavni sudija dobije 500 dnevnicu i plaćenu kilometražu, a pomoćnici po 300 - te troškove snosi generalni sponzor (BH Telecom).
Samo Saraj'vo.

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 08 dec 2015, 12:26

silvestar1 je napisao/la:Mene zanima koliko sudac u Bih dobije po utakmici za sudjenje??
kad je željo uzimo titule dobijali su malo više, u zadnje 2 godine malo manje
goveđigulašmajka

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 08 dec 2015, 12:27

@Vulture

može onda i pravoslavna, lakše je :kafa:

teteac8684
Kontakt:

Post Postao/la teteac8684 » 08 dec 2015, 12:27

rigotina je napisao/la:
Uh što je neko pametan, uh uh... :bow:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 08 dec 2015, 12:27

rigotina je napisao/la:
:lol: :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.