uh jest trnovit put do afrike bice tu dobrih reprezentacija u tom bubnju.ajd nek se i mi nadjemo u njemu pa sta nam Bog da.miky_hz je napisao/la:Idemo u baraz tacnije idemo u bubanj na izvlacenje sa preostalih 7 drugoplasiranih reprezentacija pa koja te porefiadnan_nanda je napisao/la:a de vi meni sad objasnite ako mi budemo drugi sta onda radimo gdje idemo i tak to jer nisam bas upucen u to
Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- adnan_nanda
- Kontakt:
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Isto je bilo dobro kad je rekao Marouane neces vidjeti Zenicu, grad celika. (Fellaini kad je dobio zuti karton)Bosnier je napisao/la:Bilo je toga jos,Pauk je napisao/la:evo nekih od marjanovi komentatorskih bisera sa tekme bel-bih (stavite i vi neke)
''Emir Spahic, otac Ramiz, majka Fatima'' (o spahinim roditeljima)
''Nije to ni prvi ni poslijedni mjesani brak u Belgiji'' (o roditeljima od jednog igraca belgije)
''Vrlo zanimljivo od nesudjenog golmana postao tramvajdzija'' (o ocu jednog od belgijanskih igraca)
![]()
Dzeko dijamantu nas ! a najludji Vedo , poslje svakog gola joooooooooooooo![]()
![]()
![]()
al sam skako sinoc ko malo dijete
I za Soncka. Wesley to mozes raditi protiv Berschoota ili Lokerena a ne protiv nasih zmajeva.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
majstore ja ne pljujem po reprezntaciji, meni se ciro ne svidja al sinoc je postavio predobru taktiku, svaka mu cast na tome, i nek ja nemam pojma o fudbalu , a vidim ti fudbal imas u malom prestu...doe78 je napisao/la:ZELJO DO GROBA je napisao/la:Kodro nije famozan, Kodro je ziva legenda i bice bolji od cire, vidjeces...a ciro je sinoc za razliku od drugih utakmica odlicno postavio taktiku i svaka mu cast...a sto se tice taktike ja mislim da ova ista nece proci u zenici...i haj majstore ne seri...doe78 je napisao/la:Gdje ste strucnjaci?jeli vas ciro uvjerio da je strucnjak,jeste li zaboravili famoznog kodru?Vidim pojedinci i sad daju savjete kako bih trebal iigrati u srijedu!!!Dali mozda i sad pozdrazavate fanaticose?Gdje su oni papci sa foruma sto su pljuvali po ciri i predvidili debakl?EJ moja djeco ,covjek treniara nekih 3o-40 god a vi mu pravite sastave!!!Ciro majstore svaka cast,od prvog dana sam bio uz tebe!!!
a ljudi moji sta je sa cirom, jel se otrijeznio...hahha...bolil ga glava, mene od sinoc rasutra,...hahahhahahah
Ti se ne javljaj vise pljujes mjesecima po selekciji i ciri!!Zelis kodru nazad,taj kodro nikad nikog nece trenirati(covijek trenira juniore)..Dokazao si u vise navrata da ne mas pojma o fudbalu...Ciro bio najbolji svejetski trener 98 to je kodrin san!!!
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
ni meni se nije kodro nikad svidjao,kad je dosao odmah hoce pare, i izgubio je 2 utakmice koliko se sjecam,ali me je nervirao,ciro je meni 100 puta bolji!!!

