BiH - Wales / Kipar - BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Trinity74
Kontakt:

Re: BiH - Wales / Kipar - BiH

Post Postao/la Trinity74 » 14 okt 2015, 00:07

Prvo da se izvinem starijim, zrelijim i normalnom ljudima na ovome što ću reći .. :"Šta *erete više, kada gubimo pljujete, kada pobjedimo pljujete...šta hoćete više" ??? idite u klubove i diskoteke , tamo je ionako obdanište gdje god da se okreneš i tu ionako niko od vas nema mira,
pa tamo *erite i budite heroji nacije i selektori...pišonje jedne !!!!

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 14 okt 2015, 00:08

AnelMid je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
VRANJESU YEBEM SVE PO SPISKU FUJ YEBEM LI MAMU BEZOBRAZNU NESTO NAM OPSAVAO KAD SMO DIGLI TRANSPARENT

BARAZZZZZZ IDEMO SLAVITI ALEEEEEEEE

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
A vi sa vasim transparentima samo pravite dzabe nemir,slušaj ne sjedite vi sanjim u kabini već njegovi saigraci i nek oni sude a ne vi na tribinama

Sve ja znam, samo sto ti ja necu previse pricati, doce taj dan pa ces sve znati

Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 14 okt 2015, 00:08

Ovo veceras je bilo pravo neugodno za gledati,sto zbog igre sto zbog rezultata :D
Ali dobro je,necemo pljuvati. U barazu cemo izbjeci Dance i prolazimo aBda na Euro. Bit cemo u barazu i kompletniji i sve.
Napred Bosno ljubavi moja!! :bih: :bih:

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 14 okt 2015, 00:09

Teorija zavjere:

Svedska : Slovenija
Madjarska : Danska
Ukrajina : Irska
Bosna : Norveska

Shooter
Kontakt:

Post Postao/la Shooter » 14 okt 2015, 00:10

Kakav transparent, sta je pisalo.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.

Safet Susic - Pape!

hakkaDunne
Kontakt:

Post Postao/la hakkaDunne » 14 okt 2015, 00:11

slika

Necu nista rec, pa gledaj timova. Kad vidim Albaniju, ebolu dobijem.
High jump is not just a sport. It's way of life. TRACK AND FIELD!

Bosnian all the way!1921!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 14 okt 2015, 00:12

Totalno slaba igra nase reprezentacije, sa ovakvom igrom mi nemamo sta traziti u dodatnim kvalifikacija, pa nas ce i Slovenci nabiti ako budemo ovako igrali. Odbrana ocajna, skroz amaterski su izgledali u pojedinim momentima, Sunjic mozda jedini medju njima dostojan dobre ocjene ali je i on dosta zayebo kod 2 gola, jer nikako ne ici u blok igracu koji sutira je takodje dosta amaterski. Spahic isto, dobro on nas je vec navikao da vazne utakmice podbaci. Sta onda reci za Begu, danas kao da je neki drugi golman bio na golu, za svaku visoku loptu sam strahovao nesjecam se, da je pokupio i jednu. Za prvi gol 90% njegova krivica a ostalo nasoj odbrani koji su ispali opet smjesni, za 2 gol takodje. Zukanovic i Mujdza tu i tamo, mada vise ocekujem od njih da probijamo po stranama. Lulicu svaka cast za vecerasnju partiju i to je onaj Lulic, sto ga zelimo gledati u repki, borben, smiren, sjajni centarsutevi. Medunjanin takodje, jos kad uzmemo u obzir, da je na tribini u svom klubu, mislim da je danas najbolji bio u veznom redu zajedno sa Lulom. I Pjanic nas je vec navikao na slabe igre u repki, dok god on ne proigra mi cemo se ovako muciti, jer brez veze ni jedna ekipa nece dobro igrati. Visca je bio solidan da tako kazem, mada nije to onaj Visca kakvog zelimo i ako ovako nastavi definitivno ce otici iz prvih 11. Ibisevic veceras solidna partija takodje, jbg ono mu nije unislo u gol i to ga je syebalo skroz. Ipak se je trudio, borio, samo sto mi cudno da ni jednog skoro skoka nije dobivao, niti je isao na te visoke lopte sa nekom odlucnoscu kao, da mu se nije dalo skakati.
Djuric, svaka cast momce, ti kad si u igri i kad lopta ide po zraku prema tebi, ja vec znam da je tvoja :D

Mesa ce morati itekako poraditi na nasoj odbrani i veznoj liniji. Odbrana nam je dosta nesigurna i izgleda neuigrana. Vezna linija brez pravih ideja, nema vise onog naseg ''da vezemo igru''. Sad je to sve nesto na silu, ubacaji u 16-erac pa ako zabijemo-zabijemo. U defanzivnom smislu, takodje sredina dosta losa, brez pravog pressinga i razbijanja igre. Svi se samo gledaju kad suparnik ima loptu i totalno brez agresivnosti.

