Valencia Club De Futbol

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

soe
Kontakt:

Re: Valencia Club De Futbol

Post Postao/la soe » 17 avg 2015, 14:56

Adi_Zepce je napisao/la:Osobno kao zagriženi fan Valencije mislim da nije tragedija sto Otamendi odlazi u City. Prvo lose je ponio se prema klubu koji ga je bukvalno digao iz pepela, drugo 40 miliona i Mangala (posudba) nije lose deal. Ipak, ni Ota nije u cvijetu mladosti i niko ne moze garantovati da ce i ove sezone briljirati. Nove info kazu da Valencia pokusava u transfer da ukljuci i odlicnog mladog veznjaka Marcosa Lopesa. Ako njega dovedu (jos jedan 19 godisnjak :mrgreen: ) mogu s pravom reci da Valencia ima najtalentovaniju momcad u europi. Sto se tice ovog ljeta i pojacanja ja ne smatram da je to tako lose odrađeno. Klub je ulozio do sada 109 miliona eura na pojacanja, jbg vecina novca je otisla na otkup ugovora Negreda, Gomesa, Rodriga i nisu se mogla ocekivati neka vrhunska imena zbog problema sa FFP. Ja se drzim cinjenice i izreke da ni Rim nije preko noci sagrađen, pa nece ni ova u najavi mocnija Valencije. Objektivan plan kluba je da za 5 godina Valencia bude medju najjacim na svijetu. Dakle, ima jos vremena :D .
Ipak ja do kraja zbog prodaje Otamendija ocekujem jedno ili dva izuzetno kvalitetna pojacanja. Nekako ocekujem da ce Gaitan u Valenciu :think:
Oblak,Gimenez,Lucas,Koke,Saul,Oliver,Vietto,Correa nije Valencija ni blizu talentova :D.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 17 avg 2015, 16:27

soe je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Osobno kao zagriženi fan Valencije mislim da nije tragedija sto Otamendi odlazi u City. Prvo lose je ponio se prema klubu koji ga je bukvalno digao iz pepela, drugo 40 miliona i Mangala (posudba) nije lose deal. Ipak, ni Ota nije u cvijetu mladosti i niko ne moze garantovati da ce i ove sezone briljirati. Nove info kazu da Valencia pokusava u transfer da ukljuci i odlicnog mladog veznjaka Marcosa Lopesa. Ako njega dovedu (jos jedan 19 godisnjak :mrgreen: ) mogu s pravom reci da Valencia ima najtalentovaniju momcad u europi. Sto se tice ovog ljeta i pojacanja ja ne smatram da je to tako lose odrađeno. Klub je ulozio do sada 109 miliona eura na pojacanja, jbg vecina novca je otisla na otkup ugovora Negreda, Gomesa, Rodriga i nisu se mogla ocekivati neka vrhunska imena zbog problema sa FFP. Ja se drzim cinjenice i izreke da ni Rim nije preko noci sagrađen, pa nece ni ova u najavi mocnija Valencije. Objektivan plan kluba je da za 5 godina Valencia bude medju najjacim na svijetu. Dakle, ima jos vremena :D .
Ipak ja do kraja zbog prodaje Otamendija ocekujem jedno ili dva izuzetno kvalitetna pojacanja. Nekako ocekujem da ce Gaitan u Valenciu :think:
Oblak,Gimenez,Lucas,Koke,Saul,Oliver,Vietto,Correa nije Valencija ni blizu talentova :D.
Ryan (najbolji golaman prvenstva u Aziji), Gaya (uskoro A repka po brki), zatim Mina, De Paul, Bakkali, Danilo (uz Zivkovica najbolji na SP do 20 godina), Paco (A repka) , Vezo i Gomes (A repka Portugala), Cancelo (viceprvak Europe do 21 godine), a tu su jos Rodrigo i Mustafi, koji imaju po 23 godine kao i Koke ;) . Zaboravljas cinjenicu da Valencia ima najmlađi tim u ligi :)
Valencia je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Bio je taj dogovor samo za Negreda. Proslog ljeta klub je bio pred prodajom i uprava je zeljela "bombu" kako bi ohrabrili navijace da stizu bolji dani za Valenciu. Pokusavali su dovesti Falcaa (otisao u United), te Martineza no Porto ga nije htio pustiti ispod 35 miliona eura, a Valencia nije imala tada te novce, kao sto rekoh Lim nije bio vlasnik kluba. Onda su dogovorili posudbu sa Cityem u kojoj je pisalo "ako Valencia izbori Ligu prvaka mora otkupiti Negreda za 30 miliona". Valencia izborila LP i otkupila Negreda. Problem je sto niko nije mogao pretpostaviti da Negredo nece
briljirati u Valencij.
Brate, jedan od vecih zajeba od kada postoje fudbalski transferi... al sta da se radi :mrgreen:

