Ma ti si posebna sortalegenda reala je napisao/la: A mene si razočarao ,pored mene velikog šampiona ti imaš druge idole![]()
![]()

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Ma ti si posebna sortalegenda reala je napisao/la: A mene si razočarao ,pored mene velikog šampiona ti imaš druge idole![]()
![]()
Da, bio je Papetov izljev emocija (MaGiCa je napisao/la:BaDa12 je napisao/la:
Bilo je, bar na onom blogu kojeg sam ja čitala. Kako god, čovjek ima strašne kolumne, na njima sam se duugo zadržala, čitajući neke stvari nastale godinama prije, a nisam ranije čitala.
Btw, @MaGiCa jedini ti još imaš gif avatar, mora da je do lika na njemu, pa se boje skloniti.
Mozda je prs'o, a mozda se samo malkice napio - ali to mi nekako ne ide uz Viskovica.![]()
A ovo za gifove, pojma nemam. Stavih ga pre 2-3 dana, i radi i dalje, kao kod jos nekih. Bruce Lee je bio ucitelj jednom Chuck Norrisu.![]()
Znam da si ti pre imala gif (Susic, cini mi se). Sta se desilo pa si ga promenila, ako smem da pitam
Da mu roditelji nisu takvi kakvi su veće odavno bi doživio sudbinu Ane Ivanović ili JJ.Čvrsta ruka na Balkanu uspjeha dajeBegov_unuk je napisao/la:Mene oni podsjećaju na sicilijanske porodice iz sedamdesetih.
Prati držanje, pokrete ruku, priču, a tek ono nošenje sina na majici
Na drugom klipu pozornije slušati od 3.30
Na kraju, ja mislim da je Novak stvarno Srbin (a ne mješanac Hrvatice i Crnogorca) jer su ga vrlo vjerovatno zamijenili u porodilištu budući da nema osobine svojih "roditelja".
Mene malo bune ovi lopovi iz Londona što prave kvote.Nakon onakve igre Conge protiv Federera staviti kvotu 3 na Joa...samosarajvo je napisao/la:Nadal - Marey 3 : 1
Djokovic - TSonga 2 : 3
A u medjusobnom duelu 5-2 za Tsongu protiv novakasoba 39 je napisao/la:Mene malo bune ovi lopovi iz Londona što prave kvote.Nakon onakve igre Conge protiv Federera staviti kvotu 3 na Joa...samosarajvo je napisao/la:Nadal - Marey 3 : 1
Djokovic - TSonga 2 : 3
Nemam ja problema sa realnošću niti imam potrebu da je prekrajam kako je to dobro primijetio @Virtu4l.Ono je Viško napisao pod utjecajem nacionalne histerije zvana ATP pozicija broj 1 , koliko vidim ni ti nisi imun na to, a kasnije je povukao svjestan gluposti koje piše i govori ovih dana a sve u cilju Novaka kao broja 1.Biće i to nekad, Novak je to zaslužio..MaGiCa je napisao/la:Verovatno ga nikada nije ni bilo, ali mora se ovde naci makar neko ko prekraja realnost.legenda reala je napisao/la:sad nema to "mamicu mu " vjerovatno je promjenio
Da li odaziva na 'Begovnjavi' ili ne - nevazno je. Samo nek se prekraja realnost.
Ima raznih ljudi ovde, @MrNo. To znas i sam. Nisam bio siguran koga si quotovao. Mislio sam da je jedna od mnogih fiktivnih interpretacija coveka koji ima 137 nickova, a koji ni sa jednim ne moze da sastavi vise od 200 postova.Mister No je napisao/la:Nemam ja problema sa realnošću niti imam potrebu da je prekrajam kako je to dobro primijetio @Virtu4l.Ono je Viško napisao pod utjecajem nacionalne histerije zvana ATP pozicija broj 1 , koliko vidim ni ti nisi imun na to, a kasnije je povukao svjestan gluposti koje piše i govori ovih dana a sve u cilju Novaka kao broja 1.Biće i to nekad, Novak je to zaslužio..MaGiCa je napisao/la:Verovatno ga nikada nije ni bilo, ali mora se ovde naci makar neko ko prekraja realnost.legenda reala je napisao/la:sad nema to "mamicu mu " vjerovatno je promjenio
Da li odaziva na 'Begovnjavi' ili ne - nevazno je. Samo nek se prekraja realnost.
Da, sve ima u svojim rukama i smiješno mi je što nebeski narod priziva poraze Nadala i raduje se njegovim povredama, kad maloumnici ne shvataju da Novak ima sve u svojim rukama. Od Nadala neće dobiti nikakvu pomoć, jer je to najveći šampion današnjice, zato će Novakovo eventualno prvo mjesto imati dodatnu vrijednost i težinu.Mister No je napisao/la:@Magica, primljeno k znanju.
Novak zaslužuje mjesto broj 1 jer je igrao najbolje tokom ove godine, a da li će to biti i koliko će on biti na tom mjestu, opet zavisi od njega.
Tsonga mi je draži teniser, ali nije on dobar sa glavom.Armageddon2012 je napisao/la:Sto nazalost?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.