Mora to mnogo bolje biti, jer u barazu nema slabih repki svaka ce ici ''na kost'', jer je ulog jednostavno prevelik. Ovo nije pljuvanje igraca, iznosim samo svoje misljenje i nadam se, da cemo popraviti svoju igru. Podrska Mesi i mislim, da ce to on sa svojim saradnicima detaljno izanalizirati i posloziti kako treba, pa da prodjemo i taj baraz.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Bizii6
Kontakt:

Post Postao/la Bizii6 » 14 okt 2015, 00:13

Trinity74 je napisao/la:Prvo da se izvinem starijim, zrelijim i normalnom ljudima na ovome što ću reći .. :"Šta *erete više, kada gubimo pljujete, kada pobjedimo pljujete...šta hoćete više" ??? idite u klubove i diskoteke , tamo je ionako obdanište gdje god da se okreneš i tu ionako niko od vas nema mira,
pa tamo *erite i budite heroji nacije i selektori...pišonje jedne !!!!
Svaka cast majstore, ovom narodu Bog udovoljit ne moze, bolesni umovi koji jedva cekaju da se repka negdje oklizne da bi mogli prosipat neke svoje ideje jednostavno iskompleksirani ljudi koji nisu ostvareni u zivotu gadovii pravi ...

BvB09
Kontakt:

Post Postao/la BvB09 » 14 okt 2015, 00:14

hakkaDunne je napisao/la:Necu nista rec, pa gledaj timova. Kad vidim Albaniju, ebolu dobijem.
:lol: :rol:
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 14 okt 2015, 00:15

BvB09 je napisao/la:
    hakkaDunne je napisao/la:Necu nista rec, pa gledaj timova. Kad vidim Albaniju, ebolu dobijem.
    :lol: :rol:
    :bow:

akisarajevo92
    Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 14 okt 2015, 00:17

nikako da skontam kako nasi igraci se ne mogu izboriti za bolji status u klubu ili transfer, (Medunjanin, Djuric)
    Don't believe the hype.

Belmin6
    Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 14 okt 2015, 00:19

Bizii6 je napisao/la:Svaka cast majstore, ovom narodu Bog udovoljit ne moze, bolesni umovi koji jedva cekaju da se repka negdje oklizne da bi mogli prosipat neke svoje ideje jednostavno iskompleksirani ljudi koji nisu ostvareni u zivotu gadovii pravi ...
    kako je ostvareni ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

oldtown1990
    Kontakt:

Post Postao/la oldtown1990 » 14 okt 2015, 00:19

Nikako mi nije jasno kako se Djuric ne moze izboriti za mjesto u ekipi koja se takmici u talijanskoj 2.ligi, jer ocito je da momak ima kvalitet, treba da im bude glavni igrac a ne da povremeno ulazi sa klupe.

hakkaDunne
    Kontakt:

Post Postao/la hakkaDunne » 14 okt 2015, 00:20

akisarajevo92 je napisao/la:nikako da skontam kako nasi igraci se ne mogu izboriti za bolji status u klubu ili transfer, (Medunjanin, Djuric)

Stara dobra - Bosanac mora biti najbolji, da bi dokazao prosječnost.

Bizii6
    Kontakt:

Post Postao/la Bizii6 » 14 okt 2015, 00:21

Belmin6 je napisao/la:
    Bizii6 je napisao/la:Svaka cast majstore, ovom narodu Bog udovoljit ne moze, bolesni umovi koji jedva cekaju da se repka negdje oklizne da bi mogli prosipat neke svoje ideje jednostavno iskompleksirani ljudi koji nisu ostvareni u zivotu gadovii pravi ...
    kako je ostvareni ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    Selam alejk, tebe kad covjek vidi gasi racunar zdrao hahah

DANTES
    Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 14 okt 2015, 00:23

baš onako kako sam očekivao. odbrana jr katastrofa
    IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

anonymousHD
    Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 14 okt 2015, 00:23

Ključaj temu, nema više potrebe da se išta piše na njoj.

hakkaDunne
    Kontakt:

Post Postao/la hakkaDunne » 14 okt 2015, 00:25

Možete se složiti sa mnom ili ne, ali ovaj sadašnji Euro će bit gola **** sa ovakvim ekipama. **** ti to takmičenje, kad nema Holandije da Furija strepi od Robbena. Evo i sad će Danska vjv otpast, pa nema Lorda, pa i tako to. A što mi najteže pada, ako ne prođemo nema Avdije :(((

invincible1921
    Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 14 okt 2015, 00:34

Realno previse blijed utisak u kvalifikacijama....kao sto sam i napiso ranije vise srece nego znanja i pameti...nece moci tako dovijeka. Imali smo nevjerovatnu srecu. Prvo realn ogledano mozda i najslabija grupa kvalifikacija....dobili amatere, dvije poluamaterske repke, Bejla i Belgiju. Drugo svi moguci rezultati nam isli na ruku, baraz nam iso na ruku ako se to moze sad rec....U ovako smijesnoj grupi da budemo jedva treci je totalni fijasko :thumbdown: al et nadam se da ce se popravit do baraza ako nista igra...

Eh da igra....dobili smo vels i kipar iz nicega. Dva prekida i eurogo...prakticno bez akcije, bez icega. Posebno boli sto nas je objektivno gledano nadigrala amaterska ekipa....pusti pricu rezultat ovo ono, nije se smjelo desit da protiv kipra strepis za pobjedom, a mi jesmo i to itekako. Ovim do sada prikazanim Euro nismo zasluzili ni po cemu, ali nadam se da ce u barazu zasluzit i opravdat kvaliet koji im se pripisuje

Vidim neki pisu za medunjanina nije im nesto jasno...pa vazda je i radio manje vise ovo. Jedna dobra partija i onda ga nema nigdje. Dobar protiv ekipa koje su dosta slabije od nas i nekad je zna uvalit sa 20+ metara i to je to....Ako igrac ne moze da bdue na klupi u klubu koji se bori za opstanak to dovoljno govori tu nema greske.
    =\_1921_/=

BelminM23
    Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 14 okt 2015, 00:36

VJERUJ U BOGA I U MILANA ! ! !

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.