BiH - Wales / Kipar - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: BiH - Wales / Kipar - BiH
Prvo da se izvinem starijim, zrelijim i normalnom ljudima na ovome što ću reći .. :"Šta *erete više, kada gubimo pljujete, kada pobjedimo pljujete...šta hoćete više" ??? idite u klubove i diskoteke , tamo je ionako obdanište gdje god da se okreneš i tu ionako niko od vas nema mira,
pa tamo *erite i budite heroji nacije i selektori...pišonje jedne !!!!
- Nerminovic
- Kontakt:
Sve ja znam, samo sto ti ja necu previse pricati, doce taj dan pa ces sve znatiAnelMid je napisao/la:A vi sa vasim transparentima samo pravite dzabe nemir,slušaj ne sjedite vi sanjim u kabini već njegovi saigraci i nek oni sude a ne vi na tribinamaNerminovic je napisao/la:TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
VRANJESU YEBEM SVE PO SPISKU FUJ YEBEM LI MAMU BEZOBRAZNU NESTO NAM OPSAVAO KAD SMO DIGLI TRANSPARENT
BARAZZZZZZ IDEMO SLAVITI ALEEEEEEEE
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ovo veceras je bilo pravo neugodno za gledati,sto zbog igre sto zbog rezultata
Ali dobro je,necemo pljuvati. U barazu cemo izbjeci Dance i prolazimo aBda na Euro. Bit cemo u barazu i kompletniji i sve.
Napred Bosno ljubavi moja!!

Ali dobro je,necemo pljuvati. U barazu cemo izbjeci Dance i prolazimo aBda na Euro. Bit cemo u barazu i kompletniji i sve.
Napred Bosno ljubavi moja!!

Teorija zavjere:
Svedska : Slovenija
Madjarska : Danska
Ukrajina : Irska
Bosna : Norveska
Svedska : Slovenija
Madjarska : Danska
Ukrajina : Irska
Bosna : Norveska
Kakav transparent, sta je pisalo.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
- hakkaDunne
- Kontakt:

Necu nista rec, pa gledaj timova. Kad vidim Albaniju, ebolu dobijem.
High jump is not just a sport. It's way of life. TRACK AND FIELD!
Bosnian all the way!1921!
- ElCartel11
- Kontakt:
Totalno slaba igra nase reprezentacije, sa ovakvom igrom mi nemamo sta traziti u dodatnim kvalifikacija, pa nas ce i Slovenci nabiti ako budemo ovako igrali. Odbrana ocajna, skroz amaterski su izgledali u pojedinim momentima, Sunjic mozda jedini medju njima dostojan dobre ocjene ali je i on dosta zayebo kod 2 gola, jer nikako ne ici u blok igracu koji sutira je takodje dosta amaterski. Spahic isto, dobro on nas je vec navikao da vazne utakmice podbaci. Sta onda reci za Begu, danas kao da je neki drugi golman bio na golu, za svaku visoku loptu sam strahovao nesjecam se, da je pokupio i jednu. Za prvi gol 90% njegova krivica a ostalo nasoj odbrani koji su ispali opet smjesni, za 2 gol takodje. Zukanovic i Mujdza tu i tamo, mada vise ocekujem od njih da probijamo po stranama. Lulicu svaka cast za vecerasnju partiju i to je onaj Lulic, sto ga zelimo gledati u repki, borben, smiren, sjajni centarsutevi. Medunjanin takodje, jos kad uzmemo u obzir, da je na tribini u svom klubu, mislim da je danas najbolji bio u veznom redu zajedno sa Lulom. I Pjanic nas je vec navikao na slabe igre u repki, dok god on ne proigra mi cemo se ovako muciti, jer brez veze ni jedna ekipa nece dobro igrati. Visca je bio solidan da tako kazem, mada nije to onaj Visca kakvog zelimo i ako ovako nastavi definitivno ce otici iz prvih 11. Ibisevic veceras solidna partija takodje, jbg ono mu nije unislo u gol i to ga je syebalo skroz. Ipak se je trudio, borio, samo sto mi cudno da ni jednog skoro skoka nije dobivao, niti je isao na te visoke lopte sa nekom odlucnoscu kao, da mu se nije dalo skakati.
Djuric, svaka cast momce, ti kad si u igri i kad lopta ide po zraku prema tebi, ja vec znam da je tvoja
Mesa ce morati itekako poraditi na nasoj odbrani i veznoj liniji. Odbrana nam je dosta nesigurna i izgleda neuigrana. Vezna linija brez pravih ideja, nema vise onog naseg ''da vezemo igru''. Sad je to sve nesto na silu, ubacaji u 16-erac pa ako zabijemo-zabijemo. U defanzivnom smislu, takodje sredina dosta losa, brez pravog pressinga i razbijanja igre. Svi se samo gledaju kad suparnik ima loptu i totalno brez agresivnosti.
Mora to mnogo bolje biti, jer u barazu nema slabih repki svaka ce ici ''na kost'', jer je ulog jednostavno prevelik. Ovo nije pljuvanje igraca, iznosim samo svoje misljenje i nadam se, da cemo popraviti svoju igru. Podrska Mesi i mislim, da ce to on sa svojim saradnicima detaljno izanalizirati i posloziti kako treba, pa da prodjemo i taj baraz.
Djuric, svaka cast momce, ti kad si u igri i kad lopta ide po zraku prema tebi, ja vec znam da je tvoja