Valensija se ne smije zajebavati. Barsa, Real i Atletiko su ispred... Problem je sto je i Sevilja u ovom trenutku ispred. A znas i sam da svako prvenstvo neko iznenadi... Viljareal, Bilbao itd.

Al koga sada dovesti.... Trziste presusilo....

Garaja u svakom slucaju trebaju dovesti.
Jbg tako je kako je. Evo iskomplikovalo se sa Cityem. Otamendi je vec u Manchesteru, ali Mangala nece na posudbu u Valenciu tj ne zeli. Zbog toga klubovi pregovaraju neke druge opcije. U međuvremenu mediji nagađaju da će Valencia krenuti po Fazija iz Tottenhama i Garaya. Dakle, dva za Otamendija.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 17 avg 2015, 18:34

Mediji nagađaju i kako Valencia nema 30 miliona eura, koliko je pristala dati Cityju za otkup Negreda pa Građani koriste tu situaciju da za neki simboličan novac dovedu Otamendija.

Tako će se poravnati dugovi prema Cityju...
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 17 avg 2015, 18:43

Bertrand je napisao/la:Mediji nagađaju i kako Valencia nema 30 miliona eura, koliko je pristala dati Cityju za otkup Negreda pa Građani koriste tu situaciju da za neki simboličan novac dovedu Otamendija.

Tako će se poravnati dugovi prema Cityju...
Strasno je neznanje medija kada je Valencia u pitanju. To je lupio engleski Mirror (jakog li izvora :mrgreen: ), a onda se nasi kao pijan plota toga uhvatili. Valencia je prije skoro dva mjeseca vec uplatila jednu ratu od 15 miliona za Negreda. City je danas navodno odlucio platiti 50 miliona za Otu jer Mangala ne zeli na posudbu.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 19 avg 2015, 20:19

Valencia CF: Ryan; Barragán, Mustafi, Vezo, Gayà; Enzo Pérez, Parejo, De Paul, Feghouli; Rodrigo y Paco Alcácer.
Ajmo Šišmiši. :bih:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 19 avg 2015, 20:33

Idemo, Valencia! slika

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 19 avg 2015, 20:49

Kakav start :cool:

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 19 avg 2015, 21:35

Mora bolje u odbrani, bilo je par ozbiljnih kikseva. Tesko da ce idrzati ove nalete Monaca iz posljednjih 20-ak minuta. Razumljivo je da se lagano prepustila inicijativa nakon vodstva, ali to ocigledno nije dobar recept.

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 19 avg 2015, 22:09

Monaco kvalitetnija ekipa. Organizovanija.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 19 avg 2015, 22:27

Feghouli :zviz: :zviz:

Ajmo ovo sad odbraniti :zviz:

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 19 avg 2015, 22:40

Strahovita prednost. Valencia nije bila na nivou, pogotovo odbrana, ali je zato realizacija bila vrhunska i to je ono sto je donijelo prevagu.

