FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- roy_makaay
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
Čestitam na pobjedi,nego da vas pitam imal ovaj Pazzini pravo nastupa u LP,s obzirom da je igrao sa Sampom u kvalifikacijama za istu.PS:Ovaj transfer vam je pun pogodak.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
- Interista di cuore
- Kontakt:
na zalost nema pravo nastupa u LP...a stvarno je dobar igrac,klasicni napadac,njuskalo,zna zabit go...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- roy_makaay
- Kontakt:
Dobro sad nažalost,kako komeInterista di cuore je napisao/la:na zalost nema pravo nastupa u LP...a stvarno je dobar igrac,klasicni napadac,njuskalo,zna zabit go...

Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
- Interista di cuore
- Kontakt:
Milito jedva hoda po terenu
cuva se za LP

cuva se za LP

Bio sam vani, a u vecini lokala se prati City (citaj Dzeko)
tako da sam rezultat pratio putem telefona, kad sam vidio 3:2, skocim ja onako, svi gledaju u mene
jos govorim jaranu prije tekme, reko Eto'o daje 100 % , vidim Pazzo odma pokazuje klasu, Pastore hvala ti
I eto tako, ako uhvatim da pogledam neke highligtse, vidjet cu malo bolje sta se desavalo, sve u svemu
Forza Inter !!!!

jos govorim jaranu prije tekme, reko Eto'o daje 100 % , vidim Pazzo odma pokazuje klasu, Pastore hvala ti

I eto tako, ako uhvatim da pogledam neke highligtse, vidjet cu malo bolje sta se desavalo, sve u svemu
Forza Inter !!!!
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Interista di cuore
- Kontakt:
Ma sta reci, pokazali smo snagu, steta, svarno steta sto Pazzo ne moze igrati LP, ali dobro sta se moze
al kako Santon ispade kod gola
steta stvarno, mozda je bolje za njega da ode negdje na posudbu, u neki stabilan klub, da stekne iskustvo
al kako Santon ispade kod gola

Call the coroner!
- Interista di cuore
- Kontakt:
teska srca,al mislim da mu je ovo bila zadnja sansa...mozda sta i bude od njega iduce sezone,ili mozda nekim cudom i ove,al teesko,nema samopuzdanja,nije to to...
nisam gledo tekmu, zanima me kako je coutinho odigrao poslije povrede, shematski je bilo prikazano da igra srednjeg veznog, sto me cudilo jer je kod rafe igrao lijevo??
Pazza Inter Amala
Upravo ono što sam govorio prije nekoliko dana se obistinilo,moramo imati par igrača na klupi koji mogu promijeniti stanje na terenu i unijeti živost.Genije je napisao/la:Znal ko nešto o ovom što nam je došao iz bajerna?
Pacini je tu da popunjava lošu igru milita i eta,tačnije da imamo igrača na klupi koji može promijeniti stanje na terenu i mislim da nam još jedan takav treba u sredini.
Pandeva će sad povući u sredinu,uskoro se vraća sneider pa će biti više opcija u prvih 11.
Treba tražiti za muntarija makar 6-7 miliona da ans pogura na ljeto vezano za sančeza.
Inter ne treba bacati ogromne pare za igrače na pozicijama gdje već imamo kvalitetna rješenja,trebaju nam igrači tipa kastaginosa koji će za 2-3 godine zamijeniti eta,milita itd(iako je lik krilo samo slikovito objašnjavam).
Santona probat na lijevom veznom jer se ne snalazi najbolje u odbranbenim zadacima(protiv jačih ekipa).
Lagano podmlađivanje ide polako,na golmansko mjesto nema potrebe jer cezar tek ulazi u najbolje golmanske godine.
U odbrani ranokija i santon,u sredini koutinjo,mariga a još je mlad i snajder, u napadu alibec,kastaginos,pa i pacini je relativno mlad.
Pojačat skauting i planski popunjavat prvih 11 sa nešto skupljim transferom,jednim u sezoni dok ovih manjih po budžetu što više pojačat tipa koutinjo,kastaginos itd.
Imajući u vidu da je imao solidno dugu povredu jako dobro je odigrao,dosta dobra kontrola lopte,prodori ali pasovi i jačina i preciznost šuta mora unaprijediti pod hitno.endem_ je napisao/la:nisam gledo tekmu, zanima me kako je coutinho odigrao poslije povrede, shematski je bilo prikazano da igra srednjeg veznog, sto me cudilo jer je kod rafe igrao lijevo??
Danas mu je mota na šesnaest ostavio loptu na volej koju je coutinho lagano fulio i umalo vrat polomio.
Takođe mora ojačati za duele kako bi prodori doveli do rezultata tj. asistencija i golova ali lik ima to nešto i djeluje mi kao pato samo malo defanzivnije orijentisan.
endem_ je napisao/la:nisam gledo tekmu, zanima me kako je coutinho odigrao poslije povrede, shematski je bilo prikazano da igra srednjeg veznog, sto me cudilo jer je kod rafe igrao lijevo??
imao je par prodora,al nista konkretno,,imao jedan sut,,fin prodor ,,al nema snage,,izgledalo kao da se vuče po terenu,,
moje mišljenje
- Interista di cuore
- Kontakt:
Coutinho nista posebno,prva mu je utakmica nakon povrede,vidjet cemo ga u narednim utakmicama...
pokusat cemo da dovedemo lijevog beka do kraja prelaznog roka...ime se jos ne spominje,al eto to su zadnje informacije.
pokusat cemo da dovedemo lijevog beka do kraja prelaznog roka...ime se jos ne spominje,al eto to su zadnje informacije.
Ne bi bilo lose pokusati vratiti Maxwella 

Call the coroner!
- Interista di cuore
- Kontakt:
Nagatomo i Criscito su dva imena koja se povezuju za ovaj sutrasnji zadnji dan prelaznog roka...za Criscita je valjda vec bio kontakt sa Genovom,pa cemo vidjet sta ce bit od svega.
ma neka Maxwella tamo gdje jest...
ma neka Maxwella tamo gdje jest...
Taj Japanac je na radaru mnogih velikana, pominjali su se Barcelona, Juventus...ne znam, vidjet cemo
Uvjeren sam da Criscito nije nista bolji od postojecih koje imamo, a pritom je i skup
svejedno, dobra bi pojacanja bili i jedan i/ili drugi
Uvjeren sam da Criscito nije nista bolji od postojecih koje imamo, a pritom je i skup

svejedno, dobra bi pojacanja bili i jedan i/ili drugi
Call the coroner!
- Interista di cuore
- Kontakt:
Nagatomo je valjda prvi izbor...za Criscita bi otiso i Santon
hvala Bogu da se sutra zavrsava ovaj prelazni rok,smorise ove glasine

hvala Bogu da se sutra zavrsava ovaj prelazni rok,smorise ove glasine

- Omerbavarac
- Kontakt:
Sutra ce ti biti najgore. Obicno taj zadnji dan zna biti itekako stresan.Interista di cuore je napisao/la: hvala Bogu da se sutra zavrsava ovaj prelazni rok,smorise ove glasine

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
PAZZINI !!!!!!!!!!! FORZZAAAAAA INTER !!!!
U mom srcu ne postoji ništa drugo
> Željezničar 1921 <
> Željezničar 1921 <
ma nece, nema toga u januaru, da je august, bilo bi gustoOmerbavarac je napisao/la:Sutra ce ti biti najgore. Obicno taj zadnji dan zna biti itekako stresan.Interista di cuore je napisao/la: hvala Bogu da se sutra zavrsava ovaj prelazni rok,smorise ove glasine

Call the coroner!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.