Nezz brate, Olimpic, drmnuo Zrinjski u MOSTARU, a Zrinjski izvuce bod protiv Zelje u SARAJEVU.Megamon je napisao/la:Vucovi hocete li skinuti gace pred Osimom kao i ovih godina ili cete odigrati najbolje sto znate
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Tvoje postove nije vrijedno čitati!Mancini je napisao/la:mancini samo da se citiram i da ne ispadne da sam ja olajavao nego samo govorio cinjenice realno sad ce vas zeljeznicar odvaliti i opet u kanal odoste

A poslije tekme sa Zrinjskim se nisi javljao,a sad si se javio kao slučajno!

napisao sam ti pm sjecas se a ti si mi rekao da ne znas o cemu ja pricam i zato ti se nisam i niti cu se ikad obratiti jer si ti smijesan jednako kao i klub kojeg ovdje kao branis a ovo sam citirao samo da vidimo gdje je ko nakon prvih kola sto su se odigrala kao sto smo i pricali
Tebe je jedan od moderatora opomenuo nedavno da ne provociraš više ali ti si nastavio po starom.Ako sam ja smješan šta si ti tek onda.Meni se više nemoj obraćati ovdje ni preko p.p., završili smo priču!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
- Kontakt:
E tebi moram da odgovorim....mmmirza je napisao/la:KARIC, SAVIC I VASILIC -ZELJEZNICARbabilonTM je napisao/la:Spahić i Rovčanin u Veležu.AlemC85 je napisao/la:Vladavić i Jugo u Olimpicu, a Drakul i Čolić u Želji? Šta drugo reći, nego da naših veležovaca svugdje ima.
Bešlija i Redžepi u Travniku.
Ima i nas svugdje
ALIMANOVIC - OLIMPIK
BRKOVIC, TOSUNOVIC - CELIK
OSTRAKOVIC, KODRO - VELEZ
STA JE ONDA SA ZVIJEZDOM
Alimanovic iz Olimpica otjeran zbog bezobrazluka kakav se rijetko vidja a Tosunovic, odakle je decko? Tata mu i dalje taxira u Sarajevu............. Zato ne valjaj gluposti
hajdi napiši bogati kakav je sad bezobrazluk napravio Alimanović 

Drugovi navijaci,najmladjeg sarajevskog kluba,sta je sa stadionom na Otoci?
Sta je sa travnatom podlogom,sta je sa stolicama???
Dajte neke info.
Hvala.
Sta je sa travnatom podlogom,sta je sa stolicama???
Dajte neke info.
Hvala.
Herbione,Pabizo jeste li živi,ima li kakvih informacija o klubu,stadionu Otoka?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
[quote="Mancini"]Herbione,Pabizo jeste li živi,ima li kakvih informacija o klubu,stadionu Otoka Ja sam odsutan za neko vreme ali znam da je sve pod kontrolom u FK OLIMPICU,,,,,
Bio jucer na olimpijskom bazenu pa sam vidio da je dobra situacija sa terenom već je dosta terena pozelenilo i redovno se zalijeva. Tamo nesto rade sa bagerom oko terena i pravi se ja mislim semafor. 

-
- Kontakt:
Otići ću ja ovih dana, pa uslikati. Neka mi se neko javi na pp, ko je raspoložen da te slike prebaci na forum ovdje, ja ću mu ih poslati mailom. Hvala.
U mom svijetu važe moja pravila
Koliko je karta za JUG ? 

Eto ako ti se niko nije javio na PM,kontaktiraj mene na PM kada uslikas to pa da se dogovorimo oko maila i postavljanja slika ovdje.TheDinoRules je napisao/la:Otići ću ja ovih dana, pa uslikati. Neka mi se neko javi na pp, ko je raspoložen da te slike prebaci na forum ovdje, ja ću mu ih poslati mailom. Hvala.
Čelnici Olimpica poslije večerašnje tekme a posebno ako slijedeće dvije ne pobjede mogu komotno otjerati najmanje 6-7 igrača,nemaju razloga ih držati u klubu a boriti se za opstanak,i naravno moraju dovesti pravog trenera!
Subašić u Dynamo Dresdenu!!!
- neutralan__
- Kontakt:
Napokon i ta sapunica zvana "odlazak Muhameda Subašića iz Olimpica" se završila.sony_91 je napisao/la:Subašić u Dynamo Dresdenu!!!
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Pa dobro možda se on ubrzo vrati jer je za sad riječ samo o jednogodišnjoj posudbineutralan__ je napisao/la:Napokon i ta sapunica zvana "odlazak Muhameda Subašića iz Olimpica" se završila.sony_91 je napisao/la:Subašić u Dynamo Dresdenu!!!
- neutralan__
- Kontakt:
Ma ovdje je fazon da je otišao iz Olimpicasony_91 je napisao/la:Pa dobro možda se on ubrzo vrati jer je za sad riječ samo o jednogodišnjoj posudbineutralan__ je napisao/la:Napokon i ta sapunica zvana "odlazak Muhameda Subašića iz Olimpica" se završila.sony_91 je napisao/la:Subašić u Dynamo Dresdenu!!!

krenuo je za Slovan ali završi u Dynamu, nije loše, makar je neđe na kraju završio, napokonneutralan__ je napisao/la:Ma ovdje je fazon da je otišao iz Olimpicasony_91 je napisao/la:Pa dobro možda se on ubrzo vrati jer je za sad riječ samo o jednogodišnjoj posudbineutralan__ je napisao/la:
Napokon i ta sapunica zvana "odlazak Muhameda Subašića iz Olimpica" se završila..
- neutralan__
- Kontakt:
To ti kažem.Ne znam koji mu je ovo po redu bio klub da je išao na probu.I na kraju ovo imade "happy end" za njega,a vjerujem i za Olimpic,ipak je to Dynamo Dresden.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.