Mesa ce morati itekako poraditi na nasoj odbrani i veznoj liniji. Odbrana nam je dosta nesigurna i izgleda neuigrana. Vezna linija brez pravih ideja, nema vise onog naseg ''da vezemo igru''. Sad je to sve nesto na silu, ubacaji u 16-erac pa ako zabijemo-zabijemo. U defanzivnom smislu, takodje sredina dosta losa, brez pravog pressinga i razbijanja igre. Svi se samo gledaju kad suparnik ima loptu i totalno brez agresivnosti.
Mora to mnogo bolje biti, jer u barazu nema slabih repki svaka ce ici ''na kost'', jer je ulog jednostavno prevelik. Ovo nije pljuvanje igraca, iznosim samo svoje misljenje i nadam se, da cemo popraviti svoju igru. Podrska Mesi i mislim, da ce to on sa svojim saradnicima detaljno izanalizirati i posloziti kako treba, pa da prodjemo i taj baraz.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Svaka cast majstore, ovom narodu Bog udovoljit ne moze, bolesni umovi koji jedva cekaju da se repka negdje oklizne da bi mogli prosipat neke svoje ideje jednostavno iskompleksirani ljudi koji nisu ostvareni u zivotu gadovii pravi ...Trinity74 je napisao/la:Prvo da se izvinem starijim, zrelijim i normalnom ljudima na ovome što ću reći .. :"Šta *erete više, kada gubimo pljujete, kada pobjedimo pljujete...šta hoćete više" ??? idite u klubove i diskoteke , tamo je ionako obdanište gdje god da se okreneš i tu ionako niko od vas nema mira,
hakkaDunne je napisao/la:Necu nista rec, pa gledaj timova. Kad vidim Albaniju, ebolu dobijem.

Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
BvB09 je napisao/la:hakkaDunne je napisao/la:Necu nista rec, pa gledaj timova. Kad vidim Albaniju, ebolu dobijem.![]()

- akisarajevo92
- Kontakt:
nikako da skontam kako nasi igraci se ne mogu izboriti za bolji status u klubu ili transfer, (Medunjanin, Djuric)
Don't believe the hype.
kako je ostvareni ?Bizii6 je napisao/la:Svaka cast majstore, ovom narodu Bog udovoljit ne moze, bolesni umovi koji jedva cekaju da se repka negdje oklizne da bi mogli prosipat neke svoje ideje jednostavno iskompleksirani ljudi koji nisu ostvareni u zivotu gadovii pravi ...

