rope11 je napisao/la:tri.AgentttB je napisao/la:Dobar je siljkan,nemoj dzaba.A i Darmian je 2 godine stariji.
ovaj nas ce taman za toliko godina nauciti centrirati u sesnaeterac, a ne na tribine.
Yup.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
rope11 je napisao/la:tri.AgentttB je napisao/la:Dobar je siljkan,nemoj dzaba.A i Darmian je 2 godine stariji.
ovaj nas ce taman za toliko godina nauciti centrirati u sesnaeterac, a ne na tribine.
Suma sumarum.L'Avvocato je napisao/la:Kako igraju bolje jbt ... pa ovako Italijani nikad nisu u prijateljskim igrali. Al nema kod Contea zabušavanja, ili ćeš trčati ili nećeš ni igrati
I Darmian je nas,sjecam se kad je debitovao za Milan,mislim da se radilo o mecu protiv Rome.NeverGiveUp je napisao/la:rope11 je napisao/la:tri.AgentttB je napisao/la:Dobar je siljkan,nemoj dzaba.A i Darmian je 2 godine stariji.
Yup.

Kada si Conteov ljubimac kao Ranko ili Giack, uvijek ces naci mjesta.Interista02 je napisao/la:Kakav je Nokia bio?
Mislim da će u Conteovoj Italiji biti neizostavan
Kod Contea se baš može očekivati ofiranje u prijateljskim.Manuel je napisao/la:Neka Holandija ovo ono,ma caos.
Sa Conteom je to sasvim druga prica.Nece vise biti ofiranja u ovim prijateljskim mecevima ko prije svjetskog prvenstva kad nisu nikoga dobili.
Immobile
Ma Conte je doktor tako da kako god da budu igrali ove prijateljske ja sam ubjedjen da ce Italija gaziti na Euru ali dobro je i dobiti neku prijateljsku ako cemo realnoIlCapitano je napisao/la:Kod Contea se baš može očekivati ofiranje u prijateljskim.Manuel je napisao/la:Neka Holandija ovo ono,ma caos.
Sa Conteom je to sasvim druga prica.Nece vise biti ofiranja u ovim prijateljskim mecevima ko prije svjetskog prvenstva kad nisu nikoga dobili.
Immobile
Ovo večeras je bilo na motiv i srce. Pred veliko takmičenje će on sigurno igrati na ofiranje u prijateljskim.
sva sreca pa je Totti zaboravljen, covjek cije lopte imaju oci, koji jednim potezom saigracu svori gol sansu, koji ima pregled igre u malom prstu itd itd.. Pirlo je uvijek bio dobar igrac ali je svoj vrhunac dosegao jako kasno, dotad je pruzao osrednje partije. i cuj Pirlo bio glavni u reprezentaciji pored Del Piera i Tottija, e svasta..NeverGiveUp je napisao/la:Da li Azzurri trebaju više timski igrati je neka druga tema, ja samo tvrdim da Marco kao individualac nije ni blizu AndreE, za sada. Ono gdje jeste bolji je defanziva, Pirlo nikada nije bio poznat po tome da je volio odrađivati defanzivne zadatke. Ja se bojim da će se odlaskom Pirla iz repke Azzurri vratiti starom stilu igre (prije Prandellija) koji nikako ne želim da vidim.
Ne postoji igrač na svijetu a možda bih čak rekao i da nije postojao ikada sa onakvim zadnjim pasom i pregledom igre kao što je ima Pirlo.
Što se tiče formacije, više ni sam nisam siguran. Ja bi volio vidjeti puniju sredinu zbog manjka kvalitete prema naprijed. Jer ako nemaš mnogo kreativnosti a samo 3 igrača u sredini terena, to je po meni prečica za samoubistvo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.