Ovakva prednost se ne smije ispustiti. :salut:

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 19 avg 2015, 22:55

Pet ekipa iz Spanije u LP :kafa: Primera rusi rekorde..
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 20 avg 2015, 16:52

pride_of_merseyside je napisao/la::cool:

slika
Zivjela si u Zenici, ocito navijas il imas simpatije prema Valenciji, mozemo li se upoznati :mrgreen:
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

pride_of_merseyside
Kontakt:

Post Postao/la pride_of_merseyside » 20 avg 2015, 18:11

sagitarius je napisao/la: Zivjela si u Zenici, ocito navijas il imas simpatije prema Valenciji, mozemo li se upoznati :mrgreen:
E kako li si upratio gdje sam živjela da mi je znati? :crazy: :P

Simpatije. :D Navijam za Liverpool, a da ne navijam navijala bih za Valenciju, al' eto, Liverpool je bio brži. :rol:

Možemo, ja sam pride_of_merseyside. :P

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 26 avg 2015, 03:08

Navodno Valencia finalizira transfere Moutinha , Abdenoura i Cheriseva.
Moutinho i Abdenour kao cekali rasplet situacije u dvomechu.

Ako se ovo realizuje , Valencija je ozbiljna prijetnja i fantasticno pokrivena u svakoj liniji.Mada mi i dalje smrdi desna strana sa Barraganom ali sta da se radi kad ga lik dobro cuci Nuni.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 26 avg 2015, 12:11

JoeBleck je napisao/la:Navodno Valencia finalizira transfere Moutinha , Abdenoura i Cheriseva.

Ako se ovo realizuje , Valencija je ozbiljna prijetnja i fantasticno pokrivena u svakoj liniji.Mada mi i dalje smrdi desna strana sa Barraganom ali sta da se radi kad ga lik dobro cuci Nuni.
Abdennur i Cherysev su izgleda sigurni, dok se s Moutinhom jos ne zna. Istina da je RB nam losij, ali cekamo svi da nam proradi Cancelo. Taj malac ima veliki potencijal.

www.valencia-balkan.net

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 26 avg 2015, 12:17

Adi_Zepce je napisao/la:
JoeBleck je napisao/la:Navodno Valencia finalizira transfere Moutinha , Abdenoura i Cheriseva.

Abdennur i Cherysev su izgleda sigurni, dok se s Moutinhom jos ne zna. Istina da je RB nam losij, ali cekamo svi da nam proradi Cancelo. Taj malac ima veliki potencijal.
Moutinho bi bio najvece pojacanje od svih.Taj fudbalski virtuoz samo iz njemu poznatih razloga nije imao karijeru kakvu je mogao imati.(Ovo sto je do sada imao su vrhunski klubovi ali je mogao i morao vise).
Uh , ne mogu zamisliti kakav bi sex on i Gomes raditi na sredini terena. :mrgreen:
Abdenour strasan igrac !

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 26 avg 2015, 12:22

JoeBleck je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:

Moutinho bi bio najvece pojacanje od svih.Taj fudbalski virtuoz samo iz njemu poznatih razloga nije imao karijeru kakvu je mogao imati.(Ovo sto je do sada imao su vrhunski klubovi ali je mogao i morao vise).
Uh , ne mogu zamisliti kakav bi sex on i Gomes raditi na sredini terena. :mrgreen:
Abdenour strasan igrac !
Slazem se za Moutinha. Paklen je igrac i dobro bi se uklopio u "portugalsku" Valenciu :mrgreen: . S njim bi Valencia imala zaista paklen vezni red i sirinu. Tu uz njega i pomenutog Gomesa su jos od ofanzivniji Enzo i Parejo, dok DM su Danillo i Fuego. Mogla bi takva ekipa napraviti fin iskorak ove sezone ;)

www.valencia-balkan.net

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 27 avg 2015, 17:12

Aderlan Santos, dojucerasnji branic Sporting Brage novi je clan Valencije. Ima 26 godina. Po medijima se prica da bi ga Valencia mogla poslati na posudbu u Monacu kako bi smanjila cijenu za Abdennura, no postoji vjerovatnoca da je to ta zamjena za Nicolasa Otamendija. Ipak, moguce je ako on ostane da jos jedan branic stigne u Valenciu.

www.valencia-balkan.net

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.