BH klubovi u Europi 23/24
Re: BH klubovi u Europi 23/24
Ima li jos ko da pokusa osutati s 25 metara majku vam **** debilsku
-
- Kontakt:
Predlazem da se privremeno Velezovcima dozvoli ulaz u ovu temu. Koliko god dosadni znate biti, ovo je vasa noc. Hajmo raja, znam da vas ima jos relativno trijeznih. Sta se radi? Kako se proslavlja ovaj trijumf? Sta mezite? 

1921
-
- Kontakt:
Ne mogu dati gola ovakvom Slovanu. Fuj
Zrinjski je svoje odzrinjskovo ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Bravo Slovan, s pola snage 

MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Yebo te dan, koliko losa utakmica. Oci me bole. Rendulicu pi.cko, pa se ti povlaci yebenom Slovanu na svom terenu. Uzeli te ljudi sa 38% posjeda. Mada je ovdje realno 0-0 bilo. Oba tima prelosa
Zadnja izmjena: DamirT, dana/u 25 jul 2023, 23:05, ukupno mijenjano 2 puta.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Bazinga12345
- Kontakt:
Zrinjski ovako pod Rendulićem igrao i u prvenstvu, samo što su imali više sreće pa bi uvijek prvi poveli i do kraja lagano završavali utakmice.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
To ti je sve do trenera.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Slovan je izuzetno loša ekipa...ali čini mi se da je i Zrinjino prošlo.Vidi se da to više nije onaj Zrinjski..tromo,bezidejno,neorganizovano..stvorili su te neke šanse ali ne zbog svoga kvaliteta nego zbog taraba sa kontra strane..Ćuže me iznenadio ali nekvalitetom..pa on suštinski ništa ne pomaže ekipi..i ono što je mogao je upropastio.
-
- Kontakt:
E valja sad sa slobodne teritorije nazad u KS
Ovo su one utakmice gdje domaćin ima loptu, ali da se igra 3 dana gola ne bi dali
Posvećujem ovu utakmicu krmetu Karamatiću 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Odron fudbal odron igraca iz odron lige
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Šta se desilo... Neko to igrao?Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑25 jul 2023, 23:02Predlazem da se privremeno Velezovcima dozvoli ulaz u ovu temu. Koliko god dosadni znate biti, ovo je vasa noc. Hajmo raja, znam da vas ima jos relativno trijeznih. Sta se radi? Kako se proslavlja ovaj trijumf? Sta mezite?![]()
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Bas tako, pa vidio si breidablik 5-0 pobjedio onu podgoricu, a kad se sjetimo kako je sarajevo se tako jako napatilo protiv te podgorice onda vidis da ljudi znaju igrati, a kad ti urartu i nikad losji slovan tako probleme pravi moze i breidablik isto
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Sramota.
-
- Kontakt:
Cuze najgori igrac u redovima zrinjskog vecerasaqarius je napisao/la: ↑25 jul 2023, 23:04Slovan je izuzetno loša ekipa...ali čini mi se da je i Zrinjino prošlo.Vidi se da to više nije onaj Zrinjski..tromo,bezidejno,neorganizovano..stvorili su te neke šanse ali ne zbog svoga kvaliteta nego zbog taraba sa kontra strane..Ćuže me iznenadio ali nekvalitetom..pa on suštinski ništa ne pomaže ekipi..i ono što je mogao je upropastio.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, supervizor i 27 gostiju.