-
- Kontakt:
Nikako mi nije jasno kako se Djuric ne moze izboriti za mjesto u ekipi koja se takmici u talijanskoj 2.ligi, jer ocito je da momak ima kvalitet, treba da im bude glavni igrac a ne da povremeno ulazi sa klupe.
- hakkaDunne
- Kontakt:
akisarajevo92 je napisao/la:nikako da skontam kako nasi igraci se ne mogu izboriti za bolji status u klubu ili transfer, (Medunjanin, Djuric)
Stara dobra - Bosanac mora biti najbolji, da bi dokazao prosječnost.
Selam alejk, tebe kad covjek vidi gasi racunar zdrao hahahBelmin6 je napisao/la:kako je ostvareni ?Bizii6 je napisao/la:Svaka cast majstore, ovom narodu Bog udovoljit ne moze, bolesni umovi koji jedva cekaju da se repka negdje oklizne da bi mogli prosipat neke svoje ideje jednostavno iskompleksirani ljudi koji nisu ostvareni u zivotu gadovii pravi ...![]()
![]()
baš onako kako sam očekivao. odbrana jr katastrofa
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- anonymousHD
- Kontakt:
Ključaj temu, nema više potrebe da se išta piše na njoj.
- hakkaDunne
- Kontakt:
Možete se složiti sa mnom ili ne, ali ovaj sadašnji Euro će bit gola **** sa ovakvim ekipama. **** ti to takmičenje, kad nema Holandije da Furija strepi od Robbena. Evo i sad će Danska vjv otpast, pa nema Lorda, pa i tako to. A što mi najteže pada, ako ne prođemo nema Avdije
((

- invincible1921
- Kontakt:
Realno previse blijed utisak u kvalifikacijama....kao sto sam i napiso ranije vise srece nego znanja i pameti...nece moci tako dovijeka. Imali smo nevjerovatnu srecu. Prvo realn ogledano mozda i najslabija grupa kvalifikacija....dobili amatere, dvije poluamaterske repke, Bejla i Belgiju. Drugo svi moguci rezultati nam isli na ruku, baraz nam iso na ruku ako se to moze sad rec....U ovako smijesnoj grupi da budemo jedva treci je totalni fijasko
al et nadam se da ce se popravit do baraza ako nista igra...
Eh da igra....dobili smo vels i kipar iz nicega. Dva prekida i eurogo...prakticno bez akcije, bez icega. Posebno boli sto nas je objektivno gledano nadigrala amaterska ekipa....pusti pricu rezultat ovo ono, nije se smjelo desit da protiv kipra strepis za pobjedom, a mi jesmo i to itekako. Ovim do sada prikazanim Euro nismo zasluzili ni po cemu, ali nadam se da ce u barazu zasluzit i opravdat kvaliet koji im se pripisuje
Vidim neki pisu za medunjanina nije im nesto jasno...pa vazda je i radio manje vise ovo. Jedna dobra partija i onda ga nema nigdje. Dobar protiv ekipa koje su dosta slabije od nas i nekad je zna uvalit sa 20+ metara i to je to....Ako igrac ne moze da bdue na klupi u klubu koji se bori za opstanak to dovoljno govori tu nema greske.

Eh da igra....dobili smo vels i kipar iz nicega. Dva prekida i eurogo...prakticno bez akcije, bez icega. Posebno boli sto nas je objektivno gledano nadigrala amaterska ekipa....pusti pricu rezultat ovo ono, nije se smjelo desit da protiv kipra strepis za pobjedom, a mi jesmo i to itekako. Ovim do sada prikazanim Euro nismo zasluzili ni po cemu, ali nadam se da ce u barazu zasluzit i opravdat kvaliet koji im se pripisuje
Vidim neki pisu za medunjanina nije im nesto jasno...pa vazda je i radio manje vise ovo. Jedna dobra partija i onda ga nema nigdje. Dobar protiv ekipa koje su dosta slabije od nas i nekad je zna uvalit sa 20+ metara i to je to....Ako igrac ne moze da bdue na klupi u klubu koji se bori za opstanak to dovoljno govori tu nema greske.
=\_1921_/=
VJERUJ U BOGA I U MILANA ! ! !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.