"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
koliko ja znam da je kodro vratio bajramovica,hasagica i druge koji su odibil igrati za reprezentaciju..
Ciro je legenda...
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
covjek je svoju jadnu platu dijelio sa svojim pomocnicima...i eto hoce covjek pare, a izgubio je utakmicu protiv japana sa igracima iz nase lige i to je utakmica odigrana na viskomo nivou...to je bila dobar utakmica a drugu je odigro nejeseno...uglavnom bio je dobar i bice aBd opet...formance je napisao/la:ni meni se nije kodro nikad svidjao,kad je dosao odmah hoce pare, i izgubio je 2 utakmice koliko se sjecam,ali me je nervirao,ciro je meni 100 puta bolji!!!![]()
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
formance je napisao/la:ni meni se nije kodro nikad svidjao,kad je dosao odmah hoce pare, i izgubio je 2 utakmice koliko se sjecam,ali me je nervirao,ciro je meni 100 puta bolji!!!![]()
Jarane kodro nema pojma u to mje bio problem,ovu generaciju mora trener da trenira a ne amateri!!Ciro je dokazan strunjak,kodro bih se ucio na selekciji...Nego raja pljuje po ciri a pojma nema ko i sta je taj covijek,to je sve zasluga fanaticosa!!
ZELJO DO GROBA je napisao/la:covjek je svoju jadnu platu dijelio sa svojim pomocnicima...i eto hoce covjek pare, a izgubio je utakmicu protiv japana sa igracima iz nase lige i to je utakmica odigrana na viskomo nivou...to je bila dobar utakmica a drugu je odigro nejeseno...uglavnom bio je dobar i bice aBd opet...formance je napisao/la:ni meni se nije kodro nikad svidjao,kad je dosao odmah hoce pare, i izgubio je 2 utakmice koliko se sjecam,ali me je nervirao,ciro je meni 100 puta bolji!!!![]()
He,he steta sto ne pratis taj fudbal..Ti i jos 3,4 strunjaka sa foruma ste se toliko isprosip[ali i napisali gluposti da nije normalno vise!!Kodro bio dobar,svasta cujem na ovom forumu!!!(mucio se sa makedoncima)
- Principatus
- Kontakt:
Pa na stranici Fanatikosa se za sekundu pojavi blato o ciri ili bilo kome, cim postane javno, veoma aktuelni.
A o pobjedi jos nista, dobro mozda ljudi jos nisu kod kuce pa ce u sljedecim nedeljama nesto o tome napisati.
A o pobjedi jos nista, dobro mozda ljudi jos nisu kod kuce pa ce u sljedecim nedeljama nesto o tome napisati.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ti ocito imas nesto protiv Fanatikosa ali ne kontam kako mozes govorit o Kodri u tom kontekstu ?doe78 je napisao/la:formance je napisao/la:ni meni se nije kodro nikad svidjao,kad je dosao odmah hoce pare, i izgubio je 2 utakmice koliko se sjecam,ali me je nervirao,ciro je meni 100 puta bolji!!!![]()
Jarane kodro nema pojma u to mje bio problem,ovu generaciju mora trener da trenira a ne amateri!!Ciro je dokazan strunjak,kodro bih se ucio na selekciji...Nego raja pljuje po ciri a pojma nema ko i sta je taj covijek,to je sve zasluga fanaticosa!!
Pa covjek nije uzeo ni jednu platu nije je htio a odigrao je dvije utakmice i moze se reci odlicno vodio repreztentaciju ..
Sto neki pljuju po Ciri to je druga stvar ali istina Ciro je dobar trener bio i bice samo nemora se odmah blatit jedna od legendi reprezentacije momak koji je bio u reprezentaciji od samog pocetka i koji je srcem igrao za reprezentaciju ...
Opet kazem ljudi kanimo se prepirki hajmo pomoci nasim momcima nasoj reprezentaciji da ostvare uspjeh prvo u srijedu pa abd onda i u daljnjem toku kvalifikacija MANITE SE GLUPOSTI I TRAZENJA BILO CEGA ZA PREPIRKU HAJMO NAVIJATI ZA BOSNU I RAZMISLJATI O SRIJEDI .
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
halo majstore sta sam se ja i ta 3-4 strucnjaka isprosipali na forumu...haj mi molim te reci...doe78 je napisao/la:ZELJO DO GROBA je napisao/la:covjek je svoju jadnu platu dijelio sa svojim pomocnicima...i eto hoce covjek pare, a izgubio je utakmicu protiv japana sa igracima iz nase lige i to je utakmica odigrana na viskomo nivou...to je bila dobar utakmica a drugu je odigro nejeseno...uglavnom bio je dobar i bice aBd opet...formance je napisao/la:ni meni se nije kodro nikad svidjao,kad je dosao odmah hoce pare, i izgubio je 2 utakmice koliko se sjecam,ali me je nervirao,ciro je meni 100 puta bolji!!!![]()
He,he steta sto ne pratis taj fudbal..Ti i jos 3,4 strunjaka sa foruma ste se toliko isprosip[ali i napisali gluposti da nije normalno vise!!Kodro bio dobar,svasta cujem na ovom forumu!!!(mucio se sa makedoncima)
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Igor de Camargo (Brazilac) sigurno nece igrati u Zenici.
Ja sam tu informaciju sad procitao.

hocel igrati Marouane FELLAINI?
Ja mislim da ima vec 2 zuta kartona:D
Ja mislim da ima vec 2 zuta kartona:D
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Najjace kad Marjan kaze "Vedo, jesi li primjetio da nas ovi belgijanci gledaju malo cudno..." Haha, mogu mislit sta su jadni belgijanci mislili kad su culi onog ludjaka kako galami. Svaka cast!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
sto svi pitaju hoce li igrat Fellaini, pa vidjeli ste da je dobio sinoc zuti karton a imo je prije toga jedan zuti...
NECE IGRATi, a sve i da igra sta nam moze

100% sportski i krajnje opušten potpis
svaka lopta koja je isla na njega,svaku je uspio glavom spustit....spustioj soncku al ovaj masi....RiNo je napisao/la:sto svi pitaju hoce li igrat Fellaini, pa vidjeli ste da je dobio sinoc zuti karton a imo je prije toga jedan zuti...
fellaini je ko zemlja...
Jedino mu Dzeko moze zabit...RiNo je napisao/la:sto svi pitaju hoce li igrat Fellaini, pa vidjeli ste da je dobio sinoc zuti karton a imo je prije toga jedan zuti...

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.